LGBT parada

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
tuzlak1212

#1776 Re: LGBT parada

Post by tuzlak1212 »

MarlboroGold wrote: Pa jeste nametanje tebi i tvojim istomišljenicima. Ja mogu samo u svoje ime govoriti. Na njihova prava gledam kao i na sva druga. Jeste, izglasala bi vjerovatno većina da je protiv... jer oni koji su za, koje zaboli, pa i licemjeri koji su protiv su već napustili BiH i otišli u zemlje gdje isti takvi imaju prava i žive normalno kao svi drugi ljudi... vi onda ovdje budite protiv. Gušite se u vlastitom ideološkom smradu, a narod nema šta da jede.

Nisam toliko primijetio da je Urban Beatz njihovo okupljalište... za Bunt sam znao, ali nisam tamo dugo bio pa i ne znam da je zatvoren. Svejedno... isto važi što sam rekao i za Urban Beatz.
Pederi ce nam dat sta da jedemo. Ispricavam se, homoseksualci.
MarlboroGold

#1777 Re: LGBT parada

Post by MarlboroGold »

tuzlak1212 wrote:
MarlboroGold wrote: Pa jeste nametanje tebi i tvojim istomišljenicima. Ja mogu samo u svoje ime govoriti. Na njihova prava gledam kao i na sva druga. Jeste, izglasala bi vjerovatno većina da je protiv... jer oni koji su za, koje zaboli, pa i licemjeri koji su protiv su već napustili BiH i otišli u zemlje gdje isti takvi imaju prava i žive normalno kao svi drugi ljudi... vi onda ovdje budite protiv. Gušite se u vlastitom ideološkom smradu, a narod nema šta da jede.

Nisam toliko primijetio da je Urban Beatz njihovo okupljalište... za Bunt sam znao, ali nisam tamo dugo bio pa i ne znam da je zatvoren. Svejedno... isto važi što sam rekao i za Urban Beatz.
Profulao si poentu.
detroit-mercy

#1778 Re: LGBT parada

Post by detroit-mercy »

tuzlak1212 wrote:

Nikad ne znas, mozda je gazda pekare gdje kupujes hljeb gay :mrgreen:.
tuzlak1212

#1779 Re: LGBT parada

Post by tuzlak1212 »

MarlboroGold wrote:
tuzlak1212 wrote:

Profulao si poentu.
Tebe ne zanima pa si ZA. Dobra logika donošenja odluka. Znači kada nisi imao vozačku, i niko tvoj ne vozi kola tebe ne zanima poskupljenje goriva pa ces biti za.
Nisam profulo, nego nemam puno vremena da kucam. Ti si to spomenuo a nevezano je za sve. Hoćeš da kažeš da se mi bavimo ovim a imamo bitnijeg posla da radimo. Pa to ne treba uopste dovodit u pitanje, ovo je forum gdje se kuckamo u slobodno vrijeme.
Kroz historiju a i danas, i ljevicari i desnicari su imali i imaju anti LGBT retoriku. I po evropi i americi, to su neki politički i medijski pokreti iskoristili da sebe promovišu na način da sa pricom o zastiti ljudskih prava ispljuju sve one koji imaju nesto protiv lgbt i uspjeli su. Danas rade na tome da posljedicu predstave prirodnom pojavom. Uveli su se zakoni u nekim drzavama koji zabranjuju i kaznjavaju offensive speach protiv njih. Danas je proslo vremena i to djeluje kao sasvim normalna pojava biti homo i kao drzava nije liberalna po evropskim standardima ako nema gay paradu.
I ti se gusis u tom smradu zajedno sa ostalim. Nisi ti u svakodnevnici nista veci ljevicar od mene, samo te bole predrasude.
Mada i ovaj moj stav je predsrasuda.
triconja

#1780 Re: LGBT parada

Post by triconja »

Ja sam na svakim izborima glaso za sda, znaci recemo da sam nacionalista i opet sam za to da se pusca ota parada. :lol: :lol: :lol:
Last edited by triconja on 18/01/2019 19:56, edited 1 time in total.
славянин

