Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
JMGuti

#1776 Re: Real Madrid C.F.

Post by JMGuti »

ultima_palabra wrote:Dobro došao, fali nam Madridista ovdje ;-)
Guti je izgleda namjerio da ode, šteta jer bi poslužio još jednu sezonu kao superizmjena.
Za Raula se još ne zna, odluka je na njemu. Sa igračkog aspekta možda i ne bi bilo loše da ode, oslobodio bi mjesto za Negreda...
Canales je u Madridu od ljeta, poslije priprema će odlučiti da li ide na posudbu ili ostaje :)
Hvala brate.

To je to sto on ne zeli, ne zeli biti zamjena za igrace od kojih je bolji. Zasto ne iskoristiti svoje ime i otici u jednu bogatu arapsku zemlju i pokupiti 15-ak miliona i uzivati do kraja zivota. Zelim mu svu srecu, moj je najdrazi igrac i volio bih da ostane, ali ako nece igrati, jos bolje da ide.

Ne vjerujem da bi se Negredo vratio u klub, pogotovo nakon silnih izjava o tome kako pocinje mrziti Real jer su odabrali Benzemu ispred njega. Adam Szalai je strasan napadac, ali jos neiskusan, bas kao i mladi Bueno... ali ja preferiram nekog provjerenog.

Ipak ce odluciti Real, ne on :)
ultima_palabra

#1777 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

JMGuti wrote:
ultima_palabra wrote:Dobro došao, fali nam Madridista ovdje ;-)
Guti je izgleda namjerio da ode, šteta jer bi poslužio još jednu sezonu kao superizmjena.
Za Raula se još ne zna, odluka je na njemu. Sa igračkog aspekta možda i ne bi bilo loše da ode, oslobodio bi mjesto za Negreda...
Canales je u Madridu od ljeta, poslije priprema će odlučiti da li ide na posudbu ili ostaje :)
Hvala brate.

To je to sto on ne zeli, ne zeli biti zamjena za igrace od kojih je bolji. Zasto ne iskoristiti svoje ime i otici u jednu bogatu arapsku zemlju i pokupiti 15-ak miliona i uzivati do kraja zivota. Zelim mu svu srecu, moj je najdrazi igrac i volio bih da ostane, ali ako nece igrati, jos bolje da ide.

Ne vjerujem da bi se Negredo vratio u klub, pogotovo nakon silnih izjava o tome kako pocinje mrziti Real jer su odabrali Benzemu ispred njega. Adam Szalai je strasan napadac, ali jos neiskusan, bas kao i mladi Bueno... ali ja preferiram nekog provjerenog.

Ipak ce odluciti Real, ne on :)
Pa dobro, mislim da ga je Pellegrini dosta koristio ove sezone, osim onda kad su se posvađali poslije Alcorcona...Izgleda da će trebati popriličan remont u veznom redu.
Ja mislim da bi se Negredo trčeći vratio, jest da bi Higuain i Benzema u početku bili ispred njega, ali ako je dovoljno dobar izborio bi se za mjesto, kod Pellegrinija ne igraju imena :-D
Szalai se vratio u Njemačku? Bueno čini mi se nije nešto pokazao u Valladolidu (stara šala: Bueno je dobar, ali Mata ubija :D ).
Ma ja, to sam i mislio, odlučiće nadležni organi 8-)
JMGuti

#1778 Re: Real Madrid C.F.

Post by JMGuti »

Da, Szalai je trenutno u Njemackoj, a Bueno nema dobar tim da bi se dokazao. Opet kazem, provjereno je najbolje. Od desetine igraca koje smo iz skole dali drugim timovima sa buy-back klauzulom, samo par njih smo odlucili prodati i bas medju njima je bio i Mata.. koja greska u pm.

Real definitivno treba lijevog beka, lijevo krilo, dobrog napadaca i dobrog veznjaka.

Prodati Drenthea, Metzelder ce otici, Moma Diarru iako je dobar, Gaga, Raul ce vjerovatno kao i Guti otici...

A onda neka Marcelo, Granero i ostali gledaju sa klupe kako se igra :)

Mislim da je Pellegrini tu samo da ima neko na toj funkciji. O tome ko ce igrati u prvom sastavu vjerovatno odlucuje Perez :P
ultima_palabra

#1779 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

JMGuti wrote:Da, Szalai je trenutno u Njemackoj, a Bueno nema dobar tim da bi se dokazao. Opet kazem, provjereno je najbolje. Od desetine igraca koje smo iz skole dali drugim timovima sa buy-back klauzulom, samo par njih smo odlucili prodati i bas medju njima je bio i Mata.. koja greska u pm.

Real definitivno treba lijevog beka, lijevo krilo, dobrog napadaca i dobrog veznjaka.

