Dres reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- burekodsira
#1776 Re: Dres reprezentacije BiH
dobro, ovi fanatici imaju stari model, novi dezen nemaju
-
kriba
#1777 Re: Dres reprezentacije BiH
Dresovi, majice, trenerke koje se prodaju u shopu su iste one koji nose i igraci, dres kosta 90 KM , sa imenom igraca ili vasim imenom kosta 100 KM, kvaliteta je kakva jeste, ali je identicna onoj koju nose igraci, nisu nikakve replike 
- Jazzy.ba
#1778 Re: Dres reprezentacije BiH
To jedino legea od svih sportskih brendova prodaje identicne dresove u shopovima onima koje plasira igracima. Nike, Adidas i ostali prodaju replike.
- Edin H.
#1779 Re: Dres reprezentacije BiH
Kakva je ovo nebuloza, ne mozes birati velicinumevkobass wrote: bas sam i mislio na http://www.fanatic-shop.com/ ,to znam i bez gugleta
-
kriba
#1780 Re: Dres reprezentacije BiH
ne znam kakva je politika ostalih, ali znam kakva je situacija u BH Fan shopuJazzy.ba wrote:To jedino legea od svih sportskih brendova prodaje identicne dresove u shopovima onima koje plasira igracima. Nike, Adidas i ostali prodaju replike.
- antifascism
#1781 Re: Dres reprezentacije BiH
Nije istina. Imam dres orginal i na njemu ima "pojacanje" T na ramenima.Jazzy.ba wrote:Mnogo je razlika, pocevsi od vrste materijala, nacina sivanja, pojacanog sivanja oko rukava koji sprijecava trganje (mada se nekad i deru), vidio si na nike dresovima igraca da postoji ono pojacanje u obliku slova T na ramenima, dok toga kod replika nema, otvori za znoj itd itd. Pogledaj na eBayu kad neko prodaje players worn match shirt, i kad navode razlike.antifascism wrote:Kakva je razlika?Jazzy.ba wrote:Dresovi koji prodaju svi svjetski brendovi sportske opreme u fan shopovima zovu se replike, tj nisu identicni onima koji nose igraci.
I nije to nikakvo pojacanje nego obicni marketisnki trik, cuj pojacanje ko da ce imati MMA borbe u dresovima.
Dresovi jesu identicni onima koji nose igraci.
- BHF_Manijak
#1782 Re: Dres reprezentacije BiH
Ni ja ne vjerujem da su isti u prodoji i "na igracima" ali hajde de...Ne bi imalo smisla.
- Jazzy.ba
#1783 Re: Dres reprezentacije BiH
Imam 4 Nike dresa, pa i Arsenalov iz Arsenalovog shopa i nije identican onima na igracima. I na racunu iz prodavnice je pisalo Replica shirt.antifascism wrote:
Nije istina. Imam dres orginal i na njemu ima "pojacanje" T na ramenima.
I nije to nikakvo pojacanje nego obicni marketisnki trik, cuj pojacanje ko da ce imati MMA borbe u dresovima.
Dresovi jesu identicni onima koji nose igraci.
-
Crvena Tifoza
#1784 Re: Dres reprezentacije BiH
Većine klubova prodaju kako orginal tako i replika dresove, s tim da su replike znatno jeftinije. Do sada sam naručivao dosta dresova raznih klubova i uvijek sam morao skuplje platiti one što u donjem desnom uglu imaju prišiven logo, marka i "official match jersey". Takođe, ako uzimaš dres sa imenom igrača u većini slučajeva replike imaju "plastificirana" slova i broj, dok orginali su drugačiji.
Kao što sam naveo prije, uzeo sam plavi dres iz Bhfanshopa, i kada izgled porediš sa onim dresom što je reprezentacija nosila protiv Slovenije u zadnjoj prijateljskoj dres je po izgledu identičan. Kvalitet materijala nisam poredio sa orginalom.
Kao što sam naveo prije, uzeo sam plavi dres iz Bhfanshopa, i kada izgled porediš sa onim dresom što je reprezentacija nosila protiv Slovenije u zadnjoj prijateljskoj dres je po izgledu identičan. Kvalitet materijala nisam poredio sa orginalom.
