Hajlac wrote:emko1234 wrote:Jebo majku, kad vidim ovu Sandru Kendu tačno znam o kakvom je tipu osobe riječ
Pašteta ispod kreveta i maltezer i pekinezer, skine se i ližite malci. Tačno se vidi da odavno nije bila susreta s muškim spolovilom jebo je čača.
Tek sad s njenih FB slika ukapirah da je to ova ista spodoba zbog koje su se već nekoliko puta žalili, derali itd. njene komšije iz ulaza
Kažu da konstantno bazdi čitav ulaz od tih neopranih lutalica, ljudi zabrinuti za svoju djecu zbog silnih dlaka po stubištu itd. Gluho bilo tu živjeti.
Ja bolesnih ljudi u bolesnom društvu

Pa vidis da je luda, stara kebara. Sprcala godina u guzicu, umjesto da se o svojoj djeci brine, ona ovu buhavu paščad po kući trpa. Joj kako bi ja ove buhare sa slika, sve fino jednog po jednog u kabaš i to pred njom.
Stvarno mi nisu jasni ovi ljudi, pa jebem ti sve poremećeno umjesto svom djetetu da kupuješ pelene, ona paščetu kupuje. Bila je jedna takva kod mene u komšiluku, i sve oko ulaza zgrade paščad. Što je najgore ona ih navečer po troje uvede u haustor ko biva zima im. I upozoravale je komšije, molile, prijetila. Ma ništa. Stara horsašica neka, vazda brze cvike na glavi. Dok jednom nije prekipilo jednom starom komšiji, komunjari. Onda je išuto i nju i kerove kroz cijeli ulaz. Zamisli ti dođes s posla, dijete ti u školi. U neka doba, to se dijete vraća kući. Ne smije u haustor jer je pun kerova. A ova mu još psuje što hoće da ih istjera. I čovjek neku prangiju, kerove pošuta nogama. Njoj 2-3 vaspitna. I nedugo zatim se i odselila.