Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post Reply
Drvosjeca iz Dejcica

#1776 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

TutankamonS wrote:Nije HRHB forum nego hrvatski forum budući da Bošnjaci na njemu tvrde da nema Arapa u Sarajevu.
Inače sam građanin Hrvatske i nemam veze sa BiH i došao sam se informirati i hvala na info.
Pozz
Kako god, nema na čemu. Ako zatreba još koja informacija slobodno se obrati, rado ću ti prenijeti sve informacije iz prve ruke. Raduje me kada se "građani" Hrvatske informišu iz prve ruke. :mrgreen:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1777 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

nema brige, ima da se zeleni i lepa našHa
Drvosjeca iz Dejcica

#1778 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

pici wrote:nema brige, ima da se zeleni i lepa našHa
Mojne ba Pici otkrivati sve planove. :mrgreen: 8-)
pici

#1779 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Mojne ba Pichi otkrivati sve planove. :mrgreen: 8-)

taktiČka obmana :mrgreen:
Drvosjeca iz Dejcica

#1780 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

pici wrote:
Mojne ba Pichi otkrivati sve planove. :mrgreen: 8-)

taktiČka obmana :mrgreen:
Idući put ćeš ti meni komandovati korpusom i to ovim što će izaći na istorijsku granicu Bosne, Dubrovnik-Zadar-Karlobag. :mrgreen: :lol:
TutankamonS

#1781 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by TutankamonS »

TutankamonS wrote:Nije HRHB forum nego hrvatski forum budući da Bošnjaci na njemu tvrde da nema Arapa u Sarajevu.
Inače sam građanin Hrvatske i nemam veze sa BiH i došao sam se informirati i hvala na info.
Pozz
Kako god, nema na čemu. Ako zatreba još koja informacija slobodno se obrati, rado ću ti prenijeti sve informacije iz prve ruke. Raduje me kada se "građani" Hrvatske informišu iz prve ruke. :mrgreen:
Da, ima.
Imate u cilju Islamsku državu? Ponadali ste se zbog ISIL-a itd? :D
spreca

#1782 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

TutankamonS wrote: Da, ima.
De ba posaljite nekog zajebanijeg...ti si previse mehak :oops: :lol:

pocet cemo od vas.....ovo je samo za pocetak :lol: :lol:

Image
Drvosjeca iz Dejcica

#1783 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

TutankamonS wrote:
Grean wrote:Ne nego kad Hrvatici prijete rusenjem drzave zbog nezadovoljstva sto su Bosnu prodavali da bi preko njenih ledja oslobadjali susjednu drzavu.

Eh sad kuknjava i kmecanje sto nisu dobili isto sto i Srbi, drugim rijecima hoce i jare i pare.
Hrvatska te je spasila, tj Bihać koji bi postao nekoliko puta veća Srebrenica.
Hrvatska je do sada vodila izdajničku politiku prema Hrvatima BiH.

Alija je kad su izlazile Slovenija i Hrvatska bio na strani Jugoslavije, imaš te izvještaje od Amerikanaca kada je pozivao na nepriznavanje Hrvatske.
Nakon što je se JNA osramotila na Vukovaru odlučio je krenuti
Ma šta kažeš? :shock: Ja ipak smatram da je Hrvatska danas to što jeste prije svega zahvaljujući BiH i Bošnjacima. Da nije bilo sukoba u BiH teško bi se Hrvatska nosila sa svom tom silom. Dakle Hrvatska je upravo profitirala na račun rata u BiH i svim silama se radilo da se u BiH otvori tzv. "drugi front" koji bi rasteretio Hrvatsku. Tako je i bilo, po izbijanju sukoba u BiH rat u Hrvatskoj ej praktično stao, sporadična puškaranja nisu pravi rat. Hrvatska je iskoristila tu situaciju da se naoruža i opremi te spremi za oslobađanje teritorije. Kada su krenule padati srpske teritorije u Hrvatskoj naravno da se onda išlo na totalno uništenje RSK i njenih trupa. To navodno pomaganje i oslobađanje Bihaća je prodavanje magle. Nije to Hrvatska uradila zbog Bihaća ili Bošnjaka već opet zbog sebe i svoje sigurnosti i guzice. Dodaj svemu tome i preko 20.000 Bošnjaka koji su učestvovali u odbrani Hrvatske kao najveća manjina u HV onda je sasvim jasno da Bošnjacima trebate dići spomenik odmah pored spomenika Banu Jelačiću. :oops:
Last edited by Drvosjeca iz Dejcica on 21/10/2016 17:19, edited 1 time in total.
Drvosjeca iz Dejcica

