Moderators: _BataZiv_0809, anex

kaze da je auto über-gutt ,znaci nema brige my firend,mozes voziti i bez pojasacorolla02 wrote:ja sam je samo skonto da je bez pojasa![]()
Vuht ish shee say-ying
Sad ga vozim, 2,2 dizel, slabija verzija...zapinje mjenjač ko u priči, a tek prešla 18.000...nisam to očekivao od njih nikako...corolla02 wrote:ma prva liga![]()
pitaj vlasnika sta joj je radio, a imas i garanciju, pa proberijohntra wrote: Sad ga vozim, 2,2 dizel, slabija verzija...zapinje mjenjač ko u priči, a tek prešla 18.000...nisam to očekivao od njih nikako...
Da mu nije ubacen PSA mjenjac,on zna zapinjatijohntra wrote:nije joj vjerovatno niko ništa specijalno radio, osim da su je novinari vozali...ali opet na 18.000 onako mjenjač da zapinje je vrlo diskutabilno, u najmanju ruku rečeno...
sta vise reciljubav_aha wrote:kaze da je auto über-gutt ,znaci nema brige my firend,mozes voziti i bez pojasacorolla02 wrote:ja sam je samo skonto da je bez pojasa![]()
Vuht ish shee say-ying![]()
ma nije rekla nista naorocito,njena prva voznja,elegancija auta,izvana unutra,sretna sto moze uplaiti aVto bez kljuceva,ljudi odusevljeno bulje u aVtoma sve u svemu,nista posebno
ha ja, kreten sa kretenskim autom
Bullet Tooth Tony wrote:
Gost1515 wrote:Gledaj ovih što inače izvlače autobuse