ubijaju me. ne mogu da vjerujem kad ono vidim....sparky wrote:bas razmisljam o tome i pregledah citavu temu ali nisam nasao slike pa cu slikati i staviti...Jimmy_The_Saint wrote:Nisam uslik'o, ali DRAGI RODITELJI DJECE IZ VRTIĆA KINDERDORF PREKO PUTA HR KONZULATA NA SKENDERIJI, jeste li vi normalni? Ja razumijem i da su došli "samo po djecu", i da se od onih opštinskih kuraca ne mogu popeti na pločnik, ali dajte ba malo ljudi PROHODAJTE, pišite opštini peticiju da vam skine kurce, a ne k'o ministri, opaliti sva 4 i začepiti obje trake USRED JEBENE ŠPICE. I svaki jebeni dan to rade.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Majstori" parkiranja
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- The Nightwatchman
#1776 Re: "Majstori" parkiranja
- citroen
- Qler
#1778 Re: "Majstori" parkiranja
Jarane ja od burazera Mercedesa E klasu (okca) uparkiram tu. Toliko o malom mjestu...
- kurty
#1779 Re: "Majstori" parkiranja
Qler wrote:Jarane ja od burazera Mercedesa E klasu (okca) uparkiram tu. Toliko o malom mjestu...
C klasa... malo manja...
Audi A4 manji od E klase...
Glat udju... Nije me stid popravljati... Al kad se parkiram udjem u mercator i nije mi ni na kraj pameti, hocel neki forumas naletiti, pa me uslikati
Fakat se auto moze fino uparkirati, u normalno parking mjesto....kad su onaj lijevo i desno od tebe regularno parkirani...
p.s. i nissan terana onog starog sam jednom uklopio izmedju dvije linije...tako da o velicini vozila nema potrebe pricati...
- Privatna poruka
- Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!
#1780 Re: "Majstori" parkiranja
MoRel u Park?
MoRe ima mjesta kolko hoŠ samo nek je blizu, da drzim na oku MaKinu a i da ne hodamo, MoRel?
MoRe, ko ih je cero da prave park tu...de da uparkiram.

MoRe ima mjesta kolko hoŠ samo nek je blizu, da drzim na oku MaKinu a i da ne hodamo, MoRel?
MoRe, ko ih je cero da prave park tu...de da uparkiram.

Last edited by Privatna poruka on 15/09/2010 23:31, edited 1 time in total.
-
Cafe Camargue
#1781 Re: "Majstori" parkiranja
Jasno da se može parkirat "između dvije linije", al mogu li se normalno otvorit vrata? Ne mogu!
Ne znam koliko vama znači auto, i koliko vas "bole" ogrebotine po vratima, al mene to nervira.
A ne volim se nervirat.
Ne znam koliko vama znači auto, i koliko vas "bole" ogrebotine po vratima, al mene to nervira.
A ne volim se nervirat.
- debelimedo
#1782 Re: "Majstori" parkiranja
nisam rekao da nemoze stati auto, jednostavno mi se ne da peglati, i kad se savrseno uparkira onda pazljivo sa vratima jer je mal razmak, mah lakse zauzet dva mjesta 
- kurty
#1783 Re: "Majstori" parkiranja
Eh sad ima drugi problem...
Mozda je do mene,ali ja pazim na tudje auto... I jednostavno, ocekujem da i drugi paze na "moje" auto
Mozda je do mene,ali ja pazim na tudje auto... I jednostavno, ocekujem da i drugi paze na "moje" auto
- kurty
#1784 Re: "Majstori" parkiranja
p.s. jel ko parkirao u BBI na par onih niskih mjesta...1,60m mislim da je visina...
Nedavno, vidim ja tu slobodno, i udjem... Kupim stavri sto trebam ponjeti i u sebi ponavljam "pazi glavu, pazi glavu..." i izlazim iz auta i tras... Imao sam sojcej da sam cijeli BBI digo od udara

