Kladionica

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Locked
MELBOURNE_SARAJEVO

#1776 Re: Kladionica

Post by MELBOURNE_SARAJEVO »

MELBOURNE_SARAJEVO wrote:
MELBOURNE_SARAJEVO wrote:Evo od mene za vikend..

Torino
Sampdoria
Udinise
Sunderland
St Etienne..

I ljudi kanite se kvota 1.20 nema potrebe ni da se stavljaju te utakmice ovde..To i laik vidi da bi trebalo biti ali nema hajra od toga jer cisto sumnjam da ovde ljudi stavljaju milju na 4 zicera pa da uzme cifru...
evo ga St etienne prekreno igrao sam ga u skupa danas sa Sunderland stavio 100 :D :D ima jos da se igra ali
pardon sad je 3-1 :thumbup: :thumbup: sutra se stavlja na Torino i Samdoria
karanana

#1777 Re: Kladionica

Post by karanana »

vidi andrlechta karine. ali vracali su se i prije od 0-2
abondanzieri

#1778 Re: Kladionica

Post by abondanzieri »

0-2
hajde anderlecht

u picku materinu :x :D
abondanzieri

#1779 Re: Kladionica

Post by abondanzieri »

karanana wrote:vidi andrlechta karine. ali vracali su se i prije od 0-2
sve je moguce,al' sudeci po igri daBogda :roll:
abondanzieri

#1780 Re: Kladionica

Post by abondanzieri »

evo zabise jedan u trecoj minuti sudijske nadoknade prvog poluvremena :D

edit
evo pobijedi i le havre nakon sto godina :D
abondanzieri

#1781 Re: Kladionica

Post by abondanzieri »

2-2
uraganski napadi Anderlechta :D
abondanzieri

#1782 Re: Kladionica

Post by abondanzieri »

golgolgolgolgooooooolllll...jos Bayern za dvije i po stoje :D :D :D
abondanzieri

#1783 Re: Kladionica

Post by abondanzieri »

penal za mons :(
abondanzieri

#1784 Re: Kladionica

Post by abondanzieri »

promasi majstor citav gol :lol: :lol: :lol:
navratiponekad

#1785 Re: Kladionica

Post by navratiponekad »

galatasaraj 1-1-j,,,,, odoše 2 stoje
MELBOURNE_SARAJEVO

#1786 Re: Kladionica

samo me zanima hoce li Milan preokrenuti ili ce pola svije pasti veceras..A dabogda dvako pao ko igra 1.20 :D :D
abondanzieri

#1787 Re: Kladionica

Post by abondanzieri »

jezik pregriz'o melburne :D
drama

#1788 Re: Kladionica

Post by drama »

zabari samo iz penala znaju dat' go :oops:
dimu

#1789 Re: Kladionica

Post by dimu »

mene sevilla obori jos se dvoumim bi li igrao sevillu ili inter i stavim sevillu e yebem im sve... jos igrao a.h. na njih...
Danss

#1790 Re: Kladionica

Post by Danss »

Vidim, @Melbourne, da si ti neki veliki mudrijash :D , Leverkusen sam recimo odogr'o na svoj osjecaj, i naravno, pao, a sto se tice konkretno utakmice Lewes - Wrexam 2 1.50, e paa vidis, za tu dvojku sam bio puno sigurniji, jer sam znao neke informacije. Jest da je ovo 5. eng. liga, ali Wrexam se moze i brojiti u klubove (profi), dok je ovaj Lewes zalutao i u ovu ligu, oni su totalni amateri.
Ono jest fora naci koji koef 2.00 i vishe, al' mislim da ako igras na koeficijente, onda si debelo u krivu. Pratim i ja razne stranice i forume po pitanju kladionice, ta prica oko toga da neko zna ko ce koga dobiti je za malu djecu i naivne :-) , ono mozes nekad imati info za neku ''namjestaljku'', ali svaki dan...ma daj, to je vec smijesno.
Druga je stvar sa informacijama koje imas oko neke utakmice, kao npr. sto sam dosao do informacije za tekmu Washington - New Jersey 2 2.00, a taj info je bio da Wash ima citavu bolnicu povrijedjenih, tako da je tu po pravilu trebao biti puno nizi koef.
Mislim, opet kazem nek' igra ko sta hoce, jedno je iznijeti cinjenice zasto si nesto igrao, a sasvim drugo da li ce to neko odigrati. Tako da... :run:
Osim ako si neki expert, onda :thumbup:
Danss

#1791 Re: Kladionica

Post by Danss »

dimu wrote:mene sevilla obori jos se dvoumim bi li igrao sevillu ili inter i stavim sevillu e yebem im sve... jos igrao a.h. na njih...
A shto igras gradski derbi... :D jbt ga, sutra novi dan, nova nafaka :D
MELBOURNE_SARAJEVO

#1792 Re: Kladionica

divi ovo haveru...

