e jebiga sad !palermo wrote:Džeku napolje.......legionar2010 wrote:Jao Besica... Pa zasto, koliko puta je on onako uklizao pa mu se pogledalo kroz prste, jos navijaci uzvikuju njegovo ime prije toga on im se vala oduzio. Glupo i bijedno onako se ponasati.
Ja se ne bojim nit kipra nit walesa bojim se da je ova repka dobila jos vecu lutku, pape je bar imao muda reci i Dzeki i Spahicu da se nemaju sta mjesati na to koga poziva.
Mislim da se ovdje moze dogoditi najgori scenarij razpad sistema. Kapiten isto postavljen od strane Susica, sa mrljom zbog rusenja atmosfere u innsbrucku i nema nekakav autoritet a da o selektoru i nepricam.
Vidi se to jos od Kipra da nije to ta repka puna zara, cak mislim da je unutar repke rada na skupnom razumijevanju jer jedino ako su pravi prijatelji kao klapa finu jedan za drugog ali ovo nije ono sto bi trebalo biti.
Nadajmo se da grijesim, volio bih da nisam upravu.
EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Jasmin Kopcic
#1776 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
-
Tipicoti
#1777 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Ibisevic odigrao 90 minuta.
Bravo
Ne znam kada je zadnji put odigrao 90 minuta ?
-
palermo
#1778 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
što jebi gaJasmin Kopcic wrote:e jebiga sad !palermo wrote:Džeku napolje.......legionar2010 wrote:Jao Besica... Pa zasto, koliko puta je on onako uklizao pa mu se pogledalo kroz prste, jos navijaci uzvikuju njegovo ime prije toga on im se vala oduzio. Glupo i bijedno onako se ponasati.
Ja se ne bojim nit kipra nit walesa bojim se da je ova repka dobila jos vecu lutku, pape je bar imao muda reci i Dzeki i Spahicu da se nemaju sta mjesati na to koga poziva.
Mislim da se ovdje moze dogoditi najgori scenarij razpad sistema. Kapiten isto postavljen od strane Susica, sa mrljom zbog rusenja atmosfere u innsbrucku i nema nekakav autoritet a da o selektoru i nepricam.
Vidi se to jos od Kipra da nije to ta repka puna zara, cak mislim da je unutar repke rada na skupnom razumijevanju jer jedino ako su pravi prijatelji kao klapa finu jedan za drugog ali ovo nije ono sto bi trebalo biti.
Nadajmo se da grijesim, volio bih da nisam upravu.
Pazi mu rečenice, u drugom postu, jedini igrači na nivou su Begović, Mujdža i Višća....
- DonEmir
#1779 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Kod nasTipicoti wrote:Ibisevic odigrao 90 minuta.Bravo
-
svi u napad
#1780 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Cestitke igracima i selektoru na pobjedi ali brate nakon ove 2 tekme mogu samo reci tuga. Mesa je malo bolji od Amidze ali sve je to u pet deka. Ne znam cekamo na Vrancica 2 godine i veceras umjesto da momak pocne tekmu i pokaze da li je to stof za repku udje Hadzic prije njega (pa taj momak skoro ko Vrsko- odigrao vec 9 tekmi - otvori se zemljo). Sto je najgore on ili Medo ce poceti protiv Velsa. Volim Vedu ali brate mogao si i Bolica zvati i staviti ga u sastav. Vjeruj te da bi Bola bolje odigrao od Vede (sad ce me neki informisati o Vedinoj stativi a niko nece ni rijeci reci o stopanjima lopte i odbijanja iste od imenovanog).
Na kraju jos svemu ovome dodati glupost koju je Besic napravio (nas najbolji i najkorisniji vezni) ostaje ti da places umjesto da se radujes pobjedi. Ko sto nas narod kaze "tesko kceri da te pasa uzme, Cigani se motaju oko kuce". Treba se nadati ali bogami nisam neki preveliki optimista. No nada umire zadnja i podrzimo momke jos ova 2 kola. Zivi i zdravi mi bili.
