Arsenal F.C.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
burek_in_space

#1776 Re: Arsenal F.C.

Post by burek_in_space »

sinkaspud wrote:ovom Almuniji je sudjeno da sjebe Arsenal coban nas unistava i kad je treci golman nekako dodje na gol cigan spanski, ne mogu da vjerujem.
Nije Almunia nista kriv, on jadan zna da ne zna.
Kriv je Wenger koji isto tako zna da ovaj ne zna, ali ne mijenja. Valja sachuvati koju kintu. :D
sinkaspud

#1777 Re: Arsenal F.C.

Post by sinkaspud »

burek_in_space wrote:
sinkaspud wrote:ovom Almuniji je sudjeno da sjebe Arsenal coban nas unistava i kad je treci golman nekako dodje na gol cigan spanski, ne mogu da vjerujem.
Nije Almunia nista kriv, on jadan zna da ne zna.
Kriv je Wenger koji isto tako zna da ovaj ne zna, ali ne mijenja. Valja sachuvati koju kintu. :D
cuj ne mijenaj pa lik je treci golman nije Wenger kriv sto su druga dva bolja golmana ozlijedjena.
burek_in_space

#1778 Re: Arsenal F.C.

Post by burek_in_space »

sinkaspud wrote: cuj ne mijenaj pa lik je treci golman nije Wenger krvi sto su druga dva ozlijedjena.
Jes' dobro si, do mene je shto sam pomislio da ga se mog'o rijeshiti davno, i dovesti nekog provjerenog... :D
Pardon, zaboravio sam da je Lehmann tu. :mrgreen:
sinkaspud

#1779 Re: Arsenal F.C.

Post by sinkaspud »

Da trebao je predvidjeti da ce se dva golmana u isto vrijeme ozlijediti pa dovesti jos dva provjerena za svaki slucaj. Lagano je biti general poslije bitke pa reci sto nije doveo a u prelaznom roku imas dva golmana koja su odlicno branila tokom sezone i sad trebao je dovesit jos Akinfeeva onako reda radi. Sva sreca pa je Lehman mogao potpisati jedva cekam da ga vidim u prvoj postavi narednu utakmicu.
Last edited by sinkaspud on 19/03/2011 18:07, edited 1 time in total.
romanovero

#1780 Re: Arsenal F.C.

Post by romanovero »

titula...zdravo zdravo
Arsenal...zdraaavo
Jack Be Nimble

#1781 Re: Arsenal F.C.

Post by Jack Be Nimble »

Od Arsenala se nista nije moglo ni ocekivati. Znalo se i prije meca u Barsi da ce Arsenal niz brdo krenuti. Nista novo, svake godine u ovo doba se raspadnu, ali sada su mogli 4 trofeja uzeti i na kraju popusili kao i uvijek.
burek_in_space

#1782 Re: Arsenal F.C.

Post by burek_in_space »

sinkaspud wrote:Da trebao je predvidjeti da ce se dva golmana u isto vrijeme ozlijediti pa dovesti jos dva provjerena za svaki slucaj. Lagano je biti general poslije bitke pa reci sto nije doveo a u prelaznom roku imas dva golmana koja su odlicno branila tokom sezone i sad trebao je dovesit jos Akinfeeva onako reda radi. Sva sreca pa je Lehman mogao potpisati jedva cekam da ga vidim u prvoj postavi narednu utakmicu.
Paja, nisam ja general poslije bitke, predvidjao sam raspad sistema dok su u igri bila sva 4 trofeja. Necemo se lagati. :wink:
Ali hajde, ionako sam simpatizer na daljinski, koji analizira jednu od najvecih ubleha u istoriji modernog fudbala. :D
LSD

#1783 Re: Arsenal F.C.

Post by LSD »

Ovdje još ništa nije gotovo...još 7 kola je do kraja (21 bod u opticaju), a -5 bodova iz perspektive Arsenala...obje ekipe i ManUtd i Arsenal igraju po principu toplo-hladno tako da ce biti do kraja još kikseva sigurno, plus što United dolazi u goste Arsenalu.
ultima_palabra

#1784 Re: Arsenal F.C.

Post by ultima_palabra »

8 kola plus zaostala za Arsenal.
sinkaspud

#1785 Re: Arsenal F.C.

