Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nije lose ako uspijes odagnati katastrofalnu kontrolu kvalitete uloga koju je Kyle imao kasnije kroz karijeru, a po istim ga pamtis jer nisi gledala Tvin Piks.
_BataZiv_0809 wrote:Nije lose ako uspijes odagnati katastrofalnu kontrolu kvalitete uloga koju je Kyle imao kasnije kroz karijeru, a po istim ga pamtis jer nisi gledala Tvin Piks.
_BataZiv_0809 wrote:Nije lose ako uspijes odagnati katastrofalnu kontrolu kvalitete uloga koju je Kyle imao kasnije kroz karijeru, a po istim ga pamtis jer nisi gledala Tvin Piks.
On topic: izasao na balkon i evo me nisam dobar
Probaj ući u kadu, bićeš odličan vjeruj mi.
Moraću jednom pogledati taj Tvin Piks.
Vazi. Mozes mi se pridruziti pa cemo gledat TP skupa. Ima se neka plazma u kupatilu
On topic: izasao na balkon i evo me nisam dobar
Probaj ući u kadu, bićeš odličan vjeruj mi.
Moraću jednom pogledati taj Tvin Piks.
Vazi. Mozes mi se pridruziti pa cemo gledat TP skupa. Ima se neka plazma u kupatilu
Au, što mi spoji čovjek dvije nepovezane rečenice.
cendlerbing wrote:
Ljeti svakako uglavnom samo prespavam u stanu, a i nije moj.
A i u ovom tijelu, kojem je vruće ili hladno, samo smo privremeno na ovom svijetu, dok ne prhnemo iz njega kao vrabac sa kubeta Topuz-babine džamije...
bio sam u junu na odmoru 46 °C , u 9:00 ujutro 41 °C navece u 21:00 39°C preko noci 36°C... to je bio dzehem na zemlji
Ove danas "vrucine" za mene nisu vrucine