Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
doff wrote:Jeste li zadovoljni router-om koji ste dobili u mix paketu? Ja sam nešto razočaran, ispade da mi je bolji onaj moj koji sam imao a puno stariji od ovog njihovog.
Hm, i kod mene nesto kao da mu pada signal, cak u slucajevima kad sam na metar od njega, i na svim mobilnim aparatima kojima se kacim na njega, ipad, iphone i galaxy...na starija dva rutera koja sam imao nije tako bilo, pad signala sam tek osjetio recimo kad bi bio u spavacoj sobi koju od rutera djele dva zida od soba...
Šta tu izvodite, koristite iPhone, tablete i kojekakva skupa čuda tehnike, a ne možete da kupite sebi router od 100KM, nego se tu žalite na nešto što ste džaba dobili.
@doff - ako imaš router koji je bolji od tog iz MIX paketa, koristi ga, ne brane oni da koristiš svoj uređaj.
Chischo wrote:Ima li ko da je probao ovo d3go, instalirao onaj đavo, viewright i sve fino krene i kad mi se u firefoxu otvori onaj prozor iskoci nesto kao "plugin container has crashed..", probao i u chrome i u ie...
Zna li neko kako doci do ovog hostinga koji je ukljucen u duo paket? Ima li kakav ftp, cpanel, terminal , bilo sta...
Tako je kod mene od pocetka koristenja usluge. Nikad nisam uspio upaliti D3GO ni na racunaru, ni na telefonu. Telefon stavim na router i na ekranu mi izbaci slaba net mreza
Na racunaru vjerovatno koristis nod ili avast kao antivirus. Iskljuci/onemoguci antivirus na odredjeno vrijeme i trebalo bi da radi onda.
DON_eARL wrote:Šta tu izvodite, koristite iPhone, tablete i kojekakva skupa čuda tehnike, a ne možete da kupite sebi router od 100KM, nego se tu žalite na nešto što ste džaba dobili.
@doff - ako imaš router koji je bolji od tog iz MIX paketa, koristi ga, ne brane oni da koristiš svoj uređaj.
Ja mislio striktno njihov da se može koristiti
Naravno da ću koristiti bolji i vratiti svoj, problem je što ja nisam bio kući kad su montirali, a kad sam vidio ovaj, nekako sam mislio da će biti jaći al šipak.
doff wrote:Jeste li zadovoljni router-om koji ste dobili u mix paketu? Ja sam nešto razočaran, ispade da mi je bolji onaj moj koji sam imao a puno stariji od ovog njihovog.
Sa fabričkim softwerom je jako loš. Sa DD-WRT softwerom je odličan nikad prekida signal odličan od instalacije ddwrt-a nikad nisam ga morao resetovati
Chischo wrote:Ima li ko da je probao ovo d3go, instalirao onaj đavo, viewright i sve fino krene i kad mi se u firefoxu otvori onaj prozor iskoci nesto kao "plugin container has crashed..", probao i u chrome i u ie...
Zna li neko kako doci do ovog hostinga koji je ukljucen u duo paket? Ima li kakav ftp, cpanel, terminal , bilo sta...
Tako je kod mene od pocetka koristenja usluge. Nikad nisam uspio upaliti D3GO ni na racunaru, ni na telefonu. Telefon stavim na router i na ekranu mi izbaci slaba net mreza
Na racunaru vjerovatno koristis nod ili avast kao antivirus. Iskljuci/onemoguci antivirus na odredjeno vrijeme i trebalo bi da radi onda.
meni na Win7 radi a na Win8 nema sanse
nego ja jos nisam dobio racun salju li oni uopste iste
D3go mi ne funkcioniše ni ja jednom operativnom sistemu počev od xp-a do windows 8
Pojavljuje se error 500 nakon instalacije plugina mjesec dana se peglam s njima i ništa
Što se tiče ovog novog iznenadjenja za D3 korisnike sinoc se desio prekid na D3, analognoj i internet uslugi...Vjerovatno ili uvode nove brzine interneta ili uvode snimalicu, vod (novi softwer za v 2.0 platformu)...Prije će biti ovo drugo
Sa fabričkim softwerom je jako loš. Sa DD-WRT softwerom je odličan nikad prekida signal odličan od instalacije ddwrt-a nikad nisam ga morao resetovati
Mah od sinoc "stuca". Ponadao sam se da ce to sinoc zavrsiti i da danas nece biti problema al' eto, maloprije izbaci na 10 minuta s neta, sada brzina bi ovakva, a evo sada se vrati u normalu. Najgore mi je sto nigdje nisu najavili...ja pripremio grickalice, mezu, drustvo dolazi, a oni ce nam se u ćejf po...
Molim pojašnjenje iz telemacha zašto NITI JEDNOG od ovih novih kanala (hrt3, hrt4, rtl hr...) nema na analognoj, nego samo na d3? Ok, shvatio bih da nema neki, ali NITI JEDAN da niste pustili na analognu mi je potpuno neshvatljivo.
agent_zero wrote:Molim pojašnjenje iz telemacha zašto NITI JEDNOG od ovih novih kanala (hrt3, hrt4, rtl hr...) nema na analognoj, nego samo na d3? Ok, shvatio bih da nema neki, ali NITI JEDAN da niste pustili na analognu mi je potpuno neshvatljivo.
agent_zero wrote:Molim pojašnjenje iz telemacha zašto NITI JEDNOG od ovih novih kanala (hrt3, hrt4, rtl hr...) nema na analognoj, nego samo na d3? Ok, shvatio bih da nema neki, ali NITI JEDAN da niste pustili na analognu mi je potpuno neshvatljivo.
"Tjera" nas da predjemo na tu uslugu...
Ne moraju me tjerati, korisnik sami d3, ali hoću i u drugim sobama na analognoj da imam barem neki od tih novih kanala.
Ovo što su sad uradili je baš, da prostite, šupački. Lijepe reklame i bucaju se novim kanalima na sva zvona i onda ih samo puste na d3. A analognoj hrpa debilizama.
Pa pustite i na analognoj neki od tih novih kanala!