One of the hottest derbies and I am prepared to back the away win (4.80). I was right about Sevilla in midweek. They defeated A Bilbao in the cup ( 2-1) scoring the winner in the last minute of the game, thereby also making the over bet safe. The Sevilla striker F Kanoute missed a penalty in the 85th minute. Anyway it was a very important win for Sevilla, now only one game away from the cup final.

Betis should be the fresher side. They had no game in midweek and their squad is almost free from injuries. Only Capi and Edu are on their injury list and Juande is suspended this weekend. Nelson and Pavone are fit again, but only Nelson will be a starter in this match. Betis have signed the well known striker R Oliveira and he will start up front right away in front of a five man midfield - M Aurelio, Emana, Damia, S Garcia and M Gonzalez. Sevilla cannot count on their striker L Fabiano. Chevanton, the striker, is an injury doubt. Huge value on the away win (4.80).

Always very evenly matched affairs, these Sheffield derbies and I have no problems backing the better odds tomorrow (4.76). S United played in mid week away to Southampton (2-1 win), but they lost their big target man D Henderson to a suspension and he will be missing this weekend. J Beattie recently left for Stoke and S United look a bit short upfront. New signings A Lupoli and J Ward could start tomorrow. Defender C Morgan is not yet fit.

S W should have played against Barnsley in midweek, but the game was postponed. They hope to include their striker A Sodje again, but F Jeffers completes his suspension this weekend.

S W won the first derby this season, 1-0 and they should have a decent chance of winning also this match. Great odds! (4.76)

Picking the home win here (1.85) despite the lukewarm odds. St Etienne drew their away game at Lyon last week, but they were not satisfied afterwards. "We should have won the match", "poor refeering" - some of the St Etienne statements after the game. Their centre back Tavalridis is fit again, but as the present central pairing is working just fine, he will probably start on the bench. Right back Varrault risks missing the match.

Caen have been in a downwards spiral for quite some time and the fact is that St Etienne will be on the same points as Caen, if they should win this match. Proment is back in contention for this fixture as well as Boucansaud and Florentin. Caen need S Savidan to start scoring again, rather quickly. Traditionally St Etienne always seem to defeat Caen. Home win! (1.85).

evo ti danasnja 3 tipa pogledaj .....i vjerovao ili ne igrao sam i evo sad betis uzeo......a pogledaj kvote........
Danss

#1793 Re: Kladionica

Post by Danss »

MELBOURNE_SARAJEVO wrote:divi ovo haveru...

One of the hottest derbies and I am prepared to back the away win (4.80). I was right about Sevilla in midweek. They defeated A Bilbao in the cup ( 2-1) scoring the winner in the last minute of the game, thereby also making the over bet safe. The Sevilla striker F Kanoute missed a penalty in the 85th minute. Anyway it was a very important win for Sevilla, now only one game away from the cup final.

Betis should be the fresher side. They had no game in midweek and their squad is almost free from injuries. Only Capi and Edu are on their injury list and Juande is suspended this weekend. Nelson and Pavone are fit again, but only Nelson will be a starter in this match. Betis have signed the well known striker R Oliveira and he will start up front right away in front of a five man midfield - M Aurelio, Emana, Damia, S Garcia and M Gonzalez. Sevilla cannot count on their striker L Fabiano. Chevanton, the striker, is an injury doubt. Huge value on the away win (4.80).

Always very evenly matched affairs, these Sheffield derbies and I have no problems backing the better odds tomorrow (4.76). S United played in mid week away to Southampton (2-1 win), but they lost their big target man D Henderson to a suspension and he will be missing this weekend. J Beattie recently left for Stoke and S United look a bit short upfront. New signings A Lupoli and J Ward could start tomorrow. Defender C Morgan is not yet fit.

S W should have played against Barnsley in midweek, but the game was postponed. They hope to include their striker A Sodje again, but F Jeffers completes his suspension this weekend.

S W won the first derby this season, 1-0 and they should have a decent chance of winning also this match. Great odds! (4.76)

Picking the home win here (1.85) despite the lukewarm odds. St Etienne drew their away game at Lyon last week, but they were not satisfied afterwards. "We should have won the match", "poor refeering" - some of the St Etienne statements after the game. Their centre back Tavalridis is fit again, but as the present central pairing is working just fine, he will probably start on the bench. Right back Varrault risks missing the match.