Prodati Drenthea, Metzelder ce otici, Moma Diarru iako je dobar, Gaga, Raul ce vjerovatno kao i Guti otici...

A onda neka Marcelo, Granero i ostali gledaju sa klupe kako se igra :)

Mislim da je Pellegrini tu samo da ima neko na toj funkciji. O tome ko ce igrati u prvom sastavu vjerovatno odlucuje Perez :P
Mati je bio istekao ugovor, a stari mu je bio neka gramziva hinja s kojom se nije moglo razgovarati, bilo pa prošlo ;-)
Lijevi bek je obaveza, ali kad pogledaš da se ove godine igralo 4-3-1-2, za 3 mjesta u vezi je siguran jedino Xabi, a s obzirom da Pellegrini baš ne gotivi Lassa, ne bi me iznenadilo da dođu 2 veznjaka.
Marcelo pokazuje konstantni napredak i treba ostati, kao i Gago ako ostane u ovoj formi.

Što se tiče Pellegrinija, ne bih se složio, pogledaj samo kako su se Guti, Lass i Kaka "slučajno" povrijedili baš onda kad su imali razmirice sa njim 8-) Floren je naučio greške iz prethodnog perioda kada je bio preblizak igračima, i sada je taj dio prepustio struci...moguće je da Valdano ima uticaja na Pellegrinija, ali ne previše.
JMGuti

#1780 Re: Real Madrid C.F.

Post by JMGuti »

Mislim da se je vise igrali 4-2-3-1 sa dva defanzivna veznjaka, dva krila, jednim ofanzivnim veznjakom i Higuainom kao klasicnim napadacem.

Cini se kako Guti hoce da ostane do 2012 godine

http://www.realmadrid-club.bloger.hr/po ... 22262.aspx
sumirprimus

#1781 Re: Real Madrid C.F.

Post by sumirprimus »

jeste`l to vi vec halalili ovu sezonu,pa razmisljate o iducoj... :skoljka:
Tomahawk11
Globalni moderator

#1782 Re: Real Madrid C.F.

Post by Tomahawk11 »

sumirprimus wrote:jeste`l to vi vec halalili ovu sezonu,pa razmisljate o iducoj... :skoljka:
Igra se do zadnje stotinke :D
Nema predaje, nema povlacenja... 8-)
JMGuti

#1783 Re: Real Madrid C.F.

Post by JMGuti »

POGLEDAJTE GOL JUANFRANA SA 50 METARA!

Ovaj mali igra za Castillu
ultima_palabra

#1784 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Mourinho je stvarno napravio uslugu Madridu, Marca je u kolektivnoj ekstazi :D Ipak je spasio Bernabeu od skrnavljenja 8-)
S druge strane, stvarno ga ne želim u Madridu, još više poslije sinoćnje utakmice :roll:
sumirprimus

#1785 Re: Real Madrid C.F.

Post by sumirprimus »

ultima_palabra wrote:Mourinho je stvarno napravio uslugu Madridu, Marca je u kolektivnoj ekstazi :D Ipak je spasio Bernabeu od skrnavljenja 8-)
S druge strane, stvarno ga ne želim u Madridu, još više poslije sinoćnje utakmice :roll:
Al su sve prilike,da ce doc,jos ako real ne uzme primeru,99,9%
Eh onda,kakav je izazvace raspad spanije :evil:
Kumerle

#1786 Re: Real Madrid C.F.

Post by Kumerle »

Da li je ovaj Real toliki odron da nakon ove usluge Intera ne osvoji titulu?
ultima_palabra

#1787 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

sumirprimus wrote:
ultima_palabra wrote:Mourinho je stvarno napravio uslugu Madridu, Marca je u kolektivnoj ekstazi :D Ipak je spasio Bernabeu od skrnavljenja 8-)
Al su sve prilike,da ce doc,jos ako real ne uzme primeru,99,9%
Eh onda,kakav je izazvace raspad spanije :evil:
Šta ti bi sinoć, bolje je sačekat do jutra kad su ovakvi porazi u pitanju ;-) Do ujutru se dosta gluposti i pobriše :-D
Evo jedna dobra:
1. Wearing stupid t-shirts and compiling gladiator videos does not make a comeback possible. This sort of spirit is ingrained in the club.U either have it or do not. RM have it, Farcelona do not.
sumirprimus

#1788 Re: Real Madrid C.F.