#1784 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

TutankamonS wrote:
Pozz
Da, ima.
Pa to je već završena stvar! :oops: Svaki od nas se zakleo bagdadskom kalifi na vjernost, samo čekamo komandu. Ovih 200 tisuća naseljenih Arpa će nam biti potpora.
Last edited by Drvosjeca iz Dejcica on 21/10/2016 17:20, edited 1 time in total.
spreca

#1785 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Nema on pojma koliko je bosnjaka ucestvovalo dobrovoljno u domovinskom ratu u Hr.....uvijek smo im pomagali a oni nam vracaju dzonom
Drvosjeca iz Dejcica

#1786 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

spreca wrote:Nema on pojma koliko je bosnjaka ucestvovalo dobrovoljno u domovinskom ratu u Hr.....uvijek smo im pomagali a oni nam vracaju dzonom
Pa Hrvati sami govore da je preko 20.000 Bošnjaka učestvovalo u HV, oko 1100 položilo živote. Najbrojnija manjina koja je branila Hrvatsku.

http://www.zagreb.hr/default.aspx?id=42065

Sramota da mi "islamisti" moramo educirati navodne građene Hrvatske o njihovim braniteljima na "islamističkom" forumu. :roll:
spreca

#1787 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

spreca wrote:Nema on pojma koliko je bosnjaka ucestvovalo dobrovoljno u domovinskom ratu u Hr.....uvijek smo im pomagali a oni nam vracaju dzonom
Pa Hrvati sami govore da je preko 20.000 Bošnjaka učestvovalo u HV, oko 1100 položilo živote. Najbrojnija manjina koja je branila Hrvatsku.

:thumbup:
Ali ima ih i nepismenih pa neznaju procackati po netu i sta naci i nauciti...alizato znaju da hocemo islamsku drzavu jer ce nam Issil pomoci :lol: :lol: :lol: .....ovaj takozvani hrvat sto pise ovdje je povratnik iz shumadije pa se sad ugurava croosanima :lol: :lol: :lol:
glockov kolac

#1788 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by glockov kolac »

Ma samo kladionice zatvoriti, a u Međugorje poslati inspekciju, pozatvarat škutorske firme u Sarajevu (samo FIS Vitez može)... pa nek Драган Човић barem ima za šta kmečati
Drvosjeca iz Dejcica

#1789 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

glockov kolac wrote:Ma samo kladionice zatvoriti, a u Međugorje poslati inspekciju, pozatvarat škutorske firme u Sarajevu (samo FIS Vitez može)... pa nek Драган Човић barem ima za šta kmečati
Tako će nekako i biti jer sve te "strašne" firme koje su kao uspješne su uspješne jer na potezu Sarajevo-Zenica-Tuzla imaju tršište. Bez toga mogu opet kamenje premetati.
Ripicipi

#1790 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Ripicipi »

Mene zanima na cemu se bazira tolika bosnjacka umisljenost, stvarno mi nije jasno.
pici

#1791 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

Idući put ćeš ti meni komandovati korpusom i to ovim što će izaći na istorijsku granicu Bosne, Dubrovnik-Zadar-Karlobag. :mrgreen: :lol:
ništa dok se polumesec su ljiljnima ne zavijori na Katedrali svetega Justa u Trstu :bih:
pici

#1792 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

spreca wrote:

:thumbup:
Ali ima ih i nepismenih pa neznaju procackati po netu i sta naci i nauciti...alizato znaju da hocemo islamsku drzavu jer ce nam Issil pomoci :lol: :lol: :lol: .....ovaj takozvani hrvat sto pise ovdje je povratnik iz shumadije pa se sad ugurava croosanima :lol: :lol: :lol:
nebil dobija domovnicu da radi na bauštHelu kolko HoĆe
TutankamonS