- luckylaka
#1785 Re: Dres reprezentacije BiH
Ti ne mozes a ja mogu kako to zivota ti kad mozes izabrati S,M,L,Xl..Edin H. wrote:Kakva je ovo nebuloza, ne mozes birati velicinumevkobass wrote: bas sam i mislio na http://www.fanatic-shop.com/ ,to znam i bez gugleta
- MyTao
#1786 Re: Dres reprezentacije BiH
Hajd da se malo pofalim
Imam orginal dres nase repke (Lulicev dres u kojem je igrao protiv Mexica) i "orginal" kupljeni... i meni su isti, nema razlike... Jedino ako ima nesto sto ja nisam zapazio... al izgled i kvalitet meni isti.
Imam orginal dres nase repke (Lulicev dres u kojem je igrao protiv Mexica) i "orginal" kupljeni... i meni su isti, nema razlike... Jedino ako ima nesto sto ja nisam zapazio... al izgled i kvalitet meni isti.
- Jazzy.ba
#1787 Re: Dres reprezentacije BiH
Kako šaltaš veličine?luckylaka wrote:Ti ne mozes a ja mogu kako to zivota ti kad mozes izabrati S,M,L,Xl..Edin H. wrote:Kakva je ovo nebuloza, ne mozes birati velicinumevkobass wrote: bas sam i mislio na http://www.fanatic-shop.com/ ,to znam i bez gugleta
-
Crvena Tifoza
#1788 Re: Dres reprezentacije BiH
Jazzy.ba wrote: Kako šaltaš veličine?
Izabereš boju dresa, i onda ti se otvara opcija za veličinu.
- johntra
#1789 Re: Dres reprezentacije BiH
Kakve su ovo opcije od 15 eura, je li ovo neka navlakuša ili?
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1790 Re: Dres reprezentacije BiH
koliko viđoh najbolja opcija uzeti ovu Fan korpu đe dres, kačket, šal i mala zastavica za 25 eura
jel neko naručivao od ovih...kolko dođe poštarina i kako dostavljaju (Sarajevo, BiH)?
jel neko naručivao od ovih...kolko dođe poštarina i kako dostavljaju (Sarajevo, BiH)?
- Jazzy.ba
#1791 Re: Dres reprezentacije BiH
Dakle ne kupujte ove dresove, iduće hefte novi.Prema ekskluzivnim informacijama koje dobijamo od naših dobrih izvora, LEGEA, sponzor opreme naše fudbalske reprezentacije BiH će u junu ove godine izdati potpuno novu i kvalitetniju opremu za naše reprezentativce, u nastavku saznajte zašto i zbog čega.
Nogometni/Fudbalski savez naše države Bosne i Hercegovine ima ugovor i partnerstvo sa LEGEA proizvođačem sportske opreme do 2014.godine kada se igra Svjetsko Prvenstvo u Brazilu.
LEGEA je osnovana 1990.godine u gradu Pompei, država Italija. Jedna je od najpopularnijih sportskih brendova. Oni imaju veliku 'brigu' da li će naši iz saveza produžiti ugovor sa njima, ili ćemo u Brazil ići u opremi nekog drugog proizvođača sportske opreme.
S ciljem da privuku naše reprezentativce i tim našeg nogometnog saveza da produže ugovor sa njima do daljnjeg, spremaju veliku ponudu u junu ove godine.
Naime, napraviti će potpuno novu kolekciju opreme sa jako kvalitetno odrađenim detaljima, koji će kako kažu mnogo oduševiti sve u Bosni i Hercegovini. Trenutna oprema koju koristimo nema neki kvalitet, i nije urađena prema vrhunskim standardima. Ostaje nam da vidimo šta će se desiti, i šta će odlučiti ljudi iz naše nogometne kuće.