Nedavno, vidim ja tu slobodno, i udjem... Kupim stavri sto trebam ponjeti i u sebi ponavljam "pazi glavu, pazi glavu..." i izlazim iz auta i tras... Imao sam sojcej da sam cijeli BBI digo od udara
- darius_maximus
#1785 Re: "Majstori" parkiranja
Sto se tice ovakvog parkiranja, nikad ga necu razumjeti i te price kako je parking mjesto usko me uvijek zacude...
Evo recimo, fino covjek pomjeri auto uz ovaj stub, i moze fino i ovaj pored njega stati i svi da vrata normalno otvore...
Ja fino u rikverc udjem pored stuba, sto blize, i onda ja mogu otvoriti vrata normalno, je mi stub garantuje prostor, a i ovaj pored ga vala moze parkirati, da mu nigdje prostora ne fali... Sad sto je svima mrsko parkirati normalno je vec druga stvar...
-
vnm
#1786 Re: "Majstori" parkiranja
ne jednom, nego dva puta...DVA PUTA!!!!!!!kurty wrote:p.s. jel ko parkirao u BBI na par onih niskih mjesta...1,60m mislim da je visina...
Nedavno, vidim ja tu slobodno, i udjem... Kupim stavri sto trebam ponjeti i u sebi ponavljam "pazi glavu, pazi glavu..." i izlazim iz auta i tras... Imao sam sojcej da sam cijeli BBI digo od udara![]()
sto se tice merkatora, nije pitanje da li TI znas parkirati nego da li zna parkirati onaj koji stane pored tebe...
- darius_maximus
#1787 Re: "Majstori" parkiranja
Upravo zato i kazem... Udjes na rikverc uz stub, i time si osigurao da ti se niko uz vozaceva vrata ne moze priljepiti, sve da se na glavu nasadi, a suvozacevim ti se moze pribliziti tako da ih osteti samo ako udje u tvoje mjesto. Tako je meni barem sa peugeotom, ne znam kako bi bilo sa znatno vecim autom u sta ovaj opel svakako ne spada...vnm wrote:ne jednom, nego dva puta...DVA PUTA!!!!!!!kurty wrote:p.s. jel ko parkirao u BBI na par onih niskih mjesta...1,60m mislim da je visina...
Nedavno, vidim ja tu slobodno, i udjem... Kupim stavri sto trebam ponjeti i u sebi ponavljam "pazi glavu, pazi glavu..." i izlazim iz auta i tras... Imao sam sojcej da sam cijeli BBI digo od udara![]()
sto se tice merkatora, nije pitanje da li TI znas parkirati nego da li zna parkirati onaj koji stane pored tebe...
U ovo sve ne racunam debile koji ne otvaraju vrata da izadju iz auta, nego da pokazu kako se mogu u potpunosti otvoriti...
-
vnm
#1788 Re: "Majstori" parkiranja
prijatelju ja sam se primaknuo uz ovaj trotoar toliko da mi je guma bila cenat od njega i opet je lik tako pored mene stao da mi je uspio udubiti lim kao da je grad velicine teniske loptice udario... 
ne mozes se ti nikako osigurati na javnom parkingu, osim da parkiras u zadnji red parkinga gdje nema zive duse, sta od tada i radim.
ne mozes se ti nikako osigurati na javnom parkingu, osim da parkiras u zadnji red parkinga gdje nema zive duse, sta od tada i radim.
- Better Man
#1789 Re: "Majstori" parkiranja
Zato ja u Merkatoru lijepo parkiram na mjesto gje je s jedne strane stub, a s druge pješačka zebra, tako da niko ne može stati do mene.
-
nekke
#1790 Re: "Majstori" parkiranja
Osim onih koji parkiraju upravo na te zebre. Ti su upravo medju kandidatima da nekome ostete auto posto su ocito dovoljno bezobrazni ili (sto je puno teze za povjerovati) toliko ne znaju voziti i ne poznaju propise.Better Man wrote:Zato ja u Merkatoru lijepo parkiram na mjesto gje je s jedne strane stub, a s druge pješačka zebra, tako da niko ne može stati do mene.
- citroen
#1791 Re: "Majstori" parkiranja
Jucer u mercatoru(lozionicka-a gdje dugdje) stariji bracni par dodje sa vectrom se parkira na zebru pored 100 praznih-oznacenih parking mjestanekke wrote:Osim onih koji parkiraju upravo na te zebre. Ti su upravo medju kandidatima da nekome ostete auto posto su ocito dovoljno bezobrazni ili (sto je puno teze za povjerovati) toliko ne znaju voziti i ne poznaju propise.Better Man wrote:Zato ja u Merkatoru lijepo parkiram na mjesto gje je s jedne strane stub, a s druge pješačka zebra, tako da niko ne može stati do mene.
- Skyfox
#1792 Re: "Majstori" parkiranja
jedino ako ides u 8 ujutro u Mercator jer je naci mjesto tamo lutrija...Better Man wrote:Zato ja u Merkatoru lijepo parkiram na mjesto gje je s jedne strane stub, a s druge pješačka zebra, tako da niko ne može stati do mene.
-
za_sada_bez_dobrog_nicka
#1793 Re: "Majstori" parkiranja
I ja sam skontao, da prekoprugići, kad idu na posao, ostavljaju automobile u Merkatoru i onda idu pješke ili tramvajem dalje...
- psiho
#1794 Re: "Majstori" parkiranja
ne radi se o umijeću parkiranja, radi se o čuvanju farbe na vratima, ovo je jedini načincitroen wrote:Za vozilo kompaktne klase i nisu mala mjesta,kao npr. za vozilo sa slike a moze i vece kad ga znas uparkirati,ako ne znas ,da ti daju skuter ti ga nebi znao uparkirati
to je dio parkinga u mercatoru koji je uvijek prazan, ima mjesta za još 300 auta, ali se svi nabijaju tamo oko ulaza, jer su se rodili sa autom, i niko neće da prošeta 25 metara
- Tranquilizer
-
Cafe Camargue
#1796 Re: "Majstori" parkiranja
nema nigdje znaka zabrane parkiranja, pa prema novom zakonu, može komotno.
čak je i dobra ideja, uvijek ima mjesta
- Tranquilizer
#1797 Re: "Majstori" parkiranja
I ja kažem, pravi je majstor

- psiho
#1798 Re: "Majstori" parkiranja
imaš li ti vozačku dozvolu? ovo je pješačka zonaCafe Camargue wrote:nema nigdje znaka zabrane parkiranja, pa prema novom zakonu, može komotno.
čak je i dobra ideja, uvijek ima mjesta
-
KenCo
- Karabaja