FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Šibicar

#1776 Re: FK Zeljeznicar

Post by Šibicar »

Željo je uvijek bio FK,iako nikakve veze nema i da je NK(koliko ja znam fudbal i nogomet je ista stvar),ali istina je da je do početka rata bio FK i onda netom poslije rata je preimenovan u NK,ali dolaskom Žuje i u vrijeme Amara predznak je vraćen na FK.To je istina,a vi sad možete truniti do sutra raznorazne teorije..btw rasprava je totalno bespotrebna i glupa.
Last edited by Šibicar on 23/04/2009 22:50, edited 1 time in total.
Šibicar

#1777 Re: FK Zeljeznicar

Post by Šibicar »

bato99 wrote:manijaci bezze vam je bilo ono paljenje zastave...nadam se da ono bio samo incident a ne koreografija vaše navijačke grupe TM87
bato,da si bio na tekmi,znao bi da je ono djelo pojedinca,tačnije nekog kretena i da se nalazio na sjevernoj tribini,a ako nisi upoznat Manijaci se nalaze na južnoj tribini...pozdrav
bato99

#1778 Re: FK Zeljeznicar

Post by bato99 »

Šibicar wrote:
bato99 wrote:manijaci bezze vam je bilo ono paljenje zastave...nadam se da ono bio samo incident a ne koreografija vaše navijačke grupe TM87
bato,da si bio na tekmi,znao bi da je ono djelo pojedinca,tačnije nekog kretena i da se nalazio na sjevernoj tribini,a ako nisi upoznat Manijaci se nalaze na južnoj tribini...pozdrav
buraz evo vidim da grupa TM87 se ograđuje od ovakvog čina...jebiga idiota svugdje ima koji brukaju cijelu grupu..
zlatanko

#1779 Re: FK Zeljeznicar

Post by zlatanko »

Sinoc sam na jugu bio, i nisam vidio paljenje zastave..djelo jednog, ili dvojice sabana..takvih ima i u zrinjskom, i sarajevu, i borcu i sirokom.. ne treba se previse obazirat na to.. ma ko ga sisa ... nek su nama reflektori proradili, jos da igraci nauce lopte igrati i eto ga.. :sax:
emigracija

#1780 Re: FK Zeljeznicar

Post by emigracija »

Ma mozete vi k...u svirati, vi ste uvijek bili sabanski klub ''ispod rampe'' (a zna se gdje je rampa bila), klub onih koji nemaju drugog izbora.....da ste te lampione upalili odmah poslije rata OK, ali sad ste mi s tim smijesni isto ko' sa stolicama-jedan navijac jedan reflektor :lol:
since1921
Location: Navijati za Sarajevo stvar je geografije a za ZELJU stvar filozofije

#1781 Re: FK Zeljeznicar

Post by since1921 »

zlatanko

#1782 Re: FK Zeljeznicar

Post by zlatanko »

st4lone

#1783 Re: FK Zeljeznicar

Post by st4lone »

Šibicar wrote:

Oprosti, a za koga navijaju ovi sa sjeverne tribine? Zbog koga se nama (hz/pitari) svaki put kad je derbi uskrati ogroman dio prostora na sjevernoj tribini? Valjda da bi ti strasni, vatreni zeljovci sa sjevera imali mjesta. Sad kad naprave sranje onda to nisu zeljovci vec neki neutralci, garant navijaju za Sarajevo i Slaviju, dosli da se ibrete reflektorima. :zzzz:
Nisu za vas ni reflektori, cim vas se nakupi preko 5 milja odmah je neko sranje.
elSaik

#1784 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

st4lone wrote:
Šibicar wrote:

Oprosti, a za koga navijaju ovi sa sjeverne tribine? Zbog koga se nama (hz/pitari) svaki put kad je derbi uskrati ogroman dio prostora na sjevernoj tribini? Valjda da bi ti strasni, vatreni zeljovci sa sjevera imali mjesta. Sad kad naprave sranje onda to nisu zeljovci vec neki neutralci, garant navijaju za Sarajevo i Slaviju, dosli da se ibrete reflektorima. :zzzz:
Nisu za vas ni reflektori, cim vas se nakupi preko 5 milja odmah je neko sranje.
Ma samo lagati, lagati i lagati. Tipična sarajevska škola, ne? Samobanovat ću se ukoliko mi boldiraš gdje je momak u svom postu napisao da to nisu uradili navijači Želje.
Šibicar

