Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kinaski wrote:Pogledao si samo isjecak, trenutak kad seo rusi malca. Da si gledao tekmu vidio bi da je bila borba na loptu seo se zaletio mali stigo prije do lopte i pokusao da je gradi , tacnije ledja mu okreno. A znas kako se provedes kad sei ledja okrenes !! Ko mu je kriv samo rusi Seo. Pusti ove curice, pms ih safato vrijeme im da mjenjaju tampone.
Ne znam koji je klinac ovim hejterima odjednom.
Pogledajte kako Ramos ide na loptu, pa onaj ubica van Bommel, pa recimo Materazzi i Chiellini. Neda mi se sad nabrajati, ali ono što SeO radi je sasvim uobičajeni muški stil. Da, zaboraivh reći kako tek igraju engleski odbrambeni.
Pogledati na 1:08 start, drito namjerno na skočni zglob. Ili onaj na 1:18 - po meni je to puno teži prekršaj nego što je Seo uradio, jer su obojica bili u pokretu (to znači veći ukupni impuls tj. predata energija na drugo tijelo prilikom sudara - mala lekcija iz fizike ), a Bommel ga na kuk dočekao.
Dionysios wrote:Kako cu samo nabaciti ovaj novi adidasov dres kad izadje, na ledjima broj 5 i da pise SEO
SEO
5
BETON
(adidas)
Seo najjači igrač kog smo imali u poslijeratnoj BIH reprezentaciji.
Profesionalac bez greške, radilica, timski igrač, borben, zalaganje . Sportista i insan prije svega i niti jedan njegov start nije s namjerom da nekoga povrijedi za razliku od recimo Spahića koji maksuzije udara čojka da ga patosira, što bi rekli krkan.
Bez zaebancije ali ima jedno 15 godina kako nisam gotivio nikog ko Seu. Samo da ne bude povreda do prvenstva a na jesen mu ne gine Bajern ili Borusija ili neki od klubova iz vrha u pet najjačih evropskih liga.
Sa srećom kralju kako god
i meni je jedan od najdrazih reprezentativaca ikad, uz barbu naravno, cak i dok se stvarao toliki hajp oko dzeke, misketa, vede, meni nisu bili nista drazi od ostalih reprezentativaca
Dionysios wrote:Kako cu samo nabaciti ovaj novi adidasov dres kad izadje, na ledjima broj 5 i da pise SEO
SEO
5
BETON
(adidas)
Seo najjači igrač kog smo imali u poslijeratnoj BIH reprezentaciji.
Profesionalac bez greške, radilica, timski igrač, borben, zalaganje . Sportista i insan prije svega i niti jedan njegov start nije s namjerom da nekoga povrijedi za razliku od recimo Spahića koji maksuzije udara čojka da ga patosira, što bi rekli krkan.
Bez zaebancije ali ima jedno 15 godina kako nisam gotivio nikog ko Seu. Samo da ne bude povreda do prvenstva a na jesen mu ne gine Bajern ili Borusija ili neki od klubova iz vrha u pet najjačih evropskih liga.
Sa srećom kralju kako god
on samo moze sebe povrijedit uz njegove tezine niko mu ne moze nista inace ako nije najbolji jest najjaci igrac momak je bik i on se ponosi na to sto je rusilac i sivonja
majstor10 wrote:
on samo moze sebe povrijedit uz njegove tezine niko mu ne moze nista inace ako nije najbolji jest najjaci igrac momak je bik i on se ponosi na to sto je rusilac i sivonja
Jarane, vidim da ga volis ko brata ali majku mu, ima Seo i drugih (fudbalskih) kvaliteta osim sto je "rusilac i sivonja". Da li bi mogao odigrati zadnjeg veznog?