Oprostiti prevaru

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
PalaSa Marsa

#1776 Re: Oprostiti prevaru

Post by PalaSa Marsa »

Dr. Octagon wrote:Kao što možete da vidite i u ovoj maloj poharanoj Bosni,stidljivo se razvija ta devijantna medijska subkultura trača i žute štampe......Mislim da je ovaj izkompleksirani pjevač(iz mog uda raste kopriva) jedan od pionira na ovoj sceni....
Nije važno ko je kriv i ko je veća fekalija od njih dvoje.Interesantno je koju količinu svog usranog prljavog veša su spremni(za sada on) da podijele sa širokom narodnom masom.Medij kao oružje savremenog doba je nevjerovatno jak i efikasan.Valja popit kafu na čaršiji poslije ovakvih stvari.Obilježje koje sebi rade je trajno.On je napravio sebi al baš medvjeđu uslugu.Mi smo još na nivou kasabe i koliko god htjeli priznati ne evoluiramo ni blizu u korak s ostatkom evrope....Mi se samo pretvaramo da su nam neke stvari normalne.Naravno da boli licemjerje koje srećete svaki dan na ulici,lažni moralisti,teoretičari vjere-sve go pedofil i munafik.Pa na džumi pred Begovom džamijom možete da nađete dilere droge,utajivače poreza,reketaše,korumpirane političare,sitne prevarante i nekoliko pravih vjernika....Našem društvu treba mentalna higijena.....
Fin post. :)
FnatiC

#1777 Re: Oprostiti prevaru

Post by FnatiC »

ebes zenu koja razjebe brak zbog 10 do 20 cm cune
PalaSa Marsa

#1778 Re: Oprostiti prevaru

Post by PalaSa Marsa »

FnatiC wrote:ebes zenu koja razjebe brak zbog 10 do 20 cm cune
U pravu si za ovo skroz. A sta je s' covom u svemu ovome? :zoka: Sta s' njim? :zoka:
FnatiC

#1779 Re: Oprostiti prevaru

Post by FnatiC »

PalaSa Marsa wrote:
U pravu si za ovo skroz. A sta je s' covom u svemu ovome? :zoka: Sta s' njim? :zoka:
ako mislis na Al Dina:Svi smo mi Al Dino ako mislis na novinara:Svi bi voljeli da budemo novinar :D
neocekivana_sila

#1780 Re: Oprostiti prevaru

Post by neocekivana_sila »

FnatiC wrote:
PalaSa Marsa wrote:
ako mislis na Al Dina:Svi smo mi Al Dino ako mislis na novinara:Svi bi voljeli da budemo novinar :D

:) :thumbup: sjajno
PalaSa Marsa

#1781 Re: Oprostiti prevaru

Post by PalaSa Marsa »

FnatiC wrote:
PalaSa Marsa wrote:
Odgovor ne tacan. Haj'mo dalje. :lol: :razz: :D
FnatiC

#1782 Re: Oprostiti prevaru

Post by FnatiC »

Znam da niko nece da bude Arduana do je definitivno :lol: :lol:
(ne)forumas

#1783 Re: Oprostiti prevaru

Post by (ne)forumas »

BJB wrote:Nakon svega sto sam do sad procitala, cudim se sto ga nije prije "prevarila"..
Zadnji put ponavljam, fuj potez s njegove strane, nije samo nju obrukao iznosenjem njene intime u javnost, vec i svoju djecu a sto je najgore, razotkrio je cijelom svijetu koliko je glup.
:thumbup:
neocekivana_sila

#1784 Re: Oprostiti prevaru

Post by neocekivana_sila »

FnatiC wrote:Znam da niko nece da bude Arduana do je definitivno :lol: :lol:

na facebooku se pojavljuju profil slike s Arduaninim likom pa ti vidi. Istocna varijanta Severina-skandala. Girl power, :evil:
http://www.facebook.com/profile.php?id= ... =1&theater
asurbanipal

#1785 Re: Oprostiti prevaru

Post by asurbanipal »

