vala ne moze gore od hajre bgmZPP wrote:Bilo gdje samo ne u Univerzalno, bar što se usluge tiče.
Jbte život, moja komšinica Hajra u piljari je u nedjelju u 8 ujutro srdačnija od onih klošara što rade u Univerzalnom u Importaneu. Onaj nivo komunikacije, bahatosti, bezobrazluka i čega sve ne prema kupcu ja u životu nisam vidio, a zavlačio sam se po raznim rupama. Degeni koji za mene ne bi trulekse prodavali. Nije mi jasno da gazda to sve trpi, a nije da su od jučer takvi. Kako koji novi dođe tako se uklopi u ambijent.
Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Moderator: Benq
-
ufff
#1776 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
- Cossack
#1777 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Jeko Hajra?ufff wrote:vala ne moze gore od hajre bgmZPP wrote:Bilo gdje samo ne u Univerzalno, bar što se usluge tiče.
Jbte život, moja komšinica Hajra u piljari je u nedjelju u 8 ujutro srdačnija od onih klošara što rade u Univerzalnom u Importaneu. Onaj nivo komunikacije, bahatosti, bezobrazluka i čega sve ne prema kupcu ja u životu nisam vidio, a zavlačio sam se po raznim rupama. Degeni koji za mene ne bi trulekse prodavali. Nije mi jasno da gazda to sve trpi, a nije da su od jučer takvi. Kako koji novi dođe tako se uklopi u ambijent.
- ghostwriter
#1778 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Brate da mi ga proda ne znam ti ko , meni je najbitnije ako sta bude da se popravi. Zamisli bude ljubazan a kad se pokvari ne poznaje te hahaha 
- Maharadza
#1779 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Pa taj "rizik" imaš kod svih ovih privatnika sa nekim svojim garancijama koje btw. komotno mogu i na salvete napisati što se mene tiče, isto ti ga dođe! Ja lično samo vjerujem ovoj garanciji od oficijelnog' distributera (za moj GS3 to je kimtec), ostala sitna buranija i šverceri me ne zanimaju!ghostwriter wrote:Brate da mi ga proda ne znam ti ko , meni je najbitnije ako sta bude da se popravi. Zamisli bude ljubazan a kad se pokvari ne poznaje te hahaha
- skafiskafsnjak
#1780 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Ja sam imao pozitivna iskustva sa Fontele. I nemam nijednu primjedbu ...
- ghostwriter
#1781 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Ja kupujem koga poznajem da li je to firma ili pojedinac ne bitno je bitno je da znam da ce me sutra ispostovati ako mi se sta desi sa uredajem koji kupimMaharadza wrote:Pa taj "rizik" imaš kod svih ovih privatnika sa nekim svojim garancijama koje btw. komotno mogu i na salvete napisati što se mene tiče, isto ti ga dođe! Ja lično samo vjerujem ovoj garanciji od oficijelnog' distributera (za moj GS3 to je kimtec), ostala sitna buranija i šverceri me ne zanimaju!ghostwriter wrote:Brate da mi ga proda ne znam ti ko , meni je najbitnije ako sta bude da se popravi. Zamisli bude ljubazan a kad se pokvari ne poznaje te hahaha
Ja sam imao sa ovim generalnim distributerima probelma. Nije mobitel vec platio sma tv bas skupo i pokvario se saltali me ko da sam majmun najveci na kraju sam morao da se svadam sa njima ko da sam ga ukrao a ne kupio
- skafiskafsnjak
#1782 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Ja mogu reci da sam imao pozitivna iskustva sa Mobis (Nokia) . OStale ne znam ... par puta nosio telefon, bez problema popravljeno.
od ovih "divljih" kao sto sam vec rekao, Fontele.
od ovih "divljih" kao sto sam vec rekao, Fontele.
- darius_maximus
#1783 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Ljudi moji, gdje se može naći Galaxy SII u Sarajevu, nema ga ni u jednoj radnji... Probao u Fontele, Univerzalno, čak zvao i onaj Connect+ u Lukavici...
Želio bih kupiti novi u radnji, a ne PIK varijante, jer mi je to bas kupovanje mačka u vreći, pa javite ako znate da ima negdje da je 500-ak KM...
Želio bih kupiti novi u radnji, a ne PIK varijante, jer mi je to bas kupovanje mačka u vreći, pa javite ako znate da ima negdje da je 500-ak KM...
- shiljak
#1784 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
isti slučaj.. kao da je svima isti dobavljaš, jer svako od njih je rekao da će doći do kraja mjesecadarius_maximus wrote:Ljudi moji, gdje se može naći Galaxy SII u Sarajevu, nema ga ni u jednoj radnji... Probao u Fontele, Univerzalno, čak zvao i onaj Connect+ u Lukavici...
