shiljak wrote:
pa eto kod mene bas nije rekla-kazala. Ne znam sta covjek moze uraditi pogresno pa da mu ne radi telefon, mozda da podigne/spusti slusalicu jos jednom pa mozda proradi?
Naravno da ima ljudi sto nemaju problema, ali ima i onih sto ga imaju, pa valjda na to treba obratiti paznju kad uzimas paket, da se ne razocars kasnije.. Ako radi onda super, ako ne radi bar si bio informisan o tome..
Da li si korisnik MojaTv VoIP telefonije?
Slazem se u potpunosti sa tobom,ali traziti "iglu u plastu" samo je gubljenje vremena.. Treba itekako obratiti paznju i informisati se kako radi usluga za koju podnosis zahtjev (adsl,mojatv,mobiteli itd od BhTelecoma),ipak ces placati ti,nece drugi sigurno..
Prije nego sam postao korisnik MojaTv raspitao sam se dobro, prvo od prijatelja koji koriste tu uslugu pa do tehnicara koji sve to kopcaju (od centrale pa do korisnika stanje infrastrukture - optika,adsl "cvorovi", propusne brzine adsl2+, potrebni kablovi za instalacije u kuci itd..).. Cak sam sam provodio kablove,sve kopcao oko telefonskih uticnica sve do kutije vani na fasadi, nisam to htio da mi drugi rade jer znam da bi to nakaradno bilo "sto prije iz ruku da ispadne" .. Tehnicari su samo donijeli opremu, skopcali tel. kabal na kutiju vani i zavrsen posao.. Do sad je zadovoljavajuce, neutralan sam sto se tice komentara na Bhtelecom (ni dobro,ni lose)..za sve ima rijesenje..Toliko od mene!