ovako cemo bjelorusija 6 bodova
albanija 3
francuska 3 i lux 3 dosta nam
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Sta je Begi?Jack Be Nimble wrote:Zna li se odprilike mogucih 11 igraca? Imali li puno povreda, sem Begovica?
ima upalu pupka i trzanje supkaEdin H. wrote:Sta je Begi?Jack Be Nimble wrote:Zna li se odprilike mogucih 11 igraca? Imali li puno povreda, sem Begovica?
Hoce li se oporaviti do utakmice
Edin H. wrote:Sta je Begi?Jack Be Nimble wrote:Zna li se odprilike mogucih 11 igraca? Imali li puno povreda, sem Begovica?
smoki_choko wrote:ima upalu pupka i trzanje supkaEdin H. wrote:Sta je Begi?Jack Be Nimble wrote:Zna li se odprilike mogucih 11 igraca? Imali li puno povreda, sem Begovica?
Bila ti najmrža ili ne, to je realnost.cyprus wrote:Definitivno jedna od najmržih rečenica, ne samo u fudbalu, nego onih koji sam čuo uopštejuventus wrote:Ako njih ne možemo pobjediti, onda i ne trebamo ići na EP, nemamo šta tamo tražiti.
Bas tako. I Spanija se trebala vratiti kuci iz Juzne Afrike kad su izgubili od Svicejuventus wrote:Bila ti najmrža ili ne, to je realnost.cyprus wrote:Definitivno jedna od najmržih rečenica, ne samo u fudbalu, nego onih koji sam čuo uopštejuventus wrote:Ako njih ne možemo pobjediti, onda i ne trebamo ići na EP, nemamo šta tamo tražiti.
Ako nemamo kvalitet da pobjedimo ekipu kakva je sad Rumunija, bolje onda da ne završimo na EP i ne brukamo se tamo. Kako bi tamo nekog pobjedili, ili bod uzeli?
Kralj, mi ne možemo tako razmišljati o nama, tako smo razmišljali o Francuzima pa šta se desi u po Sarajevu. Situacija u grupi je zbunjujuća, npr. Bjelorusija dobija Francusku, a remi sa Lux što nama naravno ide na ruku. Ali zaista imamo lijepe šanse da se domognemo baraža, a ko zna gdje će Francuska kiksat možda imamo i za prvo, ali bolje biti skroman i razmišljati realno. Da je tu Ćirina ekipa sa prošlih kvalifikacija, e đe bi nam kraj bio.juventus wrote:Bila ti najmrža ili ne, to je realnost.cyprus wrote:Definitivno jedna od najmržih rečenica, ne samo u fudbalu, nego onih koji sam čuo uopštejuventus wrote:Ako njih ne možemo pobjediti, onda i ne trebamo ići na EP, nemamo šta tamo tražiti.
Ako nemamo kvalitet da pobjedimo ekipu kakva je sad Rumunija, bolje onda da ne završimo na EP i ne brukamo se tamo. Kako bi tamo nekog pobjedili, ili bod uzeli?
xlord blackadder wrote:6 bodova ii nista
Blago rečeno, niko ne blista.zecko_kupuz wrote:Hoćemo li se na ovakvim temama ikada dotaći situacije oko igrača, formacije, taktike ili će se rasprava uvijek svoditi na prebrojavanje osvojenih bodova?![]()
Ja iskreno ne pratim pomno formu naših u zadnje vrijeme, možda se nađe neko ko će otkriti koji su nam to aduti a koje mane uoči duela s Rumunijom. Ko je od igrača totalna taraba zadnjih sedmica, a ko razvaljuje u svom klubu?
Dakle da analiziramo ''realnost''juventus wrote:Bila ti najmrža ili ne, to je realnost.cyprus wrote:Definitivno jedna od najmržih rečenica, ne samo u fudbalu, nego onih koji sam čuo uopštejuventus wrote:Ako njih ne možemo pobjediti, onda i ne trebamo ići na EP, nemamo šta tamo tražiti.
