Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SDS?!

Post Reply
SaraFina

#1776 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by SaraFina »

radostan dan wrote:
SaraFina wrote:Koliko sam ja shvatila u toku predizborne kampanje Ognjena Tadića i Bosića njih je navodno zvanični Beograd podrzavao.
ja koliko sam shvatio ti slabo shvaćaš da ti spinoza zvani fiki servira samo one priče i c/p postove koje nemaju veze sa realnim shvaćanjem , a koje ti želiš da shvatiš kao realne...

file i sićbo, dva čvrsta dijamanta...

Nije Fiki kriv. Nego Tadić kad u emisiji imo sučeljavanje s Dodikom jasno je stavio do znanja da je Vučić uz SDS.

Pa i po BN na predizbornim skupovima vukli su se Vučkovi puleni .. To ne mozeš osporiti.
SaraFina

#1777 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by SaraFina »

bh.tornjak wrote:
SaraFina wrote:

Ja tipujem da SDS mora dokazati nesposobnost sadašnje vlade, da bi ostali i ozbiljna oporba u budućnosti.

Zivot je jarac. Napravili su SDS-ovci tu RS sad moraju Boga moliti da se uruši.
Jer ako se Dodik spasi, nebitno kako, oni su gotovi za vijeke vijekova.

Dodik je bona klinicki mrtav......jos samo da iskljuce aparate....

PS.
jbt....koja ironija......ova drzava ce ga nadzivit :bih: :bih: :bih:
Baja je opasan tipus! Ne bi ja njega podcjenjivala!

SDS svim silama mora raditi na urušavanju RS. To im je jedini spas!
radostan dan

#1778 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by radostan dan »

bh.tornjak wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Mislim da će Vlada Željke Cvijanović pući najkasnije u roku dvije godine.
Ako Bosić krene zatezati sa višeg nivoa, ako se otkopaju predmeti protiv Dodiku bliskih ljudi, bit će - vrlo, vrlo veselo.

sest mjeseci max.....
prihvatam opkladu...u šta, izaberi. :zoka:
filosofman

#1779 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by filosofman »

Predsjednik Srpske demokratske stranke Mladen Bosić izjavio je da je veoma iznenađen Apelom potpisanom od 150 intlektualaca i javnih radnika Srbije, koji su, kako ističe "nasjeli na Dodikovu priču o direktnoj ugroženosti Republike Srpske,a koja se svodi na to da bez njega na vlasti nema Republike Srpske, jer su svi ostali izdajnici."
Image
"Već duže vrijeme Dodik sije strah da je Srpska ugrožena, da ima unutrašnje neprijatelje da su svi oni koji nisu u i oko SNSD-a, strani plaćenici.Nažalost,to se primilo kod određenog broja ljudi koji ne žive u RS i koji nisu dovoljno informisani. Znam da ima puno ljudi u Srbiji koji su dobronamjerni i opravdano zabrinuti za budućnost Republike Srpske.Čini mi se da je jedan broj njih izmanipulisan Dodikovom pričom, koja treba da prikrije stvarne probleme i veoma teško socijalno i ekonomsko stanje i kriminal u nevjerovatnih razmjera u RS", istakao je Bosić u razgovoru agenciji Onasa.

On je podsjetio da se kroz cjelokupno političko djelovanje SDS-a vodi borba za očuvanje Republike Srpske koju je zajedno sa srpskim narodom, kao politički lider,stvorila upravo Srpska demokratska stranka.