Post by sumirprimus »

sut ba,sinoc suza suzu goni,+ lose vino,plus balaš da me dokrajci :lol: :twisted:
al nema veze,valjda se bog dragi,majka priroda gea,hare krisna,tito partija do subote vratit pobjednicki duh u katalonske redove,da sprasimo tog seljareala, :skoljka:
ultima_palabra

#1789 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

sumirprimus wrote:sut ba,sinoc suza suzu goni,+ lose vino,plus balaš da me dokrajci :lol: :twisted:
al nema veze,valjda se bog dragi,majka priroda gea,hare krisna,tito partija do subote vratit pobjednicki duh u katalonske redove,da sprasimo tog seljareala, :skoljka:
Auuu, loša kombinacija, bolje da si pustio Master of Puppets i izbacio huju iz sebe ;-)
Image
sumirprimus

#1790 Re: Real Madrid C.F.

Post by sumirprimus »

u subotu yellow submarine going down,potonuce ko titanik :evil:
ultima_palabra

#1791 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Guardiola se bezveze nafurava...Gladijator je madridista :-D
http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/ ... ebebas.htm
Tomahawk11
Globalni moderator

#1792 Re: Real Madrid C.F.

Post by Tomahawk11 »

sumirprimus wrote:u subotu yellow submarine going down,potonuce ko titanik :evil:
Da ne bude podmornica udarila u Kataloniju :mrgreen:
Ali to nije tema ove emisije ;-)
ZA Real je bitno da dobiju narednu utakmicu, ceka se kiks i to je to. Sad je idealna prilika, nezgodan protivnik, ako otkinu bod, titula je neupitna. :dance:
ultima_palabra

#1793 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Ispuhaše žutaći ko dušica...ali šta bi sad obaveza je boriti se do kraja :)
Moj sastav za sutra: Iker- Arbeloa, Sergio, Albiol, Marcelo- Gago, Xabi, Guti- Kaka, Cristiano i Higuain.
I Osasuna ima par izostanaka, valjda neće biti puno problema...
JMGuti

#1794 Re: Real Madrid C.F.

Post by JMGuti »

Ne vjerujem da je Guti spreman igrati od prve minute, a sigurno je da ce i Kaka igrati od pocetka.

Tako da mislim da ce Real igrati s formacijom 4-2-3-1, gdje ce Granero i Ronaldo igrati krila, Gago i Alonso defanzivne veznjake, Kaka ofanzivnog i Higuain krilo.
Eweleen

#1795 Re: Real Madrid C.F.

Post by Eweleen »

JMGuti wrote:Ne vjerujem da je Guti spreman igrati od prve minute, a sigurno je da ce i Kaka igrati od pocetka.

Tako da mislim da ce Real igrati s formacijom 4-2-3-1, gdje ce Granero i Ronaldo igrati krila, Gago i Alonso defanzivne veznjake, Kaka ofanzivnog i Higuain krilo.
pa kad se razletee :dance:
ultima_palabra

#1796 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

JMGuti wrote:Ne vjerujem da je Guti spreman igrati od prve minute, a sigurno je da ce i Kaka igrati od pocetka.

U pravu si ipak, Granero umjesto Gutija... samo što je Granero niđe veze sa krilom ;-)
JMGuti

#1797 Re: Real Madrid C.F.

Post by JMGuti »

@ Eweleen - greska znas i sam :)

@ palabra - pa ni Guti nidje veze sa krilom, ali se mora jer nemamo klasicno lijevo krilo
kory

#1798 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory »

e jbg steta pobijedi barsa..al nrema veze real i dalje mora pobjeđivat i vrsit pritisak pa ce se aBd isplatit na kraju....idemo veceras do sigurne pobjede
Charuga
Globalni moderator

#1799 Re: Real Madrid C.F.

Post by Charuga »

Koja je ovo utakmica ove sezone da po jednom ili dva puta moraju ganjati rezultat a onda i pobjede na kraju .. :mrgreen:
I sad kad se svi ponadaju kako ce im Mallorca klapit koji bod Real ce sa lakocom da dobije utakmicu u srijedu.
fatality

#1800 Re: Real Madrid C.F.

Post by fatality »

Plavih_11 wrote:Koja je ovo utakmica ove sezone da po jednom ili dva puta moraju ganjati rezultat a onda i pobjede na kraju .. :mrgreen:
I sad kad se svi ponadaju kako ce im Mallorca klapit koji bod Real ce sa lakocom da dobije utakmicu u srijedu.
pa ukoliko ne pobjede ovu utakmicu stvarno trebaju da se zapitaju sta im je uopste domet, mislim igraju protiv "osrednje" ekipe koja ne igra vise nizasta i ne mogu da ih uzmu ???
fakat barci nisu ni do koljena, ne mogu nikako sa pritiskom da se nose, lose, jako lose . . .
(DA ima veze sto sam se kladio na njih i sto su mi samo oni ostali i sto trenutno padam na njima :D )

edit: ko jos jednom na ovom forumu kaze nesta protiv christiano ronalda ja cu mu licno doci i grkljan izvaditi , uh christiano rodila te majka plaha :D
Post Reply