Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Rob_Atl

#1776 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Rob_Atl »

Ma sad ce sve vise evropskih zemalja dolaziti kako se blizi SP, pa tako i mi u Ameriku... Ne isplati se njima igrati u njihovim drzavama jer nece zaraditi ni u pola koliko mogu u Americi. Jos sad vide da i nas ima po 30 000 stalno svi jedva cekaju da igraju sa nama, ne sto smo kvalitetni :D vec sto cemo napunit stadion , a to je njima bitno... Bio je neki novinar kod nas u hotelu nije nista spominjao ovo sa kolumbijom , ali rekao je slijedece godine da igramo sa Brazilom ili Amerikom u New Yorku, al' opet sve je to rekla-kazala...
AzRimiRzA

#1777 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by AzRimiRzA »

fosil wrote:Bolje Jax, FL ili California. Ipak je toplije. :D
Taman kod mene u Jax, mogu vas primiti par forumasa. A stadion je sasvim dobar.
fosil

#1778 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by fosil »

Digla_da_kreci wrote:
fosil wrote:Bolje Jax, FL ili California. Ipak je toplije. :D
:D :thumbup:
Uh pa to bi bilo odlicno ljudi. Zalijepite izvjestaj na temu ko sazna porfavor :D
Sta za Cali ili Fl? :D
Digla_da_kreci

#1779 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Digla_da_kreci »

fosil wrote:Sta za Cali ili Fl? :D
Cali, of skroz. :D Sta cu na FL da me krokodili pojedu i sparina upuca :D
fosil

#1780 Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by fosil »

Digla_da_kreci wrote:
fosil wrote:Sta za Cali ili Fl? :D
Cali, of skroz. :D Sta cu na FL da me krokodili pojedu i sparina upuca :D
Ma jok to su pitomi krokodili, ljudi ih u bazenima iza kuce cuvaju. :D
Meni svejedno samo nek' bude toplo.
Point.

#1781 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Point. »

f.mash wrote:spahic na transfer listi seville. ne cudi uopste, kostolomac koji neznanje nadoknadjuje grubim startovima (12 zutih kartona u 22 utakmicce), a ono o cemu se ne prica je da je i sklon namjestanju rezultata. jedino sigurno kod njega je da ce napraviti kiks kad to najmanje treba. znam da se mnogi nece slozit, al on je trula jabuka nase reprezentacije..
Vidjeli smo u zadnje dvije tekme koliko nam fali. Nedo Bog sa Jahicem uci u kvalifikacije.
bachje

#1782 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by bachje »

f.mash wrote:spahic na transfer listi seville. ne cudi uopste, kostolomac koji neznanje nadoknadjuje grubim startovima (12 zutih kartona u 22 utakmicce), a ono o cemu se ne prica je da je i sklon namjestanju rezultata. jedino sigurno kod njega je da ce napraviti kiks kad to najmanje treba. znam da se mnogi nece slozit, al on je trula jabuka nase reprezentacije..
naravno da ne cudi jer spanski mediji baljezgaju

Spahić: Pisanja španskih medija su gluposti
http://www.scsport.ba/v2/tekst.php?ID=38480
Point.

#1783 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Point. »

f.mash wrote:
Point. wrote:
Vidjeli smo u zadnje dvije tekme koliko nam fali. Nedo Bog sa Jahicem uci u kvalifikacije.
vidjeli smo i da pravi sranja kad ne bi trebao. takodjer, s njim ili bez njega, euro gledamo na tv-u :zzzz:
Svidja mi se tvoj optimizam. :zzzz:
Muhamed Đakmić

#1784 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Muhamed Đakmić »

bachje wrote:

Ne želim zauzimati bilo čiju stranu, ali po kom osnovu je Spahić relevantan da ovo prokomentariše, odnosno što bi se njegova riječ morala uzeti zdravo za gotovo u ovom slučaju?
bachje

#1785 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by bachje »

Sarajevo1946 wrote:
bachje wrote:

Ne želim zauzimati bilo čiju stranu, ali po kom osnovu je Spahić relevantan da ovo prokomentariše, odnosno što bi se njegova riječ morala uzeti zdravo za gotovo u ovom slučaju?
a sto bi bile relevantne rijeci spanskih medija? odnosno onih novina koje su objavile ono sto su objavile
Muhamed Đakmić

#1786 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Muhamed Đakmić »

Pa ne moraju, ali vjerujem da Spahić i nije baš briljirao u Sevilli. Previše je agresivan bio.
bachje

#1787 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by bachje »

f.mash wrote:
bachje wrote: a sto bi bile relevantne rijeci spanskih medija? odnosno onih novina koje su objavile ono sto su objavile
garant imaju nesto protiv spahica, ne svidja im se sto je bosanac, musliman, dubrovcanin, stranac.... pfu, garant pisu ovo da prodaju novine, jer je spahic u spaniji mega-star..
naravno da imaju, i ne samo protiv spahica nego protiv cijele ekipe sevile :-)
Spliff.Master

#1788 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Spliff.Master »

Po meni, treba pozvati bar jos jednog, ako ne dva stopera. To je vise nego ocigledno.
Npr, Cocalic. Pratio sam Grcku ligu, i dok je tamo bio, frajer bio ekstra.. I u Izraelu se pokazao, sto jest, jest. Ja bih Pandzu vazda u prvu postavu. Sta god mu fali u kvaliteti, like VISE nego nadoknadi s borbenoscu i srcem. Bio je nas DALEKO najbolji igrac protiv Meksika.
frngla

#1789 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by frngla »

meni je pandža strašno drag igrač! uvijek izgara na terenu i ne pravi grube startove za crven kartone k'o mesar iz dubrovnika...
Timotije

#1790 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Timotije »

Ja ga volim, jer igra srcem za repku, ali mu Pariz nikad halaliti necu....
Edin H.

