Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Niemand wrote:Valjda se nece naljutiti, al on je fakat snob.
Vjerovatno će to shvatiti kao pohvalu. Leclerc je druga strana istog novčića.
Obojica na identičan način ispoljavaju stavove, samodopadljivo, samouvjereno i bez ikakvog obaziranja
na bilo kakve kontra argumente.
A bio je i onaj jedan sto je stalno putovao i postavljao prelijepe fotografije i price o putovanju na onoj temi dje se putovalo. Steta sto vise ne pise.
Obojica na identičan način ispoljavaju stavove, samodopadljivo, samouvjereno i bez ikakvog obaziranja
Zoya wrote:Ljudi se nisu opametili,nažalost. I prije su skeptični bili. Ja kad nešto dam onda je to od srca I halal. Nikad ne pitam gdje je taj novac I na šta ga je osoba upotrebila. Dakle što je bilo do mene kao čovjeka ja Sam ispala fer, šta se kasnije dešava neka je svakome na duši.
Ne radi se o duši i halalu, već o zakonu. Prevara je krivino djelo. Ako je tebi OK što su tvoje pare otišle nekom landohanu da se provodi, ali drugima sigurno nije. Zato se i šutjelo, jer se znalo, ako se ova priča da u javnost, neće biti mjesta na planeti gdje će se Kurty skloniti od bijesnih ljudi koji ipak rade za taj novac koji su dali misleći da nekog spašavaju od gladi.
ti fakat na svakoj mogucoj temi o jednom te istom pises.
Svi, ama bas svi koji su bili ukljuceni u akciju su znali za svaki dinar koji je dosao i otisao.
Tako da ta prica i tvoje pisanje nemaju osnova ali tebi na dusu svo ovo pisanje.