Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post Reply

Da li razumijete zasto ljudi glasaju za Trumpa?

Poll ended at 06/10/2016 21:19

Razumijem
108
59%
Ne razumijem
68
37%
Ne zelim odgovorit
8
4%

Total votes: 184

Gojeni H

#1776 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Gojeni H »

Kombat wrote:Razvaljiva Donnie ovu lazljivu kuchku, Ufc style #Ground&Pound

Koja uvalanza ISIS HAHAHA

Sent from my D6603 using Tapatalk
:shock:

Gdje si ti to vidio?
Ja Klintonku ne volim ni na slici vidjeti, ali je dominirala iako se vidno zauzdavala i dala mozda 50% od onoga sto moze.

Trump? - Mene stid pored njega.
jao_situacije

#1777 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jao_situacije »

priča o nekim tamo lijevim stvarima, ako sam ja skontao o nekom novinaru koji je prijatelj nekog šefa kampanje nekog političara je pričao bar preko minutu, objašnjavajući ko zna šta :-)
MaroonBrigade

#1778 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by MaroonBrigade »

koliko puta je rekao "I'm proud" :D
Kombat

#1779 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Kombat »

Gojeni H wrote:
Kombat wrote:Razvaljiva Donnie ovu lazljivu kuchku, Ufc style #Ground&Pound

Koja uvalanza ISIS HAHAHA

Sent from my D6603 using Tapatalk
:shock:

Gdje si ti to vidio?
Ja Klintonku ne volim ni na slici vidjeti, ali je dominirala iako se vidno zauzdavala i dala mozda 50% od onoga sto moze.

Trump? - Mene stid pored njega.

to je bilo u prvih 10 minuta...poslije sam zaspao, jebi ga - dobar je cirkus sigurno bio - moram potraziti na torrentima.
a za ISIS...nasmijao sam se kad joj rece "you've been fighting ISIS all of your adult life" :lol:

pa naravno da je komad budale, ali kao sto sam rekao do sada nebrojeno puta - nadam se da ce on postati preSSjednik jerBo sam siguran da u naredne 4 godine onda dolazi do murica fuck yeah gradjanskog rata v2.0...real time zabava narednih par godina i nesto sto bi omogucilo da ostatak planete malo predahne od zlostavljanja od strane fasistickog Rajha naseg vremena...
jeza u ledja

#1780 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

omar little wrote:isprovaljivao se, nema sumnje, ali nama, u nasim ocima i po nasim standardima, ne svojih simpatizera. ako mu ova predstava ne oduzme glasove onda je hillary najebala, nema sanse da ce ga onda zaustaviti. vidjece se kada izadju ankete.
Njegovi simpatizeri nisu dovoljni da pobijedi. On mora uzeti dovoljan broj "normalnih" glasaca kojima se gade i jedan i drugi kandidat da bi dobio izbore. On ovim ponasanjem tesko da je pridobio ikoga. Svakako oscilira izmedju bare-bare, at best, do -6,7% at his worst. Tih 6,7% je to sto treba da dobije, i onda jos da se nada da ce za dlaku nekako pobijediti.

Rekao sam vec davno, ovi izbori se mogu zavrsiti na tri nacina: ili da Hillary uzme za dlaku, ili da Trump uzme za dlaku ili treca opcija - da Hillary uzme lopatom. Cetvrta opcija, da Trump uzme lopatom, ne postoji.
Jack Be Nimble

#1781 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Jack Be Nimble »

Dobro je bilo kada je govorio da se pita Hannity sta je trump govorio protiv iraka. Ufatio se price sta je 2004 govori i bush je tajno znao da se zajebao kada je dosla 2004.
jeza u ledja

#1782 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

Kombat wrote: to je bilo u prvih 10 minuta...poslije sam zaspao, jebi ga - dobar je cirkus sigurno bio - moram potraziti na torrentima.
a za ISIS...nasmijao sam se kad joj rece "you've been fighting ISIS all of your adult life" :lol:

pa naravno da je komad budale, ali kao sto sam rekao do sada nebrojeno puta - nadam se da ce on postati preSSjednik jerBo sam siguran da u naredne 4 godine onda dolazi do murica fuck yeah gradjanskog rata v2.0...real time zabava narednih par godina i nesto sto bi omogucilo da ostatak planete malo predahne od zlostavljanja od strane fasistickog Rajha naseg vremena...
:cekam:

Dijete zaspalo sta ces. :D Kaze "razvaljiva" je, a gledao samo prvih 10 minuta. :kiss:

:sax:
Last edited by jeza u ledja on 27/09/2016 06:00, edited 1 time in total.
jeza u ledja

#1783 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

MaroonBrigade wrote:koliko puta je rekao "I'm proud" :D
A koliko je puta rekao "tremendously" :D .
Ili "law and order" u jednom odgovoru. Ono tacno se vidi da se pripremio za taj odgovor tako sto mu je receno da ponavlja tu frazu. Ono, kao on je "law and order" candidate, a posto se desavaju nemiri i to, on ce dobiti bobe tako. :D

