Kosarkaska reprezentacija BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Cyrax
#1776 Re: reprezentacija
Pa sad nije da cemo se zaliti ili tako nesta 
- Comrad
#1777 Re: reprezentacija
Da ne bude pogresno shvaceno, predrago mi je da ipak idemo na EP, ali ovo sto radi FIBA je smijesno. Kod njih se nikad ne zna sa tim pravilima i samo upropastavaju ovaj sport. Uvijek nesta mijenjaju. Jedino je FIA gora od njih, zbog koje sam i prestao pratiti F1.
Ono sto je dobro je to da mozemo izboriti i tu pobjedu na EP nakon dugo vremena.
p.s. Teletovic je vec najavio da ce biti povrijedjen i da ga ne zovu bezze
sala
Ono sto je dobro je to da mozemo izboriti i tu pobjedu na EP nakon dugo vremena.
p.s. Teletovic je vec najavio da ce biti povrijedjen i da ga ne zovu bezze
- Comrad
#1778 Re: reprezentacija
Al moras priznati da nesto nije ok sa ovom situacijom oko Teletovica. Prvo su bile one neke svadje u proslim kvalifikacijama sa Mensom, pa nije igrao - povrijedjen i evo sad opet ne igra - povrijedjen (iako je koliko se sjecam odigrao perfektno onu kup utakmicu protiv reala, ako se sjecam). Onda je bila i prica da mu ovi iz Caje ne daju da ide igrat za repku.al_neri wrote:Jel ovo Teletovic novi Salihamidzic ?momak dosao , doktori ga pregledali i utvrdili da je povrijedjen , a nasa raja odma sumnja u to
Ko mu zna. Ne mora znaciti da je do njega. Al nesto tu ne stima, al mozda samo umisljam, mozda je fakat povrijedjen.
-
El_comadante
#1779 Re: reprezentacija
hajde dobro je nek igramo na EP. nismo zaslužili ali eto šta češ. na EP če se naći i ekipe koje i nisu baš dobre ali šta češ. što je zanimljivo ima više učesnika na košarkaškom nego na fudbalskom prvenstvu a manje je košarkaških reprezentacija. da li ko zna kada če biti izvlačenje i u kom čemo mi biti šeširu?
- Manijakus
#1780 Re: reprezentacija
Sabe kaze da smo odigrali posteno i da smo zasluzili plasman
Ja vam kazem idemo po trofej ljudi sta vam je

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1781 Re: reprezentacija
Sabe je znao da idemo na EPManijakus wrote:Sabe kaze da smo odigrali posteno i da smo zasluzili plasman![]()
![]()
Ja vam kazem idemo po trofej ljudi sta vam je
![]()
- mgogic
#1782 Re: reprezentacija
Sabe je znao!!!!!
Salu na stranu, sjeba FIBA i EP u kosarci!Koja im je svrha ovoga, pojma nemam, ali meni je ovo bezveze!Nema veze sto su i nas ugurali tamo, jebes ovakvo prvenstvo gdje ce svako da igra!Pa nas ce da napucavaju k'o kantu tamo!Ne moze Jordan da anulira doprinos Bajramovica u ekipi!S kojom ekipom cemo otici na prvenstvo?Nemam ekipu ni za kvalifikacije, a kamoli prvenstvo!Pa i da dodje Teletovic, opet smo pretanki!A plus dozivjecemo da Konakovic i Imamovic likuju i hvale se kako su oni nesto napravili, i zbog toga mi se ni ne gleda EP, a ima jos godina dana do prvenstva!
Salu na stranu, sjeba FIBA i EP u kosarci!Koja im je svrha ovoga, pojma nemam, ali meni je ovo bezveze!Nema veze sto su i nas ugurali tamo, jebes ovakvo prvenstvo gdje ce svako da igra!Pa nas ce da napucavaju k'o kantu tamo!Ne moze Jordan da anulira doprinos Bajramovica u ekipi!S kojom ekipom cemo otici na prvenstvo?Nemam ekipu ni za kvalifikacije, a kamoli prvenstvo!Pa i da dodje Teletovic, opet smo pretanki!A plus dozivjecemo da Konakovic i Imamovic likuju i hvale se kako su oni nesto napravili, i zbog toga mi se ni ne gleda EP, a ima jos godina dana do prvenstva!
