Vidim smirenost, milost i humanost u tvom pisanju. Nista nisam napisao da bi tako odvratno ubacivao moju porodicu u svoj post. Humanost i bliskost pokazuje vecina vjernika kroz molitvu nekim strancima. Ja preferiram otici do ljudi i ponuditi realnu pomoc ako sam u mogucnosti.alanx wrote:Ja ti kazem, argumentuj materi svojoj - ateista koje ja znam, ima postenih, ima uspjesnih, ali humanost i ta bliskosti je izbijena iz srca njihovih - meni je zao samo sto ne mogu da osjete smirenost srca onoga koji je u vjeri i bliskost s bracom koja se osjeti. Argument ovako, argument onako - na kraju dana treba zivjeti. Daleko ti zivoti bili od mog.sigh wrote:Nonsens i argument iz ignorancije. Ateista sam i bavim se drustevo korisnim radom kao volonter vec trecu godinu. Tako sam i ja najvece odvratnosti vidio od deklarisanih vjernika i sad ja kao trebam tvrditi da su svi losi ?alanx wrote:Kada ovi nevjernici/ateisti ne bi imali na suprotnoj strani vjernike i vjeru da dokazuju njihovu pogresnost, ja mislim da u zivotu ne bi imali nikakvu svrhu. Jer, evo i da dokazemo na kraju ovo ili ono - da pobjede svim argumetnima i u svim raspravama na kraju dana oni ne savjetuju da treba siromaha nahraniti, ne savjetuju da treba majku pripaziti, ne savjetuju da ne treba ogovarati. Jedini savjet je hajmo nedje lokat, sta za guz uhvatit, dj dobro sta pojesti. Problem je sta nakon argumenta, sta nakon sto se dokazivanje i raspravljanje zavrsi. Kako dalje zivjeti? Kome se okrenuti? Uzeti pusku pa se roknuti radi besmislenosti stvarnosti koja nas okruzuje? Je li to cilj? Nemati bracu s kojom mogu da se izgrlim? Nemati bliskost sa tom svojom vjernickom bracom? Ja nisam upoznao dvojicu ateista prijatelja koji su ikada imali i izbliza bliskost dvojice prijatelja vjernika. Kao da ih ateizam izoblici. Ucini da budu brutalni i prema onima vani i jedni prema drugima. Zavist i radi najmanje sitnice. Spremnost na neprijateljstvo sa svojim dotadasnjim jaranom ateistom radi 10 maraka. Jedini nacin kako mogu da se opuste kada se utope u alkohol. Poremecenost odnosa sa vlastitom porodicom itd. Kome to treba, nek izvoli - samo sto dalje od mene. Sikter.
Zašto je potrebna religija?
- sigh
#1776 Re: Zašto je potrebna religija?
- Leo_alfa
#1777 Re: Zašto je potrebna religija?
Ironija je u tome sto ne znaci da se ja slazem s tim covjekom, ateistom s kojim si ti pisao u svemu, a u odgovorima koje sam ja citirao i prokomentarisao kao "koja ironija" se mi svi "stavljamo u isti kos" upravo zbog toga sto se to ne moze raditi jer to nije ateizam, religija jeste. Kapiras sad? Procitaj moj post iznad ovog, pisem o istom, nadam se da je jasnije sta sam zelio reci.Janjicar wrote:@Leo_alfa skontali smo svenisi skontao dvije prosto prosirene recenice
![]()
Kakva ironija ? Znas li sta je uopste ironija ?
Covjek napisao da ne prihvatate nista kao argument a ja napisao da vi pisete " nije to nikakav argument" i gdje je tu ironija ?
Kada sam se upustao u diskusiju mislio sam da si zrela osoba koja shvata osnovne stvari a ne da si samo ovdje da "ismijavas" nekog.
Kako ja ismijavam bilo sta?
-
Bafakkar
#1778 Re: Zašto je potrebna religija?
Ja ne znam kako ateisti razumiju religiju i da li je razlikuju od vjerovanja.Leo_alfa wrote:Janjicar wrote:Leo_alfa wrote:
Ne. Kako si to zakljucio?
Postoje likovi koji ne vjeruju u boga, ali vjeruju da su nas posjetili vanzemaljci i da su vrsili neke eksperimenta nad nama, da su nas naucili odredjenim znanjima itd. I takvi su ateisti, ne vjeruju u boga, ali opet ja se ne slazem s njima i smatram da su to besmislice, iako sam i sam ateista.