"Mene naročito iznenađuje da su zagovornici takvih stavova iz Srbije oni ljudi koje je Dodik najviše proganjao i koji su najviše propatili zbog politike koju su vodili Dodik i njegovi partneri u ranijem periodu.Čudi me i to što pozivajući na političko jedinstvo u RS, niko se od svih tih ljudi ni jednom nije obratio zahtijevajući od Dodika da ne ruši jedinstvo u Sarajevu koje smo postigli u prošlom mandatu i tako zapečati mogućnost daljeg zajedničkog djelovanja svih iz RS u zajedničkim institucijama u Sarajevu.Zato mi se ovo čini da je ovo ipak dio Dodikove naručene kampanje zbog gubitka vlasti na nivou zajedničkih organa u BiH .Evidnetno je da je značajan dio njegovih kadrova bio udomljen i da Dodik gubitkom velikog dijela vlasti,ne samo na nivou BiH već i u RS gdje se njegovi partneri pojavljuju sa većim apetitima,osjeća ugroženim. On je izgubio mnogo konaca kontrole vlasti i pokušava da dodatnim plašenjem naroda o propasti RS skrene pažnju od činjenice da mi sve dublje i dublje tonemo u bijedu, u zaduženost, u korupciju i kriminal", precizirao je Mladen Bosić.

Zbog toga Bosić smatra da je Republika Srpska zaista u opasnosti,ali od ekonomskog urušavanja do koga je svojom vlašću doveo Milorad Dodik i njegov SNSD-a i to, se nažalost, neće promijeniti jer nova Vlada RS nema kapacitet da promijeni stanje.

"Republika Srpska se već odavno nalazi na ekonomskoj stranputici i velikom padu privrednih aktivnosti. Imenujući Željku Cvijanović za predsjendika Vlade i podržavajući ovakav sastav buduće Vlade,Dodik pokazuje da ignoriše stvarne probleme i stvarnu opasnost po RS. Ubjeđen sma da je sam vrh vlasti na čelu sa Miloradom Dodikom pokrovitelj korupcije i ovakvog stanja, jer oni vladaju skoro deset godina bez ikakvih opstrukcija. Korupacija u RS postaje normalna stvar na koju više niko ne obraća pažnju. Ova vlast se nemože obračunati sa kriminalom i korupcijom, kao što se to desilo u Srbiji.Bojim se da ćemo doći u bezizlaznu situaciju ako se ovako nastavi. Nastavlja se pljačka RS,nedavno je propala Bobar banka, tako je bilo sa Glinicom, milioni maraka su ukradeni i niko ne odgovara. To je strašno", naglašava Bosić.

Komentarišući činjenicu da je samo jedan ministar u novoj Vladi RS iz istočnog dijela RS, Bosić je podsjetio da ni u ranijim Vladama Srpske koje je sastavljao Dodik, nije bilo ministara iz ovog dijela Srpske.

"I u ranijim vladama dominirali su kadrovi iz njegovog užeg teritorijalnog i ličnog okruženja jer njemu nije važna ravnomjerna teritorijalna zastupljenost. Njemu je najbitnija lojalnost ljudi koji su oko njega.To je i jedina karakteristika koja je kvalifikovala Željku Cvijanović da bude predložena za mandatara,a ne stručnost.Zato smo mi zabrinuti za sudbinu RS" istakao je Bosić.

Što se tiče formiranja vlasti na nivou BiH, Bosić, koji je i kopredsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH, ne očekuje veće probleme u saradnjim između Savjeta ministara i Vlade Republike Srpske,budući da nije prvi put da se dvije različite koalicije formiraju Vladu RS, odnosno Savjet ministara BiH.

"Zahtjev koji se pred nas postavlja je da svako u skladu sa ustavnim ovlašćenjima i Dejtonskim mirovnim sporazumom radi svoj posao i da sarađuju štiteći interese građana RS koji su ih birali.Nova vlast sa nivoa BiH i SDS u kapacitetu u kome bude učestvovao u toj vlasti svakako će sarađivati sa Vladom RS, ali ne način da dobija direktive od nje. Mi ćemo štititi interese svih građana RS a ne samo određene političke elite okupljene u aktuelnoj većini.Svako onaj ko pomišlja da bismo mi u Savjetu ministara uradili nešto protiv interesa Republike Srpske i njenih građana nasjeda na jeftinu Dodikovu priču o izdajnicima i njegovom patriotizmu" podsjetio je Bosić.

