same hereKaren wrote:Imam svoj sistem, otkopčam i zakopčam oko struka. Meni funkcionira bez problema
Sarajevo shopping
Moderator: anex
- alica.k
#1776 Re: Sarajevo shoping
- j-lox
#1777 Re: Sarajevo shoping
Ako gdje vidite ovakve tene (identicne boje kao na slici) molim vas da mi javite. Ne mogu sad nigdje da ih nadjem, a dok su bile u prodaji bio sam tanak sa lovom. Uglavnom bio bi vam zahvalan

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
- Irm@
#1778 Re: Sarajevo shoping
ima i u City Fashion i u onoj prodavnici cipela u Kralja Tomislava (Fenix ja mislim)suspect_zero wrote:nerma. wrote:Gdje kupiti gumene cizme u Sarajevu?
To mi je bas nekako cudna () obuca, ali samo kad pomislim na mokre noge, zelim ih. Ne bih neke presarene, a ni one ko za ribolov.
Imaš u Sarazu gumenjaka, onih do koljena u bojama.
- anelie
#1779 Re: Sarajevo shoping
hahaha,to sam djeci radila dok su nosili bodije pa ucili na tutu,a nisam se sjetila da bih i ja mogla probati taj sistemKaren wrote:Imam svoj sistem, otkopčam i zakopčam oko struka. Meni funkcionira bez problema
-
Karen
#1780 Re: Sarajevo shoping
Meni nekako došao logično, sam po sebi. Volim bodije, šta ću, ne želim ih se odreći.
Posebno kad nosim haljine zimi, debele štrample, bude puno toplije.
-
baby24
#1781 Re: Sarajevo shoping
kako oko struka, bas sam smotana???? a htjela bih i ja body zimi nositi:-)
-
*mima*
#1782 Re: Sarajevo shoping
pa nije problem pisat ako imas body
.....dole se kopca......nikakav problem
- alica.k
#1783 Re: Sarajevo shoping
joj ja imam dva koja se ne kopcaju uopste, vec moras sve skidat :S sve se kontam da sama zasijem te drikere*mima* wrote:pa nije problem pisat ako imas body.....dole se kopca......nikakav problem
-
*mima*
#1784 Re: Sarajevo shoping
- alica.k
#1785 Re: Sarajevo shoping
dobri su skinny i benetton, njih najvise nosim 
meni treba BEZ(H). a da je cisti pamuk, po mogucnosti sa sirokim naramenicama a ne one skroz tanke.
pa eto ako neko vidi, vicite.
meni treba BEZ(H). a da je cisti pamuk, po mogucnosti sa sirokim naramenicama a ne one skroz tanke.
pa eto ako neko vidi, vicite.
- Ma.Le.Na
#1786 Re: Sarajevo shoping
sportski grudnjak...
gdje ima i koliko km?
hvala
gdje ima i koliko km?
hvala
-
Karen
#1787 Re: Sarajevo shoping
Pa otkopčaš i one dvije kopče sastaviš oko struka dok obaviš što imaš, tako je najlakše. I onda opet zakopčaš. Vrlo jednostavno. Haj sve kod mene na edukaciju "Pipi u Bodiju"

- Michun
#1788 Re: Sarajevo shoping
imas na siranu od 5 KM - navlace se preko glave, nema kopci nikakvih pa ne zuljaju ako radis vjezbe na podu (ko' ja) i imaju korpice. ja sam uzela najmanji i dobar mi je skroz. mozes zamjeniti velicinu.Ma.Le.Na wrote:sportski grudnjak...
gdje ima i koliko km?
hvala
- Ma.Le.Na
#1789 Re: Sarajevo shoping
extraMichun wrote:imas na siranu od 5 KM - navlace se preko glave, nema kopci nikakvih pa ne zuljaju ako radis vjezbe na podu (ko' ja) i imaju korpice. ja sam uzela najmanji i dobar mi je skroz. mozes zamjeniti velicinu.Ma.Le.Na wrote:sportski grudnjak...
gdje ima i koliko km?
hvala
hvala
-
baby24
#1790 Re: Sarajevo shoping
hvala KarenKaren wrote:Pa otkopčaš i one dvije kopče sastaviš oko struka dok obaviš što imaš, tako je najlakše. I onda opet zakopčaš. Vrlo jednostavno. Haj sve kod mene na edukaciju "Pipi u Bodiju"![]()
-
zamzija
#1791 Re: Sarajevo shoping
Ma logično je to za kopčanje dole kako se koristi
Ali su problem oni koji se ne kopčaju, koji se navlače, imala sam jedan i odustala totalno od njih 
-
hocunecu
#1792 Re: Sarajevo shoping
ovo i meni trebaMichun wrote:imas na siranu od 5 KM - navlace se preko glave, nema kopci nikakvih pa ne zuljaju ako radis vjezbe na podu (ko' ja) i imaju korpice. ja sam uzela najmanji i dobar mi je skroz. mozes zamjeniti velicinu.Ma.Le.Na wrote:sportski grudnjak...
