ona mensecini nije bas..sabranasanjam-te wrote:i ja sam sinoć isto pomislila za petru (nije čupavu neg onu drugu) da je sva nešto čudna i zbrćkanaa Hrvoje..
a samo pratite Andriju kad nosi hranu koliko se uvrce
Moderator: anex
ona mensecini nije bas..sabranasanjam-te wrote:i ja sam sinoć isto pomislila za petru (nije čupavu neg onu drugu) da je sva nešto čudna i zbrćkanaa Hrvoje..
Slažem se u potpunosti sa svim što si napisao, Petra ili onaj Mario (mesar) bi mogli uskoro napustiti takmičenje..Petra stalno nešto nagvažda, pravda se, blablabla..mada vala i onaj Stanko je bezveze, đe njega uzeše za MCroki wrote:Imam osjećaj da su Marku sinoć oduzeli kunića samo kako bi se povećala gledanost/napetost,potpuno nepotreban potez.
Ima li ikakav drugi način prezentacije umaka osim da kašikom u sredini napravim brazdu i razvučem po tanjiru? Očekivao sam pobjedu Petre.Žiri ju je više nahvalio nego Ivonu a ova pobjedi.Uskoro će Petra vani(vjerovatno) a baš mi je simpatična,jeste da ima neki problem sama sa sobom i uvijek kiksa.Ja neznam sta zene vide u ovom Hrvoju,lik pravo odvratan,nikad nasmijan,uvijek ozbiljna faca a vidi se da u njemu kuha.Andrija nije baš dobar,obrija se čovjek,napravi rugobu od sebe Bože sačuvaj.
A tek kako mu znoj sa nosa kaplje u hranuplain vanilla wrote:ona mensecini nije bas..sabranasanjam-te wrote:i ja sam sinoć isto pomislila za petru (nije čupavu neg onu drugu) da je sva nešto čudna i zbrćkanaa Hrvoje..
![]()
a samo pratite Andriju kad nosi hranu koliko se uvrce
Jao taj StankoSabirni centar wrote: Slažem se u potpunosti sa svim što si napisao, Petra ili onaj Mario (mesar) bi mogli uskoro napustiti takmičenje..Petra stalno nešto nagvažda, pravda se, blablabla..mada vala i onaj Stanko je bezveze, đe njega uzeše za MC![]()
Časlav svaku rečenicu završava sa "je"![]()
Šta li žene vidješe u tom Hrvoju![]()
![]()
ona je Dubrovcanka, odrasla u AmericiIrm@ wrote:ma dajte Hrvoje preeesladak i uvijek nasmijan..i govori nekako slatko![]()
![]()
![]()
a Petra kao i obicno njoj sve krene po zlu..bas me nervira![]()
btw objavili su video ko je ukrao Mariu zeku.. Nikola![]()
a Kike mi je super bas down to earth vesela Hercegovka
Thanks!VenomousV wrote:dale cooper wrote:
To si baš morala dodati, a?plain vanilla wrote:rekoh ja tebi da ucis kuhati
a ovaj Marko je divan, dugo nisam vidjela skromnije stvorenje
pa mogla sam dodati da je lijeceni narkoman, ali to je bas bezvezedale cooper wrote:To si baš morala dodati, a?plain vanilla wrote:rekoh ja tebi da ucis kuhati
a ovaj Marko je divan, dugo nisam vidjela skromnije stvorenje