Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nightvision wrote:Cekaj sad kad te lincuju ove sto su pregazile dvajesipet.
Ako nema spontanosti onda nema ni iskrenosti. Yebat je ako cu ja s njom ujutro uz kafu gledati u kalkular. Mada je to u danasnji vakat postala normala.
Normala jaro ... danas se ne možeš opustiti sa ženskom nikako ... sve je predmet sumnje i provjere.
Na prvom sastanku ne smiješ pokazati da imaš dobro auto, reći će da si okrenut sebi, da si rastrošan, da je smatraš sponzorušom.
Ako dođeš pjehe reći će da si neambiciozan.
Ako dođeš taksijem reći će da ne vodiš računa o finansijama.
Ako dođeš u lošijem autu (od jarana) reći će da si nesposoban.
... bolje ne idi nigdje.
Ako se ona dotjera pomislićeš da je sponzoruša.
Ako se ne dotjera reći ćeš da ne vodi računa o higijeni.
Ako dođe sa autom reći ćeš da ga je zaradila vanposlovnim aktivnostima.
Ako dođe bez auta reći ćeš da ćeš je morati izdržavati i vozikati kako joj se navije.
Ako naruči vino reći ćeš da je partijanerka.
Ako naruči čaj reći ćeš da je bolešljiva.
... bolje joj je da ne dolazi.
Ovo sve gore od goreg... Ne valja ako prebaciš 25... Ne valja ići na sastanke... Pa šta valja, kolektivni harakiri?
Odoh u časne...
Ramzess Veliki wrote:
Normala jaro ... danas se ne možeš opustiti sa ženskom nikako ... sve je predmet sumnje i provjere.
Na prvom sastanku ne smiješ pokazati da imaš dobro auto, reći će da si okrenut sebi, da si rastrošan, da je smatraš sponzorušom.
... bolje ne idi nigdje.
nidje veze
meni bas ne smeta kada dodje sa dobrim autom
ili taksijem
ili u losijem autu
ili kad ikako neko dodje
Ramzess Veliki wrote:
E vala sa deset starijom ne može ...
Kakva spontanost na ovakvom vaktu ... moraš biti oprezan ... svašta ti se nudi, sve rođeni glumci i režiseri, preveslali bi i Jamesa Bonda.
Cekaj sad kad te lincuju ove sto su pregazile dvajesipet.
Ako nema spontanosti onda nema ni iskrenosti. Yebat je ako cu ja s njom ujutro uz kafu gledati u kalkular. Mada je to u danasnji vakat postala normala.
... bolje ne idi nigdje.
Ako se ona dotjera pomislićeš da je sponzoruša.
Ako se ne dotjera reći ćeš da ne vodi računa o higijeni.
Ako dođe sa autom reći ćeš da ga je zaradila vanposlovnim aktivnostima.
Ako dođe bez auta reći ćeš da ćeš je morati izdržavati i vozikati kako joj se navije.
Ako naruči vino reći ćeš da je partijanerka.
Ako naruči čaj reći ćeš da je bolešljiva.
... bolje joj je da ne dolazi.
bezVolana wrote:
nidje veze
meni bas ne smeta kada dodje sa dobrim autom
ili taksijem
ili u losijem autu
ili kad ikako neko dodje
Nama muškima je stvarno život mnogo lakši ... uvijek ima onaj zidić ispred granapa gdje možeš sa komšijom popit' klipaču i komentarisati pretprošli Mundijal.
HAVANA wrote:Jebo pitu,uzmes za 3 marke ko dusha...
Nikad! Od onog kupovnog otrova možeš samo na Infektivnoj zaglaviti... Jedino domaća valja.
Nije mislio na to.
Poanta je u cijeni usluge. Pita je jeftina, i ustvari se ne cijeni osim ako si siromah i gladan pa ti je to prioritet.
Ako hoćeš dobro da se udaš razmisli koju uslugu bogat i sam muškarac najviše plaća ...
HAVANA wrote:Jebo pitu,uzmes za 3 marke ko dusha...
Nikad! Od onog kupovnog otrova možeš samo na Infektivnoj zaglaviti... Jedino domaća valja.
Nije mislio na to.
Poanta je u cijeni usluge. Pita je jeftina, i ustvari se ne cijeni osim ako si siromah i gladan pa ti je to prioritet.
Ako hoćeš dobro da se udaš razmisli koju uslugu bogat i sam muškarac najviše plaća ...
Već sam negdje napisala da nisam kandidat za ove bogate... nisam superzgodna plavuša sa velikim sisama ... A i ne tražim ih, niti sam ikad.
Da ne širim priču previše (ionako je preširoko otišla), situirana sam ja odavno...
Euridika wrote:Već sam negdje napisala da nisam kandidat za ove bogate... nisam superzgodna plavuša sa velikim sisama ... A i ne tražim ih, niti sam ikad.
Da ne širim priču previše (ionako je preširoko otišla), situirana sam ja odavno...
Samo hoću da kažem da su ljubav, strast i seks bolje oružje od pite. Udaviše sa tom pitom. Kad neko spomene pitu ja bih se ranio. Dosta više te pite ... pravio sam je, nikakva pamet ... više volim rižu na maslinovom ulju sa sušenim vrganjima i ramstekom u tartar sosu.