Sarajevo shopping

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
alica.k

#1776 Re: Sarajevo shoping

Post by alica.k »

Karen wrote:Imam svoj sistem, otkopčam i zakopčam oko struka. Meni funkcionira bez problema :D
same here
j-lox

#1777 Re: Sarajevo shoping

Post by j-lox »

Ako gdje vidite ovakve tene (identicne boje kao na slici) molim vas da mi javite. Ne mogu sad nigdje da ih nadjem, a dok su bile u prodaji bio sam tanak sa lovom. Uglavnom bio bi vam zahvalan :-D

Image

Uploaded with ImageShack.us
Irm@

#1778 Re: Sarajevo shoping

Post by Irm@ »

suspect_zero wrote:
nerma. wrote:Gdje kupiti gumene cizme u Sarajevu?

To mi je bas nekako cudna ( :? ) obuca, ali samo kad pomislim na mokre noge, zelim ih. Ne bih neke presarene, a ni one ko za ribolov. :-D

Imaš u Sarazu gumenjaka, onih do koljena u bojama.
ima i u City Fashion i u onoj prodavnici cipela u Kralja Tomislava (Fenix ja mislim) ;-)
anelie

#1779 Re: Sarajevo shoping

Post by anelie »

Karen wrote:Imam svoj sistem, otkopčam i zakopčam oko struka. Meni funkcionira bez problema :D
hahaha,to sam djeci radila dok su nosili bodije pa ucili na tutu,a nisam se sjetila da bih i ja mogla probati taj sistem :-)
Karen

#1780 Re: Sarajevo shoping

Post by Karen »

Meni nekako došao logično, sam po sebi. Volim bodije, šta ću, ne želim ih se odreći. :) Posebno kad nosim haljine zimi, debele štrample, bude puno toplije.
baby24

#1781 Re: Sarajevo shoping

Post by baby24 »

kako oko struka, bas sam smotana???? a htjela bih i ja body zimi nositi:-)
*mima*

#1782 Re: Sarajevo shoping

Post by *mima* »

pa nije problem pisat ako imas body :-D .....dole se kopca......nikakav problem
alica.k

#1783 Re: Sarajevo shoping

Post by alica.k »

*mima* wrote:pa nije problem pisat ako imas body :-D .....dole se kopca......nikakav problem
joj ja imam dva koja se ne kopcaju uopste, vec moras sve skidat :S sve se kontam da sama zasijem te drikere
*mima*

#1784 Re: Sarajevo shoping

Post by *mima* »

:-D ...uh to je neugodno.....ja kupujem one sto se dole kopcaju i super
alica.k

#1785 Re: Sarajevo shoping

Post by alica.k »

dobri su skinny i benetton, njih najvise nosim :)

meni treba BEZ(H). a da je cisti pamuk, po mogucnosti sa sirokim naramenicama a ne one skroz tanke.
pa eto ako neko vidi, vicite.
Ma.Le.Na

#1786 Re: Sarajevo shoping

Post by Ma.Le.Na »

sportski grudnjak...
gdje ima i koliko km? :)

hvala :)
Karen

#1787 Re: Sarajevo shoping

Post by Karen »

Pa otkopčaš i one dvije kopče sastaviš oko struka dok obaviš što imaš, tako je najlakše. I onda opet zakopčaš. Vrlo jednostavno. Haj sve kod mene na edukaciju "Pipi u Bodiju" :D :-)
Michun

#1788 Re: Sarajevo shoping

Post by Michun »

Ma.Le.Na wrote:sportski grudnjak...

imas na siranu od 5 KM - navlace se preko glave, nema kopci nikakvih pa ne zuljaju ako radis vjezbe na podu (ko' ja) i imaju korpice. ja sam uzela najmanji i dobar mi je skroz. mozes zamjeniti velicinu.
Ma.Le.Na

#1789 Re: Sarajevo shoping

Post by Ma.Le.Na »

Michun wrote:

imas na siranu od 5 KM - navlace se preko glave, nema kopci nikakvih pa ne zuljaju ako radis vjezbe na podu (ko' ja) i imaju korpice. ja sam uzela najmanji i dobar mi je skroz. mozes zamjeniti velicinu.
extra :thumbup:

hvala :) :) :) :)
baby24

#1790 Re: Sarajevo shoping

Post by baby24 »

Karen wrote:Pa otkopčaš i one dvije kopče sastaviš oko struka dok obaviš što imaš, tako je najlakše. I onda opet zakopčaš. Vrlo jednostavno. Haj sve kod mene na edukaciju "Pipi u Bodiju" :D :-)
hvala Karen :-) ja kontam nesto se tako kopca i nosi, pa sam bila, malo je reci zbunjena :lol: reko' sto body ako je na struku hahahaah :D
zamzija