#1781 Re: LGBT parada

Post by славянин »

tuzlak1212 wrote:
Tebe ne zanima pa si ZA. Dobra logika donošenja odluka. Znači kada nisi imao vozačku, i niko tvoj ne vozi kola tebe ne zanima poskupljenje goriva pa ces biti za.
Nisam profulo, nego nemam puno vremena da kucam. Ti si to spomenuo a nevezano je za sve. Hoćeš da kažeš da se mi bavimo ovim a imamo bitnijeg posla da radimo. Pa to ne treba uopste dovodit u pitanje, ovo je forum gdje se kuckamo u slobodno vrijeme.
Kroz historiju a i danas, i ljevicari i desnicari su imali i imaju anti LGBT retoriku. I po evropi i americi, to su neki politički i medijski pokreti iskoristili da sebe promovišu na način da sa pricom o zastiti ljudskih prava ispljuju sve one koji imaju nesto protiv lgbt i uspjeli su. Danas rade na tome da posljedicu predstave prirodnom pojavom. Uveli su se zakoni u nekim drzavama koji zabranjuju i kaznjavaju offensive speach protiv njih. Danas je proslo vremena i to djeluje kao sasvim normalna pojava biti homo i kao drzava nije liberalna po evropskim standardima ako nema gay paradu.
I ti se gusis u tom smradu zajedno sa ostalim. Nisi ti u svakodnevnici nista veci ljevicar od mene, samo te bole predrasude.
Ipak razuman stav, moram reci da si mnogo bolji za diskutovati pojedinih "zagrizenih" vjernika :thumbup:
Last edited by славянин on 18/01/2019 20:03, edited 1 time in total.
tuzlak1212

#1782 Re: LGBT parada

Post by tuzlak1212 »

Ma ja i dalje mislim da trolate
славянин

#1783 Re: LGBT parada

Post by славянин »

tuzlak1212 wrote:Ma ja i dalje mislim da trolate
Daleko od toga... samo malo si neupucen kao i tamo na temi ateizam.Spominjes bolesti i slicno mada isto nema veze niti bilo kakvog uporista.Kao sto smo imali raspravu oko nauke i Boga.
Image
Prva dekleracija ljudskih prava :wink:
MarlboroGold

#1784 Re: LGBT parada

Post by MarlboroGold »

tuzlak1212 wrote: Tebe ne zanima pa si ZA. Dobra logika donošenja odluka. Znači kada nisi imao vozačku, i niko tvoj ne vozi kola tebe ne zanima poskupljenje goriva pa ces biti za.
Ni za ni protiv. Šta ne razumiješ pod ne interesuju me? Hoćeš reći da me trebaju interesovati? Zašto?
To poređenje sa vozačkom i gorivom je niđe veze, a zašto mi se ne da obrazlagati.
Slažem se u vezi ljevičara i desničara. Jesu imali anti LGBT retoriku kroz historiju, ali isto tako je homoseksualizam prisutan, koliko se zna, još od Sokrata, pa i ranije. Ako već postoji, zašto bi se to krilo i zabranjivalo u jebenom 21. stoljeću? I Crkva je imala anti sve ostale religije (pa i anti nauka) retoriku u srednjem vijeku ili, kako to mnogi kažu, mračnom dobu. A sad? Ništa slično tome. Sve se mijenja, pa tako i ta ljevica i desnica koju spominješ. Pomiri se se sa time.... Ima stvari koje me nerviraju kod današnje ljevice, a o tome sam otvoreno govorio na forumu. Gay parade ne spadaju u to.
Tvoj stav je predrasuda jer moral o tome vučeš iz Islama... kad me već vučeš za jezik.

I de živ bio smanji dužinu postova... gledam seriju i ne da mi se odgovarati na tolike postove.
Hakiz

#1785 Re: LGBT parada

Post by Hakiz »

detroit-mercy wrote: Neki od najvecih filmskih stvaralaca su homo.
https://www.imdb.com/list/ls059403065/
kakavdanakneiskustvu

#1786 Re: LGBT parada

Post by kakavdanakneiskustvu »

ima li na imdb lista heteroseksualnih osoba iz filmskog svijeta?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1787 Re: LGBT parada

Post by Velkoski »

kakavdanakneiskustvu wrote:ima li na imdb lista heteroseksualnih osoba iz filmskog svijeta?
nea brt, to nije kul :mrgreen:
triconja

#1788 Re: LGBT parada

Post by triconja »

Haman poznati se prase i normalno i u vaginu :lol: :lol: :lol:
kakavdanakneiskustvu