Ko bi rekao da je Al Dino ovako vidovit... :shock:

ema_

#1786 Re: Oprostiti prevaru

Post by ema_ »

Bez sve šale, jel stvarno dozvoljeno ovako objavljivati tuđe privatne stvari? :shock: :shock: Il je to samo u Beiha tako? :-? :roll:
sheilak

#1787 Re: Oprostiti prevaru

Post by sheilak »

Izvini Al'dino, al' Casey je Casey :wink:
Ma.Le.Na

#1788 Re: Oprostiti prevaru

Post by Ma.Le.Na »

ema_ wrote:Bez sve šale, jel stvarno dozvoljeno ovako objavljivati tuđe privatne stvari? :shock: :shock: Il je to samo u Beiha tako? :-? :roll:
trebala bi ga tuziti ako je to moguce...pa i privatnom tuzbom
BJB

#1789 Re: Oprostiti prevaru

Post by BJB »

PalaSa Marsa wrote:
Dr. Octagon wrote:Kao što možete da vidite i u ovoj maloj poharanoj Bosni,stidljivo se razvija ta devijantna medijska subkultura trača i žute štampe......Mislim da je ovaj izkompleksirani pjevač(iz mog uda raste kopriva) jedan od pionira na ovoj sceni....
Nije važno ko je kriv i ko je veća fekalija od njih dvoje.Interesantno je koju količinu svog usranog prljavog veša su spremni(za sada on) da podijele sa širokom narodnom masom.Medij kao oružje savremenog doba je nevjerovatno jak i efikasan.Valja popit kafu na čaršiji poslije ovakvih stvari.Obilježje koje sebi rade je trajno.On je napravio sebi al baš medvjeđu uslugu.Mi smo još na nivou kasabe i koliko god htjeli priznati ne evoluiramo ni blizu u korak s ostatkom evrope....Mi se samo pretvaramo da su nam neke stvari normalne.Naravno da boli licemjerje koje srećete svaki dan na ulici,lažni moralisti,teoretičari vjere-sve go pedofil i munafik.Pa na džumi pred Begovom džamijom možete da nađete dilere droge,utajivače poreza,reketaše,korumpirane političare,sitne prevarante i nekoliko pravih vjernika....Našem društvu treba mentalna higijena.....
Fin post. :)
:thumbup: Samo da prenesem na drugu stranu da ko ne propusti procitati.
dusa_raskopuša

#1790 Re: Oprostiti prevaru

Post by dusa_raskopuša »

Nikad!!!
snaga_znanja

#1791 Re: Oprostiti prevaru

Post by snaga_znanja »

Eno mu na profilu pise da je razveden. Btw. ja bi volio cuti i Kejsija da on kaze koju o situaciji. :lol:
JThomas

#1792 Re: Oprostiti prevaru

Post by JThomas »

to je to. društvo samo sebi nameće lažne moralne standarde koje ne može da ispoštuje. na silu se pokušava biti veliki vjernik i moralna vertikala jer je to sad "in"...al' da je i dalje popit' i poklopit'.

a što ne može, i ljudi padaju pod tim pritiskom.
JBL

#1793 Re: Oprostiti prevaru

Post by JBL »

Ma.Le.Na wrote:
ema_ wrote:Bez sve šale, jel stvarno dozvoljeno ovako objavljivati tuđe privatne stvari? :shock: :shock: Il je to samo u Beiha tako? :-? :roll:
trebala bi ga tuziti ako je to moguce...pa i privatnom tuzbom
pa i privatnom jel :lol:
suncica24

#1794 Re: Oprostiti prevaru

Post by suncica24 »

Ja se pitam dva dana sto je ova tema na vrhu popularnosti, kad ono, tamo iza grma, porodicna afera kvazi pjevaca i kvazi novinarke o kojoj bruji mahala :skoljka:

Pa, da ne bude da se nisam ocitovala o top temi koja potresa bh drustvo:
Boli me k...... !!!

