Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kakva su vaša predviđanja za Inter Zapresic - Zagreb ?
Ja mislim da zagreb dobija, ali kvota mi je malo sumnjiva. whatever vec su ih jednom dobili u gostima
gonz0 wrote:e jebaji ga, idemo na današnju ponudu :Đ
Kakva su vaša predviđanja za Inter Zapresic - Zagreb ?
Ja mislim da zagreb dobija, ali kvota mi je malo sumnjiva. whatever vec su ih jednom dobili u gostima
Hrvatsku ligu izbjegavam maksimalno
Danas igram...
Augsburg - Werder PIK 2
Dusseldorf - Rostock 1
Telstar - Maastricht ps1
Antalya - Galata PIK 2
Monfils - Anderson 1
Kuznetsova - Kanepi 1
Od sad samo na sigurno, vidim iz ponude za sutra :
Malaga - Real M. 2
Barcelona - Sevilla 1
Marseille - Ajaccio 1
Liverpool - Norwich 1
Dinamo Z. - Rijeka 1
ne znam , ima jos tu koja kombinacija, vidicu sutra... ako neko ima neki prijedlog iz ponude za sutra - bujrum, ali nemojte da je džuturum već ono 100%, čitavu sedmicu nism ništa dobio
Puno namještenih igri u zadnje vrijeme, QPR - Chelsea, sudija prodana pi*ka što bi se reklo. Priča se da je Palermo - Lecce namještena na pobjedu Lecce-a, pa dosta raje igra 2 ovdje, ja sam sumnjičav i preskočit ću ovaj par. Ako imate daMu igrajte na ovo, nisam 100% siguran, ali svašta može biti istina. Danas ću malo hokej pa šta bog da, vidim u zadnje vrijeme fudbal skoro nikako i ne pogadjam, jbg. ima li neko nekih prijedloga za danas ? unaprijed hvala pozz
Guingamp- Angers 1 2,05
Tonight in Angers' squad will be few important absences: Charbonnier( 11/6- the best scorer), De Freitas( 8/0), Djellabi( 8/0), Rousseau( 7/0) and Tamboura( 3/0). Last game Angers lost to Sedan at home 1-3. Guingamp is in a good form last time. Since 4 games team is unbeaten. What is more Guigamp didn't even lost a goal: 1-0 against Le Havre, 0-0 against Amiens, 4-0 against Monaco and last time 2-0 against Lens.
Union Berlin - St.Pauli
For away team are out Sobiech (def.9), Ebbers (striker 6 5 goals second scorer), Voltz, Zambrano, and Hennings ( striker 2+2). Boll (midf. 12 2 goals) and Rothenbach ( def.7+2) are new absences. Karl (midf. 12 1 goal9 is the only absence for home team, also if he is a usual regular i think that, for the reasons that explained above, home team can win this match
Pick: Union Berlin home win.
Guingamp- Angers 1 2,05
Tonight in Angers' squad will be few important absences: Charbonnier( 11/6- the best scorer), De Freitas( 8/0), Djellabi( 8/0), Rousseau( 7/0) and Tamboura( 3/0). Last game Angers lost to Sedan at home 1-3. Guingamp is in a good form last time. Since 4 games team is unbeaten. What is more Guigamp didn't even lost a goal: 1-0 against Le Havre, 0-0 against Amiens, 4-0 against Monaco and last time 2-0 against Lens.
Union Berlin - St.Pauli
For away team are out Sobiech (def.9), Ebbers (striker 6 5 goals second scorer), Voltz, Zambrano, and Hennings ( striker 2+2). Boll (midf. 12 2 goals) and Rothenbach ( def.7+2) are new absences. Karl (midf. 12 1 goal9 is the only absence for home team, also if he is a usual regular i think that, for the reasons that explained above, home team can win this match
Pick: Union Berlin home win.
a jos bi predlozio Leverkuzen 2 i Slask W 1.
za prvi par ne bih bio siguran previse, jer ako pogledamo njigove prethodne susrete :
doci cemo do zakljucka da su nepredvidivi i da moze svasta biti. također, nije ni isključena činjenica da si u pravu jer od njigovog zadnjeg susreta nešto se moralo promjeniti, kako sastav, možda i taktika. nisam puno upraćen u ovu ligu, ali eto drzim ti fige da ces pogodit. Za drugi ti baš i ne mogu reći nešto puno, domaći su a imaju i manje poraza od gostujuce ekipe ove sezone. Leverkuzen najvjerovatnije dobiva jer je do sad dva puta pobijedio ovaj tim u gostima. ali , čest je slučaj da se padne na ovakvim parovima. sve u svemu sretno