Pozdrav
Dobio sam ponudu od osiguranja za nedavnu saobraćajnu nesreću i hoću da pišem prigovor jer nisam zadovoljan ponudom.
Zvao sam svoje osiguranje i rekli su mi da dođem kod njih sutra da mi pomognu napisati prigovor..
Šta treba uraditi da izvučem veći iznos, ima li nešto što je neophodno unijeti u prigovor?
Osiguranje auta - sve o tome
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
preludezalude
#1777 Re: Osiguranje auta - sve o tome
Najbolja opcija je dati advokatu da on to radi. Osiguranje ce ponuditi ovako koliko oni misle i tu prica zavrsava. Naganjavat ces se s njima mjesecima i na kraju ces opet uzeti advokata ako hocey izvuci vise. Preskoci gubljenje vremena i odmah uzmi advokata. On ce uzeti sebi 10% i opet ces biti zadovoljan.nuki_cika wrote: ↑23/06/2026 19:11 Pozdrav
Dobio sam ponudu od osiguranja za nedavnu saobraćajnu nesreću i hoću da pišem prigovor jer nisam zadovoljan ponudom.
Zvao sam svoje osiguranje i rekli su mi da dođem kod njih sutra da mi pomognu napisati prigovor..
Šta treba uraditi da izvučem veći iznos, ima li nešto što je neophodno unijeti u prigovor?
-
kao_kaoty
#1778 Re: Osiguranje auta - sve o tome
Slazem se sa komentarom iznad, da bez advokata ne treba pokusavati traziti vise, pogotovo ako je veci iznos.
Ako si kojim slucajem vec u procesu popravke auta, fiskalni racun/faktura bi takoder mogli biti dovoljni da isplate potpunu stetu.
Ako si kojim slucajem vec u procesu popravke auta, fiskalni racun/faktura bi takoder mogli biti dovoljni da isplate potpunu stetu.