U zemlji koja ima 600 000 nezaposlenih, a nema drzavnu vladu cijelih godinu dana, u zemlji gdje je prosjecna placa ispod svake granice dostojanstva, gdje se djeca i dalje gledaju preko zice, u zemlji gdje o prezivljavanju penzionera i radnika se moze snimiti naucno fantasticni film, a o kreditnim zaduzenjima neka trilogija x 3, gdje se zlostavljaju zene, djeca, stari, siromasni, drugaciji... gdje je stopa nasilja u porodici vise nego zabrinjavajuca, gdje porodice jedva sklapaju kraj sa krajem, BOLI ME NEKA STVAR za prljavi ves ni po cemu bitnih likova koji svakako truju nasu svakodnevnicu ispodprosjecnim popjevkama i emisijama (a koji su i inace duboko pogodjeni stvarnoscu sa kojom se svi suocavamo :oops: ).
Sto se mene tice, dabogda se poklali... i to na sred carsije, kad im je vec toliko cejf.

A carsija k'o carsija... umjesto bica i toljage, de joj hljeba i igara...
Nije ni cudo sto smo, gdje jesmo...
DaysleepeR

#1795 Re: Oprostiti prevaru

Post by DaysleepeR »

skenirani mailovi na engleskom otrivaju više nego ovi prevedeni

1. znanje engleskog u pisanoj formi je upitno, u najboljem slučaju osrednje (kladim se da u CV-u piše perfect)

2. treba je poprilično neiživljena (logično jer je pokrivena i nije nikad doživjela neko romantično barenje zapadnog tipa)

3. s obzirom na pod 2. kad je doživjela nešto što njoj liči na romantiku iz filmova, pukla je i postala psiho

4. iz mailova ispada da ona njemu piše mail dnevno, ali on ne iste ne odgovara, plus jasno piše da joj je rekao "to stay away"

5. sve u svemu klasična priča kad se neko u mladosti ne iživi dovoljno i onda te "šejtan pronosa" i izgubiš se totalno i razjebeš sve jer nisi iskustvom naučio kako da skuliraš te momente koji se svakom dešavaju, to je normalno
ema_

#1796 Re: Oprostiti prevaru

Post by ema_ »

Ovo po 5. je veoma dobro rečeno, ili u suprotnom moraš biti izuzetno jak karakter da se odupreš kad ti nešto "udari u glavu".
DaysleepeR

#1797 Re: Oprostiti prevaru

Post by DaysleepeR »

ima kod nas još puno ovakvih eminentnih bula koje vole život ko iz Šeherzade... jasno je kao dan da njima vjera nije bitna nikako...

moju dalju rodicu i njihovo 4 djece je ostavio muz radi pokrivene ljubavnice

naravno pokrivena vako ko arduana, "sexy halal"
snaga_znanja

#1798 Re: Oprostiti prevaru

Post by snaga_znanja »

DaysleepeR wrote:ima kod nas još puno ovakvih eminentnih bula koje vole život ko iz Šeherzade... jasno je kao dan da njima vjera nije bitna nikako...

Pa po Serijatu muskarac moze imati vise zena. Pihh sto ti je rodica slaba vjernica... :lol:
DaysleepeR

#1799 Re: Oprostiti prevaru

Post by DaysleepeR »

snaga_znanja wrote:
DaysleepeR wrote:ima kod nas još puno ovakvih eminentnih bula koje vole život ko iz Šeherzade... jasno je kao dan da njima vjera nije bitna nikako...

Pa po Serijatu muskarac moze imati vise zena. Pihh sto ti je rodica slaba vjernica... :lol:
nabijem te ;)

onda ispada da ovog višestrukog hadžiju šerijat ne interesuje sekunde jer nije našao još jednu ženu već ostavio postojeću

ja šerijata i govana, zadnje šuše ga sekunde ne zarezuju, kakav je onda to zakon :D
dusa_raskopuša

#1800 Re: Oprostiti prevaru

Post by dusa_raskopuša »

Ne zna se ko je veci mentol taj lik ili ta pobuljena. On zato sto je ostavio 4 djece, a ona sto je otela djeci oca, majka mu stara. Boze retarduse, kako je ni'e stid.
Locked