Barça-Madrid (Los Clásicos)

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
skenderija04

#1776 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by skenderija04 »

fixer wrote:
skenderija04 wrote:Ruku na srce, moglo je proci i sa zutim kartonom. Ali ako igras na ivici iskljucenja moze ti se desiti da ostanes sa desetoricom. Pepe je napravio vise zasluga za iskljucenje u prve dvije utakmice nego danas. Ipak ovo nisu spanske sudije gdje Real ima popust i specijalni tretman. Ova utakmica je pokazala da ni Real ni Barca ne znaju igrati kada su teoretski favoriti. Barca je bila za nijansu bolja ali 0:2 ne odgovara stanju na terenu.
Posteno od nekog ko simpatizira Barcu. :thumbup:
Hvala jarane.Gledmo utakmicu, neko je za Barcu neko za Real.Ne zavisi nam zivot od ovoga.
sistematski pregled

#1777 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by sistematski pregled »

Uze moj haver pare na kladionici. Igrao "fixer" 2.
Better Man

#1778 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Better Man »

addem wrote:Halo ljudi samo gledajte medije strane sta pisu i sve vam se samo kaze. Ne filozofirajte previse. Pobijedila je igra.
Kakva igra? Dok Pepe nije dobio crveni, Barcelona nije nista napravila i pokazala. Bili su jednako losi kao i Real.
Last edited by Better Man on 27/04/2011 23:00, edited 1 time in total.
fosil

#1779 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by fosil »

U uzvratu ne igra Ramos, ne igra Pepe, garant ce CR7 preuzeti ulogu razbijaca. :lol:
don vito

#1780 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by don vito »

505sCrtom wrote:Image
Ma nije ni za zutog :-)
bogoljub

#1781 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by bogoljub »

Mesi jest majstor tu nema sporenja!
Ali ovo je najprljaviji fudbal koji sam ja gledao u svom životu. Niđe veze!
:zzzz:
missko

#1782 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by missko »

NJemci su sve samo nisu realni. Oni su navikli na sudije ovog tipa,jer se i tamo sudi sve i svasta za Bayern i sudija nije nikad kriv.
anthraxQ
Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi

#1783 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by anthraxQ »

mrzim kada neko s!ebe utakmicu ovako...

ne navijam ni sa Barsu ni Real... ali je glupo ovo. ne mogu se crveni davati tek tako u ovakvim utakmicama...
Last edited by anthraxQ on 27/04/2011 23:02, edited 1 time in total.
LSD

#1784 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by LSD »

Tekma je bila smor i na granici opšte tuce, vecinom negledljiva... ali argentinski carobnjak presudi sa dva gola...Afelaj je odradio dosta toga kod prvog, kod drugog Messi uzeo i ponizio odbranu Reala i riješo stvari na svoj nacin.
sistematski pregled

#1785 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by sistematski pregled »

don vito wrote:
505sCrtom wrote:Image
Ma nije ni za zutog :-)
Jeste za žutog, ali jedva :D !
Šmrc, šmrc, šmrc.....
fixer

#1786 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by fixer »

skenderija04 wrote: Hvala jarane.Gledmo utakmicu, neko je za Barcu neko za Real.Ne zavisi nam zivot od ovoga.
Meni je samo zao sto je jedan sudija promijenio tok igre. Ove dvije ekipe zasluzuju da se obracunaju u postenoj utakmici.
Šibicar

#1787 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Šibicar »

Better Man wrote:
addem wrote:Halo ljudi samo gledajte medije strane sta pisu i sve vam se samo kaze. Ne filozofirajte previse. Pobijedila je igra.
Kakva igra? Dok Pdpe nije dobio crveni, Barcelona nije nista napravila i pokazala. Bili su jednako losi kao i Real.
Pa šta je trebalo da ih Barsa napada a odgovara im 0-0 :-) i pored toga nisi u pravu,Barsa je imala 2 prilike u prvom poluvremenu preko Ville i Xavija,a osim toga nisu dozvolili Realu da prismrdi golu tokom cijele utakmice.Još kad United strada u finalu,to će biti merak gledati. :lol:
Johnny_x

#1788 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Johnny_x »

Luigi wrote:Koljači - fudbal 0:2
Bolje receno
Koljaci - Padavicari 0:2
lord blackadder

#1789 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by lord blackadder »

Cist crveni. Magija Messia. Smorinjo pojeo govno, oanko je mogao i Capello igrat.

