SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Tipicoti

#1776 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by Tipicoti »

Eh da smo mi sad profesionalci, kao sto nismo, pa naci pravog trenera za Belgiju i Estoniju.

Eto, mi se sada radujemo, pobijedili Gibraltar i sve u nasim rukama, bla, bla, bla.....a sa ovom Mesinom (ne)taktikom i ne trebamo ici u Estoniju. :-)
Taktika se zove: Hajd udri Alija, nek je vojske...
palermo

#1777 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by palermo »

Edin H. wrote:
palermo wrote:
Ovo oko Šimunovića je nešto čudno....rekao bih nešto smrdi
Smrdi na bezobrazluk, glupost i neznanje. :-x
ne znam......Meša je dokazani tokmak, ali opet mi to nešto prejednostavno objašnjenje.....
Itsoktobealone

#1778 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by Itsoktobealone »

Ma vrlo vjerovatno da i sa pobjedama u ostale dvije utakmice ispadamo iz baraža. Najgora drugoplasirana ekipa.
Logovan

#1779 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by Logovan »

"Zalaganjem sam zadovoljan, ali o igri ne bih previše pričao jer se radi o protivniku koji je slabiji od nas. Bilo je veoma teško i misliti o ovoj utakmici jer smo mislima još uvijek na Kipru. Trebali smo pobijediti i sačuvati šanse za baraž koje postoje. Možemo ih nazvati minimalne, ali odradili smo posao profesionalno", kazao je Baždarević.

Zadovoljan zalaganjem. :( Odradili posao profesionalno. :( Neće da priča o igri jer su slabiji od nas. :(

"Nismo htjeli rizikovati sa Šimunovićem jer se on nije najbolje osjećao i odlučili smo da ga ne uvodimo u igru. Nadamo se da smo uradili dobro upravo zbog njega", istakao je Baždarević.

Inače bi ga ubacio.

Ne znam šta da kažem, frajer me ostavlja bez komentara.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#1780 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by hrasno38 »

"Nismo htjeli rizikovati sa Šimunovićem jer se on nije najbolje osjećao i odlučili smo da ga ne uvodimo u igru. Nadamo se da smo uradili dobro upravo zbog njega", istakao je Baždarević.
SmokingMan

#1781 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by SmokingMan »

Edin H. wrote:
karanana wrote:bravo belgija!
sad nas pustite i to je to.
Samo mojne mi dovofiti onih Lukakua, Hazarda, De Broynea itd...
Eno,oni se već dogovaraju oko prve postave.

Image
Saian

#1782 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by Saian »

Logovan wrote:

Inače bi ga ubacio.

Ne znam šta da kažem, frajer me ostavlja bez komentara.
pa jel mogao 5 minuta prestajat' na terenu, kakve veze forma i osjecaj imaju s tim, da Mesha nije mislio da daje izjavu za mikijev zabavnik?
Nadzorna_ploca

#1783 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Mehmede pickice.
Saian

#1784 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by Saian »

kiligonzales wrote: spor ko hlad,
:D kradem ovo s abdestom
Point.

#1785 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by Point. »

Mi mozemo baraz vidjeti samo ako se Mesi uruci otkaz. Nikako drugacije.

Takodjer, dabogda da ovaj Simunovic ikad zaigra za nas. Smrdi mi nesto tu. Mesa je glup pa ne zna bolje izmisliti nego fol nije se osjecao najbolje
Last edited by Point. on 03/09/2017 23:31, edited 2 times in total.
palermo

#1786 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by palermo »

Itsoktobealone wrote:Ma vrlo vjerovatno da i sa pobjedama u ostale dvije utakmice ispadamo iz baraža. Najgora drugoplasirana ekipa.
Nema šanse......sa dvije pobjede smo sigurni u baražu
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#1787 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by hrasno38 »

palermo wrote:
Itsoktobealone wrote:Ma vrlo vjerovatno da i sa pobjedama u ostale dvije utakmice ispadamo iz baraža. Najgora drugoplasirana ekipa.
Nismo sigurni i zavisit ce od meceva u drugim grupama....samo sad trenutno tri grupe od 9 imaju odigranih 8 utakmica i mi smo bare bare sa Ukrajinom a ispod nas su Irska i Crna Gora.....medjutim oni tek sutra i prekosutra igraju svoje meceve.
Tipicoti

#1788 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by Tipicoti »

Image

E moj Mesa, prije 3 dana te Estonija spasi od otkaza, danas Belgija.....imas srecu sto je samo onaj Skibbe smotaniji od tebe.
U zadnjih 5 utakmica uzeo samo 4 boda.
palermo

#1789 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by palermo »

hrasno38 wrote:
Nismo sigurni i zavisit ce od meceva u drugim grupama....samo sad trenutno tri grupe od 9 imaju odigranih 8 utakmica i mi smo bare bare sa Ukrajinom a ispod nas su Irska i Crna Gora.....medjutim oni tek sutra i prekosutra igraju svoje meceve.
ma sigurno, mi bi imali 14 bodova, mislim da bi bili čak u sredini negdje......fazon je da mi nismo imali mnogo neriješenih rezultata...brojale bio nam se četiri pobjede i dva remija.....
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#1790 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by malakh »

najgore je što meša ni ne pomišlja na ostavku. jedinno da popušimo od belgije i onda nešto očekivati od njega, ali sada jok.
Itsoktobealone

#1791 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by Itsoktobealone »

palermo wrote:
Znaš li čitati tabele? Sa dvije pobjede na kraju smo na 14 bodova (skini 6 protiv najgore plasirane ekipe (Gibraltar) i dodaj 6 u slučaju da uzmemo zadnje dvije) što je ubjedljivo najmanje bodova od svih drugoplasiranih ekipa. U OVOM TRENUTKU smo pretposljedni sa 8 bodova dok Crna Gora ima 7 i jednu utakmicu manje.