#1785 Re: FK Zeljeznicar

Post by Šibicar »

st4lone wrote:
Šibicar wrote:

Halo Rambo,odgovorio sam čovjeku na pitanje i gotovo,ako ne vidiš dobro uvećao sam ti...hajd sad razguli,nemam se ja živaca prepirati i objašnjavati svakom pojedinačno logične stvari....
emigracija

#1786 Re: FK Zeljeznicar

Post by emigracija »

Od kako vam uvedose ulicnu rasvjetu pOstadoste malogradjani
dino84

#1787 Re: FK Zeljeznicar

Post by dino84 »

Danas gubimo,mada me ne bi iznenadio ni pozitivan rezultat,jer Orasje izgleda definitivno ispada iz lige,mozda su i oni digli ruke od svega,ne znam koje ih cudo moze spasiti od ispadanja.
Baltazar_khan

#1788 Re: FK Zeljeznicar

Post by Baltazar_khan »

Manijaci, postoje li igdje na svijetu navijači, kao vi, što kopiraju pjesme iz CRTANIH FILMOVA?

zlatanko

#1789 Re: FK Zeljeznicar

Post by zlatanko »

Pa, moram se sloziti sa tobom, Manijaci jesu jedinstveni i najbolji na svijetu... i da, si cuo za simboliku?
zlatanko

#1790 Re: FK Zeljeznicar

Post by zlatanko »

Eo ovdje se bolje cuje, poslusaj! :bih: :lol:
Fundamental

#1791 Re: FK Zeljeznicar

Post by Fundamental »

Evo upravo je i moja cura cula ovo navijanje medvjedica i samo je pitala: Koji to debili pjevaju letece medvjedice :razz:
zlatanko

#1792 Re: FK Zeljeznicar

Post by zlatanko »

Pokazi joj snimak jos jednom, i prenesi pozdrave! :-)
emigracija

#1793 Re: FK Zeljeznicar

Post by emigracija »

hehe e stvarno ste leteci medvjedici...al gledaj ti faca, boze sacuvaj sta je ovo ovako ruzno i bobuljicavo. Kladim se da je dobroj vecini ovo prvi put da gleda neku tekmu pod reflektorima. Moje strumfete jel vas stid sto postojite :sad: :sad:
st4lone

#1794 Re: FK Zeljeznicar

Post by st4lone »

Baltazar_khan wrote:Manijaci, postoje li igdje na svijetu navijači, kao vi, što kopiraju pjesme iz CRTANIH FILMOVA?

hahahah kakav klip hahaha...mozete li jace pickeeeeeeee? (samo jos da ih je pito jesu li ikad crtane gledali :D :D )
zlatanko

#1795 Re: FK Zeljeznicar

Post by zlatanko »

Smijem se kladit da si ti pravo lijep :roll: :-D :-D :-D
emigracija

#1796 Re: FK Zeljeznicar

Post by emigracija »

Pa dajte majke vam promjenite adresu prebivalista, izaberite bilo koji drugi grad ( ionako sa Sarajevom imate najmanje veze), ne brukajte nas vise glupani glupi, idite u sto pm ali IDITE dosta nam je vaseg seljakluka :x :x
LSD

#1797 Re: FK Zeljeznicar

Post by LSD »

emigracija wrote:Pa dajte majke vam promjenite adresu prebivalista, izaberite bilo koji drugi grad ( ionako sa Sarajevom imate najmanje veze), ne brukajte nas vise glupani glupi, idite u sto pm ali IDITE dosta nam je vaseg seljakluka :x :x
ma bravo majstore :lol:
F.G.R.

#1798 Re: FK Zeljeznicar

Post by F.G.R. »

Kakvi ste vi cirkusanti, maleni medvjedici... :D :D :D
emigracija

#1799 Re: FK Zeljeznicar

Post by emigracija »

Pa samo face bogledaj sve ti se samo kaze.....jebem ti rat i majku i ko ga izmisli :x :x
LSD

#1800 Re: FK Zeljeznicar

Post by LSD »

hahhaa što im je krivo što pjevamo pjesmice iz crtića :lol: ...koji pacenici :-)
Post Reply