Adut nam je protivnik. Ono nije ekipa koju blio ko ne bi mogao dobiti bilo gdje. Imaju malo zvučno ime na osnovu stare slave al' ono je od golmana do selektora tanko. Iole pristojna ekipa bi ih trebala dobiti.zecko_kupuz wrote:Hoćemo li se na ovakvim temama ikada dotaći situacije oko igrača, formacije, taktike ili će se rasprava uvijek svoditi na prebrojavanje osvojenih bodova?![]()
Ja iskreno ne pratim pomno formu naših u zadnje vrijeme, možda se nađe neko ko će otkriti koji su nam to aduti a koje mane uoči duela s Rumunijom. Ko je od igrača totalna taraba zadnjih sedmica, a ko razvaljuje u svom klubu?
Pa svakako i mislim da će drugoplasirani iz ove grupe, ko god to bio, biti jedna od najlošijih ekipa u baražu, s veoma malim šansama da se kvalifikuje na EP. Francuzima se desio kiks dok još nisu ušli u formu, dok Blanc nije postavio stvari na svoje mjesto, sada je to druga ekipa.cyprus wrote:
Dakle da analiziramo ''realnost'':
ako Francuzi ne dobiju Bjeloruse kući nema šta tražiti na EP (0:1)
ako Rumuni ne dobiju Albaniju kući nemaju šta tražiti na EP (1:1)
ako Bjelorusija ne dobije Luksemburg nema šta tražiti na EP (0:0)
ako Albanija ne dobije nas kući nema šta tražiti na EP (1:1)
Luksemburg svakako nema šta tražiti na EP
I naravno MI, ako ne budemo imali 30 bodova nemamo šta tražiti na EP
Zaključak: naša kvalifikacijska grupa se treba diskvalifikovat
Pa realnost je da ćemo se mi na EP plasirat samo ako iznenadimo nekog jačegjuventus wrote:Iznenađenja su moguća, ali mi pričamo o realnosti.
To nije realnost, to je glupost.juventus wrote:Bila ti najmrža ili ne, to je realnost.cyprus wrote:Definitivno jedna od najmržih rečenica, ne samo u fudbalu, nego onih koji sam čuo uopštejuventus wrote:Ako njih ne možemo pobjediti, onda i ne trebamo ići na EP, nemamo šta tamo tražiti.
Usli su u formu i onda Hrvate nisu mogli dobiti na svom terenu, koji su fasovali od Gruzije u svojoj grupi.I oni isto tako nemaju sta traziti u svojoj grupi.juventus wrote:Pa svakako i mislim da će drugoplasirani iz ove grupe, ko god to bio, biti jedna od najlošijih ekipa u baražu, s veoma malim šansama da se kvalifikuje na EP. Francuzima se desio kiks dok još nisu ušli u formu, dok Blanc nije postavio stvari na svoje mjesto, sada je to druga ekipa.cyprus wrote:
Dakle da analiziramo ''realnost'':
ako Francuzi ne dobiju Bjeloruse kući nema šta tražiti na EP (0:1)
ako Rumuni ne dobiju Albaniju kući nemaju šta tražiti na EP (1:1)
ako Bjelorusija ne dobije Luksemburg nema šta tražiti na EP (0:0)
ako Albanija ne dobije nas kući nema šta tražiti na EP (1:1)
Luksemburg svakako nema šta tražiti na EP
I naravno MI, ako ne budemo imali 30 bodova nemamo šta tražiti na EP
Zaključak: naša kvalifikacijska grupa se treba diskvalifikovat
Jesi nezadovaljan .Skinem Hasagu ,nastelim tebi jedinicu i ne valja ti.north wrote:luckylaka wrote:Idemo ih onda pobijediti.Moj idealan sastav za pobjedu izgledao bi ovako:1_Ganjeta 2-Deriguz 3-Splend 4-Lulica 5- North6-Ciprus 7-Yuventus ..... Jedno 3-4 ne gine rumunima