Izrazio je očekivanje da aktuelni nesporazumi između kaoalicinih partnera u Federaciji BiH, koji čine vlast na nivou zajendičkih organa, neće bitnije uticati na formiranje Savjeta ministara BiH.

"Već sada je sve kristalno jasno.Zna se ime mandatara, koliko će ko dobiti ministarstva i kako će izgledati buduća vlast.Mi nemamo namjeru da otimamo vlast od entiteta i prenosimo nadležnosti na nivo BiH,već da sve što je ingerencija entiteta i dalje bude isključivo njihova nadležnost", zaključio je predsjednik Srpske demokratske stranke Mladen Bosić.

http://www.rtvbn.com/328091/Kriminal-je ... ja-Srpskoj

http://www.sdsrs.com/index.php?option=c ... 5&Itemid=9
Helena2014

#1780 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by Helena2014 »

Jedino se Čavić ne boji Baje

Dragan Čavić za Klix.ba: U RS-u niko ne želi da istraži najveće afere

Lider Narodnog demokratskog pokreta i poslanik u Narodnoj skupštini RS Dragan Čavić rekao je u razgovoru za portal Klix.ba da je vlast u RS u proteklih devet godina predizmenzionirala javnu potrošnju iznad realnih mogućnosti RS

Stvoren je, rekao je Čavić, čitav niz obaveza kroz povećanje prava korisnicima budžeta i kroz nenormalne i nerealne investicione aktivnosti.

"I sada je sve to došlo na naplatu. Jasno je da će budžet naredne godine biti oslabljen za pola milijarde maraka za nova kreditna zaduženja i jasno će da će deficit biti upravo toliki. Taj deficit iz domaće proizvodnje biće pokriven sa svega 30 miliona maraka", ističe naš sagovornik.

Kako komentarišete prijedlog ekonomske politike Vlade RS za narednu godinu?

Vještom manipulacijom kategorija deficita i suficita, ministar finansija Zoran Tegeltija rekao je da vlast planira suficit naredne godine, što je potpuno netačno. Planiraju suficit domaće privrede u odnosu na domaće rashode! Razlika između dvije milijarde i 33 miliona u odnosu na 1,56 milijardi maraka predstavlja novo kreditno zaduženje i dospjele rate kredita. Drugim riječima, vlast će imati ukupni deficit od oko pola milijarde maraka, što predstavlja četvrtinu budžeta ili 25 posto deficita pokrivenog novim kreditnim zaduženjima. To je loša poruka.

http://www.klix.ba/vijesti/bih/dragan-c ... /141223125
It_is_a_Leclerc

#1781 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by It_is_a_Leclerc »

radostan dan wrote:
bh.tornjak wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Mislim da će Vlada Željke Cvijanović pući najkasnije u roku dvije godine.
Ako Bosić krene zatezati sa višeg nivoa, ako se otkopaju predmeti protiv Dodiku bliskih ljudi, bit će - vrlo, vrlo veselo.

sest mjeseci max.....
Ne može Radosni. Ne ide.
Vidi, SDS će imati ministra finansija koji može, potpuno zakonito i opravdano, odbiti potpisati ove robovlasničke agente, tzv. "pisma namjere" MMF-u. Bez toga, i RS i FBIH su u dreku do iza vrata.
Mi smo svoj februar imali. Imat će ga i Dodik.
Helena2014

#1782 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by Helena2014 »

radostan dan wrote:
bh.tornjak wrote:

sest mjeseci max.....

To bi bilo jaaaaako dobro, al neće ta vlada pasti, :nene:
filosofman

#1783 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by filosofman »

Helena2014 wrote:Jedino se Čavić ne boji Baje

Lider Narodnog demokratskog pokreta i poslanik u Narodnoj skupštini RS Dragan Čavić rekao je u razgovoru za portal Klix.ba da je vlast u RS u proteklih devet godina predizmenzionirala javnu potrošnju iznad realnih mogućnosti RS

Stvoren je, rekao je Čavić, čitav niz obaveza kroz povećanje prava korisnicima budžeta i kroz nenormalne i nerealne investicione aktivnosti.

