Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??

Post Reply
SaraFina

#1776 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by SaraFina »

CPT wrote:
SaraFina wrote:Ovozemaljsku pravdu? Katarzu? Kolektivnu krivnju(dijela naroda)?
Lustracija?

To je bila replika Francuzu. Vidiš da su upitnici. Na njegova nerealna očekivanja.
spreca

#1777 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by spreca »

mO k3 wrote: za 41.000.000 su ubili djecaka ....
Ubili bi oni i za mnogo manje....Mektic jednom rece da je vrh genocidne zajedno sa MUPom srpske umjesan u narko djela....i nvijek su bili pomjeasani sa kriminalcima
mO k3

#1778 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by mO k3 »

spreca wrote:
mO k3 wrote: za 41.000.000 su ubili djecaka ....
Ubili bi oni i za mnogo manje....Mektic jednom rece da je vrh genocidne zajedno sa MUPom srpske umjesan u narko djela....i nvijek su bili pomjeasani sa kriminalcima
Pa po bl se uata vise ne kradu , uletjeli su u mnogo lukratvni posao , droga , prostitucija .....

ali narod u manjem entitetu i ne zasluzuje bolje , vidi primjer .
Davor trazi istinu , ali dobice je kurac od "drzave" za koju se borio ...
spreca

#1779 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by spreca »

insomnia78 wrote: Pa to se podrazumjeva. Ta nisu dzaba legitimisali i pisali. Jos oni savjetuju da se ponese LK :lol:
Mislim da se ovo nece bas lako razici...mozda se bas ceka upotreba sile ili da padne krv i mrtva glava....Dodika je neko vjerovatno nasavjetovao da nista nedira ...inace bi ih on vec davno cerao sa policijom i onim nabildanim :mrgreen:
pemanapemani

#1780 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by pemanapemani »

Ništa, ljudima u manjem entitetu želim po jednog Davida Dragičevića svake sedmice, a sugrađanima u FBiH jednog Dženana Memića heftično i još barem tri Sejfovića mjesečno.
Većina tako odlučila i ne želim im stajati na putu.
sumirprimus

#1781 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by sumirprimus »

to vec nije ok, zelit mrtve po ulicama
pemanapemani

#1782 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by pemanapemani »

sumirprimus wrote:to vec nije ok, zelit mrtve po ulicama
Jesu li ljudi glasali za ubice i one koji prikrivaju te ubice, jesu.
Znači, žele takav sistem.
Znam da je izlizana priča, ja ne želim takav sistem i nakon sinoćnjeg tekbira sam prvi put u životu ozbiljno počeo razmišljati o odlasku. Znam da me čeka nosanje gajbi i kopanje kanala, ali nemam više stomak da živim sa većinom koja glorificira kriminalce i ubice.
mO k3

#1783 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by mO k3 »

pemanapemani wrote:
Znam da je izlizana priča, ja ne želim takav sistem i nakon sinoćnjeg tekbira sam prvi put u životu ozbiljno počeo razmišljati o odlasku. Znam da me čeka nosanje gajbi i kopanje kanala, ali nemam više stomak da živim sa većinom koja glorificira kriminalce i ubice.
Postidio sam se odma u stratu da kazem , SDA je zlo protiv kojega se treba boriti
pemanapemani

#1784 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by pemanapemani »

mO k3 wrote:
pemanapemani wrote:
Postidio sam se odma u stratu da kazem , SDA je zlo protiv kojega se treba boriti
Postidio se normalan svijet, ali je taj normalan svijet na moju veliku žalost u manjini. Sinoć niko iz svih studija nije beknuo o tome. Mene su ovi izbori prilično resetovali i konačno sam shvatio kakvim polusvijetom sam okružen.
dezurni_ucenik

#1785 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by dezurni_ucenik »

Nek je Davoru Bog na pomoci. Ako je postojala prilika da se pronadje Davidov ubica, sanse za takvo nesto su spale na minimum.
radostan dan