#1789 Re: LGBT parada

Velkoski wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:ima li na imdb lista heteroseksualnih osoba iz filmskog svijeta?
izgleda
Jack Be Nimble

#1790 Re: LGBT parada

Post by Jack Be Nimble »

Velkoski wrote:
Pa svi koji fale na homo listi su hetero. Ne treba hetero lista.
kakavdanakneiskustvu

#1791 Re: LGBT parada

mozda je neko i pedofil
Jack Be Nimble

#1792 Re: LGBT parada

Post by Jack Be Nimble »

Mada treba lista za bisexualce.
Hakiz

#1793 Re: LGBT parada

Post by Hakiz »

Kada sam vidio da je Natalie Portman bi, opet sam se zaljubio u nju.
Atego

#1794 Re: LGBT parada

Post by Atego »

Jack Be Nimble wrote:Obicno ovako kada se neko ubi sa spikom protiv homoseksualaca je u stvari homo ali ga strah priznati raji.
Nije tacno.
AstorH

#1795 Re: LGBT parada

Post by AstorH »

Protiv i dok sam ziv bicu protiv
Idemedosumom

#1796 Re: LGBT parada

Post by Idemedosumom »

Zamisli da si homoseksualac, usvojiš dijete, kad ono ispadne hetero :oops:
kakavdanakneiskustvu

#1797 Re: LGBT parada

ili da su roditelji hetero,muz i zena,a dobiju dvojke i oboje homosekuskaci ili lezbijke
Jack Be Nimble

#1798 Re: LGBT parada

Post by Jack Be Nimble »

Atego wrote:
Jack Be Nimble wrote:Obicno ovako kada se neko ubi sa spikom protiv homoseksualaca je u stvari homo ali ga strah priznati raji.
Nije tacno.
Vazno je da se njima kaze da nisu jedini i bice bolje vremenom.
Sara03

#1799 Re: LGBT parada

Post by Sara03 »

tuzlak1212 wrote:Nametanje ovdje je obaveznost gay parade.
Mi te populacije jako malo imamo, i nakon gej parade sakrivat ce se po coskovima i ormarima kao i do sad. A i svi smo protiv pedera, pa i vi što ih branite, sutra da vam sin kaze sa 12 godina da je zaljubljen u druga prvo bi ga psihologu odveli. Zasto ako podrzavate homoseksualne veze? Da ti djete donese lektiru gdje se 2 djecacica vole i druze stvarno mislite da bi vam bilo svejedno? Lažete sami sebe.
A to u istim tim zapadnim drzavama i ne moze bas, kada bi krenuo ispravljat dijete jer je homo ostao bi bez djece odmah.
Nisu svi, govori u svoje ime. Ja se ne bih previše uzbuđivala, a još manje za rođeno dijete tražila pomoć psihologa. Jedino što bi me donekle dotaklo, jeste da kao takvo živi u ovoj banana žabokrečini. Gdje je, po svemu sudeći, tegobnije biti homoseksualac nego lopov i ubica. Druga stvar, ne postaje se homoseksualne orijentacije, tako što se negdje uoče dva muškarca ili dvije žene u emotivnom odnosu. Osoba prosječne inteligencije ne izvodi ovakve zaključke.
tuzlak1212 wrote:Jest namjetanje, ako bi sad bio referendum o tome izglasalo bi se da vecinski necemo gay parade. A na putu za eu moramo imati, dakle to je nametanje.
Referendum za održavanje gay parade? :-)

Pa jarane, ti si stvarno tragikomično neupućen. Pročitaj Ustav države čije državljanstvo posjeduješ, barem toliko možeš za početak.
tuzlak1212

#1800 Re: LGBT parada

Post by tuzlak1212 »

Sara03 wrote:
tuzlak1212 wrote:Jest namjetanje, ako bi sad bio referendum o tome izglasalo bi se da vecinski necemo gay parade. A na putu za eu moramo imati, dakle to je nametanje.
Referendum za održavanje gay parade? :-)

Pa jarane, ti si stvarno tragikomično neupućen. Pročitaj Ustav države čije državljanstvo posjeduješ, barem toliko možeš za početak.
Ja sam protiv toga i to je to. I dalje znam da sam ja nemoćan kao individualac, ali mogu iznijet mišljenje. Da će ovdje 95% ovih sto brane lgbt, homo dijete pokušali preobratit u hetero. A svako svoje
:thumbup: :bih:
Post Reply