BH fudbalski/nogometni talenti
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- MOSALJOZE
#1776 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Pročitao sam u "bildu"(a prenijeli su i naši)da su odbrojani dani nekog štopera šalkea (ne znam ime da me ubiješ)te kako ce kolašinac dobiti vecu minutazu koliko je sigurno ne znam
- jeza u ledja
#1777 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Kostolomos.MOSALJOZE wrote: (ne znam ime da me ubiješ)
- ODVRATAN_i_GADAN
#1778 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Austrijska "Lisica" je svoje haman odigrala! Fuchs je najkrivlji od krivih!MOSALJOZE wrote:Pročitao sam u "bildu"(a prenijeli su i naši)da su odbrojani dani nekog štopera šalkea (ne znam ime da me ubiješ)te kako ce kolašinac dobiti vecu minutazu koliko je sigurno ne znam
-
zlajapravaraja
#1779 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Ne lupaj iz Amerike o stvarima o kojima pojma nemas jezujeza u ledja wrote:Rumenko Papadopulos je samo godinu stariji i vec igra par sezona na visokom nivou - u istom klubu. I sad ovaj najbolji mladi branic u Evropi?
Znaci zakljucak, Papadopopulos je najbolji, Kolasinac drugi. Schalke ima dva najbolja mlada branica u Evropi.
Kolasinac je po misljenju njemackih medija novi Papadopoulos, a Papa je ionako ZVIJER nad zvijerima, sigurno medju top 3 stopera u evropi. Nema kluba koji ga nece.
Joel Matip je odigrao svoje kao stoper, a najvjerovatnije i Fuchs kao lijevi bek, tako da ce Kolasinac do kraja sezone pokazati zasto sam ja u pravu, a svi vi ostali smijesni
Tako da nam ne preostaje puno vremena da ga smuntamo. Neka ga Vedo ili Sejo nazovu iz Njemacke i pitaju u cemu je stvar...
I da, Schalke sigurno ima najbolje stopere u Evropi...Papa i Höwedes. Ne vidim boljeg stoperskog para...najozbiljnije.
- Muhamed Đakmić
#1780 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Subotić i Hummels su bolji štoperski par, eto ti samo u Njemačkoj jedan, a u Evropi ih ima i više brate dragi.
-
zlajapravaraja
#1781 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Obojica nisu ni priblizno opasni po gol kao ova druga dvojica...Sarajevo1946 wrote:Subotić i Hummels su bolji štoperski par, eto ti samo u Njemačkoj jedan, a u Evropi ih ima i više brate dragi.
Ali Schalkeov par jebu bekovi koji su katastrofa!
- ODVRATAN_i_GADAN
#1782 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Po ciji su go opasni? Svoj? 
- jeza u ledja
#1783 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
zlajapravaraja wrote:Ne lupaj iz Amerike o stvarima o kojima pojma nemas jezujeza u ledja wrote:Rumenko Papadopulos je samo godinu stariji i vec igra par sezona na visokom nivou - u istom klubu. I sad ovaj najbolji mladi branic u Evropi?
Znaci zakljucak, Papadopopulos je najbolji, Kolasinac drugi. Schalke ima dva najbolja mlada branica u Evropi.![]()
Kolasinac je po misljenju njemackih medija novi Papadopoulos, a Papa je ionako ZVIJER nad zvijerima, sigurno medju top 3 stopera u evropi. Nema kluba koji ga nece.
Joel Matip je odigrao svoje kao stoper, a najvjerovatnije i Fuchs kao lijevi bek, tako da ce Kolasinac do kraja sezone pokazati zasto sam ja u pravu, a svi vi ostali smijesni![]()
![]()
Tako da nam ne preostaje puno vremena da ga smuntamo. Neka ga Vedo ili Sejo nazovu iz Njemacke i pitaju u cemu je stvar...
I da, Schalke sigurno ima najbolje stopere u Evropi...Papa i Höwedes. Ne vidim boljeg stoperskog para...najozbiljnije.
- tendzera
#1784 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Objektivnost na nivouI da, Schalke sigurno ima najbolje stopere u Evropi...Papa i Höwedes. Ne vidim boljeg stoperskog para...najozbiljnije.
-
zlajapravaraja
#1785 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
E jbg sad, ili si gledao te igrace ili nisi...ODVRATAN_i_GADAN wrote:Po ciji su go opasni? Svoj?
Citam nesto na transfermarktu temu o Kolasincu - Schalkeovi navijaci misle da je nevidjena zvijer i da vec zasluzuje prvu postavu. Stoga sacekajmo sutra navecer, bumo videli, mozda malac istrci na Allianz Arenu protiv Bayerna
Ne znam uopste otkud vam to da ja navijam za Schalke...
EDIT: Kolasinac je po kickeru (99%) sutra u prvoj postavi
- jeza u ledja
#1786 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Ma dobro ba, dobar je Kostolomos, ali ne moras sad pretjerivati, pogotovo za Kolasinca. Tek on treba da se dokaze. Recimo, da ga vidimo moze li pjeske oZgor do Bosne. 