Ko onog Suku mrtvaca posla, fuuj...
5 0 5

#1790 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by 5 0 5 »

skenderija04 wrote: Barca je bila za nijansu bolja ali 0:2 ne odgovara stanju na terenu.
Kako ne odgovara kad Madrid u opste nije htio igrati. Tek su se otvorili u 50. minuti. A opet zatvorili u 66. Jedina razlika je u tome sto Barca nije htjela ici bezglavo na gol. Golovi su dosli a to sto Madrid nije htio igrati lopte, to je njihova stvar. Bas da vidim kako ce se braniti u Barceloni iduce sedmice. Veceras je Mourinho ispao najveci looser.
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#1791 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Entropio »

fixer wrote:
skenderija04 wrote: Hvala jarane.Gledmo utakmicu, neko je za Barcu neko za Real.Ne zavisi nam zivot od ovoga.
Meni je samo zao sto je jedan sudija promijenio tok igre. Ove dvije ekipe zasluzuju da se obracunaju u postenoj utakmici.
A pošteno je kad Pepe udara sve što stigne? Daj ba, bude malo realan. Vidim onaj Kup te malo oslijepio.
don vito

#1792 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by don vito »

anthraxQ wrote:mrzim kada neko s!ebe utakmicu ovako...

ne navijam ni sa Barsu ni Real... ali je glupo ovo. ne mogu se crvani davati tek tako u ovakvim utakmicama...
Ma ja, promijenit pravila. U polufinalu Lige prvaka crveni davati samo za slomljenu nogu i uz odgovarajuci rendgenski snimak.
slobodni armirach

#1793 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by slobodni armirach »

Poznata katalonska igra,

-protiv ozbiljnog kluba, organizivati igru kako bi protivnicki igrac dobio crveni karton,
-stalno dosadjivati sudiji i pritiskati ga da su bijednici iz barcelone u pravu
-glumljenja faula
-sedmance koje se zove messi nesmije niko da dira jer sam dodir na argentiskog pekinezera zasluzuje karton, dok isti moze biti profesor simulacije

na isti nacin rahiticne babe iz barcelone su pobijedile Arsenal

valjanje i provokacije su odlike farsinog fudbala,
nOke93

#1794 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by nOke93 »

Ovak'
na ovoj i slicnim temama, moze se raspravljati do beskonacnosti... zasto radije ne bi govorili u cinjenicama nego u nekim vlastitim, subjektivnim ubjedjenjima?! Na zivce mi idu ljudi koji nemaju veze sa sportom i jedina zanimacija im je da sjede ispred monitora i pljuju po boljima.. Zbog cega? samo da se o tome prica!
Činjenica je, da je Barca najbolji tim na planeti trenutno, cinjenica je da igraju najljepsi fudbal trenutno.. Cinjenica je da je Messi daleko najbolji igrac danasnjice...
Dalje, zbog cega napadati sudiju? zbog cega napadi da je sudija pomogao barci? Najlakse je napast sudiju ako protivnicka ekipa dobije... Pa ljudi, Murko je igr'o bunker fakticki sa 10 igraca, pa hej!? i onda se prica da je on veliki takticar?! :S Ali, Barcelona ih je nokautirala uprkos bunkeru ( Statisticki podatak iz 83min: Passes completed: Real-127! Barcelona-482!)..
Ali, ljudi moji, fudbal je sport, lopta je okrugla, nikad se ne zna.. utakmica se moze okrenuti u 2 minute... zato, ne kenjajte o tome ko je bolji a ko nije, ko su cigani a ko nisu, jednostavno uzivajte u ljepoti Barcelonine igre..
Real ima potencijal da bude strasna ekipa, ali kad onaj Murinho umrtvi onako igru to nema smisla.. U duelima ova dva tima, trebali bi da pljuste golovi, da pljuste sanse i sutevi sa svake strane, da SE IGRA FUDBAL!
eto, toliko.. respekt. pozdrav. mir ;)

P.S. Mes Que Un Club :D
fixer

#1795 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by fixer »

Entropio wrote:
A pošteno je kad Pepe udara sve što stigne? Daj ba, bude malo realan. Vidim onaj Kup te malo oslijepio.
Ne brate, posteno je da neko "izbija" Pepe-a i dobije zuti, a kad Pepe nekog zakaci da dobije direktni crveni.
north

#1796 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by north »

Ma Barcelona realno jača, nema priče, jesam za Real naginjao, ali treba biti realan.....