Što znači sa dvije pobjede u Oktobru baraž nam NIJE osiguran. Čak više ima šanse da ispadnemo nego da prođemo.

EDIT: Vidim da nešto pišeš da se porazi ne računaju. Ja samo želim da probam to što ti duvaš jer trenutno smo po ovom sistemu računanja 2:2:2.
Idemedosumom

#1792 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by Idemedosumom »

Koliko sam uspio vidjeti na uefinoj stranici:

U grupi E ima CG bod manje od nas i utakmicu manje. Znači treba im sutra pobjeda protiv Rumunije da nas prestignu.

U grupi D ima Irska bod manje od nas i utakmicu manje. Oni prekosutra igraju s prvoplasiranom Srbijom. Treba im pobjeda da nas prestignu.

U grupi I je sve u par bodova (Ukrajina, Island, Turska), može najslabija drugoplasirana i iz ove grupe biti.

Na kraju krajeva, veća je šansa da mi ne budemo drugi u skupini, nego da budemo najslabiji :-D
Tipicoti

#1793 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by Tipicoti »

Image

Evo je friska tabela :D ........Crna Gora ima utakmicu manje :roll: .
palermo

#1794 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by palermo »

Itsoktobealone wrote: Znaš li čitati tabele? Sa dvije pobjede na kraju smo na 14 bodova (skini 6 protiv najgore plasirane ekipe (Gibraltar) i dodaj 6 u slučaju da uzmemo zadnje dvije) što je ubjedljivo najmanje bodova od svih drugoplasiranih ekipa. U OVOM TRENUTKU smo pretposljedni sa 8 bodova dok Crna Gora ima 7 i jednu utakmicu manje.

Što znači sa dvije pobjede u Oktobru baraž nam NIJE osiguran. Čak više ima šanse da ispadnemo nego da prođemo.
pa znam čitati.....baš zato ti i govorim.....al da se ne ubjeđujemo, naći će se već ljudi ovdje kojima neće biti lijeno da sve to saberu i prikažu.....meni se bogami ne da...
Kinaski

#1795 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by Kinaski »

Itsoktobealone wrote:
palermo wrote:
Znaš li čitati tabele? Sa dvije pobjede na kraju smo na 14 bodova (skini 6 protiv najgore plasirane ekipe (Gibraltar) i dodaj 6 u slučaju da uzmemo zadnje dvije) što je ubjedljivo najmanje bodova od svih drugoplasiranih ekipa. U OVOM TRENUTKU smo pretposljedni sa 8 bodova dok Crna Gora ima 7 i jednu utakmicu manje.

EDIT: Vidim da nešto pišeš da se porazi ne računaju. Ja samo želim da probam to što ti duvaš jer trenutno smo po ovom sistemu računanja 2:2:2.
pa oduzmi i ostalim po 6 sto imaju 5 reprezentacija u grupi
palermo

#1796 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by palermo »

Itsoktobealone wrote:
Kako se porazi ne računaju, gdje si ti to pročitao....jedino se za poraze ne dobijaju bodovi...nsiu valjda....

i drug moj, nemoj šta zahmetiti ali ja stvarno ne komunicram na takvom nivou, s toga ostaj mi pozdravljen
Herr Flick

#1797 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by Herr Flick »

Oni vec kalkulisu za baraz,sta ti je reci Bosnjo :lol: :lol:
Itsoktobealone

#1798 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by Itsoktobealone »

palermo wrote:
Itsoktobealone wrote:
Kako se porazi ne računaju, gdje si ti to pročitao....jedino se za poraze ne dobijaju bodovi...nsiu valjda....

i drug moj, nemoj šta zahmetiti ali ja stvarno ne komunicram na takvom nivou, s toga ostaj mi pozdravljen
Neka bečka škola, neka notorna osjetljivost na malo jaču verbalnu komunikaciju. Nije problem drug, ostani mi pozdravljen! :thumbup:
Idemedosumom

#1799 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by Idemedosumom »

Tipicoti wrote:Image

Mislim da ti ta tabela nije friška, pogledaj brojeve odigranih utakmica. Neke grupe su odigrale po 8, neke po 7 utakmica.
Last edited by Idemedosumom on 03/09/2017 23:46, edited 1 time in total.
Muhamed Đakmić

#1800 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post by Muhamed Đakmić »

Tipicoti wrote:Image

Nije friška tabela, ova je friškija.

Image
Locked