Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#1776 Re: Sarajevski derbi

Post by bordo gandalf »

dr.Kosh wrote:
rashtiman wrote: Nije ti dosadno svaki put klonirati se
sad te već neka čudna paranoja puca, ne razumijem jezik kojim govoriš
Sve ti razumijes :wink:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1777 Re: Sarajevski derbi

Post by -LIBERO- »

veljaca wrote:
-LIBERO- wrote:
veljaca wrote:@ Libero:

Zasto uopstena izjava ?
Pa uopstene je zar nije. Rekao bih,ocekivana..jer kome je do nereda i slicnih stvari. Ja sam ,licno,vise ocekivao ono sto je Amar rekao prosli pres da ej pod znakom pitanja...sta Zeljeznicar treba da radi ako se desi to da navijaci Sarajeva spontano ustanu i pocnu navijati,bez transova,zastava,salova,dresova..sta raditi onda ?? To se i Amar pitao,pa sam mislio da ce nesto spomenuti i to.
Bolje je onda da si napisao OCEKIVANA, a ne uopstena - jer je to onda malo pocjenjivacki, priznaces ....

A ovo za te ekscesne situacije - pa sa tim se nikada ne izlazi u javnost - da bi se mogli pocinioci iznenaditi .... :D
Ma ok drug,mozda sam malo omasio u tome ocekivana vs. uopstena...a meni ne djeluje pocjenjivacki ni jedna ni druga,sto smo to toliko uvrijedljivi :D ;-)

A sta ti znaci ovaj drugi dio posta,koga se treba ,i cime,iznenaditi.... :D
nemam_ideje

#1778 Re: Sarajevski derbi

Post by nemam_ideje »

-LIBERO- wrote: Odgovorno tvrdim da je Borac imao sinoc odlicno sudjenje,i da je bio zasticen po svim osnovama u toku igre ,cak sta vise,prizeljkujem onakvo sudjenje i za moje Sarajevo na svim gostovanjima.
Želio bih reći kako mislim da je gol Bučana regularan i ne bih više ništa komentarisao", rekao je Velimir Stojnić
:oops:

Redžepagić je najveće zlo BiH fudbala trenutno. Kupovine utakmica protiv Travnika i Leotara, završavanje sudija, penali za i protiv. Također sam čuo da je menadžer većini igrača Sarajeva.
Zavatoni

#1779 Re: Sarajevski derbi

Post by Zavatoni »

veljaca wrote:
Zavatoni wrote:Željo je trenutno u boljoj formi. Iako ne poznajem ekipu Želje, smatram da mi imamo više limitiranih igrača. Željo je domaćin, a mi nemamo podršku navijača. Ipak mi imamo kvalitetnijeg trenera... :D
Sve u svemu moj pokušaj objektivne procjene šansi pred derbi je: 30% - 50% - 20% (1X2)

Nadam se X-u, a pobjeda bi bila veoma slatka. Pobjedu naravno treba čestitati.

Nadam se da će tekma biti gledljiva, uz korektno suđenje i bez problema na tribinama.
Dosta korektan post .... :thumbup:

Jedino ovo podebljano da malo prokomentarisem: uvijek se trazi korektno sudjenje kada je neko gost .....
Zasto niko kada je domacin ne napise da trazi korektno sudjenje ( valjda sto se unazad mnogo godina uvijek malo sudilo za domacina, valjda ... )
Možda sam samo trebao dodati..."uz korektno suđenje kakvo svi gosti imaju na Koševu"...mi više ne tražimo...
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1780 Re: Sarajevski derbi

Post by -LIBERO- »

nemam_ideje wrote:
-LIBERO- wrote: Odgovorno tvrdim da je Borac imao sinoc odlicno sudjenje,i da je bio zasticen po svim osnovama u toku igre ,cak sta vise,prizeljkujem onakvo sudjenje i za moje Sarajevo na svim gostovanjima.
Želio bih reći kako mislim da je gol Bučana regularan i ne bih više ništa komentarisao", rekao je Velimir Stojnić
:oops:

Redžepagić je najveće zlo BiH fudbala trenutno. Kupovine utakmica protiv Travnika i Leotara, završavanje sudija, penali za i protiv. Također sam čuo da je menadžer većini igrača Sarajeva.
Ev' ti utakmica,kompletna..pa pregledaj,pa cemo nastaviti pricati od detalja do detalja...ako hoces od faula do faula,od kornera do kornera..pa i tih ofsajda.
pOZz wrote:1/4 finala Kupa BiH 2011/2012
02.11.2011.
17:30h

Sarajevo - Borac 0:0

Prvo poluvrijeme (416 MB) Image http://www.megaupload.com/?d=8HE44JD3
Drugo poluvrijeme (419 MB) Image http://www.megaupload.com/?d=3YWS9GGX
Ovako,nisi vidio ni pregled ,ospirniji,a mkamoli gledao utakmicu..a tvrdis i zastupas stav da je neko imao domacinsko sudjenje.