Na kraju jos svemu ovome dodati glupost koju je Besic napravio (nas najbolji i najkorisniji vezni) ostaje ti da places umjesto da se radujes pobjedi. Ko sto nas narod kaze "tesko kceri da te pasa uzme, Cigani se motaju oko kuce". Treba se nadati ali bogami nisam neki preveliki optimista. No nada umire zadnja i podrzimo momke jos ova 2 kola. Zivi i zdravi mi bili.
-
todd_smith
#1781 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Karina od utakmice i karina od igre.
Besic poglup decko dosta. Novi Spahic u tom pogledu, imao je belaja i opet je poceo. Mislim da je neka druga, vaznija utakmica pa hajde, ovako dobiti crveni za potez koji idiot radi, znaci ne neki faul, ne neki ulet, ne dva zuta, nego ti licno napravis glupost nicim izazvan....ne znam, glup je mali realno. Igracina, ali glup.
I ponasanje poslije utakmice, kao nonsalantno tipa ko vas jebe, crveni pa sta? Do Mese je sada da uvodi disciplinu ovdje. Mada znam da nece, jer nije mudonja u tom smislu Mesa, nesto tipa Papeta je ono "neka pusti ih".
I nije pljuvanje, pljuvanje bi meni licno bilo da mu se psuje sve ili da se kaze ko te jebe, hajd sta fali....ovako jebeno je vec bilo protiv Velsa i Kipra, sada jos vise bez jednog od najboljih igraca i jedinog igraca koji nam drzi vezni red....
Medunjanin, Hadzic, TSS, Vrancic nam sada drze vezni red....procitajte to ponovo....neka nam je dragi Bog na pomoci
Besic poglup decko dosta. Novi Spahic u tom pogledu, imao je belaja i opet je poceo. Mislim da je neka druga, vaznija utakmica pa hajde, ovako dobiti crveni za potez koji idiot radi, znaci ne neki faul, ne neki ulet, ne dva zuta, nego ti licno napravis glupost nicim izazvan....ne znam, glup je mali realno. Igracina, ali glup.
I ponasanje poslije utakmice, kao nonsalantno tipa ko vas jebe, crveni pa sta? Do Mese je sada da uvodi disciplinu ovdje. Mada znam da nece, jer nije mudonja u tom smislu Mesa, nesto tipa Papeta je ono "neka pusti ih".
I nije pljuvanje, pljuvanje bi meni licno bilo da mu se psuje sve ili da se kaze ko te jebe, hajd sta fali....ovako jebeno je vec bilo protiv Velsa i Kipra, sada jos vise bez jednog od najboljih igraca i jedinog igraca koji nam drzi vezni red....
Medunjanin, Hadzic, TSS, Vrancic nam sada drze vezni red....procitajte to ponovo....neka nam je dragi Bog na pomoci
-
Jasmin Kopcic
#1782 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Džeku napolje.......[/quote]
e jebiga sad ![/quote]
što jebi ga
, pa zar ne vidiš da čovjek na perfidan način krivicu svaljuje na Edina, dozivajući opet one ružne scene iz Insbrucka...
Pazi mu rečenice, u drugom postu, jedini igrači na nivou su Begović, Mujdža i Višća....[/quote]
Dobro shvatam te sada. Nemogu da zamislim formaciju bez njega. Edin je nas najbolji napadac pa makar igr'o pijan.
e jebiga sad ![/quote]
što jebi ga
Pazi mu rečenice, u drugom postu, jedini igrači na nivou su Begović, Mujdža i Višća....[/quote]
Dobro shvatam te sada. Nemogu da zamislim formaciju bez njega. Edin je nas najbolji napadac pa makar igr'o pijan.
- forum_selektor
#1783 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
i onda Meši nogasvi u napad wrote:podrzimo momke jos ova 2 kola.
- ILVIIR
#1784 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
pirova pobjeda. ne zbog ovog nerjesenog kod vel-izr, nego zbog crvenog kartona besica. bice tesko protiv velsa bez njega.
inace, sto se rezultata tice, sve ide po planu.
moramo tuci vels i belgija mora tuci izrael.
ako ne pobjedimo vels, nismo zasluzili ici na ep.
ako izrael izvuce bod u belgiji zasluzili su vise od nas, da odu na ep.
inace, sto se rezultata tice, sve ide po planu.