Ateizam sam po sebi nije tesko shvatiti, nevjerovanje u bozansko. Ali greska se pravi sto se izjednacava sa religijom u smislu da mene kao pojedinca ateizam u svemu opisuje, to je pogresno. Dok religija to radi, zadire u sve sfere covjekovog zivota, osobnosti. Tu je bitna razlika.
Religiju cine vjerovanje, moral i zakon. Moral i zakon su kategorije koje su "jednake" za svakog vjernika (zapravo koje se preporucuju).
Vjerovanje je kategorija koja je 'nevidljiva', ali je skoro pa potreban uslov za druge dvije kategorije.
Vjerovanje je licno, intimno, unikatno za svakog covjeka.
Kako vjernici cesto zele okarakterisati ateiste kao neunikatne i 'ubiti' njihov individualitet, istu gresku rade i atiesti prema vjernicima. Religija je mnogo vise od bajrama, nejedenja svinjetine, davanja zekata...
- alanx
#1779 Re: Zašto je potrebna religija?
Super - veceras je subota - noc za alkohol. Uspjeh je odma iza ugla.sigh wrote: Vidim smirenost, milost i humanost u tvom pisanju. Nista nisam napisao da bi tako odvratno ubacivao moju porodicu u svoj post. Humanost i bliskost pokazuje vecina vjernika kroz molitvu nekim strancima. Ja preferiram otici do ljudi i ponuditi realnu pomoc ako sam u mogucnosti.
- alanx
#1780 Re: Zašto je potrebna religija?
Haj malo salij sta u utrobu. Nema smisla poceti dan bez casice. Jadan li je tvoj zivot i jadan li je tvoj kraj. Zivi bili, umrli pa vidjeli.irac300 wrote:Čiji si ti tak'i pametan? Eto, ja po čitav dan (i noć) samo kontam kako za zaHebem kak'og vjernika na putu, da mu ''šuknem'', plata sjeda sama od sebe, ja bResposlen, samo cugam i gyzim, svu sam famEliju oĆer'o koja daje imalo naznaka da je vjerski nastrojena, družim se samo s ateistima, na FB šaljem zahtjeve za prijateljstvo isključivo ako vidim da pod religija stoji ''ateizam''...alanx wrote:Kada ovi nevjernici/ateisti ne bi imali na suprotnoj strani vjernike i vjeru da dokazuju njihovu pogresnost, ja mislim da u zivotu ne bi imali nikakvu svrhu. Jer, evo i da dokazemo na kraju ovo ili ono - da pobjede svim argumetnima i u svim raspravama na kraju dana oni ne savjetuju da treba siromaha nahraniti, ne savjetuju da treba majku pripaziti, ne savjetuju da ne treba ogovarati. Jedini savjet je hajmo nedje lokat, sta za guz uhvatit, dj dobro sta pojesti. Problem je sta nakon argumenta, sta nakon sto se dokazivanje i raspravljanje zavrsi. Kako dalje zivjeti? Kome se okrenuti? Uzeti pusku pa se roknuti radi besmislenosti stvarnosti koja nas okruzuje? Je li to cilj? Nemati bracu s kojom mogu da se izgrlim? Nemati bliskost sa tom svojom vjernickom bracom? Ja nisam upoznao dvojicu ateista prijatelja koji su ikada imali i izbliza bliskost dvojice prijatelja vjernika. Kao da ih ateizam izoblici. Ucini da budu brutalni i prema onima vani i jedni prema drugima. Zavist i radi najmanje sitnice. Spremnost na neprijateljstvo sa svojim dotadasnjim jaranom ateistom radi 10 maraka. Jedini nacin kako mogu da se opuste kada se utope u alkohol. Poremecenost odnosa sa vlastitom porodicom itd. Kome to treba, nek izvoli - samo sto dalje od mene. Sikter.
Haj' se ti malo umij, nisi svjestan koliko si indoktriniran i pun mržnje. Nije zdravo za psihičko zdravlje takav način razmišljanja.
- Janjicar
#1781 Re: Zašto je potrebna religija?
