Samo vas je prevario svih ovih zadnjih godina Semir Osmanagic i svo svoje nezadovoljstvo ste nasli sruciti na njega. Pa naravno za ove ostale treba puno vise hrabrosti jer moglo bi se dobiti po nosu ako se bude previse ruzilo. Koje licemjerstvo, nevidjeno.terapija wrote:how yes no!?hrasno38 wrote:* Ajde ti navedi nesto bolje.ludost wrote: Operacija Piramidalna Amnezija je, dakle, već počela.![]()
Ko je ono rekao da je taj projekt najbolje što se Bosni desilo poslije Dejtona?
Ko je ono rekao da je Osmanagić za poslijeratnu Bosnu učinio više od sviju?
Ko je ono rekao kako će to sve Bosnu prikazati u boljem svjetlu pred svijetom?
I ko ono dovodi strane novinare i TV ekipe na Visočicu?
* A ko je to nesto pa vise uradio za Bosnu pa da se vrti u pozitivnom svijetlu na svim svjetskim TV kucama.
* Pa zar ovo nije bolje svijetlo od dosadasnjeg mraka.
* Dovodi ih interesantnost projekta i hrabrost Osmanagica za tvrdnje koje je dao.
Stvarno mi nisi jasan. Toliko si uporan a toliko nemas hrabrosti da je to cudo vece od Bosanskog otpora. I sto je najgore od svega ti toliko zelis da se nista ne otkrije da imam osjecaj da bi iste sekunde preminuo kad bi se nsto naslo i potvrdile Semirove tvrdnje. Ima nas svakakvih ovdje i piramidasa i antipiramidasa i onih koji se drze zlatne sredine ali kod nikoga nema toliko zlobe kao kod tebe i naravno tvoga mentora pod 100-nu nadimaka a sa pocetnim Znanje. Branite se ko fol ugrozavanjem arholoskog nalazista (sto nije tacno), pa onda trosenjem drzavnih para (sto je polovicno tacno mada ne znam ni ko daje ni ko uzima pare) ali pukose vam obadva odbrambena bedema.
Vise je nego ocito da ste vi u nekoj vezi sa velikim arheologom Imamovicem i da branite njegove stavove jer je on toliki mis da ne smije javno da debatira sa Osmanagicem.
Prozivio sam 41 godinu bez piramide pa zivjet cu i dalje bez nje ili sa njom, u principu mi je svejedno ali mi nije svejedno sto moram slusati godinama vec raznorazne pretakace koji samo pricaju i supljiraju i gledaju kako ce sebi nahvatati sto vise. E takvima smeta svako ko hoce da zasuce rukave i u ovoj Bosni bilo sta uradi a pogotovo kad hoce da razbije njihove teorije.
Kad ste toliko sigurni da piramide nema sto ne napravite ekipu strucnjaka koja ce javno pobiti Semira Osmanagica. Zato sto ne smijete jer znate unaprijed da gubite svaki duel pa je ovako anonimno najlakse.
@El-bosniaco ostavi se vise cetnika i ustasa jer Sarajevo je opljackano u toku rata do kraja a ni jedan cetnik niti ustasa nisu usli u njega. Ovdje se radi o najobicnijim isfrustriranim ljudima koji nemaju nikakve veze sa cetnicima i ustasama nego jednostavno uzivaju kad Bosni ne ide a kad ih zovnes da nesto pokrenu njih nigdje nema.
jesi li mozda razmislio da su ljudi isfrustrirani radi toga sto se osjecaju nemocno i prevareno, a ne zbog ciste zavisti i inertnosti??
otkud ti ova tvrdnja gore?
Naprotiv obican svijet je najmanje isfrustriran piramidom, naprotiv, dokaze imas svaki dan ako tamo odes, a najvise sa takvim praznim pricama, napravi anketu na ulici pa ces vidjeti jel ih vise sekira piramida ili kriminalci u nasoj politici.

BOra Zivkovic, grceviti anti piramidas