ultima_palabra wrote:A kakve to veze ima sa temom?
mene pitaš?
ima veze s temom koliko s temom ima veze ovdje maločas pokazana lažna zabrinutost ili zluradost ovisi tko s koje strane nastupa, o ekonomskoj krizi u hrvatskoj kao i cinični komentari kako bi se znanj "hercegovačkih kriminalaca" moglo dobro iskoristiti za izlazak iz krize.
i to od onih koji u svemu što dolazi iz hercegovine vide fašizam i kriminal a najgore kriminalce iz hercegovine tetoše i gotive samo zato jer su u njima prepoznali protivnike onih koje intimno pa i javno mrze.
dakle, ako misliš da to nema veze s temom, izvoli se obrati onima koji su takve stvari počeli prvi isticati.
što se tiče zbivanja u hrvatskoj, aj da kažem da ja, koji ne spadam u višu klasu, imam plaću u eurima od 4 znamenke, svake godine budem 10 dana na moru, potrošim oko 1500-2000 eura.
moj frižider je vazda pun, u telefonu uvijek za nazvat a u autu goriva uvijek preko pola tanka.
u džepu najmanje 50 eura a ko zatreba negdje okrenut rundu iznenada.
modni butici me gledaju svaki mjesec a svaki vikend u kafani ode nečija omanja penzija u bih.
eto, toliko o krizi u hrvatskoj. o njoj će ti ponajviše pričati 38 godišnji vječiti studenti otprilike društvenih znanosti (filozofija, politologija) koji žive s roditeljima, ništa ne rade a najviše pizde jer slabo dođu do pičke po internetskim tražilicama.
plus profesionalni narikači koji reketare društvo stalnim prozivanjem i uzpiranjem prsta u nekoga.