- Edin H.
#1783 Re: reprezentacija
mgogic wrote:Sabe je znao!!!!!
Ja jedva cekam.
Cilj ne bira sredstva.
Sabe majstore
Danke Litvania
- Meho Kodro
#1784 Re: reprezentacija
GRAZIE ITALIAEdin H. wrote: Danke Litvania
GRAZIE DON CORLEONE
- cyprus
#1785 Re: reprezentacija
Haj fino je ovo po našu reprezentaciju, ali realno košarka je postala kita od sporta. Košarku sam presto pratit ima već nekoliko godina upravo zbog katastrofalnog sistema takmičenja i velike neozbiljnosti, od NBA, preko Evrope i NLB-a do reprezentativnog nivoa, ukratko sranje jedno veliko. Ali ovim potezom su najebali sami sebe. Znači kvalifikacije se igrale bezveze
, pa koji degeni sjede u toj FIBA-i jbt...
I kad neko nešto protiv FIFA-e kaže
- World of Basketball
#1786 Re: reprezentacija
Pozdrav svima,
istina da nismo zasluzili da se nadjemo na evropskom prvenstvu, jer se nismo bas proslavili igrama u ovim kvalifikacijama. S druge strane, pozdravljam ovu vijest ali se nadam da cemo doci pameti i na ovo prvenstvo otici kompletni. Sta mozemo ocekivati tesko je reci, ali ako odemo kompletni, ako se odazovu svi igraci, siguran sam da necemo biti ekipa za nabijanje kos razlike.
istina da nismo zasluzili da se nadjemo na evropskom prvenstvu, jer se nismo bas proslavili igrama u ovim kvalifikacijama. S druge strane, pozdravljam ovu vijest ali se nadam da cemo doci pameti i na ovo prvenstvo otici kompletni. Sta mozemo ocekivati tesko je reci, ali ako odemo kompletni, ako se odazovu svi igraci, siguran sam da necemo biti ekipa za nabijanje kos razlike.
-
samo_ovaj_put
#1787 Re: reprezentacija
upravoWorld of Basketball wrote:Pozdrav svima,
ako ce na prvenstvu biti 24 ekipe,sigurno ce biti 2 u grupi koje mozemo uzeti,i samim tim se plasirai u drugi krug
- Meho Kodro
#1788 Re: reprezentacija
- U bilo kom takmičenju, prije njegovog početka, moraju da se znaju pravila i posljedice rezultata. Znači, mora da se zna što nosi prvo mjesto, što nosi drugo i svako ostalo.cyprus wrote:Haj fino je ovo po našu reprezentaciju, ali realno košarka je postala kita od sporta. Košarku sam presto pratit ima već nekoliko godina upravo zbog katastrofalnog sistema takmičenja i velike neozbiljnosti, od NBA, preko Evrope i NLB-a do reprezentativnog nivoa, ukratko sranje jedno veliko. Ali ovim potezom su najebali sami sebe. Znači kvalifikacije se igrale bezveze![]()
, pa koji degeni sjede u toj FIBA-i jbt...
U svakom normalnom takmičenju sve promjene se određuju ne za tekući, nego za naredni ciklus, tako da ovo što se dogodilo nije u sportskom duhu. I, drugo, ako je u pitanju
tolika ekspanzija evropske košarke, pa što više ekipa to bolja košarka, ne razumijem zašto se ne ide na 36 ili 48 selekcija ako se na taj način podiže kvalitet - ne bez ironije kazao je Vujošević, selektor Crne Gore.
-
El_comadante
#1789 Re: reprezentacija
na šta če ličiti prventstvo kada objektivno nema 24 kvalitetne ekipe u Europi šta li su oni skontali. a zanimljvo je i vidjeti kako če se ubuduče odvijati kvalifikacije ko če sve igrati. znaći postoji šansa da mi više nikada neodigramo kvalifikacije jer ako prođemo u drugi krug, a to je vrlo moguče iz više razloga, nema nas u kvalifikacijama. a iako budemo igrali igračemo sa levatima i opet smo sigurni. ovo je dobro kako kod okreneš za nas. s obzirom da su slabi ulaganjem u košraku dobra je vijest.
