Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Arma-Sarma wrote:
Pa i da ne menja pelene, iako bih se zakleo da sam o tome čitao, ima 30 godina i ne može igrati kao prije. Pa jesi mu vidjela kako se namjestio na forhend na izjednačenju kod 5:2
Naravno da si chitao, naravno da Rodzer to izjavljuje, ali ja nisam glupa da ou to poverujem. Gde su Mirki danas bila deca dok je ona gledala mech ? Ostavila ih svekrvi na cuvanje ?
U godinama i jeste poenta, Rodzerovo vreme prolazi i dolaze novi. Ima on jos stosta da pokaze na terenu, jos mnogo skalpova da skine, ali ne verujem da ce se on zlopatiti jos dugo na terenu, jer sigurno nema ambicije da se bori sa klincima da bi ostao u TOP 5 .
A sto se Djokovica tice, znao je on da nanese bolne rane Federeru i na vrhuncu njegove karijere...
Bubalo1 wrote:Od kad ti favorizujes Nadala ? Od kako su svi ostali ispali ?
Favorizujem sve protivnike Dijaninog sina.
Pa vidi se da si opterecen, nisi ti kriv... to je psiha, jbg, ali okej je da priznajes.
Opterećen što ne volim jednog troprstaša? Ako pobjedi sutra, rado ću mu čestitati i priznati da je trenutno najbolji na svijetu. Ako izgubi bit će mi još draže jer će pokazati da nije zreo za broj 1.
Arma-Sarma wrote:
Opterećen što ne volim jednog troprstaša? Ako pobjedi sutra, rado ću mu čestitati i priznati da je trenutno najbolji na svijetu. Ako izgubi bit će mi još draže jer će pokazati da nije zreo za broj 1.
Mislim da ce i Djokovicu biti drago kad vidi tvoje cestitke, ako pobedi...
Zar ne mozes mec gledat normalno bez favorizovanja bilo koga ? Ti djelujes ko neka trinaestogodisnjakinja koja bali za Biberom .. samo sto ti balis za svim teniserima i svaki je najveci od najvecih kad igra protiv onog kojeg ti ne volis ..
Nisam mogao gledati mečeve, ali po meni očekivani rezultati. Iznenadilo me je da je Fed uzeo i set, ali očigledno je Noletova forma ipak u blagom padu, što je i logično.
Za Rafu je uspjeh i pobjeda protiv ovakvog Del Potra, jer mu Argentinac nikako ne odgovara.
Što se tiče finala, u mečevima na betonu na dva dobijena seta Đoković je uvijek favorit protiv Nadala. Ipak ovo je Nadalova omiljena tvrda podloga i nadam se da bi mogao iskoristiti blagi pad forme Đokovića i nanijeti mu prvi poraz ove godine. A iako izgubi ostvario je dobar rezultat... njemu je cilj da polako ulazi u formu i da bude onaj pravi kad počne ciklus turnira na zemlji.
zimzelen wrote:
Hm, pitam se , odakle Djoki uvijek inspiracija za Federera a protiv Matadora iz Manacora - nikad!?
Pa nije bas NIKAD, medjusobni score nesto drugacije govori, iako je Nadal u velikoj prednosti. Ali, dosta od te razlike otpada na sljaku gdje je Nadal neprikosnoven, iako je i tu bilo fantasticnih meceva.
Nego, ja ne mogu da vjerujem da mu je return ovako los veceras, ne pamtim da sam gledao ovako lose izdanje kad je taj segment igre u pitanju. A ni servis nije nista bolji.
P.S. Uzeo mu 2 break-a Nole, evo sansa i za 3, ali nije u stanju servisom to da potvrdi.
*EDIT... Jos jedan break u 2. setu, sad cemo vidjeti hoce li to KONACNO da potvrdi servisom.
Mislio sam na finala, gdje je jos na nuli s Rafom. Ali, sinoc onako reternirati Federeru, koji ima ponajbolji servis na tour-u, posebno drugi, s 'kick-om', vracati tako dobro pripremljene napade kao od sale, a veceras ni pola od toga!? Sam fedex je rekao da je zadovoljan igrom bio.
Osvojio je evo set, ali ne vjerujem da ce i mec jer Rafa je vrlo raspolozen.