Post by sinkaspud »

Arsenal ima utakmicu manje jos osam kola je do kraja znaci 24 boda u igri za United 27 za Arsenal. Dobro jes Wenger skrt ali kako on moze da zna da ce se dva golmana ozlijediti i jos onaj treci italijan, pa Almunia je na izlaznim vratima i sigurno na kraju sezone odlazi i niko nije ni sanjao da ce se on morati naci na golu ali sezonu ce da ludi svaba spasi :D
burek_in_space

#1786 Re: Arsenal F.C.

Post by burek_in_space »

sinkaspud wrote:Arsenal ima utakmicu manje jos osam kola je do kraja znaci 24 boda u igri za United 27 za Arsenal. Dobro jes Wenger skrt ali kako on moze da zna da ce se dva golmana ozlijediti i jos onaj treci italijan, pa Almunia je na izlaznim vratima i sigurno na kraju sezone odlazi i niko nije ni sanjao da ce se on morati naci na golu ali sezonu ce da ludi svaba spasi :D
Svake godine je ista pricha, titula/e se gubi/e u martu/aprilu, jer nema dovoljno shiroku klupu, zato shto su najcheshce po trojica igracha povrijedjeni. Necemo se sad praviti blesavi i reci da je to do medicinskog tima, ako imamo u vidu da je Wenger Bog i batina u tom klubu.
No, nema veze...ako je dobar Londonchanima :oops: koji su svake druge subote na Emiratesu, dobar je i meni koji ih pratim iz fotelje. :D
sinkaspud

#1787 Re: Arsenal F.C.

Post by sinkaspud »

Arsenal ima siroku klupu unatoc ozlijedama danas je veoma kvalitetan tim igrao ali jednostavno 3 golmana out kojoj ekipi se to jos desilo da 3 golmana u isto vrijeme budu povrijedjena u kljucnom dijelu sezone i sto je najgore najgori od svih njih ostane zdrav. Nece on nikad dobiti otkaz bi li ti da imas udio u vlasnistvu Arsenala otpustio Wengera? Covjek im donosi lovu napravio im stadion povecao zaradu, ko bi ga otpustio? A navijaci ga vole zbog svega sto je u ne tako dalekoj proslosti uradio sa Arsenalom, neki vole stil igre i politiku, gledacemo mi njega jos dugo na toj klupi. Mada mislim da bez obzira osvoje li ligu ili ne na ljeto sigurno dolaze pojacanja.
Obuca9

#1788 Re: Arsenal F.C.

Post by Obuca9 »

ultima_palabra wrote:8 kola plus zaostala za Arsenal.
Dovoljno da na kraju završe na -10 :D
palermo

#1789 Re: Arsenal F.C.

Post by palermo »

sinkaspud wrote:Arsenal ima siroku klupu unatoc ozlijedama danas je veoma kvalitetan tim igrao ali jednostavno 3 golmana out kojoj ekipi se to jos desilo da 3 golmana u isto vrijeme budu povrijedjena u kljucnom dijelu sezone i sto je najgore najgori od svih njih ostane zdrav. Nece on nikad dobiti otkaz bi li ti da imas udio u vlasnistvu Arsenala otpustio Wengera? Covjek im donosi lovu napravio im stadion povecao zaradu, ko bi ga otpustio? A navijaci ga vole zbog svega sto je u ne tako dalekoj proslosti uradio sa Arsenalom, neki vole stil igre i politiku, gledacemo mi njega jos dugo na toj klupi. Mada mislim da bez obzira osvoje li ligu ili ne na ljeto sigurno dolaze pojacanja.
Teško da se za ekipu u kojoj je Denilson prva rezerva može reći da ima široku klupu. Zapravo, u pravu si, ima široku...... i nejaku
sinkaspud

#1790 Re: Arsenal F.C.

Post by sinkaspud »

Denilson je sasvim solidan backup igrac.
extraordinary

#1791 Re: Arsenal F.C.