"I sada je sve to došlo na naplatu. Jasno je da će budžet naredne godine biti oslabljen za pola milijarde maraka za nova kreditna zaduženja i jasno će da će deficit biti upravo toliki. Taj deficit iz domaće proizvodnje biće pokriven sa svega 30 miliona maraka", ističe naš sagovornik.

Kako komentarišete prijedlog ekonomske politike Vlade RS za narednu godinu?

Vještom manipulacijom kategorija deficita i suficita, ministar finansija Zoran Tegeltija rekao je da vlast planira suficit naredne godine, što je potpuno netačno. Planiraju suficit domaće privrede u odnosu na domaće rashode! Razlika između dvije milijarde i 33 miliona u odnosu na 1,56 milijardi maraka predstavlja novo kreditno zaduženje i dospjele rate kredita. Drugim riječima, vlast će imati ukupni deficit od oko pola milijarde maraka, što predstavlja četvrtinu budžeta ili 25 posto deficita pokrivenog novim kreditnim zaduženjima. To je loša poruka.

Biće jako teške naredne godine, ekonomsko-socijalni bankrot!
SaraFina

#1784 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by SaraFina »

Helena2014 wrote:
SaraFina wrote:
radostan dan wrote:
situacija je bila bare-bare, al fikijeva osobna potpora je presudila...

Odmah si se nacrtao da likuješ :D

Priznaj!!
!

:lol:

Helena, mislim da je SDS-u prioritet trenutno slabljenje RS, ekonomski kolaps i prenos nadleznosti na drzavnu razinu.

Iz samog grotla SNSD-a treba pronaći " papke" da rovare ka tim ciljevima!
bh.tornjak

#1785 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by bh.tornjak »

radostan dan wrote:
bh.tornjak wrote:

sest mjeseci max.....
ako izgubim.....BAN-ujem sam sebe dva mjeseca sa foruma.....
il ako ti je materijalno iznad svega....u jelo i pice....
Helena2014

#1786 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by Helena2014 »

Govorio sam o Bobar banci deset dana prije nego što je Agencija za bankarstvo RS blokirala Bobar banku. Govorio sam o alarmantnom stanju u Bobar banci i u Banci Srpske, bivšoj Balkan Investment banci. Banku Srpske je vlast koliko-toliko spasila sa dokapitalizacijom od 40 miliona maraka. Ali, Bobar banka i Balkan investment banka? To su bile banke u kojima je politički vrh SNSD-a očigledno imao ogroman uticaj na plasmane u tim bankama. Depoziti građana su u Bobar banci preusmjeravani kroz plasmane povezanim pravnim licima svugdje po bijelom svijetu. Čak se sumnja da je u Bobar banci podizana gotovina u enormnim iznosima, koja postoji u papirima, ali ne postoji u trezorima te banke.

I nema policijske istrage o tome. Pojeo vuk magarca. Pet banaka u Srbiji je u posljednje tri godina "palo“ prema istom scenariju. Sa jasnom namjerom da se krediti uzmu, a da se potom ne vrate. Bez kolaterala. Država Srbija je platila 850 miliona eura zbog propasti tih banaka..Jedan dio je spasila, a drugi je morao da ide u likvidaciju. Uhapšeno je preko stotinu ljudi. Visokih političkih funkcionera, poslanika, poslovnih ljudi.
It_is_a_Leclerc

#1787 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by It_is_a_Leclerc »

SNSD-ova većina je skupljena s kolca i konopca. Vidjeli smo na primjeru SDP-a, šta se desi kad male partije i još manje ljude naučiš na vlast, pa ti sjebu koncepciju kao što je to Budimir uradio Lagumdžiji. Sad će biti usvojen budžet, naravno, bez problema, iako je, kao i eventualni budžet FBiH, sve to ni na nebu ni na zemlji, pišu se neka sredstva po principu Vidovite Zorke. Kad opet dođe na nivo - ili administracija ili socijalna davanja, šta mislite kome će rezati ?!
radostan dan