#1791 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Edin H. »

Timotije wrote:Ja ga volim, jer igra srcem za repku, ali mu Pariz nikad halaliti necu....
Ja ga ne optuzujem za Pariz, premda jeste pogrijesio, jer je sudjenje bilo tendeciozno, i uvijek cemo imati tendeciozno sudjenje dok imamo ovakav, nezainteresovan Savez.
Onakav prekrsaj, bez obzira da li je bio unutra ili ne uvijek se svira na granici kaznenog prostora.
Medjutim na to se nismo mogli zaliti, jer je to stvar slobodnog sudijskog uvjerenja.
Ali ono na sta smo se morali zaliti i dici na sva zvona, jeste prekrsaj Malude nad Mujdzom, kojim je mogao okoncati Mujdzinu fudbalsku karijeru, a Maluda nije ni zuti karton dobio.
vinnie_jones

#1792 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by vinnie_jones »

Ona vaška je imala identičan start u finalu protiv Bajerna, isto išao đonom i opet gnjida prođe bez kartona. :-)
Timotije

#1793 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Timotije »

Naravno da smo se trebali zaliti, ozbiljne reprezentacije se zale i na puno vece gluposti nego onaj pogibeljni (i namjerni) start onog idiota. Ali, to je vec do nas i nase nesposobnosti da izgradimo respektabilni status u Uefi. Jedna druga stvar me zulja, ova generacija je sad na vrhuncu (kakvom-takvom), ima jos jednu sansu u narednim kvalifikacijama, ako ne uspiju, bojim se raspada sistema. 4-5 starijih se mozda oprosti, a imamo li adekvatne zamjene? Da mi je dozivjeti da barem jednom zaigramo negdje,sigurno me ne bi promasilo. Evo odbrojavam do sutrasnjeg pocetka, ali mi brate dosadilo sve ove godine, sva ziva prvenstva, pratiti kao posmatrac. Da mi je jednom biti i navijac :( . A za Spahin start si potpuno upravu, to se obicno izvuce na liniju i svi zadovoljni. Od pocetka drugog je pravo poceo siljiti i vidjelo se da samo ceka priliku da ih odvede...
Zatamnjena stakla

#1794 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Zatamnjena stakla »

Timotije wrote:Ja ga volim, jer igra srcem za repku, ali mu Pariz nikad halaliti necu....
Šta će, kao da je imao vremena da razmišlja :shock:
jazzer

#1795 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by jazzer »

Nisam siguran je l za ove teme ali ova vijest lijepo izgleda na svakoj :)
Munib Ušanović stigao u KPZ u Zenici na odsluženje kazne
Nekadašnji generalni sekretar Nogometnog saveza BiH Munib Ušanović u petak je sproveden u Kazneno-popravni zavod Zenica na izdržavanje četverogodišnje zatvorske kazne, potvrdio je portalu Klix.ba direktor zeničkog KPZ-a Nihad Spahić.

Ušanović je kažnjen jer je, zajedno sa bivšim sekretarom Saveza za finansije Miodragom Kurešom, koji je također osuđen na četiri godine zatvora, od 1. januara 2001. do 30. septembra 2006. izbjegao plaćanje poreza na promet proizvoda i usluga te na plaće i doprinose, čime su oštetili budžet FBiH u značajnom iznosu.

Kažnjeni su i za to što su od 1. januara 2001. do 31. maja 2005. zloupotrebom položaja pribavili znatnu imovinsku korist.

Sud BiH je Ušanoviću i Kurešu izrekao pravosnažne presude krajem jula prošle godine, a Ušanović je sve dosad bio na slobodi zahvaljujući dvjema odgodama početka izdržavanja kazne, koje je na njegov zahtjev donosio Sud BiH.
Nicija nije do zore sijala pa ni Usljina. Kad' se samo sjetim koliku nam je stetu nanio (kradja para,
slucaj Marakana..) prosto mi je drago da ce neko vrijeme zaboraviti na sah u parku kod ekonomije :)
Sezam

#1796 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Sezam »

Eto, obistini se onaj transparent od prije nekoliko godina: "Danas u savezu, sutra u kavezu" :D :thumbup:
burgundy

#1797 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by burgundy »

Neka,lopovima je mjesto u zatvoru.Kolko se nakro malo je i 4 godine.
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#1798 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Slo Burner »

Grčka bez Papadopoulusa protiv nas. Ne bih da zvucim zlobno i nehumano 8-)
Abacija

#1799 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Abacija »

Sezam wrote:Eto, obistini se onaj transparent od prije nekoliko godina: "Danas u savezu, sutra u kavezu" :D :thumbup:
:lol: :thumbup:
Mustang1

#1800 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Mustang1 »

Po meni za Grcku je mjerilo prvo poluvrijeme .. Ono drugo poluvrijeme (mozda je glupo) ali im je vjetar u ledja dao bezvezni crveni karton i nesvirani penal .. Bolju motivaciju nisu trebali .. Jos brzo dali go Poljska pala .. Tako da posto vec citam negdje da ce nas Grci razvaliti i slicno to macku o rep okacit .. Pobijediti mogu ali razvaliti ne mogu
Post Reply