Radilo se dosta ali nedovoljno za ovaj nivo fudbala, za ovu licencu se dobro progledalo kroz prste ako cemo biti realni. Pocevsi od toga da su broj parking mjesta koji je jedan od uslova rijesili tako sto su uzeli parking stambenih zgrada u okolnim ulicama, rastjerali ljude koji tu parkiraju i pripojili ga kao da je od stadiona parking itd. Dosta stvari se uradilo ali opet kazem mislim da je dobijanje ove licence debelo navuceno, progledano nam je kroz prste nije ovo stadion za tog nivoa jos uvijek.Crvena Tifoza wrote:Šta se zapravo radilo na Grbavici u zadnjih godina dana? Nisu valjda sve pare u onu tribinu potrošili.
SP 2018 BiH - Belgija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- NajdraziVodjaa
#1776 Re: SP 2018 BiH - Belgija
- Romanista 101%
#1777 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Mi smo kao drustvo u blatu do koljena. Sama ova diskusija na relaciji Sarajevo/Zeljo (Grbavica/Kosevo) potvrdjuje koliko smo mi zapravo mali u svemu, ne samo u sportu. Oba kluba odron, oba stadiona se raspadaju, i onda hajmo vidjeti ciji je u manjem katastrofalnijem stanju. To je odraz citave drzave. Ova kisa veceras samo je otkrila sve ono sto se gura pod tepih, a ne samo los teren. Meni je samo zao igraca, nikoga drugog. Vecina njih odrasla u Evropi, i onda dodju u ovu vukojebinu medju indijance da budu popljuvani od tkz. navijaca kojima niko ne valja i kojima su svi drugi krivi za probleme u zivotu. Pola foruma sedmicama prizeljkuje poraz, ismijavaju se reprezentaciji zemlje u kojoj zive, ali zato se danas citava Evropa ismijavala na kakvom se terenu igrala utakmica u 21. vijeku.
-
channel10
#1778 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Neće ni biti još dugo. BP će teško ispratiti sve te uslove koji se traže iz godine u godinu. Sad ce se opet tekme igrati na BP jer zadovoljava sve uslove i jer je lakše tu ulagati nego u bilo koji stadion u BiH.NajdraziVodjaa wrote:Radilo se dosta ali nedovoljno za ovaj nivo fudbala, za ovu licencu se dobro progledalo kroz prste ako cemo biti realni. Pocevsi od toga da su broj parking mjesta koji je jedan od uslova rijesili tako sto su uzeli parking stambenih zgrada u okolnim ulicama, rastjerali ljude koji tu parkiraju i pripojili ga kao da je od stadiona parking itd. Dosta stvari se uradilo ali opet kazem mislim da je dobijanje ove licence debelo navuceno, progledano nam je kroz prste nije ovo stadion za tog nivoa jos uvijek.Crvena Tifoza wrote:Šta se zapravo radilo na Grbavici u zadnjih godina dana? Nisu valjda sve pare u onu tribinu potrošili.
-
channel10
#1779 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Neka se smiju. Sta sad? Igrat će se gdje se uvijek igralo i gotovo.Romanista 101% wrote:Mi smo kao drustvo u blatu do koljena. Sama ova diskusija na relaciji Sarajevo/Zeljo (Grbavica/Kosevo) potvrdjuje koliko smo mi zapravo mali u svemu, ne samo u sportu. Oba kluba odron, oba stadiona se raspadaju, i onda hajmo vidjeti ciji je u manjem katastrofalnijem stanju. To je odraz citave drzave. Ova kisa veceras samo je otkrila sve ono sto se gura pod tepih, a ne samo los teren. Meni je samo zao igraca, nikoga drugog. Vecina njih odrasla u Evropi, i onda dodju u ovu vukojebinu medju indijance da budu popljuvani od tkz. navijaca kojima niko ne valja i kojima su svi drugi krivi za probleme u zivotu. Pola foruma sedmicama prizeljkuje poraz, ismijavaju se reprezentaciji zemlje u kojoj zive, ali zato se danas citava Evropa ismijavala na kakvom se terenu igrala utakmica u 21. vijeku.
A to drugo sto si pisao govori puno više o stanovnicima glavnog grada. To se godinama zna, ali takve stvari stvaraju probleme cijeloj državi. Vrijedniji deset puta od bilo koga, jbg.
- emigrazione
#1780 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Sta bolan Sarajevo/Zeljo, pricamo o opstoj blamazi u koju su nas uvukli ljudi iz saveza i celni ljudi Zeljeznicara, na silu gurajuci reprezentaciju na teren o kome veceras prica pola Evrope...bruka i sramota nazalost nije samo strumfovska, tice se s ih nas
- SmokingMan
#1781 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Samo se mahniti Dulja snašao u onoj kaljuži,sirovina. 