#1788 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by radostan dan »

SaraFina wrote:
Pa i po BN na predizbornim skupovima vukli su se Vučkovi puleni .. To ne mozeš osporiti.
koji? :mrgreen:
daj bona, dođi sebi, batali fikcije...došao im 1 ministar iz srbije na predizborni skup u cijeloj kampanji...
Helena2014

#1789 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by Helena2014 »

SaraFina wrote:
Helena, mislim da je SDS-u prioritet trenutno slabljenje RS, ekonomski kolaps i prenos nadleznosti na drzavnu razinu.

Ne trebaju se oni mnogo truditi oko toga da ubijede u ekonomsku situaciju ljude, potrebno je prvo DEMISTIFICIRATI pojam Dodika kao jedinog vođu i legitimnog predstavnika Srba, a ekonomska situacija je svima jasna i više od toga
Last edited by Helena2014 on 23/12/2014 22:22, edited 1 time in total.
filosofman

#1790 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by filosofman »

Helena2014 wrote:

Govorio sam o Bobar banci deset dana prije nego što je Agencija za bankarstvo RS blokirala Bobar banku. Govorio sam o alarmantnom stanju u Bobar banci i u Banci Srpske, bivšoj Balkan Investment banci. Banku Srpske je vlast koliko-toliko spasila sa dokapitalizacijom od 40 miliona maraka. Ali, Bobar banka i Balkan investment banka? To su bile banke u kojima je politički vrh SNSD-a očigledno imao ogroman uticaj na plasmane u tim bankama. Depoziti građana su u Bobar banci preusmjeravani kroz plasmane povezanim pravnim licima svugdje po bijelom svijetu. Čak se sumnja da je u Bobar banci podizana gotovina u enormnim iznosima, koja postoji u papirima, ali ne postoji u trezorima te banke.

I nema policijske istrage o tome. Pojeo vuk magarca. Pet banaka u Srbiji je u posljednje tri godina "palo“ prema istom scenariju. Sa jasnom namjerom da se krediti uzmu, a da se potom ne vrate. Bez kolaterala. Država Srbija je platila 850 miliona eura zbog propasti tih banaka..Jedan dio je spasila, a drugi je morao da ide u likvidaciju. Uhapšeno je preko stotinu ljudi. Visokih političkih funkcionera, poslanika, poslovnih ljudi.
Čovjek zna! :thumbup:
SaraFina

#1791 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by SaraFina »

radostan dan wrote:
SaraFina wrote:
koji? :mrgreen:
daj bona, dođi sebi, batali fikcije...došao im 1 ministar iz srbije na predizborni skup u cijeloj kampanji...

A Baji nije nijedan! Još ga Vučko ignorirao na domjenku!

Baja ruku da se zdrave, a Vučko prodje!
bh.tornjak

#1792 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by bh.tornjak »

SaraFina wrote:

SDS-u nije prioritet slabljenje (a kamo li urusavanje)....to je neminovnost koju( bez obzira ko sada bio na vlasti) SDS vidi i koja ce se desiti....i tu vide svoju sansu da maknu baju s trona....
Helena2014

#1793 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by Helena2014 »

filosofman wrote:
Helena2014 wrote:

Čovjek zna! :thumbup:

Znaju i drugi, posebno u SDSu, a ćute u tome je problem
Čavić ga se ne boji i dokazao je to više puta
filosofman

#1794 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by filosofman »

Helena2014 wrote:
SaraFina wrote:

Ne trebaju se oni mnogo truditi oko toga da ubijede u ekonomsku situaciju ljude, potrebno je prvo DEMISTIFICIRATI pojam Dodika kao jedinog vođu i legitimnog predstavnika Srba, a ekonomska situacija je svima jasna i više od toga
Urušit će se taj mit sam od sebe kada ljudima crijeva u stomaku pođu kvrčati sve glasnije, da se čuje s kraja na kraj ulice, kad prolaze jedni pored drugih. :zid:
SaraFina

#1795 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by SaraFina »

Helena2014 wrote:
SaraFina wrote:

Vrijeme SDS-u teče..

