Farma

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Igbala

#1776 Re: Farma

Post by Igbala »

iPod wrote:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
evo vidite sve, s kim da vodim fOking pos'o ja i biznis ovdje :mrgreen:
vidiš da su došli samo ođe da spavaju i da jedu i ništa drugo, i pare da uzimaju i gud baj čarli :mrgreen:
Kal El

#1777 Re: AW: Farma

Post by Kal El »

Kad je Ćemo spustio glavu mislio neko od djevojaka sjedi s' memom :lol:
Image
El_Duderino

#1778 Re: Farma

Post by El_Duderino »

Steta pa je Memo ozenjen cojk, pa ne moze barit. Bilo bi zanimljivo da pritisne neku.
karanana

#1779 Re: Farma

Post by karanana »

El_Duderino wrote:Steta pa je Memo ozenjen cojk, pa ne moze barit. Bilo bi zanimljivo da pritisne neku.
steta. a ta njegova praaavo opasna. gledo sam je na hayatu, vidi se na njoj da je opasna, memke ne da ne smije nista konkretno probati nego ne smije ni pogledati.
Gordana Bjelica kaže da je sretna što je napustila Farmu jer se osjećala kao protagonista horor filma. Ona tvrdi da se već zna ko će kući otići sa nagradom. Ekrem je uvjeren u pobedu. On na Farmi ne može da funkcioniše bez alkohola - kaže Bjelica.

- ``Sve se zna unaprijed. Kada smo ulazili, pojedini farmeri su unijeli po pet kofera, neki čak sedam. Oni su ušli da ostanu do kraja. Tačno znaju da će ostati do finala``, kaže po izlasku iz rialitija Goca Bjelica.

Ekrem Jevrić je prema njenim riječima već viđen pobjednik. On tako misli jer ga je neko u to uvjerio, tvrdi ona.

- ``On je ubijeđen da će pobijediti. Stalno kalkuliše. I meni je rekao prije nekoliko dana: ``Ideš aut, nisi interesantna``. I evo, ispostavilo se da je bio u pravu. Ali nije on jedini. I Miki Mećava zna puno o pobjedniku``, ispričala je glumica.

Farmeri koji su napustili imanje prije glumice Era Ojdanić i Seksi Sandra dijele Bjeličino mišljenje da se u Farmi pobjednik zna.

- ``Ekrem će da pobijedi, a s njim će u finale i Stanija. To se vidi. Svjesni su koliko imaju fanova napolju i vidi se njihova sigurnost i spokojstvo zbog toga``, rekao je Era.

Sandra je samo dodala da uvijek ispada onaj ko se te nedjelje nije izdvojio ni po čemu i nije svađao.

Izvor:Kurir/ekskluziva.ba
da li ce ekrem uzeti sedmicni honorar + 50.000 ili samo 50.000?
Last edited by karanana on 02/05/2013 17:52, edited 1 time in total.
karanana

#1780 Re: Farma

Post by karanana »

dupli
dječak sa šibicama

#1781 Re: Farma

Post by dječak sa šibicama »

Memi jedna stvar nije dobra, cim padne mrak, on nestane.

Evo sad je ni 22 h, njega nema nigdje. Garant otisao spavati.

To ce ga kostati glasova, navece raja glada ovo, ne po danu.
Kal El

#1782 Re: AW: Farma

Post by Kal El »

I ja se uvijek ponadam da ostane budan noću :/
Igbala

#1783 Re: Farma

Post by Igbala »

neće da prave šovove :roll:

:mrgreen:

dječak sa šibicama

#1784 Re: Farma

I kad je budan, ko na silu, odnosno samo kad mora.

To ce ga izbaciti ranije, meni svejedno ni iz djepa ni u djep, ali volim gledati kad ima neko nas tamo.

Cini mi se da bi Eki mogao dobiti stapice ove nedelje, puno se ovih lize sa Vesnom, iako je ne gotive. Ujedno, supci ce pokusati maknuti glavnog favorita... svima njima su samo pare u ocima, kakav ce tu biti kresendo kako se bude blizio kraj, prijatelj ce prijatelju nogu podmetati.
Igbala

#1785 Re: Farma

Post by Igbala »

dječak sa šibicama wrote:Memi jedna stvar nije dobra, cim padne mrak, on nestane.

Evo sad je ni 22 h, njega nema nigdje. Garant otisao spavati.

To ce ga kostati glasova, navece raja glada ovo, ne po danu.
a neki i po danu i navečer :sretan:
Igbala

#1786 Re: Farma

Post by Igbala »

dječak sa šibicama wrote:I kad je budan, ko na silu, odnosno samo kad mora.

To ce ga izbaciti ranije, meni svejedno ni iz djepa ni u djep, ali volim gledati kad ima neko nas tamo.

Cini mi se da bi Eki mogao dobiti stapice ove nedelje, puno se ovih lize sa Vesnom, iako je ne gotive. Ujedno, supci ce pokusati maknuti glavnog favorita... svima njima su samo pare u ocima, kakav ce tu biti kresendo kako se bude blizio kraj, prijatelj ce prijatelju nogu podmetati.

možda Ekrem i ode u arenu da se malo prepadne, ko će učiti ona pitanja :lol:
a da ga glasovi vrate, sve je moguće
dječak sa šibicama

#1787 Re: Farma

Kako god, bez Ekija, gledanost Farme pada drasticno, sigurno i do 50%.