-
Jasmin Kopcic
#1785 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
posteno receno.ILVIIR wrote:pirova pobjeda. ne zbog ovog nerjesenog kod vel-izr, nego zbog crvenog kartona besica. bice tesko protiv velsa bez njega.
inace, sto se rezultata tice, sve ide po planu.![]()
- Bosanski_kralj
#1786 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Nismo mi zaslužili baraž. Halaliti ove kvalifikacije i to je to.
-
bull21
#1787 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Ostali smo bez trkača za Balea i samim time može se komotno reći - pišaj ga. Ako ga je iko mogao zaustaviti, ako je iko imao barem 1% šansu da ga zaustavi kada se zaleti, onda je to bio Bešić.ILVIIR wrote:pirova pobjeda. ne zbog ovog nerjesenog kod vel-izr, nego zbog crvenog kartona besica. bice tesko protiv velsa bez njega.
inace, sto se rezultata tice, sve ide po planu.![]()
- Logovan
#1788 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Je l' se ti zezas?Tipicoti wrote:Ibisevic odigrao 90 minuta.Bravo
-
Tipicoti
-
kaw_liga
#1790 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Jel prvi u grupi nositelj na Euru ili na kraju da li je bitno biti prvi ili drugi ili je svjedno jer gladajuci ovako nema nekog interesa biti prvi kad je dosta boljih rep na drugom mjestu 
-
bull21
#1791 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
KIPARTipicoti wrote:
![]()
....
KIPAR
KIPAR
Eto ga, tri bobe i treće mjesto i računanje na to da možemo uzeti bod Velsu i uzeti KIPAR KIPAR KIPAR po drugi put i mirno u baraž.
Ali neeeeeeeeeee, Pape računa ima Izrael pa ćemo tamo tri boda bez ijednog napadača! Pa neka neko nešto kaže, neuspjeh na ovim kvalifikacijama je čisti rezultat zajeba zvanog Safet Sušić PAPE.
-
Vertig0
#1792 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
pa sta ako je odigrao. ako nece dobiti priliku u ovakvoj utakmici da malo dobije samopouzdanja kad ce onda'?a uostalom ibisevic nas je zaduzio. mozemo ga bar istrpiti protiv andoreLogovan wrote:Je l' se ti zezas?Tipicoti wrote:Ibisevic odigrao 90 minuta.Bravo
-
bull21
#1793 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Evo ga, to je ono što nas ubi. Da čovjek jednom go i zaduži se u repki do kraja karijere.Vertig0 wrote:pa sta ako je odigrao. ako nece dobiti priliku u ovakvoj utakmici da malo dobije samopouzdanja kad ce onda'?a uostalom ibisevic nas je zaduzio. mozemo ga bar istrpiti protiv andoreLogovan wrote:Je l' se ti zezas?Tipicoti wrote:Ibisevic odigrao 90 minuta.Bravo
-
dezurni_ucenik
#1794 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Vertig0 wrote:pa sta ako je odigrao. ako nece dobiti priliku u ovakvoj utakmici da malo dobije samopouzdanja kad ce onda'?a uostalom ibisevic nas je zaduzio. mozemo ga bar istrpiti protiv andoreLogovan wrote:Je l' se ti zezas?Tipicoti wrote:Ibisevic odigrao 90 minuta.Bravo
zaduzio nas je ovaj, zaduzio nas je onaj. Pa do kad ta prica vise ?
-
Tipicoti
#1795 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Pape je ovako racunao:bull21 wrote:KIPARTipicoti wrote:
![]()
....
KIPAR
KIPAR
Eto ga, tri bobe i treće mjesto i računanje na to da možemo uzeti bod Velsu i uzeti KIPAR KIPAR KIPAR po drugi put i mirno u baraž.