Ako ovako budu pasivni ko sada Dodik će ostati najveći i jedini balkanski zaštitnik srpskog naroda!
Helena2014

#1796 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by Helena2014 »

Jedan kum Milorada Dodika je osuđen, protiv drugog je podnesena krivična prijava... Da li se kriminalno klupko, ipak, polako otpetljava?

Čavić Meni je najzanimljivije u toj cijeloj priči da se Mile Radišić slobodno šeta Banjom Lukom nakon dvije pravosnažne presude! Ovdje neko ukrade kokošku ili ne plati dva mjeseca pretplatu za javni servis – eto kazne. A čovjek koji je sinonim kriminala i korupcije se slobodno kreće Banjom Lukom, kao da se ništa nije dogodilo. Njegov mjesto je odavno u zatvoru, ali izgleda da ovdje zaista nema zakona.

Budimir Stanković. Nema veze čiji je on. Bitno je samo ono što on radi. Njega vezuju za Dodika. Ali, pored krivične, postoji i moralna odgovornost. Osoba s kojom je on u bliskim odnosima je zloupotrijebila javna sredstva i to potvrđuje zadnja presuda, u kojoj je Grad Banja Luka, u kojoj vlada SNSD, podnio tužbu, putem Pravobranilaštva RS, protiv Budimira Stankovića zbog 290 dunuma zemlje i to je presuđeno u korist Grada. I šta ćemo sada? Šteta koja je napravljena Banjoj Luci je nevjerovatna.

Postoji još jedna presuda, koja pokazuje da je Banja Luka oštećena. To je također bilo zemljište Poljoprivredne škole od oko 40 dunuma. Tu je uključen i bivši poslanik NDP-a Vojin Mitrović.
radostan dan

#1797 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by radostan dan »

bh.tornjak wrote:
ako izgubim.....BAN-ujem sam sebe dva mjeseca sa foruma.....
il ako ti je materijalno iznad svega....u jelo i pice....
kupljeno...
plus po povratku iz banovića dva mjeseca nosiš avatar sds-a, a ja ako izgubim- 2 mjeseca sirotanović, plus - sda, bakir, sve jedno, šta izabereš za avatar.
vrijeme računamo od danas.... :zoka:
filosofman

#1798 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by filosofman »

Jeli se tebi možda čini da se ja i moje kolege koje ovo pišemo bojimo? Da se bojimo otvorili bi temu u kojoj hvalimo Dodika a ne SDS? Mi upravo pišemo kontra Dodikove politike a u prilog SDS-u. :roll:
SaraFina

#1799 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by SaraFina »

filosofman wrote:
Helena2014 wrote:
SaraFina wrote:

Urušit će se taj mit sam od sebe kada ljudima crijeva u stomaku pođu kvrčati sve glasnije, da se čuje s kraja na kraj ulice, kad prolaze jedni pored drugih. :zid:
Samo ti Fiki forumaši! Bolje kakvu grupu na FBda organiziraš, protiv Dodika. Nezadovoljni gradjani i gradjanska neposlušnost.

Ništa od ovih kopiranih tekstova!
SaraFina

#1800 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by SaraFina »

filosofman wrote:Jeli se tebi možda čini da se ja i moje kolege koje ovo pišemo bojimo? Da se bojimo otvorili bi temu u kojoj hvalimo Dodika a ne SDS? Mi upravo pišemo kontra Dodikove politike a u prilog SDS-u. :roll:

Na sarajevskom forumu.

U FBiH.

Idi na banjalučki sa svojom IP adresom ako se ne bojiš.
Post Reply