Ocigledno da ne znas vise ni koga citiras ni sta pises... Pogledaj svoj poslednji post na predhodnoj stranici.Leo_alfa wrote:Ironija je u tome sto ne znaci da se ja slazem s tim covjekom, ateistom s kojim si ti pisao u svemu, a u odgovorima koje sam ja citirao i prokomentarisao kao "koja ironija" se mi svi "stavljamo u isti kos" upravo zbog toga sto se to ne moze raditi jer to nije ateizam, religija jeste. Kapiras sad? Procitaj moj post iznad ovog, pisem o istom, nadam se da je jasnije sta sam zelio reci.Janjicar wrote:@Leo_alfa skontali smo svenisi skontao dvije prosto prosirene recenice
![]()
Covjek napisao da ne prihvatate nista kao argument a ja napisao da vi pisete " nije to nikakav argument" i gdje je tu ironija ?
Kada sam se upustao u diskusiju mislio sam da si zrela osoba koja shvata osnovne stvari a ne da si samo ovdje da "ismijavas" nekog.
A za tvoj predhodni post navedi mi jos dvije stvari u kojima te ateizam opisuje osim u nevjerovanju u Bozansko ?
Ateizam te ne opisuje u ostalim zato sto ne moze da objasni neke stvari dok konkretno Islam moze, bit vjernika i jeste da vjera zalazi u sve njegove sfere zivota, bit vjere nije danas sam vjernik kod kuce, odoh u kafanu nisam vise vjernik, pa sutra opet ponovo itd.
Da ti ponovim bit vjere, religije i jeste da bude prisutna u svacemu i u svakoj sferi zivota.
A kako sam do sada skontao bit ateizma je samo "Boga nema" ?
- Leo_alfa
#1782 Re: Zašto je potrebna religija?
Ne treba biti bukvalan pa smatrati da su svi pripadnici jedne religije jednostavne kopije jedni drugih. Ali svi imaju mnogo vise zajednickog nego sto to imaju ateisti. Ateisti ne vjeruju i to je sve. Ukoliko postoji odredjena osobina koja bi se za vecinu ateista mogla vezati onda je to zanimljivost, tema za diskusiju, ali direktne veze sa samim ateizmom nema jer to ateizam ne predstavlja. Dok koliko god su pripadnici religije razliciti, svi imaju (ponavljam) mnogo vise zajednickih stvari nego sto to imaju ateisti. Samo ako krenemo od propisa iz svetih knjiga, naci cemo na masu stvari do kojih svi pripadnici jedne religije drze.Bafakkar wrote:Ja ne znam kako ateisti razumiju religiju i da li je razlikuju od vjerovanja.
Religiju cine vjerovanje, moral i zakon. Moral i zakon su kategorije koje su "jednake" za svakog vjernika (zapravo koje se preporucuju).
Vjerovanje je kategorija koja je 'nevidljiva', ali je skoro pa potreban uslov za druge dvije kategorije.
Kako vjernici cesto zele okarakterisati ateiste kao neunikatne i 'ubiti' njihov individualitet, istu gresku rade i atiesti prema vjernicima. Religija je mnogo vise od bajrama, nejedenja svinjetine, davanja zekata...
- Leo_alfa
#1783 Re: Zašto je potrebna religija?
Pogledao sam, ne vidim nikakvu nedosljednost.Janjicar wrote:Ocigledno da ne znas vise ni koga citiras ni sta pises... Pogledaj svoj poslednji post na predhodnoj stranici.
A za tvoj predhodni post navedi mi jos dvije stvari u kojima te ateizam opisuje osim u nevjerovanju u Bozansko ?
Ateizam te ne opisuje u ostalim zato sto ne moze da objasni neke stvari dok konkretno Islam moze, bit vjernika i jeste da vjera zalazi u sve njegove sfere zivota, bit vjere nije danas sam vjernik kod kuce, odoh u kafanu nisam vise vjernik, pa sutra opet ponovo itd.
Da ti ponovim bit vjere, religije i jeste da bude prisutna u svacemu i u svakoj sferi zivota.
Ne mogu navesti ni jednu jedinu osim "ne vjerujem u bozansko", to je poenta. Ateizam ne objasnjava nista. Ispravno si skontao.
- irac300
#1784 Re: Zašto je potrebna religija?
Ne bih ti znao reći, jer ne pijem.alanx wrote:
Haj malo salij sta u utrobu. Nema smisla poceti dan bez casice. Jadan li je tvoj zivot i jadan li je tvoj kraj. Zivi bili, umrli pa vidjeli.
-
Bafakkar
#1785 Re: Zašto je potrebna religija?