gdje ima i koliko km?
hvala
- Zovem se Zelena
#1793 Re: Sarajevo shoping
Gdje ima kupiti tola u boji? Ono, da nije neka standardna boja džinsa? Nešto sam se nafurala na crvene ili bordo
A opet da nije cijena od koje glava boli
Mogu sve vrste nogavica, uske, ravne, trapez
Hvala...
Hvala...
- alica.k
#1794 Re: Sarajevo shoping
u lindexu imaju crvene, ljubicNaste. u mangu isto imaju neke.Zovem se Zelena wrote:Gdje ima kupiti tola u boji? Ono, da nije neka standardna boja džinsa? Nešto sam se nafurala na crvene ili bordoA opet da nije cijena od koje glava boli
![]()
Hvala...
u azelu standardno, ove godine imaju uzet sve one sto sam ja prosle godine u zari uzela
ja imam teget plave, drecavo zelene, crvene, ljubicaste, zute...i ove godine sve te imaju uzeti u azelu.
btw, meni su crvene najdraze
- Zovem se Zelena
#1795 Re: Sarajevo shoping
Svaka ti je zlatnaalica.k wrote:u lindexu imaju crvene, ljubicNaste. u mangu isto imaju neke.Zovem se Zelena wrote:Gdje ima kupiti tola u boji? Ono, da nije neka standardna boja džinsa? Nešto sam se nafurala na crvene ili bordoA opet da nije cijena od koje glava boli
![]()
Hvala...
u azelu standardno, ove godine imaju uzet sve one sto sam ja prosle godine u zari uzelabitches. i to za 15tak KM.
ja imam teget plave, drecavo zelene, crvene, ljubicaste, zute...i ove godine sve te imaju uzeti u azelu.
btw, meni su crvene najdraze
- alica.k
#1796 Re: Sarajevo shoping
zaboravih rec...u benettonu u wisi sam vidjela isto drecavo crvene, ali samo jedne i broj 38. cijenu ne upamtih 
- Zovem se Zelena
#1797 Re: Sarajevo shoping
Kakvi su sa brojevima u Azelu? Znam, kad je tako jeftino... vazda su manji brojevi, nema šanse utrpati sealica.k wrote:zaboravih rec...u benettonu u wisi sam vidjela isto drecavo crvene, ali samo jedne i broj 38. cijenu ne upamtih
- alica.k
#1798 Re: Sarajevo shoping
pa eto, ja uzmem 38
i to nadjem skoro uvijek. uvdje u vogosci ima i 40 i 42 dosta, a i 36 i 34 (ne znam ko stane u 34, ja obicno sestri od 11 godina te uzimam haha)...mada se to brzo rasproda. mislim da je ubjedljivo najveci izbor brojeva na dobrinji onaj veliki azel sto ima. pa sad...
crvene isto ko sto ja imam sam vidjela u gradu u onom novom azelu, gore na spratu pa tamo gdje pise da je odjeca za mlade il sta vec, uglavnom, na lijevoj strani. broj 42.
crvene isto ko sto ja imam sam vidjela u gradu u onom novom azelu, gore na spratu pa tamo gdje pise da je odjeca za mlade il sta vec, uglavnom, na lijevoj strani. broj 42.
-
orange
#1799 Re: Sarajevo shoping
Help!!
Gdje cu naci crnu satensku kosulju dugih rukava, fini uski strukirani kroj? Bez ikakvih karafeka naprijed, totalno jednostavna...
Obila sam juce pola grada i u svim radnjama me samo blijedo gledaju... ne mogu da vjerujem da nigdje ne mogu naci nesto tako klasicno
Gdje cu naci crnu satensku kosulju dugih rukava, fini uski strukirani kroj? Bez ikakvih karafeka naprijed, totalno jednostavna...
Obila sam juce pola grada i u svim radnjama me samo blijedo gledaju... ne mogu da vjerujem da nigdje ne mogu naci nesto tako klasicno
- alica.k
#1800 Re: Sarajevo shoping
haj nam pliz stavi sliku ako mozes nacorange wrote:Help!!