Caen have been in a downwards spiral for quite some time and the fact is that St Etienne will be on the same points as Caen, if they should win this match. Proment is back in contention for this fixture as well as Boucansaud and Florentin. Caen need S Savidan to start scoring again, rather quickly. Traditionally St Etienne always seem to defeat Caen. Home win! (1.85).

evo ti danasnja 3 tipa pogledaj .....i vjerovao ili ne igrao sam i evo sad betis uzeo......a pogledaj kvote........
:thumbup: Cestitam! Svaka cast! O tome sam i pricao... Bitan je info, ne koef. Sad da li je to 1.20 ili 10.00. to je druga prica. :D
MELBOURNE_SARAJEVO

#1794 Re: Kladionica

Bitno je koja je kvota....Citao sam knjigu od covjeka cije tipove igram vec 10 godina a to su ovi tipovi koje sam stavio...Kaze ovako dugorocno nema dobitka na kvotama 1.20 ili 1.30..Vidi danas primjera ???chelsea,milan ??Zamisli koliko je ljudi igralo i palo ...A svaki vikend ti je ovako ..Jos jedan primjer odmah kad sam vidio 1.85 na Leverkusen znao sam da to ne treba da se igra jer Stugtart nista nije slabiji od Leverkusena samo sto je u losoj formi ..Tu ja nikad ne bi igrao ispod 2.20 ili 2.30 recimo..Kad vidis par pogledaj kvotu sam sebe zapitaj jeli to vrijedi igrati...Na primjer sutra united 1.60 ne vrijedi igrati jer west ham je tvrda ekipa i otkinuli su bod na strani i Arsenalu i Chelsea..Cijela moja poenta je da kvote ti same dosta kazu...I nikad ne igraj sto svi igraju zlatno pravilo a nazalost svi igraju 1.20 e kad bi tako bilo svi bi mi uzimali lovu .. :thumbup:

vidi samo zadnje recenice vezano za tip utakmice Lecce-inter...Likely away win, but trust me, backing this 1.62 on the Inter away win will not make you rich in the long run. ..
Last edited by MELBOURNE_SARAJEVO on 08/02/2009 00:44, edited 1 time in total.
leo karan

#1795 Re: Kladionica

Post by leo karan »

gledao sam na williams kladionici, najtipovaniji parovi bili milan i chelsea. moja procjena je da je na 2/3 uplacenih lisitica bio jedan od ova dva para
a vjerovatno i vise
milan kao u dobroj formi, deru lazia proslo kolo 0-3 u sred rima, sad im dolazi krepano-mrtva reggina na nogi, oni unaletu ganjaju intera i sta bi??????
pa kako da me ubijedi neko da nije nastimano radi kladionice?
nije to slucaj samo danas, to se deseva iz sedmice u sedmicu, a ja uvijek igram iz keca u kec :D
MELBOURNE_SARAJEVO

#1796 Re: Kladionica

leo karan wrote:gledao sam na williams kladionici, najtipovaniji parovi bili milan i chelsea. moja procjena je da je na 2/3 uplacenih lisitica bio jedan od ova dva para
a vjerovatno i vise
milan kao u dobroj formi, deru lazia proslo kolo 0-3 u sred rima, sad im dolazi krepano-mrtva reggina na nogi, oni unaletu ganjaju intera i sta bi??????
pa kako da me ubijedi neko da nije nastimano radi kladionice?
nije to slucaj samo danas, to se deseva iz sedmice u sedmicu, a ja uvijek igram iz keca u kec :D
Bravo o tome ja pricam....Bjezi od takozvanih public bets....To sam davno cuo i nikad ne igram..Kladim se preko 12 godina i na mojim listicima nikad nisam imao velike favorite kuci protiv malih gdje je kvota 1.20 ili 1.30..Kad vec ganjam velike onda je to 2 kao prosli vikend kad sam stavio na Milan protiv Lazio....

za Sutra od mene

Torino
Sampdoria
Udinese bi trebao da dobije
Espanol x2
Tottenham pba daju gol
Roma preko 2.5 gola
M-16

#1797 Re: Kladionica

Post by M-16 »

onaj tvoj pajdo prognozira 'ladno boltonu 2, milan, chelsea, fulham, sunderland i td.

i sad pogodi nesto, i on, kao, expert :?

nidje veze, jarane. pa ja cu vazda imati bolji procenat. i pravo mi je glupo sto predvidja svaki par npr. engleske lige. i onda ostavi da ti proberes onaj koji cete ( najvjerovatnije) zajebat.

daj mi 3 para za koja garantujes, a ne ove naglabalice od 20 parova. :roll:

sugavi milan. :x ljut sam na sebe zbog ziheraske igre...i standard i hertha, i excelsior sinoc se terbalo odigrat hrabrije (zbroj 0-2, a ne 0-3, ili 4+, a ne 3+)

ovao dodaji, dodaji...i onda te nesto mora povalit.
darius_maximus

#1798 Re: Kladionica

Post by darius_maximus »

Ja se praaaavo dugo nisam javljao na ovoj temi... :D
Ali htjedoh nesto da priupitam...