-
kiligonzales
#1782 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Grcka u barazu, Belgija ispunila obecanje dato njima.Org wrote:Grčka 2:1. Definitivno kraj. Jebo li vas Mesa
- BarbaDue
#1783 Re: SP 2018 BiH - Belgija
To su profesionalciGrean wrote:Kazu onaj povrijedio ligamente. Vala mi ne bi bilo krivo da je jos koji, zavrli ko sivonje, ko da im je za zivot borba.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#1784 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Miske potplatio inspekciju iz UEFA-e samo da bi se utakmica igrala na Grbavici. Sad cista obraza mozemo traziti preko saveza i UEFA-e da nam da pare za teren,jer su vidjeli na cemu se igra.emigrazione wrote:Sta bolan Sarajevo/Zeljo, pricamo o opstoj blamazi u koju su nas uvukli ljudi iz saveza i celni ljudi Zeljeznicara, na silu gurajuci reprezentaciju na teren o kome veceras prica pola Evrope...bruka i sramota nazalost nije samo strumfovska, tice se s ih nas
-
LSD
#1785 Re: SP 2018 BiH - Belgija
emigrazione wrote:Sta bolan Sarajevo/Zeljo, pricamo o opstoj blamazi u koju su nas uvukli ljudi iz saveza i celni ljudi Zeljeznicara, na silu gurajuci reprezentaciju na teren o kome veceras prica pola Evrope...bruka i sramota nazalost nije samo strumfovska, tice se s ih nas
Pricaju samo pitari o terenu, boli njih q što je selekcija veceras izgubila sve šanse o baražu. Prica o terenu je najbitnija.
-
channel10
#1786 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Ma jarane svi su krivi, samo vi niste. Gladne oči. Tražili ste,gledajte.emigrazione wrote:Sta bolan Sarajevo/Zeljo, pricamo o opstoj blamazi u koju su nas uvukli ljudi iz saveza i celni ljudi Zeljeznicara, na silu gurajuci reprezentaciju na teren o kome veceras prica pola Evrope...bruka i sramota nazalost nije samo strumfovska, tice se s ih nas
Sljedeće epizode su na BP da se ne brukamo vise.
- mO k3
#1787 Re: SP 2018 BiH - Belgija
jesmo li fajront sa svjetskim?? hocemo li im hallaliti , hocemo...
- Logovan
#1788 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Misliš van BiH, da se ne brukamo više?channel10 wrote: Sljedeće epizode su na BP da se ne brukamo vise.
- It_is_a_Leclerc
#1789 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Hvala Grčkoj što su pobijedili i poštedili nas muke koju bi slabašna nada probudila na ovom forumu.
Jedna za reprezentaciju BiH.
Jedna za reprezentaciju BiH.
-
splinter
#1790 Re: SP 2018 BiH - Belgija
E vala nek si mu reko. mada će i van biti bruka. A možda i neće ako svi zasućemo rukave. . .Logovan wrote:Misliš van BiH, da se ne brukamo više?channel10 wrote: Sljedeće epizode su na BP da se ne brukamo vise.
- Maharadza
#1791 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Znači De Bruyne je Pitar!LSD wrote:emigrazione wrote:Sta bolan Sarajevo/Zeljo, pricamo o opstoj blamazi u koju su nas uvukli ljudi iz saveza i celni ljudi Zeljeznicara, na silu gurajuci reprezentaciju na teren o kome veceras prica pola Evrope...bruka i sramota nazalost nije samo strumfovska, tice se s ih nas![]()
malo je pola evrope
haman citava
Pricaju samo pitari o terenu, boli njih q što je selekcija veceras izgubila sve šanse o baražu. Prica o terenu je najbitnija.
-
LSD
#1792 Re: SP 2018 BiH - Belgija
De Bruyne je pola evropeMaharadza wrote: Znači De Bruyne pitar!![]()
![]()
- Maharadza
#1793 Re: SP 2018 BiH - Belgija
http://sportsport.ba/bh_fudbal/zao-mi-j ... enu/254409LSD wrote:De Bruyne je pola evropeMaharadza wrote: Znači De Bruyne pitar!![]()
![]()
Evo i gargamel je Pitar znači!
Znači ostaješ pri notornoj i bezobraznoj laži da samo Pitari pričaju o terenu?!
Last edited by Maharadza on 07/10/2017 23:18, edited 1 time in total.
- SmokingMan
#1794 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Kako li se brko večeras osjeća poslije onoga?
Za Baketa i ne trebam pitati,njemu je svkakao svjedno,svejedno za narodom,svejedno za državom,boli ga penis.Još se okružio svojim gorilama,ha ja.
Za Baketa i ne trebam pitati,njemu je svkakao svjedno,svejedno za narodom,svejedno za državom,boli ga penis.Još se okružio svojim gorilama,ha ja.
