Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nanox7 wrote:Mrzili vi njih ili ih ne volili, bili oni simapticni vama ili ne, jedno ne mozete poreci: trenutno NEMAJU KONKURENCIJU u svom poslu.
Momci prave ozbiljnu kintu, milijardama kilometara su ispred svih, i ovo trenuno je doba Jale i Bube. Ko god kaze suprotno, nije upravu, i toga je svjestan. Brojke, nastupi, pregledi, potraznja.. sve, sve, ama bas sve je na njihovoj strani.
Dva momka koja su od vrelog Sarajevskog betona, bez bilo cije pomoci, i bez skandala, iskljucivo trudom, radom i voljom dosli do punih arena i stadiona sirom regiona.
Ali dobro, brdoviti Balkan, bitno je popljuvati bilo koga ko je uspjesan, sve ostalo manje-vise. Veliki pozdrav pogotovo za ove "Klix-ovce" sto pljuju po Jali i Bubi.
Point. wrote:Daj pustite Zomrija, taj nije relevantan što se tiče muzike iste sekunde kad je napiso da su ova dva mumljatora kvaliteta neka, nečega. Fol se ko razumije.
Point. wrote:Daj pustite Zomrija, taj nije relevantan što se tiče muzike iste sekunde kad je napiso da su ova dva mumljatora kvaliteta neka, nečega. Fol se ko razumije.
nemoj tako dobar je @zomri , ali ovo mumljatora
pa jest dok se ne odradi kakav cover ljudi ne znaju
Logovan wrote:Čuj koliko, pa ne budi bukvalac, nije hrana u pitanju.
pa upravo to , pozivate se na nekakav kratak rok . A likovi uzivaju popularnost vec 4 - 5 godina.
Pa "kratak rok" nije samo godina, dvije, tri, to može biti i više. A tih 4-5 godina je malo, moraju nabiti još godina i godina pa da bi rekli onako pohvalno "uživaju popularnost već toliko i toliko godina".
A da ne govorim o tome koliko će im same pjesme biti kratkog roka. Recimo da sutra prestanu pjevati, koliko će se godina njihove pjesme puštati po kafićima, itd.
Pisao sam ranije, preveliki kolač su uzeli u zadnjih nekoliko godina da ih iko zaboravi. Em što rade svoje stvari koje su popularne, em za druge isto - šanse da budu zaboravljeni su praktično nikakve.
Logovan wrote:Čuj koliko, pa ne budi bukvalac, nije hrana u pitanju.
pa upravo to , pozivate se na nekakav kratak rok . A likovi uzivaju popularnost vec 4 - 5 godina.
Pa "kratak rok" nije samo godina, dvije, tri, to može biti i više. A tih 4-5 godina je malo, moraju nabiti još godina i godina pa da bi rekli onako pohvalno "uživaju popularnost već toliko i toliko godina".
A da ne govorim o tome koliko će im same pjesme biti kratkog roka. Recimo da sutra prestanu pjevati, koliko će se godina njihove pjesme puštati po kafićima, itd.
?Evo ako uzmemo da su vec 2012 ili 2013te izbacivale pjesme sa milionskim pregledima, znaci to je vec 6-7 godina. Koliko jos treba ? Likovi su stvorili ime,ovo Imperia ime na youtubeu ima milion subscribera.
Sutra da prestanu pjevat, radice muziku, produkciju i tekstove ljudima sa estrade. Sto znaci da nisu kratkog roka i da ce im potrajat popularnost duze nego sto napaćeni kompleksasi tipa Point ovdje misle.
cassius wrote:
?Evo ako uzmemo da su vec 2012 ili 2013te izbacivale pjesme sa milionskim pregledima, znaci to je vec 6-7 godina. Koliko jos treba ? Likovi su stvorili ime,ovo Imperia ime na youtubeu ima milion subscribera.
Sutra da prestanu pjevat, radice muziku, produkciju i tekstove ljudima sa estrade. Sto znaci da nisu kratkog roka i da ce im potrajat popularnost duze nego sto napaćeni kompleksasi tipa Point ovdje misle.
cassius wrote:
Imperija uzvraća udarac. Joj bebo jel me to disaš?
Da hoće skontati kakav autotune kad tipkaš na forumu, to bi bilo fora. Joj koja si ti mafia, hajmo bengati po snijegu, mila moja. Ne budi klinka, sad će Rasta sav u Balenciagi.
Ti i Zomri ste izgubili sav kredibilitet što se tiče muzike čim ste napisali da je ovo mrmljanje kvalitetno i vrh. Poy.
cassius wrote:
Imperija uzvraća udarac. Joj bebo jel me to disaš?
Da hoće skontati kakav autotune kad tipkaš na forumu, to bi bilo fora. Joj koja si ti mafia, hajmo bengati po snijegu, mila moja. Ne budi klinka, sad će Rasta sav u Balenciagi.
Ti i Zomri ste izgubili sav kredibilitet što se tiče muzike čim ste napisali da je ovo mrmljanje kvalitetno i vrh. Poy.
Au jesmo kreativni. ti ces reci ko je izgubio kredibilitet
Meni jos nikad nije jasno otkud ovaj jala da ide na euroviziju, posto je dotad bio poznat samo u Svrakinom selu....? Kojom vezom i kako se doslo bas do njega?
Ozbiljno pitam
Not My Idea wrote:Meni jos nikad nije jasno otkud ovaj jala da ide na euroviziju, posto je dotad bio poznat samo u Svrakinom selu....? Kojom vezom i kako se doslo bas do njega?
Ozbiljno pitam
Not My Idea wrote:Meni jos nikad nije jasno otkud ovaj jala da ide na euroviziju, posto je dotad bio poznat samo u Svrakinom selu....? Kojom vezom i kako se doslo bas do njega?
Ozbiljno pitam