Naravno.Leo_alfa wrote:Ne treba biti bukvalan pa smatrati da su svi pripadnici jedne religije jednostavne kopije jedni drugih. Ali svi imaju mnogo vise zajednickog nego sto to imaju ateisti. Ateisti ne vjeruju i to je sve. Ukoliko postoji odredjena osobina koja bi se za vecinu ateista mogla vezati onda je to zanimljivost, tema za diskusiju, ali direktne veze sa samim ateizmom nema jer to ateizam ne predstavlja. Dok koliko god su pripadnici religije razliciti, svi imaju (ponavljam) mnogo vise zajednickih stvari nego sto to imaju ateisti. Samo ako krenemo od propisa iz svetih knjiga, naci cemo na masu stvari do kojih svi pripadnici jedne religije drze.Bafakkar wrote:Ja ne znam kako ateisti razumiju religiju i da li je razlikuju od vjerovanja.
Preporuka jedinstva vjernika nije upitna.
"Niko nije pravi vjernik dok svom bratu (prijatelju) ne zeli ono sto zeli samom sebi."
Ipak vjernici se razlikuju. Pa i sami poslanici su bili razliciti po svojoj osobenosti.
Ateizam je nasuprot teizmu, nije naspurot ni jedne konkrtene religije. Ipak, najmanji zajednicki sadrzilac svih nas je da smo ljudi i naravno da imamo mnogo toga zajednickog, mozda i vise nego sto mislimo.
Last edited by Bafakkar on 06/09/2014 11:52, edited 1 time in total.
- šatirana_ljubičica
#1786 Re: Zašto je potrebna religija?
Leo_alfa wrote:Pogledao sam, ne vidim nikakvu nedosljednost.Janjicar wrote:Ocigledno da ne znas vise ni koga citiras ni sta pises... Pogledaj svoj poslednji post na predhodnoj stranici.
Ne mogu navesti ni jednu jedinu osim "ne vjerujem u bozansko", to je poenta. Ateizam ne objasnjava nista. Ispravno si skontao.
Leo se ustvari složio sa nama, Janjičaru
- Janjicar
#1787 Re: Zašto je potrebna religija?
I na osnovu tog "Ne vjerujem u Bozansko" vi pisete knjige, naucno-istrazivacke radove, doktorske disertacije itd. ? Zasto?Leo_alfa wrote:Pogledao sam, ne vidim nikakvu nedosljednost.Janjicar wrote:Ocigledno da ne znas vise ni koga citiras ni sta pises... Pogledaj svoj poslednji post na predhodnoj stranici.
Da na kraju ne bi mogli pomocu ateizma objasniti nikakve stvar osim "nema Boga" ? Znaci ponovo dolazimo do one moje pocetne konstatacije za koju si govorio da nije tacna a to je da se vas "pokret" ateizam bazira na diskreditovanju Bozijih knjiga i Bozijih poslanika.
- sigh
#1788 Re: Zašto je potrebna religija?
Tako je. Ali ateizam ima nekih drugih implikacija. Sve vezano za natprirodno ateista uzme kao nonsens. Kao ateista ja npr. ne osudjujem homoseksualce jer se cuvam nauke koja je dokazala da je to prirodna pojava. Baziram svoje misljenje na razumu. Zivotne odluke baziram na razumu. Ne vjerujem da ce moje zivotne probleme rijesiti neka visa sila vec jedino ja. Ako si ateista koji je prethodno bio vjernik uvijek ces biti skeptican prema svemu i sagledati ces sve strane nekog problema, vise si tolerantan jer pokusavas da gledas na stvar iz vise perspektiva te ces u vecini slucajeva misljenja i odluke bazirati na razumu i znanju a ne natprirodnom.Janjicar wrote:Ocigledno da ne znas vise ni koga citiras ni sta pises... Pogledaj svoj poslednji post na predhodnoj stranici.Leo_alfa wrote:Ironija je u tome sto ne znaci da se ja slazem s tim covjekom, ateistom s kojim si ti pisao u svemu, a u odgovorima koje sam ja citirao i prokomentarisao kao "koja ironija" se mi svi "stavljamo u isti kos" upravo zbog toga sto se to ne moze raditi jer to nije ateizam, religija jeste. Kapiras sad? Procitaj moj post iznad ovog, pisem o istom, nadam se da je jasnije sta sam zelio reci.Janjicar wrote:@Leo_alfa skontali smo svenisi skontao dvije prosto prosirene recenice
![]()
- Leo_alfa
#1789 Re: Zašto je potrebna religija?
