Šta kaže, da te neko preporuči.MarlboroGold wrote: Manje ti slušaj šta ti govore i uhvati se posla. Žene nikad nisu bile pristupačnije i opuštenije nego sad.
To što govoriš jeste olakšica ako imaš i dobro dođe, ali nije toliko potrebno.
Facebook za upoznavanje ...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Boemica
#1776 Re: Facebook za upoznavanje ...
- triconja
#1777 Re: Facebook za upoznavanje ...
Jaro mozes ti pricat preko interneta sa bilo kojom ali tokom prvog pravog uzivo kontakta (kafe ili neceg drugog) ne mozes da zaista znas kakav je neko. Ovo sto ljudi preko interneta pisu u stvarnosti 90% nisu takvi, slika se moze iz raznih uglova uslikat, fotosop i slicne nebuloze.gidra wrote:A fizicki izgled? To je osnov za prvi kontakt-ulet, bilo uzivo bilo na IG, toga na forumu nema...triconja wrote:Po meni forum je dosta prisniji i bolji sto se tice ostvarivanja kontakata i upoznavanja nego druge mreze jer je dosta manji i zatvoreniji. Napises 10k postova i neko ko te pratio po temama (mislim ako te nije ignoriso) je mogo skontat sta si i kako si a i ti isto za njega i mozda moze nesto i bit.
Evo pitanje, bil prije izasla na kafu kad bih te ja zovno ili neki lik koji se tek registrovo i ima 5 postova?
Da je najbolja/najpametnija/najduhovitija/najzanimljiva ne mogu biti sa njom ako nije dobra pička, džaba.
Ovdje sam isao vise na to da li bi radje izasao sa nekom koju poznajes ili nekom koju ne poznajes nikako. Ovo je bilo pitanje za kikimiki ali moze se prevesti i na musku stranu.
- MarlboroGold
#1778 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ma hajd valjda će doći tobeBoemica wrote:Šta kaže, da te neko preporuči.MarlboroGold wrote: Manje ti slušaj šta ti govore i uhvati se posla. Žene nikad nisu bile pristupačnije i opuštenije nego sad.
Te "preporuke" često znaju ići tipa - hej ima jedan ovaj moj kojem se sviđaš, ali eto znaš ipak ovo ono ovakav onakav. Kad to krene piši propalo
Jednom sam bio svjedok kad je drug druga ocrnio pred drugaricom koja se njegovom drugu sviđala... i muškarci to rade. Koji je motiv... može biti svašta
- dale cooper
#1779 Re: Facebook za upoznavanje ...
Koji dušman moraš biti....Boemica wrote:Šta kaže, da te neko preporuči.MarlboroGold wrote: Manje ti slušaj šta ti govore i uhvati se posla. Žene nikad nisu bile pristupačnije i opuštenije nego sad.
- Xavier1
#1780 Re: Facebook za upoznavanje ...
Samo zajebavajte.
- MarlboroGold
#1781 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ti si naša forumska luda

- biggrin
#1782 Re: Facebook za upoznavanje ...
ako muntaš preko foruma, piši o onome što te zanima...anime...attack on titan i tako to...
p.s.mislim da mi ovo nikad neće dosaditi
- triconja
#1783 Re: Facebook za upoznavanje ...
+1biggrin wrote:ako muntaš preko foruma, piši o onome što te zanima...anime...attack on titan i tako to...
- Boemica
#1784 Re: Facebook za upoznavanje ...
dale cooper wrote:Koji dušman moraš biti....Boemica wrote:Šta kaže, da te neko preporuči.MarlboroGold wrote: Manje ti slušaj šta ti govore i uhvati se posla. Žene nikad nisu bile pristupačnije i opuštenije nego sad.
Ja imam par djevojaka na umu kojima bih serbez preporučila havijera
- MarlboroGold
#1785 Re: Facebook za upoznavanje ...
Moram pogledati taj anime... stalno ga spomnjete. Pogotovo trico 
- Xavier1
#1786 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ja sam ovdje jedini ozbiljan. Zato se ne uklapam.MarlboroGold wrote:Ti si naša forumska luda![]()
- MarlboroGold
#1787 Re: Facebook za upoznavanje ...
Kao Gargamel koji je zalutao u svijetu Štrumfova... doduše moraš još pure jesti da doguraš do insomnijevog nivoa. Možeš mu biti onaj mačak.Xavier1 wrote:Ja sam ovdje jedini ozbiljan. Zato se ne uklapam.MarlboroGold wrote:Ti si naša forumska luda![]()
Last edited by MarlboroGold on 27/11/2018 00:20, edited 1 time in total.
- Boemica
#1788 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ma skiče brt punoMarlboroGold wrote:Moram pogledati taj anime... stalno ga spomnjete. Pogotovo trico
- dale cooper
#1789 Re: Facebook za upoznavanje ...
And you love them soooo much!Boemica wrote:
Ja imam par djevojaka na umu kojima bih serbez preporučila havijera
- triconja
#1790 Re: Facebook za upoznavanje ...