Post by extraordinary »

sinkaspud wrote:Arsenal ima siroku klupu unatoc ozlijedama danas je veoma kvalitetan tim igrao ali jednostavno 3 golmana out kojoj ekipi se to jos desilo da 3 golmana u isto vrijeme budu povrijedjena u kljucnom dijelu sezone i sto je najgore najgori od svih njih ostane zdrav. Nece on nikad dobiti otkaz bi li ti da imas udio u vlasnistvu Arsenala otpustio Wengera? Covjek im donosi lovu napravio im stadion povecao zaradu, ko bi ga otpustio? A navijaci ga vole zbog svega sto je u ne tako dalekoj proslosti uradio sa Arsenalom, neki vole stil igre i politiku, gledacemo mi njega jos dugo na toj klupi. Mada mislim da bez obzira osvoje li ligu ili ne na ljeto sigurno dolaze pojacanja.
Da sam dio vlasničke strukture Arsenala i da klub posmatram kao firmu kojoj je osnovni cijl maksimizirati profit, onda ga ne bih otpustio. U svakom drugom scenariju letio bi k'o Boing.
sumirprimus

#1792 Re: Arsenal F.C.

Post by sumirprimus »

ultima_palabra wrote:8 kola plus zaostala za Arsenal.
ma i ja velim nije tu jos nista gotovo mada,wenger ga uhaka kompletly :-)
nuki_cika

#1793 Re: Arsenal F.C.

Post by nuki_cika »

Stara,ali dobro poznata mu prica koje sam se naslušao i previše,jeboga onaj njegova bod.Bolje da ga nisu ni osvojili :x

http://www.arsenal-serbia.com/home/inde ... i&Itemid=2
Bordolini

#1794 Re: Arsenal F.C.

Post by Bordolini »

nuki_cika wrote:Stara,ali dobro poznata mu prica koje sam se naslušao i previše,jeboga onaj njegova bod.Bolje da ga nisu ni osvojili :x

http://www.arsenal-serbia.com/home/inde ... i&Itemid=2
sjo bjesne izjave :-), klasicno ispiranje mozga. Zbog ovakvih izjava biti navijac ili simpatizer kluba kojim wenger vedri i oblaci postaje uvreda intelekta.
vryzas

#1795 Re: Arsenal F.C.

Post by vryzas »

"Bilo je veoma teško igrati po ovom terenu, pa smo morali da pokažemo fizičku snagu i karakter umesto tehnike. Razočaran sam jer smo izgubili dva poena. Ali psihološki će biti važno to što smo pokazali karakter i sustigli prednost. Mislim da je ovo dobra osnova koje se moramo držati da bi osvojili titulu. Iako igrači nisu zadovoljni rezultatom, ipak su pokazali da žele da se bore".

Cuj MORALI da pokazu fizicku snagu i karakter...jbt. kao da su skokovi u vodu pa je bitna samo tehnika :D
Dobra osnova da bi osvojili titulu :lol: :lol: :lol: :lol: Lik je fakat poceo da se gubi :( Ovaj put je kriv teren, a kad nije teren, onda je sudjenje...pa imaju povrede kad nije sudjenje, pa neiskustvo kad nisu povrede, pa zgusnut raspored kad nije neiskustvo, pa losa forma pojedinaca kad nije zgusnut raspored, pa puno reprezentativaca kad nije losa forma...ima jos par stvari koje vrti u zavisnosti od situacije i utakmice...jedino ON nije nikada kriv...Koja suplja :-) ...kako bih mu lagano urucio sat, pozravio se i nasao pravog trenera!
mrtva kokoš

#1796 Re: Arsenal F.C.

Post by mrtva kokoš »

kakav im je veceras karakter :oops:

jedva cekam izjavu za medije :lol: :lol: :lol:
TLFanaticos777

#1797 Re: Arsenal F.C.

Post by TLFanaticos777 »

Hvala topnici na rasipanju bodova :lol: :lol:
:evil: :evil: :evil:
burek_in_space

#1798 Re: Arsenal F.C.

Post by burek_in_space »

Arsene oooooooo looser ooooooo :oops:
just principe

#1799 Re: Arsenal F.C.

Post by just principe »

meni je zao Arsenala i posebno trenera, al ozb tolike godine muke bez trofeja, nadam se da ce sljedece god biti bolje :roll:
burek_in_space

#1800 Re: Arsenal F.C.

Post by burek_in_space »

just principe wrote:meni je zao Arsenala i posebno trenera, al ozb tolike godine muke bez trofeja, nadam se da ce sljedece god biti bolje :roll:
Napravicu sutra peticiju "Usvojite Arsena", samo da dodjem sebi...
Post Reply