nera18 wrote:index mi na faxu, sve ostalo imam...i kopiju ovjerenu indexa kod sebe, slucajno jer sam studid karticu vadila
hocel mi dat tako?:$
Naravno! Meni su cak bez indexa odradili ovu tromjesecnu. Trazili su mi kopiju kada sam rekao da ne mogu index donijeti, ali cak im ni kopije nisam pokazao. Uglavnom njima su bitne pare, kada ti imas pare onda im se 'ebe za index! Pored toga da vas napomenem da odmah na licu mjesta placate 48km i nema cekanja po jedan dan, odnosno kartu dobijate odmah! (tako je slucaj bio na Otoci)
Industrialyzer wrote:E posto mene faks ubija vremenski , mogu li ja sve ispuniti , prikupiti i dati mami da preda ? Ja fakat nemam vremena

Mislim da moze, ali potpisat se moras kada uzmes kartu, pa sad moze li se neko drugi potpisati.

Ali ipak mislim da moze, pa nek preda kada nemas vremena.
Radnim danom prodajna mjesta Ćumurija, Otoka i Ilidža rade od 07,00 do 18,00 časova, a ostala prodajna mjesta od 07,00 do 16,00 sati.
U periodu od prvog do desetog u mjesecu subota je radna na prodajnim mjestima Ćumurija, Latinska Ćuprija, Otoka Ilidža i Hadžići od 08,00 do 14,00 časova .