Ja ponavljam,i cvrsto stojim iza toga. Ovako sudjenje ,od sinoc,i zastitu igraca i sve ostalo,prizeljkujem na svakoj utakmici Sarajeva u gostima.

I da se razumijem,kamo srece ,i jako zelim to,da sudjenje bude regularno i da gosti ne osjecaju tu neku nametnutu inferiornost jer igraju na strani.
veljaca

#1781 Re: Sarajevski derbi

Post by veljaca »

-LIBERO- wrote: Ma ok drug,mozda sam malo omasio u tome ocekivana vs. uopstena...a meni ne djeluje pocjenjivacki ni jedna ni druga,sto smo to toliko uvrijedljivi :D ;-)

A sta ti znaci ovaj drugi dio posta,koga se treba ,i cime,iznenaditi.... :D
Pa gdje si vidio da neko u svome saopstenju govori o eventualnim situacijama koje mogu biti ekcesne i kako ih misli rijesiti - pa da da onda ti koji naprave ekcesne situacije - budu u startu u prednosti .... :mrgreen:

A za te eventualne situacije odgovoran je onaj koji ih je donio :x i koji nije predvidio rjesavanje tih ekscesnih situacija ..... nego ostavio da ih svako tumaci po svome, neko ovako a neko onako - i kada se, eventualno, dese - onda ce i posljedice tumaciti neko ovako, a neko onako ....

Znamo svi ko je svemu ovome doprinijeo ...

Takodjer treba znati i ostati ubiljezeno da je FK Zeljeznicar, preko svoga direktora bio voljan i cak pisao dopis da se prevazidje ta situacija, ali dzaba, oni po svome ....
Last edited by veljaca on 03/11/2011 13:04, edited 1 time in total.
Radar71

#1782 Re: Sarajevski derbi

Post by Radar71 »

Eto vam prilike da na derbiju budete glasniji od Hordi :lol: :lol:
veljaca

#1783 Re: Sarajevski derbi

Post by veljaca »

Zavatoni wrote:
veljaca wrote:
Zavatoni wrote:Željo je trenutno u boljoj formi. Iako ne poznajem ekipu Želje, smatram da mi imamo više limitiranih igrača. Željo je domaćin, a mi nemamo podršku navijača. Ipak mi imamo kvalitetnijeg trenera... :D
Sve u svemu moj pokušaj objektivne procjene šansi pred derbi je: 30% - 50% - 20% (1X2)

Nadam se X-u, a pobjeda bi bila veoma slatka. Pobjedu naravno treba čestitati.

Nadam se da će tekma biti gledljiva, uz korektno suđenje i bez problema na tribinama.
Dosta korektan post .... :thumbup:

Jedino ovo podebljano da malo prokomentarisem: uvijek se trazi korektno sudjenje kada je neko gost .....
Zasto niko kada je domacin ne napise da trazi korektno sudjenje ( valjda sto se unazad mnogo godina uvijek malo sudilo za domacina, valjda ... )
Možda sam samo trebao dodati..."uz korektno suđenje kakvo svi gosti imaju na Koševu"...mi više ne tražimo...
Nisi me shvatio, ali nema frke ....

Mislio sam zasto niko ne napise prije utakmice kada je on domacin da trazi korektno sudjenje, a ne samo kada je gost ..... To je bila moja generalna primjedba ....

:sax:
tazmaniaBAN4

#1784 Re: Sarajevski derbi

Post by tazmaniaBAN4 »

Image
duminjo

#1785 Re: Sarajevski derbi

Post by duminjo »

necu wrote:To što vi nemate pametnijeg posla od traženja ''tih'' postova,to je ipak vaša stvar.Jebi ga,vi ste ipak jedna ozbiljna navijačka grupa koja ima dosta online ljudi na sa-x,ss.ba,sve su to mod tifozi :thumbup:

Druga stvar,rekao sam generalno da se dižete u visine,čitajući mahinalno još par foruma uključujući i ovaj,šta je tu loše ? Da sad potenciram na pojedince,ne pada mi na pamet niti želim da trošim vrijeme na te gluposti,ali vidim da to neko ima živaca (i vremena).

Miješaš kruške i jabuke,ja ni u jednom postu nisam napisao da ćemo vas razbiti na terenu kako to vi pišete,sa druge strane.U istim sam pisao da i vi imate svoje prednosti,ali to nisi boldirao.Organizovani ste na forumu,nema šta.Kakvi bi tek bili da vam zabrane i domaće utakmice,kol'ko bi vas onda bilo ovdje na forumu,Bože dragi.

Tražite nam mane u igri,u golovima koji su poništeni protiv nas,o parolama,navijanju,postovima koje smo pisali,znaš kol'ko mene zaboli briga što je vama poništen pogodak neki ili što je sviran vama.

