Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Danas auto skola (neki a3 novi crni) ide od malte ka novom kruznom, i daje zmigavac desno da ce u azize sacirbegovic
Ja se spustam i zelim lijevo gdje i on
Ovamo dvije trake, ja bi u svoju on bi u svoju
Krenem kad u po frke auto skola gasi zmigavac i u mene
Sekunda je falila da me udari
Jutros oko 9, 30min trazio mjesto za parking u gradu
Renoviraju onaj kod Hotela Bosna, ovamo iza skenderije poskupili na 2KM (ne dam iz inata), ostali puni... U 3h novi kruzni u Safeta Zajke zakrcen kolona jos 500m autoceste... Prije toga u Vogosci isto sranje...
Vjerovatno se nema
Last edited by mk ultra on 03/09/2018 21:11, edited 1 time in total.
bitanga_sa_otesa wrote:navalila stoka....prije rata ovom ulicom 3 auta dnevno prodju
Neke se stvari ne mogu porediti pa tako ni broj auta prije rata kada se 15 auta na semaforu u spici smatralo guzvom, tako ni broj auta iza rata, a pogotovo ne u posljednjih pet godina npr...
alipasijaner wrote:
Neke se stvari ne mogu porediti pa tako ni broj auta prije rata kada se 15 auta na semaforu u spici smatralo guzvom, tako ni broj auta iza rata, a pogotovo ne u posljednjih pet godina npr...
moze se porediti,garantujem ti da je 82/83 kad sam ja krenuo tu u skolu bilo vise djaka nego sad,nijedno dijete nije dolazilo autom...
hopi wrote:ma ko će znati šta je vješalica htjela reći, baca neke riječi izraze, ali ja vala ne mogu a i ne trudim se skontati
elem
što se tiče jutarnje gužve povodom početka škole
svako jutro (kada sam autom) idem niz odobašinu, i uključim se u kranjčevićevu, ili sam prvi drugi tako nešto, uglavnom nije bilo gužve tokom ljeta
danas:
ali je išlo relativno brzo
Dosad sam imao 5 intervencija u toj ulici , sto verbalnih sto fizickih
Ovo je bio tac davn
Ne kontam ni ja taj fazon dovozenja autom djece u skolu.Mogu razumjeti da dodju roditelji za ruku pjesice , ali autom i to svi
A svi na birou
alipasijaner wrote:
moze se porediti,garantujem ti da je 82/83 kad sam ja krenuo tu u skolu bilo vise djaka nego sad,nijedno dijete nije dolazilo autom...
Sad besposleni roditelji u 11:30 kupe djecu iks peticama pa zakrce saobracaj
Jebote drzava gdje ti imas sve zivo a dana radnog staza nemas i niko te ne pita odakle
Svaki dan kod OS Cengic Vila 1 zakrcena cesta u ta doba
Last edited by mk ultra on 03/09/2018 21:23, edited 1 time in total.
alipasijaner wrote:
Nije sporan broj ucenika vec broj auta, npr prije rata je u mojoj zgradi na CVili od 28 stanova bilo slovom i brojem 6 (sest) auta, sada u toj istoj zgradi svaki stan u prosjeku ima 2 auta..
mk ultra wrote:Danas 120km po gradu
Jos mi brunda pod nogamao
Renoviraju onaj kod Hotela Bosna, ovamo iza skenderije poskupili na 2KM (ne dam iz inata), ostali puni... U 3h novi kruzni u Safeta Zajke zakrcen kolona jos 500m autoceste... Prije toga u Vogosci isto sranje...
alipasijaner wrote:
Nije sporan broj ucenika vec broj auta, npr prije rata je u mojoj zgradi na CVili od 28 stanova bilo slovom i brojem 6 (sest) auta, sada u toj istoj zgradi svaki stan u prosjeku ima 2 auta..
kod tebe neka sirotinja zivjela..od nas 32 u razredu ,najmanje 25 roditelja su imali auta ,pa niko nikog nije vozio u skolu.pomodarstvo i kurcenje samo...
mk ultra wrote:Danas 120km po gradu
Jos mi brunda pod nogamao