Željko Komšić - Komšo

Locked
spreca

#1776 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by spreca »

sinuhe wrote:I to najpopularniji politicar u federaciji vec godinama. :D Treci mandat u Predsjednistvu.
i ne poslednji...a sad kmeeeeeeeeeeeeeeeee
spreca

#1777 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by spreca »

seln wrote:
A sta je sa vasima? Vucic, Vulin, lezbejka?
Sta rade osim izjava, a vi ih opet birate...
Nije se jos opredjelio dali da Bozic da slavi u Decembru ili u Januaru :mrgreen:
Humljanin

#1778 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by Humljanin »

To je taj duh :thumbup:

Doslovno ne moram ništa napisati a vi ćete potvrditi sve ono što sam napisao o patologiji Komšićeva glasačkog tijela :-)

Hebi Komšo i ne vadi :thumbup:
seln

#1779 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by seln »

Humljanin wrote:To je taj duh :thumbup:

Doslovno ne moram ništa napisati a vi ćete potvrditi sve ono što sam napisao o patologiji Komšićeva glasačkog tijela :-)

Hebi Komšo i ne vadi :thumbup:
Dzaba ti potvrdjivanje, uskoro cemo i tebi birati clana predsjednistva.
lerdi

#1780 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by lerdi »

Najveći dokaz kratkovidosti pojedinaca ovdje, a Boga mi i u političkom životu BiH, je osuda Komšićeve samokandidature nakon što je vidio da neće dobiti podršku bloka koji se danas zove Bh. blok. Neko ovdje ranije napisa, a iz dana u dan se to sve više pokazuje, da je na čitavoj toj lijevoj političkoj sceni Komšić daleko nakompletniji i najzreliji političar. Svojom samokandidaturom je doveo do toga da je Čović izbačen iz predsjedništva a Bh. blok je danas najjači faktor na svim nivoima vlasti. Pobjedu protiv Čovića i kompletne upregnute mašinerije domaćeg i HR HDZ-a mogao je odnijeti samo on i niko više ma kako to nekima bilo teško za svariti. Falatar ili neko sličan ne bi sigurno mogao povući ovaj spektar i broj glasača i falilo bi mu sigurno 20-30 hiljada glasova. Ovo naravno ukoliko bi se takav jedan blok uopšte i odlučio da idu na kandidaturu za hrvatskog člana predsjedništva jer koliko se sječam u SDP-u i nisu bili za tu priču već su od starta gurali Denisa kao kandidata a i bilo je priče o relaksaciji odnosa vizavi "Hrvatskog pitanja". Komšić definitivno ima mana i dosta toga bi mu se moglo i trebalo prigovoriti ali da je kao političar napredovaoto može samo slijep da ne vidi.
Seyfo

#1781 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by Seyfo »

Željka za predsjednika 2022.godine !
edo_79

#1782 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by edo_79 »

lerdi wrote:Najveći dokaz kratkovidosti pojedinaca ovdje, a Boga mi i u političkom životu BiH, je osuda Komšićeve samokandidature nakon što je vidio da neće dobiti podršku bloka koji se danas zove Bh. blok. Neko ovdje ranije napisa, a iz dana u dan se to sve više pokazuje, da je na čitavoj toj lijevoj političkoj sceni Komšić daleko nakompletniji i najzreliji političar. Svojom samokandidaturom je doveo do toga da je Čović izbačen iz predsjedništva a Bh. blok je danas najjači faktor na svim nivoima vlasti. Pobjedu protiv Čovića i kompletne upregnute mašinerije domaćeg i HR HDZ-a mogao je odnijeti samo on i niko više ma kako to nekima bilo teško za svariti. Falatar ili neko sličan ne bi sigurno mogao povući ovaj spektar i broj glasača i falilo bi mu sigurno 20-30 hiljada glasova. Ovo naravno ukoliko bi se takav jedan blok uopšte i odlučio da idu na kandidaturu za hrvatskog člana predsjedništva jer koliko se sječam u SDP-u i nisu bili za tu priču već su od starta gurali Denisa kao kandidata a i bilo je priče o relaksaciji odnosa vizavi "Hrvatskog pitanja". Komšić definitivno ima mana i dosta toga bi mu se moglo i trebalo prigovoriti ali da je kao političar napredovaoto može samo slijep da ne vidi.
Iskreno se nadam da će Komšo sam krenuti, i odvojiti se od ovih preletačevića i prodanih duša.... sve govno do govneta, lafo građani BiH, građanska platforma bla bla bla .... a vidi sad

https://www.klix.ba/vijesti/bih/sda-i-n ... /190125087

Komši ne treba nikakav blok, nek pokaže da ima muda i da radi k'o čovjek i razbucaće sam svu ovu bagru potplaćenu, u usta ih :izet: pohlepna ona
sikstinajn

#1783 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by sikstinajn »

Je li zatvorio covicev ured u mostaru?
Obecavo je nesto...
Je li uopste bio u mostaru?
Mlati barjakom
Poneka populisticka izjava jednom mjesecno
I nista vise brate
NI-STA
Bolje I to nego kopat
Plaut

#1784 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by Plaut »

Jeste, zatvorio je u Mostaru. S tim da je sada tu sjedište HNS-a.