P.S

Za razliku od vas,ja sam pisao o statistici koj je tačna,protiv koje ne možete ništa.
tm-sa x
razbicemo vas 3:0 minimalno, sta hosh? :mrgreen:
Obuca9

#1786 Re: Sarajevski derbi

Post by Obuca9 »

Malo je 3:0.
FnatiC

#1787 Re: Sarajevski derbi

Post by FnatiC »

Hladno 0-28 za Sarajevo
tazmaniaBAN4

#1788 Re: Sarajevski derbi

Post by tazmaniaBAN4 »

FnatiC wrote:Hladno 0-28 za Sarajevo

........... nosam!

:lol:
necu

#1789 Re: Sarajevski derbi

Post by necu »

I mi tebe zbog avatara,više nas je. :lol:
duminjo

#1790 Re: Sarajevski derbi

Post by duminjo »

hz__semir wrote:Malo je 3:0.
da sam na vasem mjestu ne bih ni dolazio :mrgreen:
FnatiC

#1791 Re: Sarajevski derbi

Post by FnatiC »

tazmaniaBAN4 wrote:
FnatiC wrote:Hladno 0-28 za Sarajevo

........... nosam!

normala

Image
tcz

#1792 Re: Sarajevski derbi

Post by tcz »

duminjo wrote:
hz__semir wrote:Malo je 3:0.
da sam na vasem mjestu ne bih ni dolazio :mrgreen:
pa i vi ce te ranije izaci :razz:
Killer Copy

#1793 Re: Sarajevski derbi

Post by Killer Copy »

rashtiman wrote:
dr.Kosh wrote:pitari su zreli za jedno pošteno deranje guzova. samo se nadam da neće pravit sranja na tribini..
Smoki nastavi lupati glavom od taj stol :wink:
nije frajer smoki, vidis da si prolupo totalno. tebi su svaki smoki. postao si kompulsivno opsesivan sa mnom. nemozes ni u posten trajni ban da odes a da me se ne proziva ovdje. prijavim se eto na kraju da samo pratim teme a rashtimani misli da me skontao :lol: :-)
rashtiman wrote:Nije ti dosadno svaki put klonirati se
mozda je neciji tudji al moj nije. rashtimani razocarao si me. skonto si me zadnja 2 puta al sada si fulio totalno
samo_ti wrote:opet "smoki" dosao , e sada ste najebali :D

p.s. u koliko ja ova utakmica i prenosi li je BHT ?
nije na zalost, nemam zivaca vise pisati i raspravljati se. odem u trajnu penziju a oni me iz mrtvih dizu :roll:
rashtiman wrote:
dr.Kosh wrote:
nije on ja, mozda je arma se multiplicirao opet
Last edited by Killer Copy on 03/11/2011 15:41, edited 1 time in total.
dr.Kosh

#1794 Re: Sarajevski derbi

Post by dr.Kosh »

rashtiman wrote:
dr.Kosh wrote:
Image

kao što rekoh, ne razumijem o čemu govoriš i nije mi jasno šta si me najah'o...
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#1795 Re: Sarajevski derbi

Post by bordo gandalf »

Last edited by bordo gandalf on 03/11/2011 17:58, edited 1 time in total.
todd_smith

#1796 Re: Sarajevski derbi

Post by todd_smith »

citati neke postove ovdje i gledati ovaj video je jedno te isto

BHF_Manijak

#1797 Re: Sarajevski derbi

Post by BHF_Manijak »

Najsmijesnije mi je kad pitaro pocnu o euforiji pricati i kao, oni sad cooliraju(a qrac bi coolrali da su u kakvoj dobroj formi al' eto...), sad su smireniji, mudriji i slicno a mi smo u ekstazi! :roll:
Samo cu reci, pogledjte samo vase postove sa pocetka sezone, nakon onih 0:4 protiv Slavije, GOSK-a i slicno...Titula, najjaci smo, nema nam ravnih, zahladniclo u po ljeta, sad je -8 itd itd itd...PA promjeniste plocu u roku od mjesec dana! :wink:
luckylaka

#1798 Re: Sarajevski derbi

Post by luckylaka »

Određene cijene karata
Na vječiti derbi Željo – Sarajevo za 5, 10 i 20 KM
Jug košta pet, Sjever 10, a Zapad 20 KM. Prvih 5.000 kupaca, uz ulaznicu će dobiti i besplatan primjerak drugog broja magazina Željezničar
Jel za sve dzabana.Jedni ga nece uzeti da im u ruke guras :lol:
luckylaka

#1799 Re: Sarajevski derbi

Post by luckylaka »

:lol: :lol: Kako postovi nestaju yes ofirnoBrisi sad koliko hoces odoh ja na posao
Last edited by luckylaka on 03/11/2011 19:43, edited 2 times in total.
Richard Wagner

#1800 Re: Sarajevski derbi

Post by Richard Wagner »

čuvajte se šalalalovci

čuvajte se čomora!
Post Reply