#1786 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by radostan dan »

ja koliko znam, zatražena je pomoć interpola, fbi, i to od strane mup-a rs...uostalom, tu je i nobilo.
onu budalu tomića ne računam. radovanovića su makli sami iz grupe pravda za davida, a kad sam ja pisao da je tip psihoslučaj, drvlje i kamenje na radosnog.
uostalom, neki likovi su već u pritvoru.

sve u svemu, vasković i šukalo najveći profiteri.

nek se vrati svakom ko se ogriješio i okoristio o njega...ali i on sam mora da shvati, poštujući svu bol koju kao roditelj osjeća, da neke stvari mora drugačije.
no, to je teško, obzirom da on živi i postoji - dok postoji i slučaj david.
jebeno, i ne daj bože nikome.
Novosti

#1787 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Novosti »

Toliko rasprave o jednoj blesavoj grupi koja naginje u zadnji par dana ekstremizmu...
muzicar_iz_parka

#1788 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by muzicar_iz_parka »

Opozicija ga iskoristila i nikome nista.
Zbog njega su i dobili onoliko glasova ne čineći ništa, oko 30%.
Opet ostaje on sam sa svojim gubitkom i prepušten milosti i nemilosti starog-novog režima.
zavrzlama

#1789 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by zavrzlama »

muzicar_iz_parka wrote:Opozicija ga iskoristila i nikome nista.
Opet ostaje on sam sa svojim gubitkom i prepušten milosti i nemilosti starog-novog režima.

sto ga nije iskoristio snsd.....
Novosti

#1790 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Novosti »

Negdje sam vidio da se i Čedomir Jovanović pridružio skupu i ko fol nema to veze s politikom ma jok... David je tu najmanje bitan.
muzicar_iz_parka

#1791 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by muzicar_iz_parka »

zavrzlama wrote:
muzicar_iz_parka wrote:Opozicija ga iskoristila i nikome nista.

sto ga nije iskoristio snsd.....
Ne mogu zato što su režim.
Uradili bi isto da su na kontra strani.
mO k3

#1793 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by mO k3 »

Novosti wrote:Toliko rasprave o jednoj blesavoj grupi koja naginje u zadnji par dana ekstremizmu...
Blesavoj grupi ???? Koji si ti trol
Maraschino

#1794 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Maraschino »

Da se Davor ne pobuni ne bi ni znali za razne propuste.
Sve bi bilo ko suza sto su rekli na konferenciji za stampu.
Novosti

#1795 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Novosti »

mO k3 wrote:
Novosti wrote:Toliko rasprave o jednoj blesavoj grupi koja naginje u zadnji par dana ekstremizmu...

Dobro, bolje da sam reko ekstremistickoj grupi...
Neregistrirani

#1796 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Neregistrirani »

Novosti wrote:Negdje sam vidio da se i Čedomir Jovanović pridružio skupu i ko fol nema to veze s politikom ma jok... David je tu najmanje bitan.
Nisi dobro vidio.
mO k3

#1797 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by mO k3 »

Novosti wrote:
mO k3 wrote:

Dobro, bolje da sam reko ekstremistickoj grupi...
Zašto ekstremistička ?? Jer traži pravdu za svojeg ubijenog sina ??

Hajde recimo ovako , neko ti ubije dijete koji si hranio 21 godinu , ti bi bio mrtva hladan ??
Bluemore

#1798 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Bluemore »

dezurni_ucenik wrote:Nek je Davoru Bog na pomoci. Ako je postojala prilika da se pronadje Davidov ubica, sanse za takvo nesto su spale na minimum.
Ma nije da se pronadje vec da se prestane prikrivati
duminjo

#1799 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by duminjo »

SaraFina wrote:Dumi, :kiss: šokirana sam. Opozicija u RS se treba "samougasiti".
Ma neka ih vako. Prije će pocrkat :mrgreen:

Nisam zaboravio veceru. Slijedece godine u Aprilu Planiraj :lol:
Novosti

#1800 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Novosti »

Neregistrirani wrote:
Novosti wrote:Negdje sam vidio da se i Čedomir Jovanović pridružio skupu i ko fol nema to veze s politikom ma jok... David je tu najmanje bitan.
Nisi dobro vidio.

http://www.alo.rs/vesti/politika/ceda-p ... 90581/vest
Post Reply