Bolje raditi ništa, nego direktno protiv države da nije njega. Od dva zla, biraš onoga koji će manje uraditi.

To mi znamo najbolje u Mostaru :wink:
mehanika

#1785 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by mehanika »

Gdje su sada Komšić i Džaferović da ulože protestnu notu Brazilu, Rusiji i srbiji da se sastaju sa predsjednikom predsjednistva BiH bez zastave BiH, i da skrenu paznju drugim zvanicnicima na takvu pojavu. Neka on nosa zastavu rsa sa sobom koliko hoce ali ne moze primati zvanicnike kao predsjednik predsjednistva bez zastave BiH. Gdje je sada onaj Incko?
cyprus

#1786 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by cyprus »

Image

Image

Kjut :kiselavoda:

Džafer mi nekako djeluje kao third wheel :sad:
Seyfo

#1787 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by Seyfo »

Pa njih trojica moraju raditi zajedno,htjeli-ne htjeli. Narod htio tako.
mayab

#1788 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by mayab »

cyprus wrote:Image

Image

Ko mu je kriv kad ne smije da popije, i zamezi pršut :lol: :?
bunk

#1789 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by bunk »

A jeste djeca,pa mora neko i vozit kuci :mrgreen:
Plaut

#1791 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by Plaut »

Kada Željka jednog dana budu pitali, ko vam je najbolji prijatelj, neka kaže legitimni. Koliko je samo na budžet zbog legitimnog koji je uspio udružiti Bošnjake da glasaju za zlatnog ljiljana.

Željo da ništa ne uradi, uradio je više za BiH nego legitimni. Makar nije hinja i ne ide kontra BiH.
edo_79

#1792 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by edo_79 »

mayab wrote:Ko mu je kriv kad ne smije da popije, i zamezi pršut :lol: :?
To mogu samo građani BiH, a ovi po torovima, njima jal vjera, jal stranka, jal fotelja brani :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
LBVIEW

#1793 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by LBVIEW »

mayab wrote:
cyprus wrote:Image

Image

Ko mu je kriv kad ne smije da popije, i zamezi pršut :lol: :?
A kakva je ono vinska casa pored njega? :D
Seyfo

#1794 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by Seyfo »

To je kisela voda. Zna se šta se smije.
kakavdanakneiskustvu

#1795 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by kakavdanakneiskustvu »

.
Plaut

#1796 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by Plaut »

Steta Nihad ili ti ga Nihat dobi funkciju. Nedostaju njegovi intektualno neshvaceni fb statusi :)
cyprus

#1797 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by cyprus »

Plaut wrote:Steta Nihad ili ti ga Nihat dobi funkciju. Nedostaju njegovi intektualno neshvaceni fb statusi :)
A to ne piše više? :D Jebga, mene je svakako nabio nogom iz prijatelja, pa nemam pojma :-D

Al ono njegovo ludilo koje je kulminiralo u predizbornim mjesecima mi je bilo baš :shock: pa me čudi da se sad može suzdržavat...
Plaut

#1798 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by Plaut »

cyprus wrote:
Plaut wrote:Steta Nihad ili ti ga Nihat dobi funkciju. Nedostaju njegovi intektualno neshvaceni fb statusi :)
A to ne piše više? :D Jebga, mene je svakako nabio nogom iz prijatelja, pa nemam pojma :-D

Al ono njegovo ludilo koje je kulminiralo u predizbornim mjesecima mi je bilo baš :shock: pa me čudi da se sad može suzdržavat...
Gdje burgija neće, hoće pare. Nemam ga ni ja u raji.

Evo, pošto si ga imao u raji. Da li ti misliš da je upao preko Emira. S kao savjetnik gore? Mislim na onoga što je aktivan na twitteru.

Meni je pokazivao SDPovu člansku :)
Haman2

#1799 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by Haman2 »

Lijepo prica, najcesce zauzima pozitivne stavove kad je u pitanju BiH, a onda odjednom povuce neocekivani potez koji mnoge razocara. Mislim da ce na narednim izborima DF dosta izgubiti a Komsic posebno.
Plaut

#1800 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by Plaut »

Dok je legitimni nikad nece pasti. Citava Hercegovina je uz njega.
Locked