Znači ali ne toliko koliko ti misliš. Imaju oni iskustva i tako to ali vjerovatno i sam znaš da se mnogi znaju "okliznuti" protiv debitanta (ovo govorim uopšteno, ne samo za SP). I u nama debitantima leži neka snaga. Danas svi igraju fudbal i svako svakoga može pobijediti. Od Nigerije ne treba "praviti" Holandiju, nisu nikakav bauk. Ako su u prednosti onda to nije velika prednost, najviše 60:40.Renta wrote:gnjev wrote:Ajd ne zajebaji pravis od Nigerije fudbalsku vele-silu dok se ista bori sa Etiopijom
Sent from my ST21i using Tapatalk 4
Upravo se to ovdje radi sa BiH.
Nigerija je višestruki učesnik svjetskih prvenstava, u nogometnom svijetu nešto znači...što se nebi moglo reći za BiH..
Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
#1776 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar
- fantom slobode
#1777 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar
samo ti pretpostavljaj...DonVitoN wrote:Ocito se radi o zenskom rodu plave kose, grijesim ?
Ova @fanta je smijesna likica tacno su nam smijesni njeni smajlici.
- Renta
#1778 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar
jeza u ledja wrote:Ko te uvrijedio i cime?Renta wrote:[a čovjek me je post prije moga uvrijedio, pogledaj sam..
Lik dominjo...kojem sam i odgovorio s "papak". I muško sam, 42 godine....
- fantom slobode
#1779 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar
dobro si napomenuo...don vitu to ne smeta...Renta wrote:jeza u ledja wrote:Ko te uvrijedio i cime?Renta wrote:[a čovjek me je post prije moga uvrijedio, pogledaj sam..
de nam te uvrede citiraj...lahko je to tebi, ostale su ti u sjecanju...
- DonVitoN
#1780 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar
Ocito, ocito jesi a ja svoje misljenje uvijek potkrijepim argumentima, obori ih ako mozes.. postavi smajl.fantom slobode wrote:samo ti pretpostavljaj...DonVitoN wrote:Ocito se radi o zenskom rodu plave kose, grijesim ?
Ova @fanta je smijesna likica tacno su nam smijesni njeni smajlici.![]()
![]()
jasno je koliko su ti smijesni
![]()
![]()
![]()
de se jos malo nasmij, super si
![]()
![]()
![]()
- Renta
#1781 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar
Pretvarate u lakrdiju ovu temu....
laku noć
laku noć
- relativno84
#1782 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar
Tebi je lako, uvijek se mozes vratiti na index.hr a mi ostajemo zarobljeniRenta wrote:Pretvarate u lakrdiju ovu temu....
laku noć
- gnjev
#1783 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar
Pa jebemu mater ako je ta Nigerija toliko jaka zasto nam svi svjetski mediji I strucniji prognozeri od nas na forumu daju nemalo vece sanse za prolaz dalje . Druga stvar pored kojih ekipa ta silna Nigerija izbori jos silnije plasmane na prvenstva ? Ne trazi ti niko da nas volis nego da budes realan . Frustracije zbog izvjesne borbe za trece mjesto u svojoj grupi Hrvatske mozes lijeciti I na neki bolji nacin .
- fantom slobode
#1784 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar
Ako ti smatras argumentima ono sto si pisao ovdje....onda si u velikoj zabludi...DonVitoN wrote:Ocito, ocito jesi a ja svoje misljenje uvijek potkrijepim argumentima, obori ih ako mozes.. postavi smajl.fantom slobode wrote:samo ti pretpostavljaj...DonVitoN wrote:Ocito se radi o zenskom rodu plave kose, grijesim ?
Ova @fanta je smijesna likica tacno su nam smijesni njeni smajlici.![]()
![]()
jasno je koliko su ti smijesni
![]()
![]()
![]()
de se jos malo nasmij, super si
![]()
![]()
![]()
samobanovanje i vjesanje obeca...sta bi sa tim tvojim odlukama???????
- fantom slobode
#1785 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar
laku noc...ostade ti nama duzan sa citatom gdje te uvrijediseRenta wrote:Pretvarate u lakrdiju ovu temu....
laku noć
u lakrdiju si ti pretvorio temu sa svojim komentarima
- DonVitoN
#1786 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar
Naravno a da te napomenem zaboravio si postaviti dva smajla, iza i ispred.
Pametan popusta.
Pametan popusta.
- fantom slobode
#1787 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar
a covjek odrzi svoju rijecDonVitoN wrote:Naravno a da te napomenem zaboravio si postaviti dva smajla, iza i ispred.
Pametan popusta.
samobanovanje, vjesanje...
- duminjo
#1788 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar
cime sam te uvrijedio. sto napisah da si nepismen??? izvini, to nije uvreda ako je tako, sta cu ti jaRenta wrote:jeza u ledja wrote:Ko te uvrijedio i cime?Renta wrote:[a čovjek me je post prije moga uvrijedio, pogledaj sam..
- fantom slobode
#1789 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar
pozelio nam je laku noc...nece se valjda sada vratiti
ah ta fluidnost odluka...
- relativno84
#1790 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar
fantom slobode wrote:
a covjek odrzi svoju rijec![]()
![]()
samobanovanje, vjesanje...
- jeza u ledja
#1791 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar
Dobro bjezi ne da mi se...Renta wrote:jeza u ledja wrote:Ko te uvrijedio i cime?Renta wrote:[a čovjek me je post prije moga uvrijedio, pogledaj sam..
-
zg2
#1792 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar
Čemu ta prepucavanja oko HR i BiH repke?