Last edited by SmokingMan on 07/10/2017 23:18, edited 1 time in total.
-
LSD
#1795 Re: SP 2018 BiH - Belgija
A on je druga polovina EvropeMaharadza wrote:http://sportsport.ba/bh_fudbal/zao-mi-j ... enu/254409LSD wrote:De Bruyne je pola evropeMaharadza wrote: Znači De Bruyne pitar!![]()
![]()
Evo i gargamel je Pitar znači!
-
Tipicoti
#1796 Re: SP 2018 BiH - Belgija

Ovim grckim govnarima se sve poklapa.....oni su zavrsili jer se protiv GIB ne racuna, dosta im je jedan X od ovih donjih i oni su u barazu.
Wales - Irska 1 ili 2 = Grcka napolju (X = baraz)
Ukrajina - Hrvatska 1 ili 2 = Grcka napolju (X = baraz)
Slovenija - Skotska 2 = Grcka napolju (1 ili X = baraz)
A u barazu ce da dobiju Sj.Irsku.
- emigrazione
#1797 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Kao prvo pogledaj sta izjavljuju igraci BelEgije, njihovi navijaci i novinari, tegobno i mucno, dakle niti jedan pitar nije dao nikakvu izjavu o tome....LSD wrote:emigrazione wrote:Sta bolan Sarajevo/Zeljo, pricamo o opstoj blamazi u koju su nas uvukli ljudi iz saveza i celni ljudi Zeljeznicara, na silu gurajuci reprezentaciju na teren o kome veceras prica pola Evrope...bruka i sramota nazalost nije samo strumfovska, tice se s ih nas![]()
malo je pola evrope
haman citava
kao drugo reprezentacija nije veceras izgubila sanse za baraz, nakon Kipra je sve bilo jasno svakome ko je zelio da mu bude jasno...
kao trece prica o terenu i nacionalnom stadionu jeste najbitnija, veceras nakon ove bruke i sramote mozda vise nego ikada treba pricati o tome....
-
Crvena Tifoza
#1798 Re: SP 2018 BiH - Belgija
emigrazione wrote:Sta bolan Sarajevo/Zeljo, pricamo o opstoj blamazi u koju su nas uvukli ljudi iz saveza i celni ljudi Zeljeznicara, na silu gurajuci reprezentaciju na teren o kome veceras prica pola Evrope...bruka i sramota nazalost nije samo strumfovska, tice se s ih nas
Neko je žestoke pare uzeo od ovog forsiranja da se igra na Grbavici. Ne želim nekog da uvrijedim, ali ono je bilo tužno gledati. Odma mi pred očima ona utakmica protiv Grčke krajem devedeaetih.
- NajdraziVodjaa
#1799 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Ma dobro bez dileme je BP jedini stadion koji je za ovaj nivo, Bilino Polje treba uraditi na jugu i sjeveru ono sto je Zeljo uradio na istoku, srusiti ove male tribine i napraviti dvije nove natkrivene i to je tip top stadion koji ispunjava sve uslove koliko god ih Uefa poostravala. Grbavica jos ima dosta do toga ali ako se napravi teren kao na BP i ova juzna tribina sto su najavili onda se moze i na Grbavicu ozbiljno racunati.channel10 wrote:Neće ni biti još dugo. BP će teško ispratiti sve te uslove koji se traže iz godine u godinu. Sad ce se opet tekme igrati na BP jer zadovoljava sve uslove i jer je lakše tu ulagati nego u bilo koji stadion u BiH.NajdraziVodjaa wrote:Radilo se dosta ali nedovoljno za ovaj nivo fudbala, za ovu licencu se dobro progledalo kroz prste ako cemo biti realni. Pocevsi od toga da su broj parking mjesta koji je jedan od uslova rijesili tako sto su uzeli parking stambenih zgrada u okolnim ulicama, rastjerali ljude koji tu parkiraju i pripojili ga kao da je od stadiona parking itd. Dosta stvari se uradilo ali opet kazem mislim da je dobijanje ove licence debelo navuceno, progledano nam je kroz prste nije ovo stadion za tog nivoa jos uvijek.Crvena Tifoza wrote:Šta se zapravo radilo na Grbavici u zadnjih godina dana? Nisu valjda sve pare u onu tribinu potrošili.
- Logovan
#1800 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Ma ne znam vala, ako se već brukamo možda bi se trebali brukati jer bi morali igrati van države, ali bi zato igrali na tepihu.splinter wrote:E vala nek si mu reko. mada će i van biti bruka. A možda i neće ako svi zasućemo rukave. . .Logovan wrote:Misliš van BiH, da se ne brukamo više?channel10 wrote: Sljedeće epizode su na BP da se ne brukamo vise.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/za-ba ... ook+status
Ja vjerujem!