Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- smoki_choko
#1776 Re: Liverpool FC
eto rafe nazad 
- BHF_Manijak
#1777 Re: Liverpool FC
Ko da je Ferguson, cuj od blata cemo ga pravit! Vodi ga kuci ako ti valja, brate meni ne bi omladince vodio, unazadio klub 15 godina, jos pljujemo njegova govna! 
-
Unbelievable
#1778 Re: Liverpool FC
Super sto je Kenny zadovoljan vlasnicima, vec odavno to ocekujemo
Danas je protiv Valencie zadnja pripremna utakmica,valjda ce se igraci malo uozbiljiti i valjda ce odbrana biti na visem nivou.
Nesto kontam, iduce subote utakmica protiv Sunderlanda je u 16:00, sto znaci da postoje sanse da bude na BHTu, da ne moram na netu traziti linkove
Nesto kontam, iduce subote utakmica protiv Sunderlanda je u 16:00, sto znaci da postoje sanse da bude na BHTu, da ne moram na netu traziti linkove
-
Mustang1
#1779 Re: Liverpool FC
Kako klizeci uleti Andy..koja budala jebote
Mogao je komotno i crveni dobit .. a prije toga trazio od sudije faul nije dobio i odmah se zaletio i skrsio igraca sa loptom
Ali lik hladno u prvom redu na Anfieldu obucen u dres Barcelone
Ali lik hladno u prvom redu na Anfieldu obucen u dres Barcelone
- vaučer
#1780 Re: Liverpool FC
Pass and move, that's the Liverpool groove
Dobra igra, 2-0 protiv najjačeg protivnika u pripremama je dobar uvod u Sunderland.
Tako se igra kad se igra precizno i koncentrirano.
Još jedna stvar, nakon dugo vremena mi igra Liverpoola izgleda lijepo.
Kontrola, dodavanja, pametno razigravanje lopte, baš milina gledati iako sam volio Rafin surovo brzi kontranapadački nogomet (kad bi kliknuo a to bome nije bilo uvijek). Ima nešto u ovom Dalglishu..
Dobra igra, 2-0 protiv najjačeg protivnika u pripremama je dobar uvod u Sunderland.
Kontrola, dodavanja, pametno razigravanje lopte, baš milina gledati iako sam volio Rafin surovo brzi kontranapadački nogomet (kad bi kliknuo a to bome nije bilo uvijek). Ima nešto u ovom Dalglishu..
-
Lucas Leiva
#1781 Re: Liverpool FC
Nista strasno za Carrola, pomalo trapavo je reagovao. Vjerovatno gubitak koncentracije, kao posljedica umora, stoga i kasnjenje prilikom uklizavanja!
-
Unbelievable
#1783 Re: Liverpool FC
Bolje se kreiraju akcije, nema onog sporog, starackog kretanja, bezidejnosti..Igra dobra, tecna, nadam se da ce s vremenom postajati jos boljavaučer wrote:Pass and move, that's the Liverpool groove![]()
Onaj Carroll je fakat lud covjek, on bi glavom zid probio kad bi lopta prema zidu isla. Samo leti
-
Gerrard 08
#1784 Re: Liverpool FC
Nesto kontam, mogli bi mi svasta dobroga uraditi ove godine... do kraja prelaznog nekoliko njih jos offloadovati, dovesti novog LB, back up CB i RW... i cini mi se da ce biti tu "matrijala" za visoke domete.
Kol'ko god da sam bio "ubiven" u januaru kad' je Torres otisao, tol'ko sam bome sad' entusiastic and excited oko nove sezone.
Bring 'em on.
Kol'ko god da sam bio "ubiven" u januaru kad' je Torres otisao, tol'ko sam bome sad' entusiastic and excited oko nove sezone.
Bring 'em on.
- Gandalf
#1785 Re: Liverpool FC
Jose Enrique iz Newcastlea u Liverpool
Jose Enrique od naredne sezone će nositi dres Liverpoola
Jose Enrique od naredne sezone će nositi dres Liverpool. Dogovor Redsa i Newcastlea je postignut nakon što je fudbaler preko Twiterra kritikovao sad već bivši klub. Španac je već odavno bio prvi na listi želja Liverpoola, a sada je čini se sve i riješeno.
Ovaj lijevi bočni igrač je u redove svraka stigao iz Villarreala za 6,3 miliona funti, a zvanično predstavljanje na Anfieldu se očekuje naredne sedmice.
Izvor : SC
Jose Enrique od naredne sezone će nositi dres Liverpoola
Jose Enrique od naredne sezone će nositi dres Liverpool. Dogovor Redsa i Newcastlea je postignut nakon što je fudbaler preko Twiterra kritikovao sad već bivši klub. Španac je već odavno bio prvi na listi želja Liverpoola, a sada je čini se sve i riješeno.
Ovaj lijevi bočni igrač je u redove svraka stigao iz Villarreala za 6,3 miliona funti, a zvanično predstavljanje na Anfieldu se očekuje naredne sedmice.
