Ima cjenkanja zato sto su nerealne cijene, generalno na piku se raja preserava i svi hoce da zarade na iskoristenim stvarima ili stvarima kupljenim po smijesnoj cijeni.Kofer wrote:Na piku ima previše cjenkanja.Staviš najpovoljniju cijenu od ostalih,i ono pita koja je zadnja.Ebay je dosta bolji od pika jer nema cjenkanja ako ćeš kupiti kupi,ako ti je skupo traži jeftinije i to je to.Nema nikakvih zamjena i ostala sranja ko na piku.
Sto puta naletio na neke artikle gdje je cijena ista ili cak i veca nego po prodavnicama. Jbg, u svemu tome onda i ono malo raje sto su realni pusi foru zbog ovakvih 'trgovaca'.
Na pik-u mi lik prodaje stvar 30 KM, koja kosta na ebayu 1.98 $ (uracunata postarina) ?! Pa ko je tu lud jbt. Znaci isti proizvod, istu sliku frajer uzeo sa ebaya i hoce da me prevesla. Ajd da hoce da zaradi petaka, dao bih, ali na meni da uzimas tolku marzu malo sutra. I sa takvima se ne treba cjenkat, nego odmah odjebat. Zato slabo sta uzimam sa pika, ne vidim poentu. Odem na ebay i slicne stranice i uzmema sta mi treba.