Eto, mi se sada radujemo, pobijedili Gibraltar i sve u nasim rukama, bla, bla, bla.....a sa ovom Mesinom (ne)taktikom i ne trebamo ici u Estoniju.
Taktika se zove: Hajd udri Alija, nek je vojske...
Moderators: Charuga, Tomahawk11
ne znam......Meša je dokazani tokmak, ali opet mi to nešto prejednostavno objašnjenje.....Edin H. wrote:Smrdi na bezobrazluk, glupost i neznanje.palermo wrote:
Ovo oko Šimunovića je nešto čudno....rekao bih nešto smrdi
Eno,oni se već dogovaraju oko prve postave.Edin H. wrote:Samo mojne mi dovofiti onih Lukakua, Hazarda, De Broynea itd...karanana wrote:bravo belgija!
sad nas pustite i to je to.

pa jel mogao 5 minuta prestajat' na terenu, kakve veze forma i osjecaj imaju s tim, da Mesha nije mislio da daje izjavu za mikijev zabavnik?Logovan wrote:
"Nismo htjeli rizikovati sa Šimunovićem jer se on nije najbolje osjećao i odlučili smo da ga ne uvodimo u igru. Nadamo se da smo uradili dobro upravo zbog njega", istakao je Baždarević.
Inače bi ga ubacio.
Ne znam šta da kažem, frajer me ostavlja bez komentara.
kiligonzales wrote: spor ko hlad,
Nema šanse......sa dvije pobjede smo sigurni u baražuItsoktobealone wrote:Ma vrlo vjerovatno da i sa pobjedama u ostale dvije utakmice ispadamo iz baraža. Najgora drugoplasirana ekipa.
Nismo sigurni i zavisit ce od meceva u drugim grupama....samo sad trenutno tri grupe od 9 imaju odigranih 8 utakmica i mi smo bare bare sa Ukrajinom a ispod nas su Irska i Crna Gora.....medjutim oni tek sutra i prekosutra igraju svoje meceve.palermo wrote:Nema šanse......sa dvije pobjede smo sigurni u baražuItsoktobealone wrote:Ma vrlo vjerovatno da i sa pobjedama u ostale dvije utakmice ispadamo iz baraža. Najgora drugoplasirana ekipa.

ma sigurno, mi bi imali 14 bodova, mislim da bi bili čak u sredini negdje......fazon je da mi nismo imali mnogo neriješenih rezultata...brojale bio nam se četiri pobjede i dva remija.....hrasno38 wrote:
Nismo sigurni i zavisit ce od meceva u drugim grupama....samo sad trenutno tri grupe od 9 imaju odigranih 8 utakmica i mi smo bare bare sa Ukrajinom a ispod nas su Irska i Crna Gora.....medjutim oni tek sutra i prekosutra igraju svoje meceve.
Znaš li čitati tabele? Sa dvije pobjede na kraju smo na 14 bodova (skini 6 protiv najgore plasirane ekipe (Gibraltar) i dodaj 6 u slučaju da uzmemo zadnje dvije) što je ubjedljivo najmanje bodova od svih drugoplasiranih ekipa. U OVOM TRENUTKU smo pretposljedni sa 8 bodova dok Crna Gora ima 7 i jednu utakmicu manje.palermo wrote:Nema šanse......sa dvije pobjede smo sigurni u baražuItsoktobealone wrote:Ma vrlo vjerovatno da i sa pobjedama u ostale dvije utakmice ispadamo iz baraža. Najgora drugoplasirana ekipa.

pa znam čitati.....baš zato ti i govorim.....al da se ne ubjeđujemo, naći će se već ljudi ovdje kojima neće biti lijeno da sve to saberu i prikažu.....meni se bogami ne da...Itsoktobealone wrote: Znaš li čitati tabele? Sa dvije pobjede na kraju smo na 14 bodova (skini 6 protiv najgore plasirane ekipe (Gibraltar) i dodaj 6 u slučaju da uzmemo zadnje dvije) što je ubjedljivo najmanje bodova od svih drugoplasiranih ekipa. U OVOM TRENUTKU smo pretposljedni sa 8 bodova dok Crna Gora ima 7 i jednu utakmicu manje.
Što znači sa dvije pobjede u Oktobru baraž nam NIJE osiguran. Čak više ima šanse da ispadnemo nego da prođemo.
pa oduzmi i ostalim po 6 sto imaju 5 reprezentacija u grupiItsoktobealone wrote:Znaš li čitati tabele? Sa dvije pobjede na kraju smo na 14 bodova (skini 6 protiv najgore plasirane ekipe (Gibraltar) i dodaj 6 u slučaju da uzmemo zadnje dvije) što je ubjedljivo najmanje bodova od svih drugoplasiranih ekipa. U OVOM TRENUTKU smo pretposljedni sa 8 bodova dok Crna Gora ima 7 i jednu utakmicu manje.palermo wrote:Nema šanse......sa dvije pobjede smo sigurni u baražuItsoktobealone wrote:Ma vrlo vjerovatno da i sa pobjedama u ostale dvije utakmice ispadamo iz baraža. Najgora drugoplasirana ekipa.
Što znači sa dvije pobjede u Oktobru baraž nam NIJE osiguran. Čak više ima šanse da ispadnemo nego da prođemo.
EDIT: Vidim da nešto pišeš da se porazi ne računaju. Ja samo želim da probam to što ti duvaš jer trenutno smo po ovom sistemu računanja 2:2:2.
Kako se porazi ne računaju, gdje si ti to pročitao....jedino se za poraze ne dobijaju bodovi...nsiu valjda....Itsoktobealone wrote:
EDIT: Vidim da nešto pišeš da se porazi ne računaju. Ja samo želim da probam to što ti duvaš jer trenutno smo po ovom sistemu računanja 2:2:2.
Neka bečka škola, neka notorna osjetljivost na malo jaču verbalnu komunikaciju. Nije problem drug, ostani mi pozdravljen!palermo wrote:Kako se porazi ne računaju, gdje si ti to pročitao....jedino se za poraze ne dobijaju bodovi...nsiu valjda....Itsoktobealone wrote:
i drug moj, nemoj šta zahmetiti ali ja stvarno ne komunicram na takvom nivou, s toga ostaj mi pozdravljen
Mislim da ti ta tabela nije friška, pogledaj brojeve odigranih utakmica. Neke grupe su odigrale po 8, neke po 7 utakmica.Tipicoti wrote:
Evo je friska tabela........Crna Gora ima utakmicu manje
.
Nije friška tabela, ova je friškija.Tipicoti wrote:
Evo je friska tabela........Crna Gora ima utakmicu manje
.