Divnoooo...Al cigara i kahva su na prvom mjestu. Ostavljam ovo vama dvojicisahan wrote:
Eto poslije dove sad se hvataj kasike, baci tu cigaru@manijace bujrum vidi sta imam
![]()
Ramazan, opet ;)
- zvjezdica_7
#1776 Re: Ramazan, opet ;)
- BHF_Manijak
#1777 Re: Ramazan, opet ;)
ooo hvala hvala Sahan,kako divno od tebe,ovo mi se svidja pravo...
a eto Zvijzdica nam nece,nesto joj vise prija cigara,ne valja to bona tako.. 
-
HomeArt
#1778 Re: Ramazan, opet ;)
Manijace smijes li joj ti mazuti cigare ja se bojim da me ne zvakne necim. 
- zvjezdica_7
#1779 Re: Ramazan, opet ;)
Samo ih probajte maznuti...Ne odgovaram za posljedice...
-
HomeArt
#1780 Re: Ramazan, opet ;)
Aaa vidi je sto je ozbiljna a brk joj se smijezvjezdica_7 wrote:Samo ih probajte maznuti...Ne odgovaram za posljedice...
- zvjezdica_7
#1781 Re: Ramazan, opet ;)
Ma jok, draže je meni da se vas dvojica fino najedetesahan wrote:Aaa vidi je sto je ozbiljna a brk joj se smijezvjezdica_7 wrote:Samo ih probajte maznuti...Ne odgovaram za posljedice...Pusti bona romantiku hvataj se kasike da vidis sto je dobro
- BHF_Manijak
#1782 Re: Ramazan, opet ;)
Ne mozes da se upustis u djihad sa nefsom a?!zvjezdica_7 wrote:Samo ih probajte maznuti...Ne odgovaram za posljedice...
-
HomeArt
#1783 Re: Ramazan, opet ;)
Ma pusti je ima njeno hise pa ce uzeti kad hoce, vidis da ko maca vreba. Nego hocemo li mi kahvu ili caj?BHF_Manijak wrote:Ne mozes da se upustis u djihad sa nefsom a?!zvjezdica_7 wrote:Samo ih probajte maznuti...Ne odgovaram za posljedice...![]()
- zvjezdica_7
#1784 Re: Ramazan, opet ;)
Hvala Hadžinicehadzinica wrote:zvjezdica_7 wrote:Samo ih probajte maznuti...Ne odgovaram za posljedice...![]()
![]()
ne brini, cuva tebe hadzinica
koje pusis?
(eto vam sad, nja nja nja)
Boss slim
- zvjezdica_7
#1785 Re: Ramazan, opet ;)
Niko nije savršenBHF_Manijak wrote:Ne mozes da se upustis u djihad sa nefsom a?!zvjezdica_7 wrote:Samo ih probajte maznuti...Ne odgovaram za posljedice...![]()
-
HomeArt
#1786 Re: Ramazan, opet ;)
Nije vam fazon vas dvije, Manijak i ja samizvjezdica_7 wrote:Hvala Hadžinicehadzinica wrote:zvjezdica_7 wrote:Samo ih probajte maznuti...Ne odgovaram za posljedice...![]()
![]()
ne brini, cuva tebe hadzinica
koje pusis?
![]()
(eto vam sad, nja nja nja)
Boss slim
- zvjezdica_7
#1787 Re: Ramazan, opet ;)
Moradoh. Jedva sam se navikla, al pošto ih tamanim samo tako, morala sam preći na nešto malo slabije...hadzinica wrote:![]()
![]()
![]()
i ti to zoves cigarom?
...haj sve okus, miris...al onolisno tanko drzati u ruci ..ja se polomih dok se izborham sa tim lady cigarama
![]()
![]()
- arzuhal
#1788 Re: Ramazan, opet ;)
Selam alejkum, svima đuturehadzinica wrote:![]()
..hocu i ja..evo nijet mi poslije Ramazana..
Ne mogadoh a da se ne nasmijem na ovu slatku samoobmanu u koju i sam često upadam
- zvjezdica_7
#1789 Re: Ramazan, opet ;)
Arzuhal iz in d Houseee
wesselam
wesselam
- arzuhal
#1790 Re: Ramazan, opet ;)
Jal pušite prave cigare, jal bacite to što daju djeci u vrtićima za koje pretpostave da će se produhanit
Sarajevoooooooooooooo, ti i ja, srce mi zaroooobilaaaaaaaaaaa
Jedna, Jedina ('šenišna):

Sarajevoooooooooooooo, ti i ja, srce mi zaroooobilaaaaaaaaaaa

- zvjezdica_7
#1791 Re: Ramazan, opet ;)
Jah, lahko je vama..Ne morate se svaki dan pentrati na Vratnik....