Izvor : SC
- Riddle
#1786 Re: Liverpool FC
Koliko Suarez odsustvuje na pocetku sezone?
- vaučer
#1787 Re: Liverpool FC
Javlja se na trening sutra i tad će Kenny odlučiti u razgovoru s igračem.Riddle wrote:Koliko Suarez odsustvuje na pocetku sezone?
Treba uzeti u obzir da je pauzirao skoro dva mjeseca na prelazu godine jer je ugrizao suparničkog igrača.
Moja pretpostavka klupa protiv Sunderlanda i možda Arsenala.
Nije njemu do sjedenja.
- BHF_Manijak
#1788 Re: Liverpool FC
Nisam u toku, sta je u pitanju?!Riddle wrote:Koliko Suarez odsustvuje na pocetku sezone?
Ovo za Enriquea nije lose, mada bi po meni bolja opcija bio Baines, iako iz mrskog Evertona ipak je kvalitetniji igrac!
- Riddle
#1789 Re: Liverpool FC
Znam da je Dalglish govorio da nece igrati prvih nekoliko utakmica zbog Copa Americe i kratkog odmora ili nesto slicno. Razlog sto pitam je prilicno banalan, ali hvala za info. 
- vaučer
#1790 Re: Liverpool FC
Pa bio je na odmoru dva-tri tjedna nakon Cope, on i Lucas. Sam je izjavljivao kako bi volio odmah igrati, mislim spreman je i sve, sad je odluka na Dalglishu. Možda starta u drugom kolu protiv Arsenala, to bi bilo najranije što mogu zamisliti da igra.Riddle wrote:Znam da je Dalglish govorio da nece igrati prvih nekoliko utakmica zbog Copa Americe i kratkog odmora ili nesto slicno. Razlog sto pitam je prilicno banalan, ali hvala za info.
Nema na čemu.
- belafonte
#1791 Re: Liverpool FC
@Riddle pita radi fantasija, jel tako? haahah
Daj baci nam kakav kod za sa-x ligu...
Daj baci nam kakav kod za sa-x ligu...
- Riddle
#1792 Re: Liverpool FC
Da.
I nemam kod, jer sam tek napravio ovosezonski tim. Ti nam to zavrsi.
Od Suareza ocekujem brdo bodova (ako ostane zdrav) i mislim da je cijena njegove kupovine vise nego prihvatljiva.
Od Suareza ocekujem brdo bodova (ako ostane zdrav) i mislim da je cijena njegove kupovine vise nego prihvatljiva.
- vaučer
#1793 Re: Liverpool FC
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... rique-deal
Liverpool FC confirmed today that they had agreed a fee with Newcastle United for the transfer of Jose Enrique.
The club have now been given permission to discuss personal terms with the player, who will travel to Liverpool to undergo a medical.
Dobrodošao i dobro Carrollu glavu našao.
Najbolje ljeto ikad, još Cahilla iz Boltona za lovu + Ngog i bit će savršeno.
Liverpool FC confirmed today that they had agreed a fee with Newcastle United for the transfer of Jose Enrique.
The club have now been given permission to discuss personal terms with the player, who will travel to Liverpool to undergo a medical.
Dobrodošao i dobro Carrollu glavu našao.
Najbolje ljeto ikad, još Cahilla iz Boltona za lovu + Ngog i bit će savršeno.
-
Gerrard 08
#1794 Re: Liverpool FC
Uhvatio sinoc vremena i prilike pa pogled'o skoro obje zadnje pripremne utakmice protiv Valerenge i Valencije.
Moram priznati da nisam uopste sretan s onim sto sam vidio... pogotvu ne s onim protiv Valerenge (osim navijaca doduse).
Nadati se da ce se to malo uigrati u narednih par dana i da ce se, s povratkom Gerrarda, Suareza, Skrtela, Meirelesa i co. kao i dolaskom Enriquea, igra posloziti i podici na visi nivo.
Pozitvno je to sto imamo poprilicno izbora u sredini; sto kombinacija Downing-Carol izgleda vrlo obecavajuce (jos kad' se Gerro vrati sa svojim long range loptama i centarshootevima na Carola); sto za pass-and-move takodje imamo "matrijala" u Gerrardu, Suarezu, Hendersonu, Meirelesu, Lucasu, Adamu; sto je Reina nazad;
E sad' ne znam jesam li to samo ja, ali brate JC and DK mi zivot moj pojedose. Jest da je jedan legenda i "never die" karakter a drugi neumorni trkac i borac... ali sto je puno, puno je. Ona patnja i panika JC-a svaki put' kad je u duelu, kao i Kuytov prvi dodir, bezglavo guranje lopte prema naprijed i potpuno odsustvo driblinga i racionalnog razmisljanja mi se fakat popelo na neku stvar. Treba ih polako mijenjati sa novim CB-om i novim covjekom koji ce moci proci po desnoj strani pa je dici ili uci unitra... a ne k'o Kuyt covjece, il' mu se odbije od noge 103m pa onda juris za njom u aut; il' se s loptom jednostavno zabije u beka i napravi faul; il' gurne loptu brzinom 140km/h suigracu 3m od sebe
Eto toliko.