Ali treba biti i realan pa reći da je crveni presudio utakmicu, a realno start isključivo za žuti i ništa više.....

Vjerovatno bi ostalo 0-o u tom slučaju, pa revanš bio puno interesantnii ovako je sve završeno....

Ne može Real završiti protiv Barcelone sa 11 igra da jebe rak raka.....
jeza u ledja

#1797 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by jeza u ledja »

anthraxQ wrote:mrzim kada neko s!ebe utakmicu ovako...

ne navijam ni sa Barsu ni Real... ali je glupo ovo. ne mogu se crveni davati tek tako u ovakvim utakmicama...
Pa kad je svaka utakmica ista - Barca igra, dodaje, kontrolise loptu, dodaje do iznemoglosti, a suparnicka ekipa - udri po nogama. Onda svaki put ista prica - sudija pokvario utakmicu.
Jebiga sudija Njemac preferira Barcelonu. :-)

PS: A sto se tice simulacija, tu je fakat Barcelona nenadmasna. U stvari nisu svi, ali ovaj Buskec i Pedro se valjaju za sve ostale zajedno. Tacno im vidis na facama kakav su karakter. :D
addem

#1798 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by addem »

nOke93 wrote:Ovak'
na ovoj i slicnim temama, moze se raspravljati do beskonacnosti... zasto radije ne bi govorili u cinjenicama nego u nekim vlastitim, subjektivnim ubjedjenjima?! Na zivce mi idu ljudi koji nemaju veze sa sportom i jedina zanimacija im je da sjede ispred monitora i pljuju po boljima.. Zbog cega? samo da se o tome prica!
Činjenica je, da je Barca najbolji tim na planeti trenutno, cinjenica je da igraju najljepsi fudbal trenutno.. Cinjenica je da je Messi daleko najbolji igrac danasnjice...
Dalje, zbog cega napadati sudiju? zbog cega napadi da je sudija pomogao barci? Najlakse je napast sudiju ako protivnicka ekipa dobije... Pa ljudi, Murko je igr'o bunker fakticki sa 10 igraca, pa hej!? i onda se prica da je on veliki takticar?! :S Ali, Barcelona ih je nokautirala uprkos bunkeru ( Statisticki podatak iz 83min: Passes completed: Real-127! Barcelona-482!)..
Ali, ljudi moji, fudbal je sport, lopta je okrugla, nikad se ne zna.. utakmica se moze okrenuti u 2 minute... zato, ne kenjajte o tome ko je bolji a ko nije, ko su cigani a ko nisu, jednostavno uzivajte u ljepoti Barcelonine igre..
Real ima potencijal da bude strasna ekipa, ali kad onaj Murinho umrtvi onako igru to nema smisla.. U duelima ova dva tima, trebali bi da pljuste golovi, da pljuste sanse i sutevi sa svake strane, da SE IGRA FUDBAL!
eto, toliko.. respekt. pozdrav. mir ;)

P.S. Mes Que Un Club :D
Dzaba pises kad nece da shvate. Dzaba statistika, dzaba strani komentatori.
Charuga
Globalni moderator

#1799 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Charuga »

palermo wrote:Štimac sada reče na HTVu da je odluka o isključenju potpuno ppgrešna, i da su se čak i konsultovali sa sudijama.
I usput reče, da su čitavo vrijeme nastojali isprovocirati crveni karton.
Štimac, jok ja.
Na Areni su bili odlicni komentatori a jedan od njih, Dule Savić, rece da je penal bio cist ko suza. Kaze da je sudija svo vrijeme sudio 100% po pravilima. Ko je pratio Arenu i emisiju poslije utakmice mogao je cuti to.

A vi sad mozete danima naglabati jeli crveni ili nije ali nista necete promjeniti. Nista jos nije gotovo, ostalo je jos 90 minuta ..
elvis_sa

#1800 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by elvis_sa »

Aj Realovci ne kenjajte po sudijama vec budite objektivni i diskretni.Kakve sudija ima veze kad na svom terenu ljudi imaju 71 % posjed lopte na svojoj strani :roll:,ono po meni jeste bio crveni jer je iso s cistom namjerom da povrijedi igraca.Za kraj skinite kapu malom carobnjaku pokazao je da je najbolji svih vremena.
Locked