Sta ce kinezi vec skicatBoemica wrote:Ma skiče brt punoMarlboroGold wrote:Moram pogledati taj anime... stalno ga spomnjete. Pogotovo trico
- Xavier1
#1791 Re: Facebook za upoznavanje ...
To onaj sto vani negdje zivi, a objasnjava kako je nama ovdje?MarlboroGold wrote:Kao Gargamel koji je zalutao u svijetu Štrumfova... doduše moraš još pure jesti da doguraš do insomnijevog nivoa. Možeš mu biti onaj mačak.Xavier1 wrote:Ja sam ovdje jedini ozbiljan. Zato se ne uklapam.MarlboroGold wrote:Ti si naša forumska luda![]()
- Xavier1
#1792 Re: Facebook za upoznavanje ...
Boemice gdje je Cendlerka? 
-
zipoo
#1793 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ne zamaraj se sa gledanjem. Citaj, uvijek!MarlboroGold wrote:Moram pogledati taj anime... stalno ga spomnjete. Pogotovo trico
- MarlboroGold
#1794 Re: Facebook za upoznavanje ...
Kriva je tvoja drugarica. Nije vakav prije bio dok se nije počeo s njom družiti na forumuBoemica wrote:Ma skiče brt punoMarlboroGold wrote:Moram pogledati taj anime... stalno ga spomnjete. Pogotovo trico
- MarlboroGold
#1795 Re: Facebook za upoznavanje ...
Jedan od njih koji najviše galame po tom pitanju. Bore se za prijestoljeXavier1 wrote:
To onaj sto vani negdje zivi, a objasnjava kako je nama ovdje?
@zipoo
Last edited by MarlboroGold on 27/11/2018 00:28, edited 1 time in total.
- dale cooper
#1796 Re: Facebook za upoznavanje ...
Xavier1 wrote:Boemice gdje je Cendlerka?
- triconja
#1797 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ja poceo gledat i pregledo prvu sezonu i pola druge i mrsko mi bilo da cekam ostale epizode i uzmem citatzipoo wrote:Ne zamaraj se sa gledanjem. Citaj, uvijek!MarlboroGold wrote:Moram pogledati taj anime... stalno ga spomnjete. Pogotovo trico
Nisam dugo vremena mogo gledat seriju jer sam spojlo sve ali nekako zaboravim sta i kako i nastavim nedavno
-
gidra
#1798 Re: Facebook za upoznavanje ...
Vod'o i manekenke, vod'o i misice života mi, znaju me par ljudi sa foruma i privatnoXavier1 wrote:Znaci ti manekenke samo gledas? Ima ovdje jedna Cendlerka. Obrati paznju na nju, jer je ona u tim vodama.gidra wrote:A fizicki izgled? To je osnov za prvi kontakt-ulet, bilo uzivo bilo na IG, toga na forumu nema...triconja wrote:Po meni forum je dosta prisniji i bolji sto se tice ostvarivanja kontakata i upoznavanja nego druge mreze jer je dosta manji i zatvoreniji. Napises 10k postova i neko ko te pratio po temama (mislim ako te nije ignoriso) je mogo skontat sta si i kako si a i ti isto za njega i mozda moze nesto i bit.
Evo pitanje, bil prije izasla na kafu kad bih te ja zovno ili neki lik koji se tek registrovo i ima 5 postova?
Da je najbolja/najpametnija/najduhovitija/najzanimljiva ne mogu biti sa njom ako nije dobra pička, džaba.
Više se prosječnoj curi javi likova nego nekoj top ribi (na ovo ne mislim na one što one misle da su top, izblajhane, estetski korigirane itd itd).
Ali nije to suština, već za bilo kakvu komunikaciju "u kafani", u tramvaju, na fejsbuku, IG prilaziš na osnovu toga što ti je srce ili oko zaigralo zbog te djevojke na osnovu njenog izgleda, znači prvi dojam..
I kad listaš Tinder ili Badoo ocjenjuješ je na osnovu slike i tog prvog dojma a ne na osnovu opisa profila.
Prvo fizika pa onda ostalo ako imas sreće da ti se poklopi odnosno da klikne. Mislim možeš ti i na silu biti sa nekim iako ti fizički nije privlačan, onda ti ne gine kurvanje 100%.
Osim ako si muskarac ispodprosjecnog izgleda pa onda daj šta daš..
-
zipoo
#1799 Re: Facebook za upoznavanje ...
Joj triconja podrzi me samo, ne pisi elaborat.triconja wrote:Ja poceo gledat i pregledo prvu sezonu i pola druge i mrsko mi bilo da cekam ostale epizode i uzmem citatzipoo wrote:Ne zamaraj se sa gledanjem. Citaj, uvijek!MarlboroGold wrote:Moram pogledati taj anime... stalno ga spomnjete. Pogotovo trico![]()
Nisam dugo vremena mogo gledat seriju jer sam spojlo sve ali nekako zaboravim sta i kako i nastavim nedavno
- Boemica
#1800 Re: Facebook za upoznavanje ...
A valjda ima neku reviju il neštoXavier1 wrote:Boemice gdje je Cendlerka?