- anonimnaosoba
#1785 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Pa dok ne ukradu i ne dekodiraju koji 
-
ufff
#1786 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
UndeTected ? ima li ko iskustva kod njih
-
ufff
#1787 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
moze li ko postaviti 5-6 najboljih prodavnica za mob u sarajevu
- skafiskafsnjak
#1788 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
a da malo prelistas temu? tesko?
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
- Kinaski
#1789 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Koliko kosta zamjena ekrana na galaxy s1 I da li se isplati
- EmiRem
#1790 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
ne isplati se, al nikakoKinaski wrote:Koliko kosta zamjena ekrana na galaxy s1 I da li se isplati
- Kinaski
#1791 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Koliko kosta , da ga onda prodam jebiga 
-
ufff
#1792 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
kam connecting iskustva ima li iko '
-
ufff
#1793 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
ufff wrote:kam connecting iskustva ima li iko '
- agent_zero
#1794 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Preporuka, to je "ćelo" o kome se dosta pričalo na ovom podforumu. Znam mnoge koji su uzimali kod njega i sve oke.ufff wrote:UndeTected ? ima li ko iskustva kod njih
Samo provjeri prije kupovine jeli otključan mob (ubaci svoju sim karticu i upali).
- skafiskafsnjak
#1795 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Da li ima neko da je rootovan telefon nosio na servis u Fontele ?
Da li su skontali ? 
-
ufff
#1796 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
nego ljudi dajte kakvu prodavnicu mobitela a da nije fontele i univerzalno
- strong69
#1797 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Probaj Kam Connecting. Imaju radnju u Mercatoru na Socijalnom. Bili su veoma korektni, uredaji novi, zapakovani i originalno opremljeni. Ja sam imao pozitivno iskustvo a takoder i jos par prijatelja/poznanika koji su kupovali tamo i koji su mi ih i preporucili.ufff wrote:nego ljudi dajte kakvu prodavnicu mobitela a da nije fontele i univerzalno
U sustini, svi su oni tu negdje. Kupac je taj koji treba da napravi razliku i obavi dobru kupovinu. Obrati paznju na ono sto kupujes. Gledaj da je telefon u originalnoj kutiji, da IMEI na telefonu i kutiji odgovaraju jedan drugom, da nije koristen (znaju prodavati koristen kao nov) i da ima originalnu pratecu opremu (slusalice, punjac, USB kabl).
-
ufff
#1798 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
znaci jucer ih zovem pitam za mobitel kaze 340 ja dodjem kaze 390 ali moze i za 380 fuj fujstrong69 wrote:Probaj Kam Connecting. Imaju radnju u Mercatoru na Socijalnom. Bili su veoma korektni, uredaji novi, zapakovani i originalno opremljeni. Ja sam imao pozitivno iskustvo a takoder i jos par prijatelja/poznanika koji su kupovali tamo i koji su mi ih i preporucili.ufff wrote:nego ljudi dajte kakvu prodavnicu mobitela a da nije fontele i univerzalno
U sustini, svi su oni tu negdje. Kupac je taj koji treba da napravi razliku i obavi dobru kupovinu. Obrati paznju na ono sto kupujes. Gledaj da je telefon u originalnoj kutiji, da IMEI na telefonu i kutiji odgovaraju jedan drugom, da nije koristen (znaju prodavati koristen kao nov) i da ima originalnu pratecu opremu (slusalice, punjac, USB kabl).
-
swatch
#1799 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Dodjem da kupim telefon, pitam koliko je, kaze toliko i toliko. Stand im oblijepljen shoping karticom, lik se pravi budala kao nema on pojma sta je to. Kad sam mu objasnio i pokazao da mu je stand oblijepljen, lik dize cijenu telefona za cijelih 100 KM. Saljem ga u pm i odlazim u drugu prodavnicu gdje kupujem telefon. Samo glupi bosnjo pravi razliku u placanju.ufff wrote:znaci jucer ih zovem pitam za mobitel kaze 340 ja dodjem kaze 390 ali moze i za 380 fuj fujstrong69 wrote:Probaj Kam Connecting. Imaju radnju u Mercatoru na Socijalnom. Bili su veoma korektni, uredaji novi, zapakovani i originalno opremljeni. Ja sam imao pozitivno iskustvo a takoder i jos par prijatelja/poznanika koji su kupovali tamo i koji su mi ih i preporucili.ufff wrote:nego ljudi dajte kakvu prodavnicu mobitela a da nije fontele i univerzalno
- zateznistub
#1800 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
DOkle god bude prodavnica-pijaca ovog i slicnog tipa bice i takvih prodavaca koji cijene formiraju po izgledu kupca!swatch wrote:Dodjem da kupim telefon, pitam koliko je, kaze toliko i toliko. Stand im oblijepljen shoping karticom, lik se pravi budala kao nema on pojma sta je to. Kad sam mu objasnio i pokazao da mu je stand oblijepljen, lik dize cijenu telefona za cijelih 100 KM. Saljem ga u pm i odlazim u drugu prodavnicu gdje kupujem telefon. Samo glupi bosnjo pravi razliku u placanju.