-
zlajapravaraja
#1787 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Gledao sam ga jednom dvaput, i mislim da bi dotrco ko Forrest Gump, bez pauze i bez da se oznojijeza u ledja wrote:Ma dobro ba, dobar je Kostolomos, ali ne moras sad pretjerivati, pogotovo za Kolasinca. Tek on treba da se dokaze. Recimo, da ga vidimo moze li pjeske oZgor do Bosne.
Sutra u 18:30 po srednjeevropskom vremenu imate priliku da ga gledate.
Rinta ko navijen
- ODVRATAN_i_GADAN
#1788 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Generalno je njihova skola jedna od najboljih u Njemackoj i imaju za godine odlicne stpere ali su na dvanaestom mjestu po broju primljenih golova sto govori da nesto tu ne stima. Stoperi, defanzivni vezni, bokovi... nije ni bitno ali jednostavno primaju poprilicno naivne golove, a priznat ces da su stoperi najodgovorniji za iste!?zlajapravaraja wrote:E jbg sad, ili si gledao te igrace ili nisi...ODVRATAN_i_GADAN wrote:Po ciji su go opasni? Svoj?Obojica su zvijeri u zraku i postizu za stopere jako puno golova nakon prekida
Mojne me tjerat da trazim kompilacije na jutubu
![]()
Citam nesto na transfermarktu temu o Kolasincu - Schalkeovi navijaci misle da je nevidjena zvijer i da vec zasluzuje prvu postavu. Stoga sacekajmo sutra navecer, bumo videli, mozda malac istrci na Allianz Arenu protiv Bayerna
Ne znam uopste otkud vam to da ja navijam za Schalke...
EDIT: Kolasinac je po kickeru (99%) sutra u prvoj postavi
p.s. Nije njihovo da daju nego da brane golove!
-
zlajapravaraja
#1789 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Pa Schalke zadnjih nekoliko sezona uglavnom prima najmanje golova u Bundesligi i bas su poznati po betonskoj odbrani. Ove sezone su pak i Höwedes i Papa dugo bili povrijedjeni, a cak ne vjerujem da su uopste zajedno odigrali utakmicu citavu sezonu. I kao sto rekoh; takodjer imaju problema sa bekovima, sto povrede sto jako losa formaODVRATAN_i_GADAN wrote:
Generalno je njihova skola jedna od najboljih u Njemackoj i imaju za godine odlicne stpere ali su na dvanaestom mjestu po broju primljenih golova sto govori da nesto tu ne stima. Stoperi, defanzivni vezni, bokovi... nije ni bitno ali jednostavno primaju poprilicno naivne golove, a priznat ces da su stoperi najodgovorniji za iste!?
-
Korisničkoime
#1790 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
E hebiga ako zaigra od prve protiv Bayerna onda neka ga Sušić zove u A selekciju protiv Grčke.
Pa momak je tek došao iz mladih u A tim Schalkea i nakon polusezone hajd u prvih 11 i to protiv Bayerna pa ne znam ako tako bude ili su ovi iz Schalkea ludi ili sam ja a prije će biti da sam ja lud.
Pa momak je tek došao iz mladih u A tim Schalkea i nakon polusezone hajd u prvih 11 i to protiv Bayerna pa ne znam ako tako bude ili su ovi iz Schalkea ludi ili sam ja a prije će biti da sam ja lud.
- DonVito
#1791 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Zbog ovoga ce i igrati...Korisničkoime wrote:E hebiga ako zaigra od prve protiv Bayerna onda neka ga Sušić zove u A selekciju protiv Grčke.
Fuchs (5. Gelbe Karte), K. Papadopoulos (Knieoperation)
Njemacki Kiker
http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... -04-2.html
- vicious
#1792 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Joj zlaja, pa nije '96 pa da nemamo gdje gledati bundesligu, kakav šalke i najmanje golova? Eto prosle sezone su po toj statistici dijelili 4/5 mjesto s leverkuzenom i to je ok, ali ni blizu najmanje. Bajern 22, gladbah 24, bvb 25, lev i šalke 44! Ove sezone su 12. po broju primljenih golova. Čak je recimo Fortuna D. primila manjezlajapravaraja wrote:Pa Schalke zadnjih nekoliko sezona uglavnom prima najmanje golova u Bundesligi i bas su poznati po betonskoj odbrani. Ove sezone su pak i Höwedes i Papa dugo bili povrijedjeni, a cak ne vjerujem da su uopste zajedno odigrali utakmicu citavu sezonu. I kao sto rekoh; takodjer imaju problema sa bekovima, sto povrede sto jako losa formaODVRATAN_i_GADAN wrote:
Generalno je njihova skola jedna od najboljih u Njemackoj i imaju za godine odlicne stpere ali su na dvanaestom mjestu po broju primljenih golova sto govori da nesto tu ne stima. Stoperi, defanzivni vezni, bokovi... nije ni bitno ali jednostavno primaju poprilicno naivne golove, a priznat ces da su stoperi najodgovorniji za iste!?
A što su ona dvojica opasna po gol, to je čudo jedno: prosle sezone grk 2 gola, hoewedes 1, ove rumenko 1 gol, Hoewedes 0. Ta kompilacija na youtubeu bi mesčini kratko trajala...