Oboje smo dobili zeznute grupe - OK. vi malo lakšu, teoretski
Vaša prednost je entuzijazam debitanta (kao mi '98)
Kod nas, pozitivno je što više nememo Štimca kao kormilara
Kak bude-bude ... u svakom slučaju, šest utakmica gledati ću s velikim zanimanjem; po tri naše i vaše
Sve više od toga - super
Kak bude-bude ... u svakom slučaju, šest utakmica gledati ću s velikim zanimanjem; po tri naše i vaše
Sve više od toga - super
- shake69
#1793 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar
Ako cemo temeljiti optimizam samo na pobjedi protiv Irana i nerijesenom protiv Nigerije, a to nas vecina misli, ima jedna nagazna mina. To su kartoni. Argentinci i nigerijske gazele ce nas potrositi zestoko da ce nam zadnja linija a i poneki veznjak fasovati mozda i vise puta uparena dva zuta i eto ti protiv Iranaca zadnje linije s Kung Fu Pandzom, Vrsajevicem itd. Tu vidim opasnost da u odlucujucoj utakmici budemo desetkovani cak i ako nas povrede zaobidju.
-
kaw_liga
#1794 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar
Ja vjerujem da ce Bih odigrati nerjeseno prvu sa Argentinom bice cupanja i stativa al ostace x i Bih ce postati senzacija na Svjetskom ponjece ih atmosfera i ambijent i jak protivnik da daju sve od sebe,problem po meni uopce nije Argentina vec Iran i Nigerija lako bi se moglo desiti da izgubi od Nigerije a Iran podcjeni nazalost za ovako manje reprezentacija je bolje kako sam gledao sto su jaci protivnici onda daju sve od sebe 
I neki se zale da je grupa pre jaka pa jemo htjeli na svjetsko sta se ocekuje bolje da su sto jace i bar ce ostati upamcena utakmica sa Argentinom a ne doci na svjetsko pa imati najaceg protivnika Honduras ionako za prvi put dosta je grupa a za dalje sta bude ako bude
I neki se zale da je grupa pre jaka pa jemo htjeli na svjetsko sta se ocekuje bolje da su sto jace i bar ce ostati upamcena utakmica sa Argentinom a ne doci na svjetsko pa imati najaceg protivnika Honduras ionako za prvi put dosta je grupa a za dalje sta bude ako bude
- ultima_palabra
#1795 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar
Ona jedina utakmica u 3 ujutro će biti Engleska-Italija.
-
sumirprimus
#1796 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar
taman da jednom i treca smjena dodje na svoje... 
- fantom slobode
#1797 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar
Vecina gradjana obje zemlje ce navijati i za jednu i za drugu reprezentaciju tokom SP. Ovo prepucavanje je ustvari posljedica uvlacenja ostalih sa komentarom trola koji ponukan svojim bolesnim frustracijama poce da pise anonimno, sa zeljom da sebi i drugima dokaze koliki je jaz medju ljudima izmedju HR i BiH. Posto je anonimno moze se i raditi o bilo kom koji moze da sastavi kakvu recenicu na nasem i uz to da zvuci iole da dolazi iz Hrvatske.zg2 wrote:Čemu ta prepucavanja oko HR i BiH repke?
Sve više od toga - super
Klasicno trolanje vrlo negativnog karaktera. Prisutno na svim pdf-ovima. Fudbal je postao sad vrlo aktuelan, jer reprezentacija postize veliki uspjeh, pokaza da ova zemlja ima potencijala, da se moze zajedno, sve sto ujedinjuje za neke ne treba da se desi - pa se krene sa propagandom. Svjesnom ili nesvjesnom. Samo se treba shvatiti da je ovo virtualni svijet i da izgovoreno ovdje dolazi od anonimnih "pisaca" i ne odrazava misljenje ljudi u realnom zivotu...radi se o komentarima onih koji zive na marginama zivota.
Nadajmo se da ce obje reprezentacije pokazati lijepu igru i otici sto dalje. Gdje ces ljepseg predstavljanja u svijetu nasih zemalja. Vec plasman na SP predstavlja veliki uspjeh.
-
Djubre_
#1798 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar
Reci im susjed reci.. ali djaba.. glupog mentaliteta i posljedica ra.. ce uvijek biti..zg2 wrote:Čemu ta prepucavanja oko HR i BiH repke?
Sve više od toga - super
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
-
zg2
#1799 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar
fantom,
.. jako dobro napiosano
Treba smanjiti tenzije i euforije - ko god je došao u Brasil, taj zna igrati - nema autsajdera
Svak može pobijediti svakog, ak je takav dan
malo je smiješno pisati o mogućim protivnicima u drugoj fazi
Za nas HR smatram da smo dobili "lakšu" grupu neg na posljednjem Europskom prvenstvu (gdje smo imali Španjolsku i Italiju)
Treba smanjiti tenzije i euforije - ko god je došao u Brasil, taj zna igrati - nema autsajdera
Svak može pobijediti svakog, ak je takav dan
malo je smiješno pisati o mogućim protivnicima u drugoj fazi
Za nas HR smatram da smo dobili "lakšu" grupu neg na posljednjem Europskom prvenstvu (gdje smo imali Španjolsku i Italiju)
-
LSD
#1800 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar
cisto sumnjam da ce neko u BiH navijati za kroaciju, nakon one utakmice s turskom....i obratno naravno, kroati kao zlopamtilacki narod nikad nakon te utakmice nece navijati za BiH (jasno, govorim za vecinu ,a ne o pojedincima)....treba biti realan pa priznati neke ocigledne stvari.