#1793 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by TutankamonS »

Spreca pa to su potomci ovih Pavelićevih :D Pa tko je rekao nešto protiv? Upoznat sam sa tim nego eto niste više naše cvijeće jebiga :D sad ste arapsko :D
TutankamonS

#1794 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by TutankamonS »

Sramota da mi "islamisti" moramo educirati navodne građene Hrvatske o njihovim braniteljima na "islamističkom" forumu. :roll:
Da, na stranici prije pričaš o arapskom zauzimanju i hrvatskom natalitetu a sada pričaš o Bošnjacima koji su branili Hrvatsku.
Šta bi ja sad triba reć?
Drvosjeca iz Dejcica

#1795 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

TutankamonS wrote:Spreca pa to su potomci ovih Pavelićevih :D Pa tko je rekao nešto protiv? Upoznat sam sa tim nego eto niste više naše cvijeće jebiga :D sad ste arapsko :D
Pa mi smo slobodan narod, za razliku nekih, imamo pravo birati cvjećara kojeg želimo. :mrgreen: Ipak biti štajerski konjušar i arapsko cvijeće je velika razlika. :wink: Prenesi i ovo molim te u moje ime na taj HR forum.
Grean

#1796 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Grean »

TutankamonS wrote:
Grean wrote:Ne nego kad Hrvatici prijete rusenjem drzave zbog nezadovoljstva sto su Bosnu prodavali da bi preko njenih ledja oslobadjali susjednu drzavu.

Eh sad kuknjava i kmecanje sto nisu dobili isto sto i Srbi, drugim rijecima hoce i jare i pare.
Hrvatska te je spasila, tj Bihać koji bi postao nekoliko puta veća Srebrenica.
Hrvatska je do sada vodila izdajničku politiku prema Hrvatima BiH.

Alija je kad su izlazile Slovenija i Hrvatska bio na strani Jugoslavije, imaš te izvještaje od Amerikanaca kada je pozivao na nepriznavanje Hrvatske.
Nakon što je se JNA osramotila na Vukovaru odlučio je krenuti
Da spasila me je sto je nakon 6 mjeseci rata potpisala primirje objerucke i cekala onda pune cetiri godine da mi izmorimo Srbiju i medjunarodnu zajednicu te jos na kraju da Franjo trguje nasom teritorijom kako bi isposlovao "mirnu reintegraciju Slavonije".

Niste vi dzaba u Dejtonu predlagali Slobi da ga potpisete bez Bosnjaka kad je zapelo oko Brckog. Da je trebalo Franjo bi mu i guzice dao a nama po drugi put zabio noz u ledja.

Zivite vi u svojim bajkama ali znaj da nije bilo nas i nase cetverogodisnje neprestane borbe bila bi vam Virovitica - Karlovac - Karlobag.
Last edited by Grean on 21/10/2016 18:00, edited 3 times in total.
Drvosjeca iz Dejcica

#1797 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

TutankamonS wrote:

Da, na stranici prije pričaš o arapskom zauzimanju i hrvatskom natalitetu a sada pričaš o Bošnjacima koji su branili Hrvatsku.
Šta bi ja sad triba reć?
A niš, muči. :mrgreen:
Progressive House

#1798 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Progressive House »

TutankamonS wrote:Spreca pa to su potomci ovih Pavelićevih :D Pa tko je rekao nešto protiv? Upoznat sam sa tim nego eto niste više naše cvijeće jebiga :D sad ste arapsko :D
Pa mi smo slobodan narod, za razliku nekih, imamo pravo birati cvjećara kojeg želimo. :mrgreen: Ipak biti štajerski konjušar i arapsko cvijeće je velika razlika. :wink: Prenesi i ovo molim te u moje ime na taj HR forum.

:lol: :lol: :thumbup:
Progressive House

#1799 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Progressive House »

kamenjarac sa prebivalištem u hr je vidno uznemiren :D
TutankamonS

#1800 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by TutankamonS »

Pa kako je biti Arapski konjušar i koji je plan za daljnu akciju :D?
Post Reply