#1791 Re: Sarajevo shoping

Post by zamzija »

Ma logično je to za kopčanje dole kako se koristi :D Ali su problem oni koji se ne kopčaju, koji se navlače, imala sam jedan i odustala totalno od njih :D
hocunecu

#1792 Re: Sarajevo shoping

Post by hocunecu »

Michun wrote:

ovo i meni treba :thumbup:
Zovem se Zelena

#1793 Re: Sarajevo shoping

Post by Zovem se Zelena »

Gdje ima kupiti tola u boji? Ono, da nije neka standardna boja džinsa? Nešto sam se nafurala na crvene ili bordo :mrgreen: A opet da nije cijena od koje glava boli :-) Mogu sve vrste nogavica, uske, ravne, trapez :)
Hvala...
alica.k

#1794 Re: Sarajevo shoping

Post by alica.k »

Zovem se Zelena wrote:Gdje ima kupiti tola u boji? Ono, da nije neka standardna boja džinsa? Nešto sam se nafurala na crvene ili bordo :mrgreen: A opet da nije cijena od koje glava boli :-) Mogu sve vrste nogavica, uske, ravne, trapez :)
Hvala...
u lindexu imaju crvene, ljubicNaste. u mangu isto imaju neke.
u azelu standardno, ove godine imaju uzet sve one sto sam ja prosle godine u zari uzela :( bitches. i to za 15tak KM.
ja imam teget plave, drecavo zelene, crvene, ljubicaste, zute...i ove godine sve te imaju uzeti u azelu.

btw, meni su crvene najdraze :)
Zovem se Zelena

#1795 Re: Sarajevo shoping

alica.k wrote:
Zovem se Zelena wrote:Gdje ima kupiti tola u boji? Ono, da nije neka standardna boja džinsa? Nešto sam se nafurala na crvene ili bordo :mrgreen: A opet da nije cijena od koje glava boli :-) Mogu sve vrste nogavica, uske, ravne, trapez :)
Hvala...
u lindexu imaju crvene, ljubicNaste. u mangu isto imaju neke.
u azelu standardno, ove godine imaju uzet sve one sto sam ja prosle godine u zari uzela :( bitches. i to za 15tak KM.
ja imam teget plave, drecavo zelene, crvene, ljubicaste, zute...i ove godine sve te imaju uzeti u azelu.

btw, meni su crvene najdraze :)
Svaka ti je zlatna :thumbup: Merci :kiss: :-D
alica.k

#1796 Re: Sarajevo shoping

Post by alica.k »

zaboravih rec...u benettonu u wisi sam vidjela isto drecavo crvene, ali samo jedne i broj 38. cijenu ne upamtih :(
Zovem se Zelena

#1797 Re: Sarajevo shoping

alica.k wrote:zaboravih rec...u benettonu u wisi sam vidjela isto drecavo crvene, ali samo jedne i broj 38. cijenu ne upamtih :(
Kakvi su sa brojevima u Azelu? Znam, kad je tako jeftino... vazda su manji brojevi, nema šanse utrpati se :)
alica.k

#1798 Re: Sarajevo shoping

Post by alica.k »

pa eto, ja uzmem 38 :D i to nadjem skoro uvijek. uvdje u vogosci ima i 40 i 42 dosta, a i 36 i 34 (ne znam ko stane u 34, ja obicno sestri od 11 godina te uzimam haha)...mada se to brzo rasproda. mislim da je ubjedljivo najveci izbor brojeva na dobrinji onaj veliki azel sto ima. pa sad...
crvene isto ko sto ja imam sam vidjela u gradu u onom novom azelu, gore na spratu pa tamo gdje pise da je odjeca za mlade il sta vec, uglavnom, na lijevoj strani. broj 42.
orange

#1799 Re: Sarajevo shoping

Post by orange »

Help!!
Gdje cu naci crnu satensku kosulju dugih rukava, fini uski strukirani kroj? Bez ikakvih karafeka naprijed, totalno jednostavna...
Obila sam juce pola grada i u svim radnjama me samo blijedo gledaju... ne mogu da vjerujem da nigdje ne mogu naci nesto tako klasicno :?
alica.k

#1800 Re: Sarajevo shoping

Post by alica.k »

orange wrote:Help!!
Gdje cu naci crnu satensku kosulju dugih rukava, fini uski strukirani kroj? Bez ikakvih karafeka naprijed, totalno jednostavna...
Obila sam juce pola grada i u svim radnjama me samo blijedo gledaju... ne mogu da vjerujem da nigdje ne mogu naci nesto tako klasicno :?
haj nam pliz stavi sliku ako mozes nac
Post Reply