Jednom je rekao i nesto tipa "bragaleciously" tako nesto. :lol:
Kombat

#1784 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Kombat »

jeza u ledja wrote:
omar little wrote:isprovaljivao se, nema sumnje, ali nama, u nasim ocima i po nasim standardima, ne svojih simpatizera. ako mu ova predstava ne oduzme glasove onda je hillary najebala, nema sanse da ce ga onda zaustaviti. vidjece se kada izadju ankete.
Njegovi simpatizeri nisu dovoljni da pobijedi. On mora uzeti dovoljan broj "normalnih" glasaca kojima se gade i jedan i drugi kandidat da bi dobio izbore. On ovim ponasanjem tesko da je pridobio ikoga. Svakako oscilira izmedju bare-bare, at best, do -6,7% at his worst. Tih 6,7% je to sto treba da dobije, i onda jos da se nada da ce za dlaku nekako pobijediti.

Rekao sam vec davno, ovi izbori se mogu zavrsiti na tri nacina: ili da Hillary uzme za dlaku, ili da Trump uzme za dlaku ili treca opcija - da Hillary uzme lopatom. Cetvrta opcija, da Trump uzme lopatom, ne postoji.

Ima cetvrta opcija 8-) :D

Da Killary ili uzme lopatom ili za dlaku, a da Mr Trump :izet: onda povice IZDAJA!!! KRADJA!!! te da pozove milione svojih sljedbenika na ulice da traze pravdu...#FuckYeah
To bi isto bilo zanimljivo gledati!
jeza u ledja

#1785 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

Valjas gluposti.
AleksoMKD

#1787 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by AleksoMKD »

Ne verujem da ce Trump pobediti ali njegove pres konferencije bi bile bas komedija.

Negde sam procitao hipoteticku press konfenenciju:

Mr. president, tell us about area 51.
Let me tell you folks, nor only do we have aliens, we have the best aliens. We have more aliens than Russia and China combined.
omar little

#1788 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by omar little »

the cyber, kad se navadi vikat the cyber :-)
Ja_Ja

#1789 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Ja_Ja »

Tip nije odgovorio haman ni na jedno pitanje kako treba. Pita ga jednu stvar on komentarise 5-6 drugih potpuno nepovezanih stvari. U najmanju ruku je bio katastrofalan. HRC je dosla spremna, u nekim momentima i previse skriptirana ali puno sabranija od njega i zbog toga ga je navukla na tanak led nekoliko puta ukljucujuci komentare za njegovo bogastvo, neplacanje federalne takse, konstantim lazima (ovi sa NPR-a i drugih medijskih kuca koji su radili "fact checks" su se ubili od posla, tip je citavu noc lagao), kao i niza drugih stvari.
almir90

#1790 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by almir90 »

Mejk Amerika grejt agen, habibi! :D
MyTao

#1791 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by MyTao »

Nisam pratio debatu, ali izgleda da je Klintonovka pomela Donalda? Kazu da je kriv bio njegov mikrofon :-)

To se I ocekivalo... njegove price su prolazile dok je pricao redneckima po nekim americkim vukojebinama gdje zive tipovi poput onih iz "hills have eyes"... kosava i komsije mu. Ali sada kada treba prodati pricu cjeloj Americi ne ide... tip je lazov, lopov, rasista... mozemo ovako do sutra...
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1792 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Velkoski »

relativno84 wrote:Image
:cry: :D
Pa ovo nikako ne ide u njenu korist. Ovo je čak i kleveta :zzzz: :mrgreen:
relativno84

#1793 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by relativno84 »

Velkoski wrote:Pa ovo nikako ne ide u njenu korist. Ovo je čak i kleveta :zzzz: :mrgreen:
Image
:namigusa:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#1794 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Velkoski »

Jes gadna, nije ni čudo što je Monica morala onom dudlat' njonju :cry: :mrgreen:
jeza u ledja

#1795 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

Velkoski wrote:Jes gadna, nije ni čudo što je Monica morala onom dudlat' njonju :cry: :mrgreen:
Inace se palis na 70-godisnjakinje?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#1796 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Velkoski »

jeza u ledja wrote:
Velkoski wrote:Jes gadna, nije ni čudo što je Monica morala onom dudlat' njonju :cry: :mrgreen:
Inace se palis na 70-godisnjakinje?
Pa očigledno se ni BIll ne pali :mrgreen:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#1798 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Velkoski »

Ako nije valjala Billu, kako će svijetu? Je l' plaća ona poreze? :-x :sad:
jeza u ledja

#1799 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

Velkoski wrote:Ako nije valjala Billu, kako će svijetu? Je l' plaća ona poreze? :-x :sad:
Placa. Pise joj u poreznom izvjestaju koji je objavljen. Objavila ga je ona i svaki predsjednicki kandidat unazad 50 godina.....osim Trumpa.
Idemedosumom

#1800 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Idemedosumom »

Was ist das?

Image
Post Reply