-
Crvena Tifoza
#1792 Re: Dres reprezentacije BiH
Jazzy.ba wrote:Dakle ne kupujte ove dresove, iduće hefte novi.Prema ekskluzivnim informacijama koje dobijamo od naših dobrih izvora, LEGEA, sponzor opreme naše fudbalske reprezentacije BiH će u junu ove godine izdati potpuno novu i kvalitetniju opremu za naše reprezentativce, u nastavku saznajte zašto i zbog čega.
Nogometni/Fudbalski savez naše države Bosne i Hercegovine ima ugovor i partnerstvo sa LEGEA proizvođačem sportske opreme do 2014.godine kada se igra Svjetsko Prvenstvo u Brazilu.
LEGEA je osnovana 1990.godine u gradu Pompei, država Italija. Jedna je od najpopularnijih sportskih brendova. Oni imaju veliku 'brigu' da li će naši iz saveza produžiti ugovor sa njima, ili ćemo u Brazil ići u opremi nekog drugog proizvođača sportske opreme.
S ciljem da privuku naše reprezentativce i tim našeg nogometnog saveza da produže ugovor sa njima do daljnjeg, spremaju veliku ponudu u junu ove godine.
Naime, napraviti će potpuno novu kolekciju opreme sa jako kvalitetno odrađenim detaljima, koji će kako kažu mnogo oduševiti sve u Bosni i Hercegovini. Trenutna oprema koju koristimo nema neki kvalitet, i nije urađena prema vrhunskim standardima. Ostaje nam da vidimo šta će se desiti, i šta će odlučiti ljudi iz naše nogometne kuće.
Al' nas zahebaše.
Hoćemo li moći vratiti stare za nove dresove?
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1793 Re: Dres reprezentacije BiH
A ekskluzivno za forum klix.ba otkrivamo novi detalj je:
imena igrača na dresovima!
jer je Luigi konačno savladao rad s peglom, a pod njegovim nadzorom su specijalno za NS BiH uposlena još tri kineska emigranta kako bi isporuka novih dresova s novim detaljima bila kontinuirana
jer je Luigi konačno savladao rad s peglom, a pod njegovim nadzorom su specijalno za NS BiH uposlena još tri kineska emigranta kako bi isporuka novih dresova s novim detaljima bila kontinuirana
- Romanista 101%
- phillie
#1795 Re: Dres reprezentacije BiH
hahahaha upravo tako, dosad sa chumurushom radio, a sad ima roventa pegluJoseMujica wrote:A ekskluzivno za forum klix.ba otkrivamo novi detalj je:
- Romanista 101%
#1796 Re: Dres reprezentacije BiH
moguce da legea bude imala 2 "svoja" predstavnika u Brazilu 
- Logovan
#1797 Re: Dres reprezentacije BiH
Klepili pare na onim kvazi dresovima a sad dolaze ovi bolji.Jazzy.ba wrote:Dakle ne kupujte ove dresove, iduće hefte novi.Prema ekskluzivnim informacijama koje dobijamo od naših dobrih izvora, LEGEA, sponzor opreme naše fudbalske reprezentacije BiH će u junu ove godine izdati potpuno novu i kvalitetniju opremu za naše reprezentativce, u nastavku saznajte zašto i zbog čega.
- AmiĐa_Idriz
#1798 Re: Dres reprezentacije BiH
ako dobijemo bolje dresove od s.koreje ima da nam objave nuklearni rat..hebali vas dresovi,imam i ja majku 
- ledeni_caj
#1799 Re: Dres reprezentacije BiH
Drzat ih u neizvjesnosti do SP i onda uzeti neku drugu marku. Sramota bi bilo ista produzavati sa njima nakon smeca koje su nam davali godinama. Kakva cirkus firma, i sad se sjetili da smo im bitni kad je odlazak na SP izvjestan. Jadovi.
-
Mustang1
#1800 Re: Dres reprezentacije BiH
Ma kakva neizvjesnost jebote .. Ako cemo od njih dobiti vise love nego od adidasa,nike.a ili koga vec onda normalno da treba produziti sa njima makar u vrecama igrali
Nismo milijarderi pa da uzmemo ono sto nama odgovara a zanemarimo lovu