- BSn
#1790 Re: reprezentacija
kako je to sabe poslozio. pustio b tim da igra i da se puno ne zamara, uz to osigur'o plasman bez puno srkleta. onda posl'o lobistu u stambol i ovaj poentir'o k'o anri protiv irske. konacno pravi ljudi u savezu i reprezentaciji. vidi se da imamovic ima dugorocni plan jacanja nase kosarke.
- Edin H.
#1791 Re: reprezentacija
Nisu se ni Danci trebali kvalificirati na Evropsko prvenstvo u fudbalu 1992-ge (mi smo ih nakantali 3 - 0 cini mi se), ali uletise zbog rata kod nas i osvojise prvenstvo.
Bitno se bilo plasirati, a dalje cemo vidjeti. Ipak cemo sada vjerujem, nastupiti sa jacim timom.
Bitno se bilo plasirati, a dalje cemo vidjeti. Ipak cemo sada vjerujem, nastupiti sa jacim timom.
- siki_sa
#1792 Re: reprezentacija
ako budemo nastupili sa najjacim timom onda se mozemo nacemu nadati, sa ovim sto su igrali kvalifikacije onda cemo sluziti z anabijanje kos razlikeEdin H. wrote:Nisu se ni Danci trebali kvalificirati na Evropsko prvenstvo u fudbalu 1992-ge (mi smo ih nakantali 3 - 0 cini mi se), ali uletise zbog rata kod nas i osvojise prvenstvo.
- Manijakus
#1793 Re: reprezentacija
Sto ste pesimisti ba ..Idemo da ih razvalimo sve steta sto nije svjetsko da oderemo Amere
Sad ako ne ostvarimo najbolji plasman necemo nikad 
- cyprus
#1794 Re: reprezentacija
Ironija je baš to što bi vjerovatno sad mogli ostvarit pobjedu koju na prvenstvima čekamo čini mi se 15 godinaManijakus wrote:Sto ste pesimisti ba ..Idemo da ih razvalimo sve steta sto nije svjetsko da oderemo AmereSad ako ne ostvarimo najbolji plasman necemo nikad
- pirmin
#1795 Re: reprezentacija
Ja mislim da je polako vrijeme da se dize euforija, da se lozimo da smo najbolji, najjaci i ostalo naj-naj-naj
...dajte Amere da se igramo, igramo...igramooo

- zlaataan
#1796 Re: reprezentacija
1993, bili u osmini finala sa dvije pobjedecyprus wrote:Ironija je baš to što bi vjerovatno sad mogli ostvarit pobjedu koju na prvenstvima čekamo čini mi se 15 godinaManijakus wrote:Sto ste pesimisti ba ..Idemo da ih razvalimo sve steta sto nije svjetsko da oderemo AmereSad ako ne ostvarimo najbolji plasman necemo nikad
Od tada, nijedna pobjeda
- Manijakus
#1797 Re: reprezentacija
Ma ako odemo sa najjacim mogucim sastavom i ne odu neki koji se zovu tu zato sto su godinama tu kao Bajramovic .. mozemo napravit nesto..Mislim da nam Mrsic moze pomoc u ovakvom sastavu i za 10 godina bi bio najbolji 
- Comrad
#1798 Re: reprezentacija
Sabeta za bošnjačkog člana predsjedništva Bosne i Hercegovine.

- Aphex_
#1799 Re: reprezentacija
Samo ćemo se obrukati na EP 2011, to je ono sto je sigurno. 
- Aphex_
#1800 Re: reprezentacija
I to je bilo jedino sto je valjalo ikad.zlaataan wrote:1993, bili u osmini finala sa dvije pobjedecyprus wrote:Ironija je baš to što bi vjerovatno sad mogli ostvarit pobjedu koju na prvenstvima čekamo čini mi se 15 godinaManijakus wrote:Sto ste pesimisti ba ..Idemo da ih razvalimo sve steta sto nije svjetsko da oderemo AmereSad ako ne ostvarimo najbolji plasman necemo nikad
![]()
Od tada, nijedna pobjeda