KatarinaKosaca wrote:KENJAC wrote:Skroz sam off , znam , al ne mogu da ne upitam jel ko od forumasa poblize upucen u rad i lik druga Rusmira dok je bio ministar energetike za vrijeme oruzanih sukoba na tlu BiH ? Zna li mi ko sta rec , obzirom da ja ne znam nista, uticaj druga Rusmira na razvoj namjenske industrije pod opsadom?
Ne volim mahmutcehajica, ali tu je max uradio. Naravno, sad ce dezurni titoisti da krenu sa negiranjem

Bratstvo iz,Novog Travnikanje snadbijevalo cijelu slobodnu teritoriju, dio namjenske iz,Pretisa je dislociran radio itd
Rusmira, na zalost, ne poznajem licno, ali znam (neki od njih, na zalost, vise nisu sa nama) ljude koji ga znaju licno i kao covjeka i kao strucnjaka. Recimo, moja prijateljica, prof.dr. Tatjana Konjic, profesor na ETF u Tuzli i u Sarajevu , je jedna od njih. Rusmir je njen mentor i uzor, kako na strucnom, tako i na zivotnom polju. Ko mi ne vjeruje, svaki petak je, kao vanredni profesor, u Sarajevu, pa bujrum, neka zaduzi nekoga ko je student, ili profesor na ETF-u da je priupita ko je i sta je Rusmir.