Moram priznati da nisam uopste sretan s onim sto sam vidio... pogotvu ne s onim protiv Valerenge (osim navijaca doduse).
Nadati se da ce se to malo uigrati u narednih par dana i da ce se, s povratkom Gerrarda, Suareza, Skrtela, Meirelesa i co. kao i dolaskom Enriquea, igra posloziti i podici na visi nivo.
Pozitvno je to sto imamo poprilicno izbora u sredini; sto kombinacija Downing-Carol izgleda vrlo obecavajuce (jos kad' se Gerro vrati sa svojim long range loptama i centarshootevima na Carola); sto za pass-and-move takodje imamo "matrijala" u Gerrardu, Suarezu, Hendersonu, Meirelesu, Lucasu, Adamu; sto je Reina nazad;
E sad' ne znam jesam li to samo ja, ali brate JC and DK mi zivot moj pojedose. Jest da je jedan legenda i "never die" karakter a drugi neumorni trkac i borac... ali sto je puno, puno je. Ona patnja i panika JC-a svaki put' kad je u duelu, kao i Kuytov prvi dodir, bezglavo guranje lopte prema naprijed i potpuno odsustvo driblinga i racionalnog razmisljanja mi se fakat popelo na neku stvar. Treba ih polako mijenjati sa novim CB-om i novim covjekom koji ce moci proci po desnoj strani pa je dici ili uci unitra... a ne k'o Kuyt covjece, il' mu se odbije od noge 103m pa onda juris za njom u aut; il' se s loptom jednostavno zabije u beka i napravi faul; il' gurne loptu brzinom 140km/h suigracu 3m od sebe
Eto toliko.
- BHF_Manijak
#1795 Re: Liverpool FC
Kadar je prevelik fakat, podhitno se nekih igraca rijesiti pa onda dovesti kakve Bog zapovjeda! Dosta je vise bilo prosjek igraca i raznoraznih talenata koji kasnije po levatskim ekipama zavrse!
-
Gerrard 08
#1796 Re: Liverpool FC
Ma malo je reci da se treba nekih rijesiti.. dosta se njih treba rijesiti i dovesti adekvatne igrace. Al' eto cini mi se da treba prvo u CL pa onda "vabit'" kvalitetne igrace.
Na ove dvije pripremne utakmice niti jedan igrac koji je nastupio za L'pool ne bi upao nuti u jedan od 4 najveca tima u Engleskoj. Doduse, osim Reine... i Kuyta
Na ove dvije pripremne utakmice niti jedan igrac koji je nastupio za L'pool ne bi upao nuti u jedan od 4 najveca tima u Engleskoj. Doduse, osim Reine... i Kuyta
- vaučer
#1798 Re: Liverpool FC
Ne vidim problem.Gerrard 08 wrote:Ma malo je reci da se treba nekih rijesiti.. dosta se njih treba rijesiti i dovesti adekvatne igrace. Al' eto cini mi se da treba prvo u CL pa onda "vabit'" kvalitetne igrace.
Utakmicu protiv Valerenge je igrala C momčad a u nastavku combo B i A momčadi. Ne znam šta očekuješ od Colea, Degena, Poulsena i sličnih. Protiv Valencije smo počeli s boljim sastavom i igrali kontrolirano i vrlo dobro prvo poluvrijeme te solidno drugo.
U top 4 momčadi ne bi ušli Carroll, Downing, Lucas, Agger, Johnson, Aquilani?
Da, baš.
-
Lucas Leiva
#1799 Re: Liverpool FC
Akvilani da nije rodjen pored stadiona Olimpico nebi usao ni u Seriju C, a ne u top 4 ekipe premiershipa!
Ne mogu da vjerujem da je taj lik godinama prodaje maglu okolo... Cim neki fudbaler nema nikakvu ulogu na terenu, odmah ga proglase nekim kreativce, kojeg navodno niko ne razumijem, jer je genijalan!!!
Iako ne igraju istu poziciju Joe Cole je Maradona za pomenutoga i bolje bi dosao svakoj ekipi od onog bezlicnog stvora!
Ne mogu da vjerujem da je taj lik godinama prodaje maglu okolo... Cim neki fudbaler nema nikakvu ulogu na terenu, odmah ga proglase nekim kreativce, kojeg navodno niko ne razumijem, jer je genijalan!!!
Iako ne igraju istu poziciju Joe Cole je Maradona za pomenutoga i bolje bi dosao svakoj ekipi od onog bezlicnog stvora!
Last edited by Lucas Leiva on 11/08/2011 17:07, edited 2 times in total.
-
Lucas Leiva
#1800 Re: Liverpool FC
Slikovito mi objasni sta to ima Akvilani. Jel daje golove? Svake prestupne. Jel namjesta golove? Svake prestupne. Jel oduzima loptu protivniku? Oduzima je ostrim pogledom. Sta on radi osim sto izvodi kornere, odnosno zna da potkopa i zavrne loptu kad mu niko ne smeta???