-
zlajapravaraja
#1793 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Cekaj, otkud ti znas sta je to Schalke?vicious wrote:Joj zlaja, pa nije '96 pa da nemamo gdje gledati bundesligu, kakav šalke i najmanje golova? Eto prosle sezone su po toj statistici dijelili 4/5 mjesto s leverkuzenom i to je ok, ali ni blizu najmanje. Bajern 22, gladbah 24, bvb 25, lev i šalke 44! Ove sezone su 12. po broju primljenih golova. Čak je recimo Fortuna D. primila manjezlajapravaraja wrote:Pa Schalke zadnjih nekoliko sezona uglavnom prima najmanje golova u Bundesligi i bas su poznati po betonskoj odbrani. Ove sezone su pak i Höwedes i Papa dugo bili povrijedjeni, a cak ne vjerujem da su uopste zajedno odigrali utakmicu citavu sezonu. I kao sto rekoh; takodjer imaju problema sa bekovima, sto povrede sto jako losa formaODVRATAN_i_GADAN wrote:
A što su ona dvojica opasna po gol, to je čudo jedno: prosle sezone grk 2 gola, hoewedes 1, ove rumenko 1 gol, Hoewedes 0. Ta kompilacija na youtubeu bi mesčini kratko trajala...
Mojne mi te statistike ba
- vicious
#1794 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Wow, u pravu si, evo samo na ovom klipu ga 4 puta zabi
A za'eban jest, zato što udara k'o Pepe kad mu dođe žuta minuta.
Ali hajde da vidimo danas i tog Kolašinca, idealna prilika da se dokaže.
A za'eban jest, zato što udara k'o Pepe kad mu dođe žuta minuta.
Ali hajde da vidimo danas i tog Kolašinca, idealna prilika da se dokaže.
- MOSALJOZE
#1795 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Ma kostolomos je dobar dok ga neko ne iznervira,e onda krcu ne valja.Žao mi je što se kolašinac mora dokazati protiv NAJAČEG kluba u njemačkoj al hajd
- vicious
#1796 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Ma zato i kažem da je idealna prilika, ako protiv najjačih pokaže da vrijedi, to će ga odmah izbaciti u prvi plan.MOSALJOZE wrote:Ma kostolomos je dobar dok ga neko ne iznervira,e onda krcu ne valja.Žao mi je što se kolašinac mora dokazati protiv NAJAČEG kluba u njemačkoj al hajd
Zamisli iščupaju 0:0, Kolašinac uštopa Mandžu/Gomeza, izbije jedno 12 hiljada centaršuteva i spasi 14 lopti na gol liniji - ubila se priča za naslovnice Bilda, "Njemački U-21 reprezentativac neprelazni bedem u Allianz Areni!"
- MOSALJOZE
#1797 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
sreca pa je mašta besplatnavicious wrote:Ma zato i kažem da je idealna prilika, ako protiv najjačih pokaže da vrijedi, to će ga odmah izbaciti u prvi plan.MOSALJOZE wrote:Ma kostolomos je dobar dok ga neko ne iznervira,e onda krcu ne valja.Žao mi je što se kolašinac mora dokazati protiv NAJAČEG kluba u njemačkoj al hajd
Zamisli iščupaju 0:0, Kolašinac uštopa Mandžu/Gomeza, izbije jedno 12 hiljada centaršuteva i spasi 14 lopti na gol liniji - ubila se priča za naslovnice Bilda, "Njemački U-21 reprezentativac neprelazni bedem u Allianz Areni!"
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#1798 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
DonVito wrote:Zbog ovoga ce i igrati...Korisničkoime wrote:E hebiga ako zaigra od prve protiv Bayerna onda neka ga Sušić zove u A selekciju protiv Grčke.
Fuchs (5. Gelbe Karte), K. Papadopoulos (Knieoperation)
Njemacki Kiker
http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... -04-2.html
Kakva je operacija, hoce li se oporaviti do marta
-
Kontra__
#1799 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Cuj dobar stoper jer daje golove, pa nije napadac Bog te vidio!
Koji lik i jos uporan da raju ubjedi da je odbrana Schalkea top a ljudi primaju li primaju. Nisi ti dzaba prognoziro da ce Cedevita igrati final four Eurolige!
Papadopulous jeste dobar, ali taman za Schalkea, da je takav kakvim ga predstavljas zavrsio bi u nekom top timu a ne u ovom hamelju od ekipe. A Hoewedes da je toliko dobar bio bi nezamjenjiv u prvoj postavi Elfa!
Papadopulous jeste dobar, ali taman za Schalkea, da je takav kakvim ga predstavljas zavrsio bi u nekom top timu a ne u ovom hamelju od ekipe. A Hoewedes da je toliko dobar bio bi nezamjenjiv u prvoj postavi Elfa!
- DonVito
#1800 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Pocetkom marta ce biti spreman, 29.11.2012 je imao operaciju.Kakva je operacija, hoce li se oporaviti do marta
Znaci nece biti najspremniji