Po svojoj osobnosti, karakteru se svi razlikujemo bez obzira da li smo vjernici ili ne. Zelim reci da se vjernici slazu u dosta stvari koje konkretno mozemo nabrojati, npr muslimanima je zabranjeno jesti svinjetinu, svim muslimanima bili oni druzeljubivi, stidljivi, dosadni, mudri, mastoviti itd. Prema tome mozemo za muslimane reci da ne jedu svinjetinu, pored toga sto vjeruju u boga. Za ateiste mozemo reci da ne vjeruju u boga i to je sve.Bafakkar wrote:Naravno.
Preporuka jedinstva vjernika nije upitna.
"Niko nije pravi vjernik dok svom bratu (prijatelju) ne zeli ono sto zeli samom sebi."
Ipak vjernici se razlikuju. Pa i sami poslanici su bili razliciti po svojoj osobenosti.
Ateizam je nasuprot teizmu, nije naspurot ni jedne konkrtene religije. Ipak, najmanji zajednicki sadrzilac svih nas je da smo ljudi i naravno da imamo mnogo toga zajednickog, mozda i vise nego sto mislimo.
A
- Leo_alfa
#1790 Re: Zašto je potrebna religija?
@satirana_ljubicica
Prejako
Prejako
- Leo_alfa
#1791 Re: Zašto je potrebna religija?
Ne na osnovu toga, valjda postoje razlozi zbog kojih se nesto radi. Ne vjerujem u boga nije razlog nego stav. Opet grijesis, a na dobrom si putu bio, ateizam nije pokret.Janjicar wrote:I na osnovu tog "Ne vjerujem u Bozansko" vi pisete knjige, naucno-istrazivacke radove, doktorske disertacije itd. ? Zasto?Leo_alfa wrote:Pogledao sam, ne vidim nikakvu nedosljednost.Janjicar wrote:Ocigledno da ne znas vise ni koga citiras ni sta pises... Pogledaj svoj poslednji post na predhodnoj stranici.
Da na kraju ne bi mogli pomocu ateizma objasniti nikakve stvar osim "nema Boga" ? Znaci ponovo dolazimo do one moje pocetne konstatacije za koju si govorio da nije tacna a to je da se vas "pokret" ateizam bazira na diskreditovanju Bozijih knjiga i Bozijih poslanika.
- šatirana_ljubičica
#1792 Re: Zašto je potrebna religija?
Leo_alfa wrote:@satirana_ljubicica
Prejako
Što?Pa zar nisi?Ozbiljno pitam?Djelovalo mi je kao da jesi, nije bila ironija.
OK.Sorry.
- sigh
#1793 Re: Zašto je potrebna religija?
Nije to tacno. Ako mislis na nauku i naucnike niko od njih ne diskredituje boga. Bog za nauku nije zanimljiv jer ga nema. Nije mjerljiv. Nauka objasnjava nasu prirodu. Ateistu moraju da diskredituju religiju jer ce se svi uglavnom sloziti da je religija iluzija i da je dugorocno nepotrebna covjecanstvu.Janjicar wrote:I na osnovu tog "Ne vjerujem u Bozansko" vi pisete knjige, naucno-istrazivacke radove, doktorske disertacije itd. ? Zasto?Leo_alfa wrote:Pogledao sam, ne vidim nikakvu nedosljednost.Janjicar wrote:Ocigledno da ne znas vise ni koga citiras ni sta pises... Pogledaj svoj poslednji post na predhodnoj stranici.
- Leo_alfa
#1794 Re: Zašto je potrebna religija?
Nemas potrebe da se izvinjavas, odgovor ti je na mjestu, svidja mi se, ozbiljno.šatirana_ljubičica wrote:Leo_alfa wrote:@satirana_ljubicica
Prejako
Što?Pa zar nisi?Ozbiljno pitam?Djelovalo mi je kao da jesi, nije bila ironija.
OK.Sorry.
- Janjicar
#1795 Re: Zašto je potrebna religija?
