BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
SaPnA

#1776 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by SaPnA »

e ako ce neko ic u rumuniju da gleda ili ja na TVu da gledam kako oni idu na bod nema nista od toga :x :x

ovako cemo bjelorusija 6 bodova
albanija 3
francuska 3 i lux 3 dosta nam :D :D
LSD

#1777 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by LSD »

Ne znam ljudi, mene je od svih njih nekako najviše strah tih yebenih bjelorusa (ne racunam francuze) jer ekipa koja otrese francuze u sred Pariza se mora respektovati, a mi smo skloni podcjenjivanju.
Edin H.

#1778 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Edin H. »

Jack Be Nimble wrote:Zna li se odprilike mogucih 11 igraca? Imali li puno povreda, sem Begovica?
Sta je Begi?

Hoce li se oporaviti do utakmice :D
smoki_choko

#1779 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by smoki_choko »

Edin H. wrote:
Jack Be Nimble wrote:Zna li se odprilike mogucih 11 igraca? Imali li puno povreda, sem Begovica?
Sta je Begi?

ima upalu pupka i trzanje supka :lol:
BSn

#1780 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by BSn »

Edin H. wrote:
Sta je Begi?

ovisi o tome hoce li stoke imati kakvu prijateljsku prije godisnjih. imaju mnogo dobre ljekare. lijece cak i od postelje, kad u covjeku nema kuveta ni na telefon da se javi. :oops:

@jack, nema salihovica i misketa (vjerovatno).
mikogoago

#1781 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by mikogoago »

smoki_choko wrote:
Edin H. wrote:
Sta je Begi?

ima upalu pupka i trzanje supka :lol:
:mrgreen: :thumbup: :bih:
BSn

#1782 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by BSn »

Ici na bod i igrati za bod su dva razlicita slucaja. Za ovaj drugi mi jednostavno nismo sposobni. ako mi budemo cuvali rezultat, pisi propalo.
juventus

#1783 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by juventus »

cyprus wrote:
juventus wrote:Ako njih ne možemo pobjediti, onda i ne trebamo ići na EP, nemamo šta tamo tražiti.
Definitivno jedna od najmržih rečenica, ne samo u fudbalu, nego onih koji sam čuo uopšte :run:
Bila ti najmrža ili ne, to je realnost.

Ako nemamo kvalitet da pobjedimo ekipu kakva je sad Rumunija, bolje onda da ne završimo na EP i ne brukamo se tamo. Kako bi tamo nekog pobjedili, ili bod uzeli?
juventus

#1784 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by juventus »

Bit ću prezadovoljan bodom, ako odemo tamo i igramo na pobjedu, pa ne uspijemo i uzmemo bod.

Ali ako odemo da odigramo neriješeno, onda to smatram luzerskim.
Dado dijasporitus
Grijem se na: Trčanje oko zgrade

#1785 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Dado dijasporitus »

juventus wrote:
cyprus wrote:
juventus wrote:Ako njih ne možemo pobjediti, onda i ne trebamo ići na EP, nemamo šta tamo tražiti.
Definitivno jedna od najmržih rečenica, ne samo u fudbalu, nego onih koji sam čuo uopšte :run:

Ako nemamo kvalitet da pobjedimo ekipu kakva je sad Rumunija, bolje onda da ne završimo na EP i ne brukamo se tamo. Kako bi tamo nekog pobjedili, ili bod uzeli?
Bas tako. I Spanija se trebala vratiti kuci iz Juzne Afrike kad su izgubili od Svice
So What!

#1786 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by So What! »

juventus wrote:
cyprus wrote:

Kralj, mi ne možemo tako razmišljati o nama, tako smo razmišljali o Francuzima pa šta se desi u po Sarajevu. Situacija u grupi je zbunjujuća, npr. Bjelorusija dobija Francusku, a remi sa Lux što nama naravno ide na ruku. Ali zaista imamo lijepe šanse da se domognemo baraža, a ko zna gdje će Francuska kiksat možda imamo i za prvo, ali bolje biti skroman i razmišljati realno. Da je tu Ćirina ekipa sa prošlih kvalifikacija, e đe bi nam kraj bio.
zalizani

#1787 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by zalizani »

lord blackadder wrote:6 bodova ii nista :oops:
x
:D
zecko_kupuz

#1788 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by zecko_kupuz »

Hoćemo li se na ovakvim temama ikada dotaći situacije oko igrača, formacije, taktike ili će se rasprava uvijek svoditi na prebrojavanje osvojenih bodova? :-)
Ja iskreno ne pratim pomno formu naših u zadnje vrijeme, možda se nađe neko ko će otkriti koji su nam to aduti a koje mane uoči duela s Rumunijom. Ko je od igrača totalna taraba zadnjih sedmica, a ko razvaljuje u svom klubu? :-D
Bosanski_kralj

