CPT wrote:Lustracija?SaraFina wrote:Ovozemaljsku pravdu? Katarzu? Kolektivnu krivnju(dijela naroda)?
To je bila replika Francuzu. Vidiš da su upitnici. Na njegova nerealna očekivanja.
CPT wrote:Lustracija?SaraFina wrote:Ovozemaljsku pravdu? Katarzu? Kolektivnu krivnju(dijela naroda)?
Ubili bi oni i za mnogo manje....Mektic jednom rece da je vrh genocidne zajedno sa MUPom srpske umjesan u narko djela....i nvijek su bili pomjeasani sa kriminalcimamO k3 wrote: za 41.000.000 su ubili djecaka ....
Pa po bl se uata vise ne kradu , uletjeli su u mnogo lukratvni posao , droga , prostitucija .....spreca wrote:Ubili bi oni i za mnogo manje....Mektic jednom rece da je vrh genocidne zajedno sa MUPom srpske umjesan u narko djela....i nvijek su bili pomjeasani sa kriminalcimamO k3 wrote: za 41.000.000 su ubili djecaka ....
Mislim da se ovo nece bas lako razici...mozda se bas ceka upotreba sile ili da padne krv i mrtva glava....Dodika je neko vjerovatno nasavjetovao da nista nedira ...inace bi ih on vec davno cerao sa policijom i onim nabildaniminsomnia78 wrote: Pa to se podrazumjeva. Ta nisu dzaba legitimisali i pisali. Jos oni savjetuju da se ponese LK
Jesu li ljudi glasali za ubice i one koji prikrivaju te ubice, jesu.sumirprimus wrote:to vec nije ok, zelit mrtve po ulicama
Postidio sam se odma u stratu da kazem , SDA je zlo protiv kojega se treba boritipemanapemani wrote:Jesu li ljudi glasali za ubice i one koji prikrivaju te ubice, jesu.sumirprimus wrote:to vec nije ok, zelit mrtve po ulicama
Znači, žele takav sistem.
Znam da je izlizana priča, ja ne želim takav sistem i nakon sinoćnjeg tekbira sam prvi put u životu ozbiljno počeo razmišljati o odlasku. Znam da me čeka nosanje gajbi i kopanje kanala, ali nemam više stomak da živim sa većinom koja glorificira kriminalce i ubice.
Postidio se normalan svijet, ali je taj normalan svijet na moju veliku žalost u manjini. Sinoć niko iz svih studija nije beknuo o tome. Mene su ovi izbori prilično resetovali i konačno sam shvatio kakvim polusvijetom sam okružen.mO k3 wrote:Postidio sam se odma u stratu da kazem , SDA je zlo protiv kojega se treba boritipemanapemani wrote:Jesu li ljudi glasali za ubice i one koji prikrivaju te ubice, jesu.sumirprimus wrote:to vec nije ok, zelit mrtve po ulicama
Znači, žele takav sistem.
Znam da je izlizana priča, ja ne želim takav sistem i nakon sinoćnjeg tekbira sam prvi put u životu ozbiljno počeo razmišljati o odlasku. Znam da me čeka nosanje gajbi i kopanje kanala, ali nemam više stomak da živim sa većinom koja glorificira kriminalce i ubice.
muzicar_iz_parka wrote:Opozicija ga iskoristila i nikome nista.
Zbog njega su i dobili onoliko glasova ne čineći ništa, oko 30%.
Opet ostaje on sam sa svojim gubitkom i prepušten milosti i nemilosti starog-novog režima.
Ne mogu zato što su režim.zavrzlama wrote:muzicar_iz_parka wrote:Opozicija ga iskoristila i nikome nista.
Zbog njega su i dobili onoliko glasova ne čineći ništa, oko 30%.
Opet ostaje on sam sa svojim gubitkom i prepušten milosti i nemilosti starog-novog režima.
sto ga nije iskoristio snsd.....
Blesavoj grupi ???? Koji si ti trolNovosti wrote:Toliko rasprave o jednoj blesavoj grupi koja naginje u zadnji par dana ekstremizmu...
mO k3 wrote:Blesavoj grupi ???? Koji si ti trolNovosti wrote:Toliko rasprave o jednoj blesavoj grupi koja naginje u zadnji par dana ekstremizmu...
Nisi dobro vidio.Novosti wrote:Negdje sam vidio da se i Čedomir Jovanović pridružio skupu i ko fol nema to veze s politikom ma jok... David je tu najmanje bitan.
Zašto ekstremistička ?? Jer traži pravdu za svojeg ubijenog sina ??Novosti wrote:mO k3 wrote:Blesavoj grupi ???? Koji si ti trolNovosti wrote:Toliko rasprave o jednoj blesavoj grupi koja naginje u zadnji par dana ekstremizmu...
Dobro, bolje da sam reko ekstremistickoj grupi...
Ma nije da se pronadje vec da se prestane prikrivatidezurni_ucenik wrote:Nek je Davoru Bog na pomoci. Ako je postojala prilika da se pronadje Davidov ubica, sanse za takvo nesto su spale na minimum.
Ma neka ih vako. Prije će pocrkatSaraFina wrote:Dumi,šokirana sam. Opozicija u RS se treba "samougasiti".
Neregistrirani wrote:Nisi dobro vidio.Novosti wrote:Negdje sam vidio da se i Čedomir Jovanović pridružio skupu i ko fol nema to veze s politikom ma jok... David je tu najmanje bitan.