Drago mi je sto se ukljucio u razgovor jer je leo_alfa "izlapio" sa svojim strucnim misljenjimasigh wrote:
Tako je. Ali ateizam ima nekih drugih implikacija. Sve vezano za natprirodno ateista uzme kao nonsens. Kao ateista ja npr. ne osudjujem homoseksualce jer se cuvam nauke koja je dokazala da je to prirodna pojava. Baziram svoje misljenje na razumu. Zivotne odluke baziram na razumu. Ne vjerujem da ce moje zivotne probleme rijesiti neka visa sila vec jedino ja. Ako si ateista koji je prethodno bio vjernik uvijek ces biti skeptican prema svemu i sagledati ces sve strane nekog problema, vise si tolerantan jer pokusavas da gledas na stvar iz vise perspektiva te ces u vecini slucajeva misljenja i odluke bazirati na razumu i znanju a ne natprirodnom.
Baziras svoje misljenje na razumu a ne osudjujes homoseksualce ? Mene interesuje kakav je to razum sto vodi svijet u propadanje a to je sa vecim brojem homoseksualaca i enormno smanjenje populacije ?
A pogresna ti je percepcija da vjernik vjeruje da ce njegove probleme rijesiti neka visa sila. Prve rijeci objave Muhammedu a.s bile su IKRE BISMI RABIKE-L-LEZI HALEK (Citaj i uci u ime tvoga Gospodara koji stvara) dakle nama Islam govori da se mi borimo i ucimo a ne kao sto neki ovdje zele prikazati da je nase da samo ležimo i klanjamo i da ce Allah dz.s da nam sve podari.
-
Bafakkar
#1796 Re: Zašto je potrebna religija?
Sasvim razuman i fin pocetak posta i onda izneses totalnu glupost...sigh wrote:
Nije to tacno. Ako mislis na nauku i naucnike niko od njih ne diskredituje boga. Bog za nauku nije zanimljiv jer ga nema. Nije mjerljiv. Nauka objasnjava nasu prirodu.
Ovako misljenje cak ni svi ateisti ne djele, a kamoli SVI. Pogotovo sa djelom da atisti "moraju"...Ateistu moraju da diskredituju religiju jer ce se svi uglavnom sloziti da je religija iluzija i da je dugorocno nepotrebna covjecanstvu.
- harač
#1797 Re: Zašto je potrebna religija?
ne, jednostavno imbecilirac300 wrote:Ne bih ti znao reći, jer ne pijem.alanx wrote:
Haj malo salij sta u utrobu. Nema smisla poceti dan bez casice. Jadan li je tvoj zivot i jadan li je tvoj kraj. Zivi bili, umrli pa vidjeli.Vjerovatno ti imaš više iskustva s tim porocima, jer po načinu pisanja i mržnje koju ispoljavaš, vjerovatno si ex narkoman ili alkos.
Inače, moj post je bio sarkastičan. (ne budi toliko lakovjeran)
- Leo_alfa
#1798 Re: Zašto je potrebna religija?
A koja je to struka i sta sam ja to strucno napisao, ne na ovoj temi nego uopste na forumu?Janjicar wrote: Drago mi je sto se ukljucio u razgovor jer je leo_alfa "izlapio" sa svojim strucnim misljenjima![]()
- Janjicar
#1799 Re: Zašto je potrebna religija?
@Bujrum_majstoresigh wrote: Nije to tacno. Ako mislis na nauku i naucnike niko od njih ne diskredituje boga. Bog za nauku nije zanimljiv jer ga nema. Nije mjerljiv. Nauka objasnjava nasu prirodu. Ateistu moraju da diskredituju religiju jer ce se svi uglavnom sloziti da je religija iluzija i da je dugorocno nepotrebna covjecanstvu.
Jel ti sad jasno zasto sam trazio stav ateizma o univerzumu ?
Raspravljam s tobom koji kaze da nije istina da diskreditujete religiju, leo_alfa takodje to kaze i onda dodje sigh koji kaze da je istina ? Kako da diskutujem s Vama ? Nemate jedinstven stav ni oko cega drugog osim "Boga nema" i onda se samo fokusirate na "nije to tacno".
- Janjicar
#1800 Re: Zašto je potrebna religija?
Leo_alfa wrote:A koja je to struka i sta sam ja to strucno napisao, ne na ovoj temi nego uopste na forumu?Janjicar wrote: Drago mi je sto se ukljucio u razgovor jer je leo_alfa "izlapio" sa svojim strucnim misljenjima![]()

Drago mi je sto se ukljucio u razgovor jer je leo_alfa "izlapio" sa svojim "strucnim misljenjima"
Jel bolje