#1789 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Bosanski_kralj »

zecko_kupuz wrote:Hoćemo li se na ovakvim temama ikada dotaći situacije oko igrača, formacije, taktike ili će se rasprava uvijek svoditi na prebrojavanje osvojenih bodova? :-)
Ja iskreno ne pratim pomno formu naših u zadnje vrijeme, možda se nađe neko ko će otkriti koji su nam to aduti a koje mane uoči duela s Rumunijom. Ko je od igrača totalna taraba zadnjih sedmica, a ko razvaljuje u svom klubu? :-D
Blago rečeno, niko ne blista.
Čak su nam u najboljoj formi oni koji se nisu htjeli odazvati na ovo okupljanje. Šteta što i njih nema.
cyprus

#1790 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by cyprus »

juventus wrote:
cyprus wrote:

Dakle da analiziramo ''realnost'' :D :

ako Francuzi ne dobiju Bjeloruse kući nema šta tražiti na EP (0:1)
ako Rumuni ne dobiju Albaniju kući nemaju šta tražiti na EP (1:1)
ako Bjelorusija ne dobije Luksemburg nema šta tražiti na EP (0:0)
ako Albanija ne dobije nas kući nema šta tražiti na EP (1:1)
Luksemburg svakako nema šta tražiti na EP
I naravno MI, ako ne budemo imali 30 bodova nemamo šta tražiti na EP :D

Zaključak: naša kvalifikacijska grupa se treba diskvalifikovat :oops:
Ridjobrki

#1791 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Ridjobrki »

zecko_kupuz wrote:Hoćemo li se na ovakvim temama ikada dotaći situacije oko igrača, formacije, taktike ili će se rasprava uvijek svoditi na prebrojavanje osvojenih bodova? :-)
Adut nam je protivnik. Ono nije ekipa koju blio ko ne bi mogao dobiti bilo gdje. Imaju malo zvučno ime na osnovu stare slave al' ono je od golmana do selektora tanko. Iole pristojna ekipa bi ih trebala dobiti.

Drugo adut nam je taktički. Ovo su utakmice u kojim je najlakše praviti taktiku, samo osmotriti par slabih tačaka kod protivnika i polako... Oni će nam u ovakvoj situaciji sigurno dati par prilika da ih mlatnemo.
juventus

#1792 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by juventus »

cyprus wrote:

Pa svakako i mislim da će drugoplasirani iz ove grupe, ko god to bio, biti jedna od najlošijih ekipa u baražu, s veoma malim šansama da se kvalifikuje na EP. Francuzima se desio kiks dok još nisu ušli u formu, dok Blanc nije postavio stvari na svoje mjesto, sada je to druga ekipa.
nemam_ideje

#1793 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by nemam_ideje »

Isto kao što je Slovenija bila najlošija ekipa u baražu pa izbaciše Ruse :oops:
juventus

#1794 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by juventus »

Iznenađenja su moguća, ali mi pričamo o realnosti.
cyprus

#1795 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by cyprus »

juventus wrote:Iznenađenja su moguća, ali mi pričamo o realnosti.
Pa realnost je da ćemo se mi na EP plasirat samo ako iznenadimo nekog jačeg :-D
jeza u ledja

#1796 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by jeza u ledja »

juventus wrote:
cyprus wrote:
To nije realnost, to je glupost.
Corola

#1797 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Corola »

juventus wrote:
cyprus wrote:

Pa svakako i mislim da će drugoplasirani iz ove grupe, ko god to bio, biti jedna od najlošijih ekipa u baražu, s veoma malim šansama da se kvalifikuje na EP. Francuzima se desio kiks dok još nisu ušli u formu, dok Blanc nije postavio stvari na svoje mjesto, sada je to druga ekipa.
Usli su u formu i onda Hrvate nisu mogli dobiti na svom terenu, koji su fasovali od Gruzije u svojoj grupi.I oni isto tako nemaju sta traziti u svojoj grupi.
Slovenija je bila ubjedljivo najlosija ekipa u barazu i glat prodjose Bacuske.
@jeza u ledja ti je sve objasnio u zadnjem postu.
luckylaka

#1798 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by luckylaka »

north wrote:
luckylaka wrote:Idemo ih onda pobijediti.Moj idealan sastav za pobjedu izgledao bi ovako:1_Ganjeta 2-Deriguz 3-Splend 4-Lulica 5- North6-Ciprus 7-Yuventus ..... Jedno 3-4 ne gine rumunima :razz:

:-)
Jesi nezadovaljan .Skinem Hasagu ,nastelim tebi jedinicu i ne valja ti. :razz: PAPE :thumbup:
1pajdo
Location: http://www.forum.hr/showpost.php?p=3711 ... count=3209 ......./watch?v=KDHcd5yV1CE

#1799 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by 1pajdo »

Što je sa Krstanovićem, najboljim strijelcem HNL-a sa 20 pogodaka? :roll: Vidim da je Sušić pozvao samo 3 napadača , i to treći Muslimović koji je čini mi se bio dosta ozlijeđen, ispravite me ako griješim?

Koja je najvjerojatnija formacija reprezentacije protiv Rumunjske, nek netko napiše ako nije problem?
ultima_palabra

#1800 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by ultima_palabra »

90 minuta tiki-taka i 0:2 recimo... vrijeme je da steknemo pobjednički mentalitet. Ako to imamo, prosječne reprezentacije protv Rumuna nas ne mogu ugroziti ;-)
Locked