Zar ne bi bilo bolje kada bi se mogao svaki dan duplati ulog od npr. 20-30 KM? To bi znacilo da covjek mjesecno moze dobiti oko 900 KM... Dugo sam pravo razmilsljao o nekim sistemima koji bi bili "sigurniji", od kombinacija kod "paran-neparan broj golova", do "zbroja golova na 90 min"...
Sada uglavnom igram "domacin daje go", cesce prodjem nego sto padnem, samo kad padnem dva puta zaredom iznerviram se, umjesto da polako nastavim... :D
Danas sam recimo pao samo na Chelsea-u "poluvrijeme ili kraj 1", a nije mi ni trebao taj par, vec sam imao koeficijent koji mi treba... Ulozio 20, dobitak mi bio 60...
Vidjet cemo sutra, igrat cu malo "smjeliji" listic, kvota 6... :D :lol:
drama

#1799 Re: Kladionica

Post by drama »

MELBOURNE_SARAJEVO wrote:Bitno je koja je kvota....Citao sam knjigu od covjeka cije tipove igram vec 10 godina a to su ovi tipovi koje sam stavio...Kaze ovako dugorocno nema dobitka na kvotama 1.20 ili 1.30..Vidi danas primjera ???chelsea,milan ??Zamisli koliko je ljudi igralo i palo ...A svaki vikend ti je ovako ..Jos jedan primjer odmah kad sam vidio 1.85 na Leverkusen znao sam da to ne treba da se igra jer Stugtart nista nije slabiji od Leverkusena samo sto je u losoj formi ..Tu ja nikad ne bi igrao ispod 2.20 ili 2.30 recimo..Kad vidis par pogledaj kvotu sam sebe zapitaj jeli to vrijedi igrati...Na primjer sutra united 1.60 ne vrijedi igrati jer west ham je tvrda ekipa i otkinuli su bod na strani i Arsenalu i Chelsea..Cijela moja poenta je da kvote ti same dosta kazu...I nikad ne igraj sto svi igraju zlatno pravilo a nazalost svi igraju 1.20 e kad bi tako bilo svi bi mi uzimali lovu .. :thumbup:

vidi samo zadnje recenice vezano za tip utakmice Lecce-inter...Likely away win, but trust me, backing this 1.62 on the Inter away win will not make you rich in the long run. ..

ja sam danas pao na ovom paru... i da se sutra sastane, igr'o bi' ga opet !
ne znam pratis li bundesligu al' tvrdit' da stutgart nije nista slabiji od leverkusena je smijesno :D
leverkusen je trenutno najjaca ekipa u njemackoj poslije bayerna ( moje misljenje )
dok je taj stutgart ciganska ekipa koja se redovno pati sa slabijim ekipama...
tako da je 1.85 za mene bio poklon :D :D

sto se tice ovih 1.2-1.5 kvota u potpunosti se slazem... s' tim da sam u periodu kada sam se puno
vise kladio i vece cifre stavlj'o igr'o tenis- 4-5 parova 1.1-1.3 kvota i na petobanku...

ludilo je stavit' 2 na juventus a kvota 1.5...
ne znam je l' to zato sto navijam za manchu :D
il' je stvarno tako, cini mi se da oni podjednako dobro igraju kuci i u gostima tako da
kad igraju kuci, recimo, protiv boltona @1.2 - nikad necu odigrat' a kad igraju u gostima @1.6-
isplati mi se :D

u svakom slucaju, trebali bi cesce, ovako, prije pocetka utakmica, posebno vikendom, prodiskutovat' :D
drama

#1800 Re: Kladionica

Post by drama »

M-16 wrote:onaj tvoj pajdo prognozira 'ladno boltonu 2, milan, chelsea, fulham, sunderland i td.

i sad pogodi nesto, i on, kao, expert :?

nidje veze, jarane. pa ja cu vazda imati bolji procenat. i pravo mi je glupo sto predvidja svaki par npr. engleske lige. i onda ostavi da ti proberes onaj koji cete ( najvjerovatnije) zajebat.

daj mi 3 para za koja garantujes, a ne ove naglabalice od 20 parova. :roll:

sugavi milan. :x ljut sam na sebe zbog ziheraske igre...i standard i hertha, i excelsior sinoc se terbalo odigrat hrabrije (zbroj 0-2, a ne 0-3, ili 4+, a ne 3+)

ovao dodaji, dodaji...i onda te nesto mora povalit.

niko ti ne moze garantovat' :D :D

i poenta je da ti uplacuje svoje pare tj da ti biras sta ces igrat'...
ti mozes negdje nesto procitat' il' se posavjetovat' al' na kraju ti odlucujes...
Locked