Ali neeeeeeeeeee, Pape računa ima Izrael pa ćemo tamo tri boda bez ijednog napadača! Pa neka neko nešto kaže, neuspjeh na ovim kvalifikacijama je čisti rezultat zajeba zvanog Safet Sušić PAPE.
Pobijediti 2 puta Andoru = 6 bodova
Ostalih 8 utakmica ``uzeti po bod`` = 8 bodova
- hornet
#1796 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Kipar itekako misli o plasmanu, i sad nakon poraza. Svi misle o plasmanu dok imaju bar teoretske sanse. Sjetim se nas prije 15 godina, a i kasnije, 2,3 kola prije kraja mi ispod deset bodova al opet se sabiralo ako mi uzmemo ove, a oni uzmu one itd. I to nisu radili samo navijaci, vec i novinari. Normalno, to je sa strane izgledalo smijesno, al tako je. Kakogod, idu dvije zajebane utakmice. Mislim da cemo lakse pobjediti Vels nego Kipar. Vels cemo razbucati sa 2,3 komada, nece znati sta ih je snaslo. Inace, totalno su mi ovako precijenjena ekipa. Sa Kiprom ce biti nesto slicno ko sa Slovackom gore kod njih, veliki pritisak. U barazu ako prodjemo, tek slijedi ludilo, cak i ako budemo nosioci. Zamislite sa Turskom baraz. Inace, ova ideja sa Eurom sa 24 ekipe je zesca glupost. Island i Vels ce biti kanta za nabijanje, velike ekipe ce ih pregaziti. Oni su imali psiholosku prednost jer im se pruzila velika prilika za plasman, dok su jace ekipe kontale lako cemo. To se Holandiji osvetilo i Grckoj. Pa i nama. Ne znam sto sve moraju pokvariti, al 16 ekipa za Euro je bilo optimalno.palermo wrote:pa zato što Belgiji u zadnjoj utakmici neće ništa trebati, i onda ostaje sve na njihovom moralu, nekom osjećaju obaveze prema uigračima iz klubova (Džeko, Pjanić, Bešić, Asmir), u slučaju da je ostalo neriješeno (i naravno Izrael dobije Kipar) onda se mislim, gotovo sigurno, nitko ne bi igro vatrom i bilo bi neriješeno. A ovo tvoje da bi se kIpar više borio u Izraelu da je odigrao neriješeno, mislim da baš i ne stoji. Kipar je ta vrsta ekipe koja igra utzakmicu za utakmicu , ne misleći o plasmanu. I svakako mislim da je realnije da Belgija dobije Izrael nego Izrael igra neriješeno sa Kiprom.SaNsEo wrote:#palermo
zasto je bolje sto je Belgija dobila, de me malo smiri ,mozda sam sta predvidio
A najveći problem je , jesmo li mi u stanju da dobijemo ove dvije utakmice
-
Tipicoti
#1797 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Sto zezam ???Logovan wrote:Je l' se ti zezas?Tipicoti wrote:Ibisevic odigrao 90 minuta.Bravo
Meni je drago za Ibisevica, razumio si me pogresno.
-
Vertig0
#1798 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Nit je dao jedan, niti igra samo jer je zaduzio... presoa je u drugi klub, ovo je pokusaj da ga se vrati u zivot i da se digne samopouzdanje, jer nisam siguran da znas, ali mi nemamo neki veliki izbor igraca opcenito, a pogotovo napadaca. Skoro svi igraci su nam u kontra ritmu, Dzeko je promjenio tim i tek je sada poceo da igra, eto Pjanic i Begovic su donekle tu, a pogledaj ostale... Spahic sa 35 godina ti je najbolji stoper. Potrebno nam je da se Ibisevic malo dozove jer bolje nemamo.
-
Tipicoti
#1799 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)

Evo prilike da se iskupimo za ove kvalifikacije.
Za 365 dana (6.sep 2016) BiH - Estonija
Hebo evropsko, nama je svjetsko prvenstvo draze
-
todd_smith
#1800 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Ok recimo da je zaduzio repku...to je bilo 2014., sada je evo haman 2016., prosao ciklus jednih kvalifikacija, ispucan kredit, posteno je posteno