-
HomeArt
#1792 Re: Ramazan, opet ;)
Alejkumu-s-selam bujrum, nije veliko sjelo ali je zato terasa mogli bi na male igratiarzuhal wrote:Selam alejkum, svima đuturehadzinica wrote:![]()
![]()
Ne mogadoh a da se ne nasmijem na ovu slatku samoobmanu u koju i sam često upadam![]()
- BHF_Manijak
#1793 Re: Ramazan, opet ;)
Sahan,nismo vise sami,evo dodjem na burazer Arzuhal....
Zvijezdice,znam da niko nije savrsen,i ja sam tanak na slatko i kahvu,sta ces tako nam je kako nam je
a sto se cigara tice,pa Allahu dragi,eto nisam nikad pusac bio,ali kad vidim one boss slim,ne bih je vala nikad ni zapalio ako bi ono mora pusti!!

@Zvijezdica,jos je`nom,(
)ne zali se plaho,Vratnik taman dodje da ti malo pluca procisti,jos ako izbjegnes kombi,tamam.... 
Zvijezdice,znam da niko nije savrsen,i ja sam tanak na slatko i kahvu,sta ces tako nam je kako nam je
a sto se cigara tice,pa Allahu dragi,eto nisam nikad pusac bio,ali kad vidim one boss slim,ne bih je vala nikad ni zapalio ako bi ono mora pusti!!
@Zvijezdica,jos je`nom,(
-
HomeArt
#1794 Re: Ramazan, opet ;)
Suti i sucuraj bolje i to nego Sedrenik ili na tereziju da se penjes da vidis ljepote padaju sisarike sa Trebevica u avlijuzvjezdica_7 wrote:Jah, lahko je vama..Ne morate se svaki dan pentrati na Vratnik....![]()
- arzuhal
#1795 Re: Ramazan, opet ;)
sahan wrote:Alejkumu-s-selam bujrum, nije veliko sjelo ali je zato terasa mogli bi na male igratiarzuhal wrote:Selam alejkum, svima đuturehadzinica wrote:![]()
![]()
Ne mogadoh a da se ne nasmijem na ovu slatku samoobmanu u koju i sam često upadam![]()

Narode lijepi, sutra je uoči Lejlei-Bedra, a prije toga Armenija. Elhamdulillah. A ja kao pasionirani navijač Bosne Čudesne u svim njenim borbama noćas ovo vrtim, pa mi halalite na tome što ću ovo turit ovdje
-
HomeArt
#1796 Re: Ramazan, opet ;)
Podjetio si me sa drinom na jednu pricu. Posla Hadzinica (nije ova nasa) sinu u London i ponijela steku drine. I kad je dala sinu cigare a on da pocasti jarana odu u nekakav pub gdje se smije pusiti i samo sto su zapalili dodje im konobar da ih upozori da ne puse "travu"arzuhal wrote:Jal pušite prave cigare, jal bacite to što daju djeci u vrtićima za koje pretpostave da će se produhanit![]()
Sarajevoooooooooooooo, ti i ja, srce mi zaroooobilaaaaaaaaaaaJedna, Jedina ('šenišna):
- zvjezdica_7
#1797 Re: Ramazan, opet ;)
Eno sad...Šta fali mojim finim, tankim cigaretama? A pluća se neće pročistiti nego otkazati negdje na pola puta...BHF_Manijak wrote:Sahan,nismo vise sami,evo dodjem na burazer Arzuhal....![]()
Zvijezdice,znam da niko nije savrsen,i ja sam tanak na slatko i kahvu,sta ces tako nam je kako nam je![]()
a sto se cigara tice,pa Allahu dragi,eto nisam nikad pusac bio,ali kad vidim one boss slim,ne bih je vala nikad ni zapalio ako bi ono mora pusti!!![]()
@Zvijezdica,jos je`nom,()ne zali se plaho,Vratnik taman dodje da ti malo pluca procisti,jos ako izbjegnes kombi,tamam....
-
suspect_zero
#1798 Re: Ramazan, opet ;)
sahan wrote:Podjetio si me sa drinom na jednu pricu. Posla Hadzinica (nije ova nasa) sinu u London i ponijela steku drine. I kad je dala sinu cigare a on da pocasti jarana odu u nekakav pub gdje se smije pusiti i samo sto su zapalili dodje im konobar da ih upozori da ne puse "travu"arzuhal wrote:Jal pušite prave cigare, jal bacite to što daju djeci u vrtićima za koje pretpostave da će se produhanit![]()
Sarajevoooooooooooooo, ti i ja, srce mi zaroooobilaaaaaaaaaaaJedna, Jedina ('šenišna):
Djaba su oni pokazivali da je drina zamal' ih nije istjerao.
- Bullet Tooth Tony
#1799 Re: Ramazan, opet ;)

kako ide kod vas ?
-
HomeArt
#1800 Re: Ramazan, opet ;)
Ooo vidi ko je dos'o, djela mashalla, hoces kahvu, sok, caj...suspect_zero wrote:sahan wrote:Podjetio si me sa drinom na jednu pricu. Posla Hadzinica (nije ova nasa) sinu u London i ponijela steku drine. I kad je dala sinu cigare a on da pocasti jarana odu u nekakav pub gdje se smije pusiti i samo sto su zapalili dodje im konobar da ih upozori da ne puse "travu"arzuhal wrote:Jal pušite prave cigare, jal bacite to što daju djeci u vrtićima za koje pretpostave da će se produhanit![]()
Djaba su oni pokazivali da je drina zamal' ih nije istjerao.
......jaka je, zapališ dvije i drži čitav dan