Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Na stranu sve, ali Shaqiri je igracina i po. Onaj SMS, Matic, Karleusin... i ostali Srbi od 100 i kusur miliona € ne mogu mu ni kopacke cistiti. Koji sprint, sigurnost i hladnokrvna egzekucija u 90-toj minuti. Nevjerovatno!
Svima krivi naturalizovani Švicarci, a niko da spomene kako je Bane Ivanović (6) zalego po terenu kod šuta za 1-1. Da je ostao stojati lopta bi ga udarila u leđa i udarac bi bio blokiran. Pitanje je kad bi i da li bi Švicarci izjednačili. ALi neeee... Kriv je Šaćiri što onako slavi. Uvijek je neko drugi kriv.
Šta kaže onaj na onom videu iz BL:
Sto Boga ti bas te dvije utakmice? U tim utakmicama se bas imalo sta vidjeti, bilo je 18 puta losijih utakmica od te na ovom SP-u. Zanimljivije ti recimo izivljavanje Engleza nad Panamcima ili Belgije nad Tunisom? Meni to lici na drugorazredni turnir...
Na stranu sve, ali Shaqiri je igracina i po. Onaj SMS, Matic, Karleusin... i ostali Srbi od 100 i kusur miliona € ne mogu mu ni kopacke cistiti. Koji sprint, sigurnost i hladnokrvna egzekucija u 90-toj minuti. Nevjerovatno! [/quote]
Igračina jest,ali ne znam kako nije uspijevao u većim klubovima Bayern,Inter.
burgundy wrote:
Nije baš u vinklu s glavom. On, onaj Xhaka, sve je to ko malo blesavo....ovo je trenutak inspiracije i tu su bili max fokusirani, pa je i njihov kvalitet došao do izražaja....ali, teški karakteri i znaju praviti gluposti na terenu.
burgundy wrote:
Nije baš u vinklu s glavom. On, onaj Xhaka, sve je to ko malo blesavo....ovo je trenutak inspiracije i tu su bili max fokusirani, pa je i njihov kvalitet došao do izražaja....ali, teški karakteri i znaju praviti gluposti na terenu.
Šaćiri je lik koji kad mu se ne igra doslovno šeta po terenu. Mogao je on sam izvući Stoke ove sezone da je htio. Ali popraviće Jurgen radne navike ne brinem se ja
AmiĐa_Idriz wrote:
Šaćiri je lik koji kad mu se ne igra doslovno šeta po terenu. Mogao je on sam izvući Stoke ove sezone da je htio. Ali popraviće Jurgen radne navike ne brinem se ja
Je li to prelazi u Liverpool?
Ma, potencijal ima, treba ga samo motivisati i nema problema.
Samo nek mu kaže, zamisli igrađ sa Srbijom u finalu SP
AmiĐa_Idriz wrote:
Je li to prelazi u Liverpool?
Ma, potencijal ima, treba ga samo motivisati i nema problema.
Samo nek mu kaže, zamisli igrađ sa Srbijom u finalu SP
Bio je sa burazom koji mu je ujedno i agent pred Mundijal na pregovorima, dogovorili su sve, završiće se sve kada ispadne Švica. Ima jeftinu klauzulu, a spreman je biti rotacija što ujedno dosta govori i o njemu
Na stranu sve, ali Shaqiri je igracina i po. Onaj SMS, Matic, Karleusin... i ostali Srbi od 100 i kusur miliona € ne mogu mu ni kopacke cistiti. Koji sprint, sigurnost i hladnokrvna egzekucija u 90-toj minuti. Nevjerovatno! [/quote]
Mene stilom igre podsjeca malo na Olica. Steta da ne napravi vecu karijeru..
Sada svi trebaju pokazivati dvoglave orlove jer je apsurdno ako ih za to kazne. Mada mislim da nema nista od toga. Nisu ni srbe za tri prata kažnjavali.
Nije to vise ni kmecanje, debilni sovinizam.
Mo’s misliti faca kod ljudi kad su procitali zalbu koju su debili poslali, cuj nastimali ste nam da Svabo bude sudija?
Zemljo, afriko...
Sto je najgore oni se ne zajebaju, fakat misle da to pije vode kod civilizovanog svijeta.