Znaju to ovi sa Pinka, cuvat ce oni njega do finala, ako su pametni.

Sta ces gledati ako nema Ekija ili Meme da se zajebavaju, svadje i prostakluke ovih seljacina?

Memo danas napravio sho sa pink bojom :D ali to malo raje gleda, u tome je fora, nocna smjena je gledanija.
El_Duderino

#1788 Re: Farma

Post by El_Duderino »

I Tarot bi mogao letit prije nego se nada. Ponasa se kao mutav. Vjerovatno takav i jest.

S farme prvo ispadaju oni koji nemaju uloge. Ne moze se ova dzaftara Saska, najednom pretvorit u svadjalicu. Ta uloga je vec zauzeta (Zorica, ona plava , Ljuba i Sha), a ona je zakasnila s aplikacijom.

I Danijel i Jovana bi trebali malo zivnut. Njima srodna konkurencija (Silikonija i onaj njen) je ove sedmice bila cesto u zizi paznje.

Za Ekrema nema zime do finala, mada nema nikakave sanse da osvoji. Ili mozda i osvoji, ali ga zajebu za pare.

Jest, valjalo bi da neko javi Memi, da pocne pit kafu ... tamo negdje oko 8-9.. :D
(Memis je zet od cevabdzije Hodzica...ne smije on ni pogledat zensko)
dječak sa šibicama

#1789 Re: Farma

Opet ukljucenje, opet Memo invisible.
dječak sa šibicama

#1790 Re: Farma

I opet ovi odose spavati :D

Malo jaci sho, ukljucenje taman kad je fajront na farmi.
Igbala

#1791 Re: Farma

Post by Igbala »

nervira me Miki kada čita, znam da je bolestan ali...
Igbala

#1792 Re: Farma

Post by Igbala »

opa kaženjeni Jovana i Danijel zbog ignorisanja pisma :lol:
a kako im se samo ovi smiju jer nisu tu :roll:
Igbala

#1793 Re: Farma

Post by Igbala »

je li ova Jovana glumi ili šta :?
od čega su se komirali, jesu pili šta već :-)

ovo je izgleda naštimano kako bi spavali Ekrem i Vesna zajedno u štali a Jovana i Danijel :lol:
hodža

#1794 Re: Farma

Post by hodža »

joj što im Memiš barata turcizmima..pola ga nisu skontali šta je rek'o a samo klimaju glavama :D :D
Kal El

#1795 Re: AW: Farma

Post by Kal El »

Igbala wrote:je li ova Jovana glumi ili šta :?
od čega su se komirali, jesu pili šta već :-)

ovo je izgleda naštimano kako bi spavali Ekrem i Vesna zajedno u štali a Jovana i Danijel :lol:
Ma napili se,i to rakijom koju su oni pravili :S Ja da sam tamo ja bih zvao doktore,šlagirali su se, dobro pa su se nekako probudili
dječak sa šibicama

#1796 Re: Farma

Zapravo ih je Tarot nacugao, a sinoc su me probudili u pola tri, Vesna i Eki, sho u stali :D koji je taj covjek, legenda, legao u krevet i kaze Vesni "lezi bate, imam zenu necu ti nista" i onaj njegov smijeh, a malo cugnuo, Vesna ne smije leci sa njim :lol: na kraju je uspjela Danijela prebaciti kod Ekija u krevet...

Veeeesna :lol:
suspect_zero

#1797 Re: Farma

Post by suspect_zero »

dječak sa šibicama wrote:Zapravo ih je Tarot nacugao, a sinoc su me probudili u pola tri, Vesna i Eki, sho u stali :D koji je taj covjek, legenda, legao u krevet i kaze Vesni "lezi bate, imam zenu necu ti nista" i onaj njegov smijeh, a malo cugnuo, Vesna ne smije leci sa njim :lol: na kraju je uspjela Danijela prebaciti kod Ekija u krevet...

Veeeesna :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
dječak sa šibicama

#1798 Re: Farma

http://www.kurir-info.rs/sokantno-ljubi ... nak-772927

Kurir jeste zutilo najgore vrste, ali ako je istina... :-)

Jucer ih zadruga morala natjerati da nakon 40 dana pociste po kuci, prasinu, da operu ispod kreveta na kojim spavaju, posteljinu prozrace, koji peksini... danas spremaju kucu za veliki petak, i to zato sto im je opet naredjeno, imat ce nekakve goste.

VIP cerga, cast pet sest izuzetaka.
Igbala

#1799 Re: Farma

Post by Igbala »

Ekrem daje instrukcije Stanojki kako će tražiti kafu i mlin za kafu od zadruge :lol:
kako li je zadržao svoju ruku :mrgreen:

Image
Igbala

#1800 Re: Farma

Post by Igbala »

dječak sa šibicama wrote:http://www.kurir-info.rs/sokantno-ljubi ... nak-772927

Kurir jeste zutilo najgore vrste, ali ako je istina... :-)

Jucer ih zadruga morala natjerati da nakon 40 dana pociste po kuci, prasinu, da operu ispod kreveta na kojim spavaju, posteljinu prozrace, koji peksini... danas spremaju kucu za veliki petak, i to zato sto im je opet naredjeno, imat ce nekakve goste.

VIP cerga, cast pet sest izuzetaka.
u obući u kojoj budu u štali i vani ulaze i u spavaću :run:
Locked